MMS Natriumklorit Immunforsvarets Super Booster Clorindioxid

MMS Natriumklorit 

Immunforsvarets Super Booster

Overskud/Underskud – 2 former for sygdomme

Der findes essentielt kun to former for sygdomme. Enten opstår der et overskud eller et underskud af stoffer i kroppen. Ofte optræder der en kombination af mangel på eet stof og et overskud af et andet. Hvis man f.eks. får for meget zink vil man ofte få for lidt kobber og omvendt. Er der et overskud af Aluminium vil kroppen gerne være i underskud af Litium osv. Mineralerne er selve byggestenene for hele kroppen.

Mangelsygdomme kan man behandle med vitamin og mineraltilskud, mens  MMS har vist sig særdeles effektiv til at neutralisere giftstoffer i kroppen.

I kroppen vil der være  et overskud af patogener, ved stort set alle sygdomme – hvad enten disse skyldes mangelsygdomme eller anden ubalance i kroppen. Ved ulykke vil patogener optræde efter ulykken – bakterier i sår mm.  Disse giftige substanser findes forskellige steder i kroppen og forhindrer ligesom tungmetaller at kroppen fungerer normalt.

Hvad er MMS ?

MMS er en stabiliseret iltopløsning på 22,4% procent af mineralet natriumklorit.
Det er en unik kemisk Oxidant som kan anvendes af immunforsvaret til at dræbe sygdomsfremkaldende patogener i kroppen og udskille tungmetaller.  

MMS dræber patogener mens sunde bakterier er upåvirkede

Alle organismer og celler i kroppen har det man kalder et Oxiderings Reducerings Potentiale (ORP) som kan være enten positiv eller negativ. OCR er den elektriske udveksling som cellerne udøver på deres nærmeste omgivelser. Alle oxidanter har en positiv ORP. Det interessante er følgende:

Alle patogener (som skaber giftstoffer) har en negativ ORP
Alle gavnlige bakterier har en positiv ORP

Hver dag bruger kroppen Ilt til at dræbe mange patogener uden at dræbe de gode bakterier. Dette skyldes at både ilt såvel som de gunstige bakterier er positiv ladede med ORP. Husk hvad vi lærte i skolen – Plus frastøder Plus. Så ilt frastøder de gunstige bakterier og tiltrækker patogener og dræber dem.

Nogle af MMS kritikere har fejlagtigt hævdet at MMS dræber de gode bakterier. Jim Humble svarer at ilt har dræbt patogener i tusindvis af år uden at påvirke de gode bakterier og ingen har klaget over at naturen lyver.

MMS har endnu mindre i stand til at dræbe de gode bakterier end ilt.  Dette skyldes at  MMS er en svag oxidant – meget svagere end ilt. MMS kan derfor på ingen måde påvirke sunde bakterier og celler. Efter max. 1½ time i kroppen bliver MMS forvandlet til almindeligt bordsalt  i så små mængder at det ikke vil påvirke en eventuelt saltfattig diæt.

 

gl2

Når man indtager MMS bliver det ført gennem hele kroppen, hvor det oxiderer/neutraliserer fremmedlegemer som patogener, mikrober, virus, bakteriere, svampe, mug, parasitter mm. som er giftige for kroppen.

 

Clorindioxid Oxideringsprocessen

Natriumklorit har formlen NAClO 2. Når man tilfører en syre som citronsyre får man Clorindioxid ClO 2

Hos Clorindioxid er der 2 Ilt ioner som kroppen ikke kan anvende fordi de er negative ladede dvs. de har allerede udført deres oxiderings arbejde. Imidlertid er der kraft i klor kombineret med ilt.

Når Clorindioxid kommer i berøring med en patogen eller en toxin som er syreholdig af natur så snupper den øjeblikkeligt 5 af dens elektroner hvorved de skadelige molekyler kollapser. Samtidigt udvikles der varme. Dette kalder man en oxideringsproces selv om den ikke involverer ilt.

Efter oxideringen af patogenen har klor mistet sin kraft og bliver til et klorid ligesom alm. Bordsalt. De 2 Ilt ioner forbindes enten med brint og bliver til vand i kroppen eller med en kulstof ion og bliver til et kuldioxid atom. Et menneske udånder næsten et kilo kuldioxid hver dag.

Hvordan blev MMS opdaget?

Jim Humble

Ved et tilfælde opdagede amerikaneren Jim Humble at stabiliseret ilt hjalp på malaria. Mens han var på guldjagt i Guinea i Sydamerika mødte han mange indfødte med malaria. Han havde medbragt noget stabiliseret ilt til at rense drikkevand og gav det til de malariaramte. 70 % af patienterne blev symptomfrie. Han udviklede derefter MMS som var mere effektivt. Mere end 75.000 tilfælde af malaria er blevet behandlet i Afrika med en helbredelses procent på 99. Mere end 90 procent kunne erklæres fri for symptomer efter 4-8 timer.

Hvad virker MMS mod?

Siden hen har MMS vist sig virksomt mod enhver sygdomstilstand hvor der optræder patogener og mikrober såsom aids, tuberkulose, astma, forkølelse, influenza, hepatitis, tyfus, herpes, madforgiftning og de fleste former for kræft ligesom MMS også oxiderer tungmetaller herunder kviksølv.

Selv sygdomme, som ikke direkte sættes i forbindelse med patogener, kan ofte bedres fordi kroppens immunforsvar bliver kraftigt styrket. Dette gælder sygdomme som diabetes, inflamationer, allergier, fibromyalgi. MMS styrker således kroppens muligheder for at helbrede sig selv.

MMS udrydder sygdom i en periode fra 4 timer til 4 uger men ofte i løbet af en uge. MMS virker anderledes på virus end på bakterier. Ifølge Jim Humble blokerer MMS visse proteiner som er nødvendige for at virus kan vokse.

I 2009 og 2010 behandlede Jim Humble og hans folk 800 patienter med HIV/AIDS i Malawi i Afrika hvor mere end 99 % blev kureret. I alt har Jim Humble personligt behandler langt over 5000 direkte og ligeså mange via telefonen og e-mail.

MMS og Sikkerhed

 • Børn og Kæledyr: Lad MMS være uden for rækkevidde af børn og kæledyr
 • Mærkat på MMS Flasker: Sørg for at der er mærkat på flasken med MMS. Eftersom det ikke dufter, kan det være umuligt at vurdere om det er MMS eller vand som flasken indeholder. Skulle man ved et uheld komme til at drikke rent mms så drik noget saltvand, hold højre hånd på navlen og kast op. Gør der flere gange. Hvis man stadig føler sig dårlig tilpas så tag på skadestuen.
 • Irritation: Ren MMS er en opløsning på 22,4 %.Det kan irritere huden, undgå at få det på huden og i øjnene. Skulle det ske så sørg for at vaske med rigeligt vand. Undgå at få MMS på tøjet da det kan blege det.
 • Hvis man får citronsyre eller 4 % saltsyre på huden eller i øjnene så skyld straks efter med rent vand. Hvis der går 30 sekunder eller mere før du kan komme til at skylle øjnene – bør du straks henvende dig på skadestuen.
 • Brug ikke MMS rent. Brug aldrig MMS natriumklorit uden at aktivere det med citronsyre. Når det er aktiveret så bland det ALTID med vand før du drikker det.
 • MMS og Metal: Kom aldrig MMS natriumklorit i berøring med metal da det kan udvaske metal som senere kan ophobe sig i kroppen og i løbet af nogle måneder forårsage metalforgiftning.
 • Rejser. Hvis du rejser – så sørg for at have mms og citronsyre i forskellige poser for at undgå at det ved et uheld bliver spildt og eventuelt bliver aktiveret.
 • P – Pillers virkning neutraliseres af MMS . P-Pillers indhold af gestagener (pseudo hormoner ) har vist sig ikke at være effektivt som middel mod fødselskontrol når man tager mms. Så MMS fremmer befolkningstilvæksten.
 • Urolig mave af Citronsyre. Nogle får urolig mave af citronsyre. Hvis dette er tilfældet kan du aktivere 3 dråber MMS med 3 dråber 4 % HCl, (Saltsyre), eller 15 dråber citronsaft i stedet.
 • ADVARSEL: Indånd ikke MMS da det er vanskeligt at styre dosis. Dybe indåndinger af MMS kan skade lungerne uden at man mærker det til at begynde med.
 •  Anvend ikke MMS hvis du er  gravid, indtager store mængder aspirin eller er på blodfortyndende medicin
 • Lad ikke MMS tørre ud til pulver da det så bliver brandfarligt. Af samme grund er det vigtigt at tørre evt. spildt MMS op så det ikke tørrer ud.

Hvis man føler sig skidt tilpas under MMS Kuren

Herxheimer Reaktioner

Der kan forekomme forbigående kvalme, diarre, træthed eller lettere hovedpine når man indtager MMS fordi der sker en udrensning og hvor patogener dør. Man kalder det en herxheimer reaktion. Det at der opstår kvalme, indikerer at man eliminerer flere patogener end udskildelsesorganerne kan håndtere.

Skulle det imidlertid ske at der forekommer mere extreme symptomer så reducer dosis med 50 % og endnu mere hvis der stadig er symptomer, eller drik et stort glas vand. Nogle gange kan det endda blive nødvendigt kortvarigt at stoppe med MMS og så senere starte igen med en mindre dosis. 

Hvordan man hurtigt stopper en Herxheimer reaktion ?

Hvis du tager for meget MMS og får en kraftig reaktion diarre mm. så kan du indtage 2 gram (2000 mg) C vitamin sammen med et glas vand som modgift. Andre muligheder er at spise et friskt æble eller at røre 1 teskefuld natrium bikarbonat op i et stort glas vand på 250 ml og drikke dette. Bagefter kan du evt. tage et par slurke alm. vand.

Hvis der stadigt er problemer så kan det være at MMS ikke et godt for dig af en eller anden grund. Så stop med at tage det. Man skal ikke blive ved med at tage noget som helst kosttilskud, hvis man ikke har det godt med det. En af mine venner fik det faktisk direkte dårligt af at indtage MMS. Det vigtigste er at lytte til kroppen. Det kan også være noget andet end MMS som er galt.Jeg har selv indtaget MMS periodevis siden 2014 med godt resultat. Udover tynd mave indimellem når jeg har taget for meget, har jeg ikke oplevet bivirkninger.

Opbevaring af MMS

MMS må ikke få direkte sollys for så forsvinder virkningen på under en time. Det bedste er at have MMS i en mørk flaske af plast eller glas – og gerne i køleskab – så kan det holde sig i 2-4 år. Ellers må man placere flasken et mørkt skab el. lign. som man ikke åbner så tit.

NB: Lad ikke MMS tørre ud til pulver da det så bliver brandfarligt. Af samme grund er det vigtigt at tørre evt. spildt MMS op så det ikke tørrer ud.

MMS er en base med en PH værdi på 13 – det kan give en let forbrænding hvis man får det på huden og ikke vasker det af indenfor eet minut.

Hvad man bør undgå når man er på MMS

Jim Humble fraråder at man tager ekstra kosttilskud i de dage man er på MMS. Årsagen er at man så også fodrer patogenerne med de gode ting man spiser. Særligt ved alvorlige sygdomme som cancer, er det bedre at man bygger ernæringen op når man er færdig med MMS protokollen. Man ønsker jo ikke at patogenerne eller kræftcellerne skal trives bedre.

Dette er også et princip man kender i f.eks. Ayurveda – det ældgamle indiske sundhedssystem. Først udrenser men giftstofferne i kroppen. Dernæst genopbygger man kroppen med styrkende rasayanas.

I situationer hvor der forekommer diarre som et led i udrensningen, når man indtager MMS kan kroppen komme til at mangle mælkesyrebakterier, mineraler og cellesalte. Det er derfor vigtigt at man tilføres disse vigtige næringselementer gennem kost eller kosttilskud, når man er færdig med MMS protokollen, for at opretholde et godt helbred. MMS giver ikke næringsstoffer til kroppen.

Hvis ikke man har alvorlige sygdomme, så kan man begynde at tage kosttilskud efter 1½ uger på MMS, hvis man mener at disse kosttilskud vil være godt for en.

Når man indtager de følgende produkter skal der gå mindst 2 timer før eller efter MMS hvis effekt ellers mere eller mindre bliver neutraliseret. Nogle C vitaminer virker i op til 12. timer. Disse kan man med fordel indtage om aftenen.

 • Koffeinholdige drikke of produkter som Kaffe, sort og grøn the, guarana, mate, kakao, mm
 • Alhohol
 • Mælkeprodukter
 • Appelsinjuice, C vitamin og enhver drik med tilsætning af C vitamin.
 • Antioxidanter og fødevarer som er rige på antioxidanter

Nogle af de vigtigste antioxidanter er pycnogenol, grapefrugtekstrakt, hormonet melatonin, aminosyren glutamin, mineralerne selenium og  zink, vitaminerne A, (også Beta-caroten), C og E og vitaminlignende næringsmidler som folinsyre, CoQ10 og lipoinsyre. 

MMS Protokol 1000

Verdens bedste Afgifningskur

MMS NatriumkloritPrincippet er at tage 3 dråber aktiveret aktiveret MMS hver time i 8 timer i 3 uger. Man starter dog op meget langsomt.

 

 

Den langsomme opstart vil normalt sikre at du undgår stærke reaktioner med MMS såsom kvalme, opkast, diarre eller enorm træthed i løbet af den første uge med Protokol 1000. Symptomerne opstår fordi man tager for meget MMS for hurtigt. Derved kan giftstofferne fra de døde patogener ophobe sig i kroppen hurtigere end den kan nå at udskille dem. Dette kalder man en herxheimer reaktion. Denne reaktion er almindelig forekommende når man er på et udrensningsprogram.

Jim Humble anbefaler at man springer dag 1-4 over og går direkte til dag 5 (som så bliver dag 1), hvis man allerede har gennemført MMS Protokol 1000 indenfor 8 måneder, uden at have haft stærke reaktioner.

Dosis for voksne:

Dag 1:Tag 1/4 dråbe aktiveret MMS hver time i 8 timer

Aktiviering af MMS

1. Trin.  Kom 1 dråbe MMS i et rent og tørt glas,

2. Trin. Tilføj 1 dråbe 50 % citronsyre oveni.

glGlasset stilles på skråt så natriumkloritdråberne kan løbe sammen med citronsyren. Hvis bunden er kugleformet er dette ikke nødvendigt.

Ryst det sammen, vent 30 sekunder – væsken skal blive mørkebrun.

Undgå at indånde clorindioxid dampene direkte.

NB: Som et alternativt til Citronsyre kan du bruge 1 dråbe 4 % HCI (Saltsyre) for hver dråbe MMS. Mange foretrækker saltsyre som allerede findes naturligt i maven.

Man kan også bruge 5 dråber citronsaft/limesaft, for hver dråbe MMS . Her skal man vente 3 minutter.

3. Trin. Tilføj 120 ml vand smid 3/4 af blandingen væk og drik resten indenfor 1 minut. (Man kan evt. tilføje mere rent vand oveni inden man drikker blandingen)

Lyt til Kroppen

NB: For en meget syg person så start med 1/8 dråbe MMS i 8 timer den første dag, og fortsæt så med Dag 1 næste dag. 

Gå frem i dit eget tempo. Hvis der opstår kraftige symptomer som kvalme, mm. så gå ned på halv dosis. Det er en almindelig fejt at fortsætte med at forøge antal dråber selv om man føler sig dårligere tilpas. Lad ikke dette ske med dig. Lyt til Kroppen !Se også hvordan man hurtigt stopper extreme voldsomme symptomer.

Dag 2 og 3:Tag 1/2 dråbe aktiveret MMS hver time i 8 timer

Følg 1. og 2. trin 1 og 2 som ved dag 1. Ved 3. trin  smider du halvdelen af blandingen væk og drikker resten. (man kan evt. tilføje mere rent vand oveni inden man drikker blandingen).

Dag 4:Tag 3/4 dråbe aktiveret MMS hver time i 8 timer

Følg 1 og 2. trin som ved dag 1. Ved 3. trin smider du 1/4 af blandingen væk og drikker resten.

Tag 5:Tag 1 dråbe aktiveret MMS hver time i 8 timer

Dag 6:Tag 2 dråber aktiveret MMS hver time i 8 timer

Dage 7 -21:Tag 3 dråber aktiveret MMS hver time i 8 timer

NB: Tag aldrig mere end 3 dråber i timen på Protokol 1000

Hvis man har kræft og ikke kan komme op på en dosis på mindst 3 dråber i timen så drop protokollen og kør en anden protokol i steder for hvis du har mulighed for det.

Eftersom MMS kun bliver i kroppen i 1-2 timer, er det mest effektivt at indtage MMS en gang i timen. Ved at midlet hele tiden cirkulerer rundt i kroppen forhindres patogenerne i at omgruppere sig.

NB: Det er bedst at anvende kildevand, vand som er renset med kulfilter, grander vand eller vand renset på andre måder.

Hvis man har en sensitiv emalje så kan man skylle munden nogle gange bagefter eller bruge sugerør. 

MMS og Måltider

Lad der gå mindst 20-30 minutter mellem MMS og indtagelse af mad. Hvis du f.eks. tager MMS kl 8 så kan du spise lidt morgenmad kl 8.25 og igen tage MMS kl 9. Hvis du tager MMS 8 gange dagligt så tager du den sidste dosis kl 15 og kan derfor nyde et solidt måltid aftensmad kl 17.

MMS til Børn ?

Jim Humble anbefaler MMS til børn i langt svage mængder end til voksne. Personligt vil jeg fraråde at give MMS til børn og i stedet give dem mildere naturmidler.

Årsager til manglende succes

 • Protokollen blev ikke fulgt nøjagtig
 • Forkert Dosis MMS
 • Neutralisering af MMS gennem Kaffe, C. vitamin etc.
 • Konventionel behandling såsom Kemoterapi, operation, strålingsterapi mm. Her tager det længere til at hele kroppen.
 • Attitude: En negativ attitude kan påvirke immunforsvaret så MMS ikke virker så godt.
 • Vaccinationer: Helbredelsen kan tage længere tid pga vaccinens indhold af aluminium og pathgener. Jim humble anbefaler en bestemt procedure ved tvangsvaccinering.
 • Svampe: MMS virker ikke mod mange svampe men Bentonit Ler vil normalt dræbe disse svampe hvor MMS kommer til kort.
 • Reinfektion
 • Klorin eller fluor i vandet
 • Bakterier i tændernes rodkanaler.
 • Kvaliteten af MMS og Aktivator er dårlig. Hvis dosis bliver mørkebrun (Amber) efter 30 sekunder, så indikerer det at råvarerne er ok. Hvis dosis kun bliver gule så brug kun blandingen indtil du får en ny forsendelse fra en anbefalet leverandør. Hvis dråberne ikke engang bliver gule så brug dem ikke.

 

Om at blande flere portioner samtidigt

Det er klart bedst at lave en frisk portion af MMS hver gang da chlorindioxiden, som er en gasart, let fordamper. Hvis det imidlertid er for upraktisk at lave en frisk portion hver gang, kan man som en nødløsning lave flere portioner af gangen, selv om noget fordamper.

Hvis du f.eks. laver 5 portioner så ganger du bare det hele med 5 og opbevarer blandingen i en lukket flaske el. lignende med 5 mærker på. Du kan også bruge en bestemt kop  som du ved rummer 1/5 af blandingen. Opbevar flasken i køleskabet.  

Hvor hyppigt skal man lave MMS Protokol 1000 ?

Hvis man laver kuren ofte, udrenser MMS vigtige mineraler, mælkesyrebakterier mm, som kroppen har brug for. Man kan tage en 1-3 ugers MMS kur hvert forår og derefter tage det et par dage i ny og næ hvis der er optræk til forkølelse, influenza o. lign. I perioder hvor man ikke tager MMS må man sørge for at få sin daglige multimineralpille.

MMS Hudspraynings Protokol mod Sår og udslet

MMS Natriumklorit er en unik kemisk oxidant som immunforsvaret anvender til at dræbe skadelige bakterier og virus mm. i kroppen, uden at det skader sunde celler. Man får bedst midlet i en opløsning på 22,4 % .

Procedure:

1.Man kommer 20 dråber MMS, og 20 dråber citronsyre 50 % i en flaske. Læs udførligt om MMS her.

2.Vent 30 sekunder og fyld flasken med ca. 60 ml vand og ryst ingredienserne sammen.

Med denne blanding kan du spraye ethvert sår, udslet, svamp på fødderne og andre steder hver 1-3 time dagen lang. Lad blandingen tørre på såret. Rens såret om aftenen med rent vand og tør det, og spray det så igen før du går i seng. Skulle det ske at MMS blandingen svier så fortynd den til den ikke svier I huden mere.

Kritik af MMS

Jo mere brugen af et billigt middel som MMS bliver udbredt jo flere milliarder vil lægemiddelindustrien tabe. Det er den helt klar over. Don industria farmaceuticas og deres håndlangere som Kræftens Bekæmpelse (læs kræftens bekræftelse), sundhedsstyrelsen, politikere, pressen osv. har da også i flere år haft det helt store apparat i gang for at søge at udrydde MMS for at sikre at folk fortsat i en lind strøm kan blive skåret i, forgiftet af piller og kemoterapi og forbrændt gennem bestråling. Løgnehistorier bliver plantet i medierne og på internettet af ledende skribenter for at sætte MMS og andre naturmidler i dårligt lys – hyret af medicinalindustrien og betalt af folket.

Se også: 

Sundhedsstyrelsen lever på medicinalindustriens penge

Kræftens bekæmpelse afsløres – modtager penge fra medicinalindustrien

En af påstandene er at clorindioxid som udvikles når man indtager MMS er lige så stærk som et industrielt blegemiddel. Nu er alt jo giftigt i for store mængder selv vand. Normalt tager man højst 3 dråber MMS med et halvt glas vand. Det betyder af den oprindelige 22,4 % opløsning natriumklorit bliver forvandlet til en clorindioxid opløsning på højst 0,00008 % nede i kroppen. Det er ikke noget som kan skade kroppen.

Man har anvendt clorindioxid i industrien i henved 100 år og ikke et eneste studie kan påvise at det har haft skadeligt virkning på kroppen med mindre det var flere tusinder gange mere koncentreret end det man bruger i MMS:

Det har været nogle eventyrlige historier  i pressen om at MMS skulle kunne beskadige tarmsystemet når den ødelægger patogenerne. Nu er det jo sådan at tarmvæggene er flere tusinder gange tykkere end et patogen. Det ville jo svare til at en myg skulle kunne gennemtrænge en betonvæg.

Hvor køber man MMS?

Ligesom med kosttilskud må man ikke tillægge MMS helbredende egenskaber på salgssider. Ofte sælges MMS som vandrensningsmiddel, hvilket det er glimrende til.

Her er Jim Humbles hjemmeside. Han sælger ikke selv MMS og har ikke mere link til forhandlere af mms. 

http://jimhumble.is/

Man kunne tidligere købe mms i Danmark, men det ser ikke ud til at man kan længere. 

Man kan stadig købe MMS i andre EU lande. Søg på Sodium chlorite . Brug f.eks. https://duckduckgo.com istedet for google.com som fjerner det meste af den gode information.

 Har du brug for hjælp på dansk til bestilling er du velkommen til at skrive til mig. Se under kontakt.

Litteratur:

Nyeste bog fra Jim Humble er 

MMS Health Recovery Guidebook – Jim Humble With Cary Lloyd- 2015. 325 sider. Den kan varmt anbefales.

https://jimhumble.co/bookstore/mms-health-recovery-guidebook

Se også

» MMS2 Kalciumhypoklorit – Immunforsvarets Mikrobejæger

NB. Jeg sælger ikke noget og har ingen økonomiske interesser i MMS.

Udgivet d. 30 August  2014 af Kristian

Sidst revideret d. 9/4-2020

 

mms1000