Cellect Protokollen, Trican Mod Kræft

Cellect Protokollen

Optimal Kemi i Cellen = Ingen Kræft

Hvad er Cellect Protokollen ?

 

Frd chrn
Fred Eichorn      Cellect Protokollen

B-tusc-Ciokemikeren Fred Eichorn udviklede Cellect, og han kurerede sig selv med for kræft i bugspytkirtlen. Cellect er et næringspulver som består af høje doser mineraler af især som Zink, Krom og Selenium samt 72 sporstoffer. Desuden indeholder produktet mange vitaminer især E vitaminer. Cellect har vist sig at give fortrinlige resultater ved kræft og andre kroniske eller livstruende sygdomme.

Teorien bag udviklingen af Cellect er at kræft altid er en mangel på næringsstoffer til nervesystemet. Resultatet er en neurologisk mangel. Denne mangel forårsager strukturelle forandringer i aminosyrer, hormoner, biofeedback kommunikation, alle cellulære ernæringsmæssige mekanismer og kromosomer.

Dna mister evnen til at kopiere sig selv. Denne ernæringsmæssige mangel – forandrer DNA´ets instruktioner som forårsager at kroppen fremstiller celler, hormoner og kemi forkert hvilket vil resultere i sygdom såsom diabetes, forhøjet kolesterol, for højt blodtryk mm. Dette er i virkeligheden sygdomme som opstår pga. mangler, da kroppen skabte dem som følge af forkert kemi.

Den eneste måde at eliminerer problemerne på er at korrigere de ernæringsmæssige mangler. Når disse er korrigeret vil kræftcellerne ikke længere være i stand til at overleve. Kræftcellerne kan ikke leve i det korrigerede kemiske miljø. En læge vil kalde en kræftknude en sygdom og fjerne den. Men der er ingen grund til at dræbe kræftcellerne, de vil dø helt naturligt, som alger i en swimmingpool.

Den rigtige ernæring og cellenæring over hele kroppen forårsager en domino effekt. Kroppen modtager korrekt DNA instruktioner når den får den korrekte ernæring som medfører en korrekt produktion af nye celler.

Cellect genskaber kemien ved at tilvejebringe de manglende mineraler så kroppen bliver i stand til at derfra at ekstrahere aminosyrer, hormoner og kemikalier som korrigerer DNA instruktioner på mineral niveauet. Derved bliver de nye celler fremstillet korrekt.

Cellerne har hukommelse og hvis de ikke er alt for beskadigede gennem kemoterapi og strålebehandling så vil de nye celler som bliver dannet forhåbentligt have den korrekte DNA instruktion. Kroppen vil nedbryde de døde kræftceller, men det tager tid.

Cellect tilvejebringer en balance I kroppen i forhold til syre/base balancen, kalkbalancen, de indokrine kirtler, triglycerider (fedtreserver i kroppen), kolosterolol. Ph værdien vil automatisk stige når de andre parametre er korrekte. Hvis man imidlertid kun anvender midlet til at hæve PH værdien uden at tilvejebringe den rigtige ernæreing vil ph værdien være misvisende og kun have en kortsiktet virkning eller slet ingen virkning.

Fred Eichorn Helbredt fra Bugspytkirtelkræft

“Den 4. december 1971, 16 år, 11. klasse, vågnede jeg op, lammet på min venstre side, ude af stand til at tale på min højre side. Jeg havde ingen symptomer haft tidligere. Efter undersøgelse diagnosticerede 4 forskellige hospitaler sygdommen  som amyotrofisk lateral sklerose (ALS). 

Knust tilbragte jeg 40 % af tiden på hospitalet, gik med stok med stort besvær og smerte. På grund af min invaliderende tilstand blev jeg undervist hjemme. Jeg fik at vide, at der ikke var nogen kur og ville dø af sygdommen.  

Under halvdelen af tiden, når jeg var i stand til at gå i skole, gik jeg til klasse i 1,3,5 og 7. time den ene dag og til 2,4,6 og 8 timer den næste, fordi det tog mig en hel undervisningsperiode at gå med stok, og i smerte fra den ene time til den næste, men jeg gjorde det.  

Jeg fik ikke lov til at gå til andet trins klasser efter at jeg kollapsede og faldt ned af trappen. De fandt mig bevidstløs for enden af trappen. Man kunne ikke forstå hvorfor jeg overhovedet havde disse problemer. Jeg rørte aldrig alkohol, cigaretter, medicin, ikke engang kaffe. 

Over tid blev sygdomme mere alvorlig. Symptomerne omfattede: Ekstreme brystsmerter, og kramper fordi sukker blev udskilt fra mine muskler til at genopbygge kredsløbets sukker forsyning, sløret tale, mental forvirring, desorientering, manglende energi, glasagtige øjne, manisk depression mm.

Der var tidspunkter, hvor jeg havde det fint, som om jeg aldrig havde haft noget problem. Nogle læger troede jeg var på stoffer eller drak for meget alkohol, jeg har aldrig rørt alkohol / narkotika / cigaretter i hele mit liv, ikke engang kaffe. Jeg blæste deres teorier ud af vinduet. De vred deres hoveder på mit problem. 

Blodsukkeret hos en person vil normalt svinge mellem 80-120, hvis sukkerindhold når ned til 60 er der hypoglykæmi. Når sukker niveauer gå ned til 30 plejer folk at gå i koma og dø ved 10. Mine blodsukkerniveauer blev dokumenteret på ” 6″ ved 8 forskellige lejligheder.

Lige efter jeg havde formået at gennemføre min uddannelse i arkitektur, ren og skær vilje, kollapsede jeg igen, bundet til hospitalet i en længere periode. Der var så store smerter, at jeg formåede at bøje sengens skinner i rustfri stål.  

I Sept. 1976 efter 34 forkerte diagnoser, jeg blev endelig diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen Fik 3 uger til at leve uden kirurgi, 3 – 6 måneder max med kirurgi. På grund af min alder og sund livsstil, gav diagnosen ikke mening for mig, bortset fra at farmors familie alle døde af diabetesrelaterede sygdomme. På min mors side led de af mavekræft. Da min søster senere også fik bugspytkritelkræft fandt vi ud af at årsagen til vores sygdom var at vores moder havde fået DES (diethylstilbestrol) under svangerskabet. DES er et nu forbudt pseudo hormon.

Mine komas blev så alvorlige, at jeg havde kirurgi den 26. oktober 1976, kirurgi inkluderede fjernelse af 90 % af bugspytkirtlen, hele milten og den del af maven. Patologi bekræftede omfattende kræft i bugspytkirtlen. Jeg nægtede alle kemo / strålebehandlinger.

De sagde kræft var en udenfor invaderende fjende, men hvis det var sandt, hvorfor var immunsystemet forblevet neutral og ikke gået efter kræften.  

Jeg undersøgte derefter mængden af mineraler i min krop for at se hvilke der var for lidt af for at finde ud af hvorfor det skete. Jeg har studeret dette emne intenst, bestemt hvilke mineraler der mangler, tog enorme mængder og har opnået gode resultater – “Ingen tegn på kræft”.”

Hvordan man blander Cellect

Det er bedst at købe pulveret uden smagsstoffer og tilsætningsstoffer. En Kræftpatient starter med ½ målebæger Cellect og bygger gradvist op til mindst 4 bægre dagligt.

Man tager et bægerfuld af Cellect i et glas og rører det op med lidt vand, æblejuice elle grønsags juice. Man kan evt. bruge en shaker. Tag ikke Cellect sammen med saft fra appelsiner eller andre citrusfrugter. Man tilsætte noget mere væske så blandingen bliver flydende så den kan drikkes. Man kan også blende en banan i vand og dernæst tilføre Cellect bagefter til blandingen.

Dernæst stiller man det i køleskabet i mindst 2 timer. Derved får mineralerne lejlighed til at opløses i væsken.

Cellect Protokollen i Praksis

NB: Hvis man tager Cellect sammen med Budwig Diæten så skal der gå mindst 1½ timer imellem disse 2 produkter.

Cellect skal tages lige før et måltid, mens man tager levertran under måltidet. Man drikker Cellect langsomt da det ellers kan give luft i maven eller smerter.

For hver bæger Cellect tager man 3 kapsler levertran. Derved undgår man forstoppelse. Grønsagsjuice vil også hjælpe her. Skulle det ske at man får diarre så tager man blot mindre levertran kapsler, indtil man ikke har diarre mere.

Kontraindikationer

Da Cellect er stærkt alkalisk må man ikke tage det sammen med andre alkaliske produkter såsom Natriumbikarbonat eller Koralkalk da organismen ellers bliver for basisk.

Hvor køber man Cellect og hvad koster det ?

Man kan købe Cellect her

Firmaet kan ikke sende Cellect direkte til Danmark pga. restriktioner i Danmark. Det man kan gøre er at få det sendt til f.eks. England eller Sverige hvis man kender nogen der, som kan sende det videre.

En anden mulighed at kontakte et firma i USA som lever af at sende pakker videre som f.eks. www.bongous.com

Man plejer også at kunne købe Cellect i England. Nogle steder kan man finde Trican, som er det samme produkt som Cellect

En måneds forbrug (4 bøtter Cellect) koster 4000-5000 kr incl. forsendelse kr afhængigt af hvor man køber det. Dette er ikke helt billigt, men til sammenligning har man ifølge Peter Gøtzsche i Danmark i 2012 godkendt brugen af et lægemiddel ipilimumab som koster omkring 800.000 kr pr patient, og som forlænger livet med 3,5 måneder.  

Helbredt for Cancer med Cellect/Trican:  

Rachel – Lungekræft

Abbey – Lungekræft

Udgivet d. 21/10 – 2014 af Kristian