Budwig Protokollen Budwig diæten Budwig kuren & Cellect = Superkræftkur

Budwig Protokollen
Hvad er
Budwig diæten el. Budwig Kuren ?

Budwig Protokollen eller Budwig Diæten
Johanna Budwig (1908 – 2003) – Ophavskvinde til Budwig Protokollen el. Budwig diæten

Budwig Protokollen også kaldet Budwig diæten eller Budwig kuren, blev udformet af Dr. Johanna Maria Budwig (1908 – 2003). Hun blev i 1950´ og 1960´ erne anset for at være en af verdens førende ernæringseksperter. Hele 7 gange blev hun normineret til Nobelprisen 7 gange. Hendes interesseområde var navnlig fedt.

Alfalinolensyre er en vigtig flerumættet omega-3 fedtsyre. Den findes i mange planteolier og er meget vigtig for menneskets ernæring.

Dr. Budwig mente at en diæt som ikke har et tilstrækkeligt indhold af alfalinolinsyrer kan få kroppen til at frembringe oxidase-enzymer, der kan fremme vækst af kræftceller.

Sådan virker Budwig Protokollen ?

Gennem Budwig diæten fornys cellernes spænding

Transfedt og andre dårlige fedtsyrer ødelægger ifølge Dr. Budwig cellemembranerne som har brug for de elektronrige umættede fedtsyrer til at oplade batterierne. Fedts mulighed for at relatere til protein og opnå at blive vandopløselige bliver ødelagt når man får de forkerte fedtsyrer. Batteriet er dødt. Når elektronerne er ødelagt er fedtstofferne ikke længere aktive og kan ikke flyde ind i kapillærerne. Dette giver kredsløbsforstyrrelser.

Når cellernes spænding forsvinder, bliver dna i cellerne beskadiget, hvilket medfører at cellerne mister deres evne til at dø naturligt, og fortsætter med at dele sig ukontrollabelt som kræftceller. De dårlige fedtstoffer påvirker hjernens neurotransmitter. Neurotransmitterne har brug for umættede fedtsyre for at kunne producerer melantomin, serotomin, dopamin etc. rigtigt. Neurotransmitterne består af 50% omega 3 olier.

Når nye celler dannes er der en polaritet mellem cellernes positive energi inden i cellen og den negativt ladede cellemembran med dens høje indhold af umættede fedtsyrer. Under celledeling er det vigtigt at modercelle såvel som den nye celle indeholder nok umættede fedtsyrer i cellemembranerne – for at kunne dele sig fuldstændigt fra hinanden.

Den elektriske spænding kan blive for svag til at cellerne kan deles. Hvis denne proces bliver afbrudt så begynder kroppen at dø. Cellerne er ikke i stand til at afvise de frie radikaler som efterhånden ophobes. Dette er hvordan en knude starter.

Ifølge Dr. Budwig dannes en kræftknude i områder af kroppen hvor der sker omsætning og vækstprocesser, såsom, membraner, de endokrine kirtler, bygspytkirtlen, leveren, kirtlerne i maven, fordøjelseskanalen. Knuderne dannes når den elektriske spænding mangler som følge af det forkerte indtag af fedtsyrer.

Dr. Budwig fandt ud af at kombinere den essentielle fedtsyre hørfrøolie, som er meget rig på negativ ladede elektroner, med positive ladede svovl aminosyrer i fedtfattigt kvark. Derved bliver fedtsyrerne vandopløselige og kan nære alle kroppens celler og helbrede kræft. Hytteosten og hørfrøolien forhøjer cellernes elektriske ladning så cellerne igen er i stand til at forny dem selv. Disse umættede fedtsyrer er dit immunsystems brændstof. Alt andet som man indtager er ifølge Budwig sekundært.

Dr. Budwig forklarede teknikken bag sin behandling således:

”Mine behandlinger angriber den virkelige årsag til kræft. De fylder kræftcellerne med pi elektroner og tiltrækker ilt ind i cellerne. Kræftcellerne starter med at ånde og producere energi ved at forbrænde sukker. Derved bliver kræftcellerne kvalt ved tilstedeværelsen af ilt og begynder at dø.”

Dr. Budwig var meget imod den konventionelle kræftbehandling og er kendt for følgende udtalelse:

“Jeg må sige direkte at den sædvanlige måde man behandler knuder der vokser på i dag på hospitalerne, for det meste fører til en forværring af sygdommen eller en hurtigere død, og i raske mennesker vil den hurtigt forårsage kræft. ”

Budwig diæten – Helbedelsesrate på 90%

Budwig Protokollen koster næsten ikke noget og har vist sig at være effektiv. Johanna Budwig behandlede omkring 2500 kræftpatienter igennem 50 år med en dokumenteret helbredelsesrate på omkring 90 %. Medicinalindustrien var ikke intereseret i en kræftkur bestående af kvark og hørfrøolie. Dette bevirkede at Dr. Budwig blev meget forfulgt. Hun måtte ikke publicere sine forskningsresultater i nogen videnskabelige tidskrifter og hun mistede sin stilling som rådgiver for regeringen.

Pga. forøget stress i folks hoveder, ydre forurening og visuel forurening i medierne, kan det være svært at opå samme success med Budwig Protokollen i dag medmindre man inkluderer Cellect i Budwig diæten. Se nederst på siden. 

Budwig diæten i Praksis

Hørfrøolie og Skyr – vigtigste ingredienser i Budwig Protokollen

Budwig Protokollen
Bær kan indgå i Budwig Protokollen

Man tager 2 spiseskefulde økologisk hørfrøolie og 6 spiseskefulde hytteost og blender det med en stavblender i 1 minut ved moderat hastighed. Når blandingen er færdig har den en konsistens nogenlunde som flødeskum, idet der ingen olie flyder ovenpå.

Man kan vælge bagefter at tilsætte 1 spiseskefulde kværnede hørfrø. Hørfrø indeholder vigtige fibre og er i sig selv kræfthæmmende. Man skal op på 6 spiseskefulde hørfrøolie og 12 spiseskefulde hytteost dagligt for at kuren er effektiv.

Man kan fordele indtagelsen i 2-3 portioner dagligt. Man starter langsomt op og øger mængden gradvis for at vænne kroppen til det. Man vil normalt mærke en bedring i løbet af kort tid men det tager gerne 3 måneder før kuren har fuld effekt.

Det er vigtigt at man anvender et syrnet mælkeprodukt med den rigtige mængde cystein til Budwig diæten. Cystein er en neutral svovlholdig aminosyre. Johanne Budwig anvendte Kvark til Budwig Protokollen. Ernæringsekspert og forfatter Anette Harbech Olesen har undersøgt cysteinindholdet af forskellige mælkeprodukter på det danske marked og kom frem til at en fedtfattig hytteost, acido eller skyr vil være optimal at anvende i Budwig Diæten. Hørfrøolien tåler ikke varme eller lys og skal opbevares i køleskab.

Her kan man kan læse flere detaljer i Anettes udmærkede artikel på tidslernes hjemmeside.

Barbara Olsen står for en yahoo gruppe på internettet som hedder flaxseedoil2 ,som man kan tilmelde sig. Det er den største og bedste online gruppe i hele verden med Budwig Protokollen . I filsektionen er der henved 500 patienter som fortæller om deres erfaringer med Budwig Diæten.

Barbara Olsen viser her hvordan man blander Budwig myslien rigtigt.

Helbredt for cancer gennem Budwig Protokollen :

Peter Køpke – Prostatakræft

Casper – Lungekræft

Susan – Lungekræft

Budwig Protokollen & Cellect
Hurtig, Effektiv og Kraftfuld Kræftkur

Cellect & Budwig diæten  er en af de mest succesfulde indenfor alternative medicin. Kuren regnes for at være den stærkeste og hurtigst virkende alternative kræftbehandlingsmetode som ikke har restriktioner. Denne vertion af Budwig Protokollen blev oprindeligt udviklet af Mike Vrentas som også giver support til kuren. Kernen i denne kur er Cellect og Budwig diæten.

Fordele ved Cellect & Budwig Protokollen

• 1. Den forårsager ikke betændelse eller hævelser.
• 2. Den vil hyppigt reducere tumorer og formindske smerter i løbet af nogle få uger.
• 3. Kuren virker på enhver kræfttype
• 4. Kuren kan også anvendes af patienter som har fremskreden kræft.

Ulemper ved Cellect & Budwig Protokollen

• 1. Dyr kur hvis man er mindrebemidlet.
• 2. Besværlig. Det er især kaffelavement og presning af frugtsaft som gør kuren omstændelig.

NB: Der skal gå 1½ time eller mere mellem indtagelse af Cellect og Budwig Protokollen. Hvis du starter med at tage Budwig diæten om morgenen så lad der gå 1½ time eller mere får du tager Cellect.

Man tager Cellect lige før et måltid og levertran under måltidet. Derved sikrer man at der er gået mindst 1½ time mellem indtagelse af Budwig diæten og levertran.

De enkelte elementer i Cellect & Budwig diæt

• 1 Cellect er det vigtigste element i Cellect  & Budwig Protokollen idet den lilvejebringer den rigtige næring til cellerne. I dette miljø kan cancercellerne ikke trives. Man kan købe Cellect i EU. • 2. Budwig diæten giver cellerne den nødvendige elektriske spænding • 3. Amygdalin eller  B17 Vitamin dræber kræftceller i langsomt tempo, så der ikke bliver problemer med at skille sig af med affaldstoffer og de døde kræftceller. B17 vitamin anbefales dog ikke ved hjernekræft og lungekræft, da de døde kræftceller her ikke bliver udskilt hurtigt nok. Som en følge haraf kan de blokere luftveje og centre i hjernen. Man kan købe B17 i EU• 4. Juice Klik Her• 5. Kaffelavementer:  Beskrivelse kommer senere. Indtil videre kan man finde info om kaffelavementer på internettet.• 6. Solskin bør enhver have mindst 45 min af dagligt når det er muligt (og det er det desværre sjældent i Danmark) Solen er den største healer. Budwig diæten bevirker at kroppens celler bedre kan assimilere energien fra solen. Undgå solen midt på dagen og brug kun naturlige solcremer.

Links: http://naturligmedicin.com/cellect-protokollen/Mike Vrentas: http://www.cellectbudwig.com/

Udgivet d. 7/10 – 2014 af Kristian