Virus Elimination Naturlig Antibiotika Protocel Kolloidt Sølv Zink Katteklo Chaga Reishi

Virus Elimination Naturlig Antibiotika Protocel Kolloidt Sølv Zink  Katteklo Chaga Reishi

Virus Elimination med Naturlig Antibiotika. Blandt diverse kosttilskud mod virus skiller protocel sig ud. Protocel er et ugiftigt stof, udviklet som en kræftkur, af en amerikansk kemiker Jim Sheridan efter anden verdenskrig. Mange mennesker som var inficeret med forskellige virus, har oplevet bemærkelsesværdige helbredelser med Protocel – både formel 23 og formel 50.

Lad os se nærmere på mekanismen bag hvordan  protocel hjælper kroppen med at overvinde virus.

Virus Elimination med Naturlig Antibiotika
Virus Elimination kan finde sted med Protocel og Naturlig Antibiotika

Når der forekommer en virusinfektion må virusset invadere vores normale sunde celler for at kunne sprede sig. Mens vira cirkulerer gennem vores blodbane, har de har en særligt protein belægning, der beskytter dem mod angreb fra vores immunsystem. Men når de invaderer sunde celler for at replicere, bliver de nødt til at afkaste denne beskyttende protein belægning.

Efter at være inficeret med virus bliver disse tidligere sunde værtsceller  til skadede anaerobe celler. Protocel forårsager disse anaerobe celler til at falde fra hinanden gennem en proces der kaldes lysis, lige som det gør med kræftceller.

Når virusinficerede anaerobe celler kolapser, vender de frigivne virus derefter tilbage i kroppen, men uden deres beskyttende proteinlag. Derved kan protocel eliminere de virusinficerede anaerobe celler bistået af kroppens immunforsvar som også angriber og ødelægger de ubeskyttede vira. Talrige mennesker har erfaret fantastiske forbedringer med deres herpes, hepatitis, mononukleoses og HIV ved at indtage protocel.

Protocel mod Virus hos kæledyr

Katte som har fået Protocel mod FeLV (Felin Leukæmi Virus) eller FIV (Felin Immundefekt Virus el. katte AIDS) har oplevet fuldstændig helbredelse og nogle har også rapporteret om tilfælde af hunde, der overvinder virus angreb.

Kæledyr kræver ofte færre eller mindre doser af Protocel til deres genopretningsproces afhængigt af deres størrelse, men det er stadig vigtigt med en streng, konsekvent dosering.

Andre Kosttilskud mod Virus

• “Anti V formula” Indeholder 5 urter,som er effektive mod Virus

Anti V Formula

 

Rød Solhat Naturlig Antibiotika
Virus Elimination gennem Rød Solhat

1. Rød solhat(Enchinacea purpurea) (som regulerer immunforsvaret og virker forebyggende såvel som akut på bakterier og virus bla influenza A-kategorien.

Rød Solhat Ekstrakt (Øko)

 

 

2. Astragulus – en kinesisk urt og adaptogen som styrker immunforsvaret og som er antibakteriel og en stærk antioxidant.

Astragulus Ekstrakt (Veg. kapsler)

3. Reishi – En kinesisk medicinsk svamp og adaptogen som modvirker inflammationer, dræber virus og ligeledes en antioxidant.

Reishi Ekstrakt (Veg. kapsler

4. Lomatium Dissectum. Roden af denne plante bekæmper både virus og bakterier. Fås på ebay.com

 5. Lakridsrod  (Glycyrrhiza glabra) er en adaptogen og antioxidant som modvirker virus, inflammationer og regulerer immunforsvaret. Styrker binyrer og nyrer og formindsker produktionen af virus. Balancerer kroppens niveauer af binyrebarkhormoner.NB: Lakridsrod indtaget i store mængder kan forøge blodtrykket. Vær derfor opmærksom på dette hvis du lider af forhøjet blodtryk.

C Vitamin Som en stærk antioxidant er C vitamin fortræffelig til at udrydde virus. Læs mere her

Lakridsrodsekstrakt (Øko)

Chaga – Udødelighedens Svamp

Chaga er en svamp som er exceptionel til at styrke immunforsvaret. Svampen  gror højt mod nord bla. i Sverige. Den holder af at gro på birketræer. I Sibirien kaldes den for “udødelighedens svamp”

Polkovnikova, fandt i et studie  fra 2014 ud af, at ekstrakter af Chaga-svampen udviser stærke beskyttende virkninger mod herpes simplexvirus (HSV), type 1. Dette antyder, at chaga-svampe spiller en rolle i antiviral terapi og kan anvendes at mod virussygdomme. 

Nedenstående olie indeholder vild rå Chaga svamp og vild origano fortyndet i olivenolie. Man tager 20 dråber under tungen, spredt ud over dagen. Giver mere energi i hverdagen. Man skal ikke overdose med den og undgå at indtage svampen hvis man har svagelige nyrer. 

Chaga tinktur Chaga tabletter

Citronmelisse er en utrolig stærk antiviral urt, der bekæmper alle slags vira. hvis du får en virus, der forstyrrer din mave så virker citronmelisse berolingende på fordøjelsystemets nerver og slimhinder. Urten er let at dyrke i haven.

Alkoholfri Citronmelisse Ekstrakt Citronmelisseblade, tørrede

Hyldebær styrker immunforsvaret og bekæmper virus. Man kan henkoge hyldebær så man har til vinteren eller købe tørret hyldebærpulver på nettet f.eks. amazon.co.uk.NB. Rå Hyldebær er giftige. Skal koges i 15 minutter.

Hyldebær Ekstrakt (Veg. kapsler)

Katteklo (Uncaria Tomentosa):

Katteklo er en af ​​de mest kraftfulde antivirale urter vi har på planeten. Dets antivirale forbindelser er meget komplekse, og patogener såsom vira kan ikke bliver immune mod urtens fytokemiske forbindelser.

Barken af denne traditionelle sydamerikanske lægeplante har været brugt i mindst 2000 år af indfødte fra Peru til bla at fjerne inflammationer.

Katteklo er en af vores bedste kværktøjer mod alle vira, sinusinfektioner, ondt i halsen, øreproblemer, urinvejsinfektioner (UTI’er), oppustethed, tyndtarmsbakteriel overvækst (SIBO), irritabelt tyktarm (IBS), migræne, lungeinfektioner .

Nyere forskning viser at urten stimulerer immunforsvaret, dræber cancer celler og skadelige virus. Katteklo reducerer virus og medvirkende faktorer til sygdom, som A-streptokokker og Streptokokker.

Stop med at tage urten hvis du får udslet – da man kan være allergisk overfor planten

Katteklo Natures Way Katteklo Natures Answer Katteklo bark tinktur

Kolloidt sølv dræber Virus, diverse skadelige bakterier og mikrober. Understøtter immunforsvaret. Det er et naturligt, totalt ugiftigt alternativ til  antibiotikum, helt uden bivirkninger. Det ophobes ikke i kroppen og skader ikke gavnlige bakterier.

Kolloidt sølv

L-Lysin er en essentiel aminosyre. som nedsætter virusaktivitet i kroppen betragteligt. Dette er nyttig ved influenza epidemier, forkølelsessår mm. Læs mere Her

Monolaurin er en fedtsyre som dræber bakterier, virus, skimmel og andre dårlige mikroorganismer i hjernen og resten af  kroppen. Dosis er 1 kapsel 2 gange dagligt sammen med et måltid.

Monolaurin

Rød marine alge fjerner tungmetaller såsom kviksølv, nedsætter virusbelastningen og er stærkt virusbekæmpende. Pure Planet sælger Røde Marine Alger med Spirulina. Man tager 3 kapsler 1 til 2 gange dagligt.

Rød marine alge (Veg. kapsler)

 Zink er en af de mest kritiske sporminiraler for at immunsystemet kan fungere optimalt. De fleste af os har underskud af zink.

Når en aggressiv fremmed virus trænger ind i kroppen og personen kun har få eller ingen zinkreserver er immunsystemet nødt til at optræde mere aggressivt for at kunne ødelægge vira. Dette skaber flere symptomer og ubehag og sygdommen kan forlænges.

Rigelige mængder zink gør aggressive vira føjelige, langsomme og dovne hvilket tillader immunsystemet at angribe virussen og ødelægge den uden at det føles ubehageligt.

Anthony Williams anbefaler flydende zink sulfat. I det følgende er anvist eksempler på  letoptagelige Zink produkter.

Flydende Zink Sulfat Zink Picolinat Zink Lozenges -Vegan L-OptiZinc

 

Se også: 

Coronavirus COVID-19 Alternativ Behandling

MRSA – Alternativ Kur

Noter

*1) “A study of the antiherpetic activity of the chaga mushroom (Inonotus obliquus) extracts in the Vero cells infected with the herpes simplex virus.”

Udgivet d. 7 November 2017 af Kristian

Sidst revideret d. 17/3-2020