Virus Elimination Naturlig Antibiotika

Virus Elimination med Naturlig Antibiotika. Blandt diverse kosttilskud mod virus skiller protocel sig ud. Protocel er et ugiftigt stof, udviklet som en kræftkur, af en amerikansk kemiker Jim Sheridan efter anden verdenskrig. Mange mennesker som var inficeret med forskellige virus, har oplevet bemærkelsesværdige helbredelser med Protocel – både formel 23 og formel 50.

Lad os se nærmere på mekanismen bag hvordan  protocel hjælper kroppen med at overvinde virus.

Virus Elimination med Naturlig Antibiotika
Virus Elimination kan finde sted med Protocel og Naturlig Antibiotika

Når der forekommer en virusinfektion må virusset invadere vores normale sunde celler for at kunne sprede sig. Mens vira cirkulerer gennem vores blodbane, har de har en særligt protein belægning, der beskytter dem mod angreb fra vores immunsystem. Men når de invaderer sunde celler for at replicere, bliver de nødt til at afkaste denne beskyttende protein belægning.

Efter at være inficeret med virus bliver disse tidligere sunde værtsceller  til skadede anaerobe celler. Protocel forårsager disse anaerobe celler til at falde fra hinanden gennem en proces der kaldes lysis, lige som det gør med kræftceller.

Når virusinficerede anaerobe celler kolapser, vender de frigivne virus derefter tilbage i kroppen, men uden deres beskyttende proteinlag. Derved kan protocel elimineres de virusinficerede anaerobe celler bistået af kroppens immunforsvar som også angriber og ødelægger de ubeskyttede vira. Talrige mennesker har erfaret fantastiske forbedringer med deres herpes, hepatitis, mononukleoses og HIV ved at indtage protocel.

Protocel mod Virus hos kæledyr

Katte som har fået Protocel mod FeLV (Felin Leukæmi Virus) eller FIV (Felin Immundefekt Virus el. katte AIDS) har oplevet fuldstændig helbredelse og nogle har også rapporteret om tilfælde af hunde, der overvinder virus angreb.

Kæledyr kræver ofte færre eller mindre doser af Protocel til deres genopretningsproces afhængigt af deres størrelse, men det er stadig vigtigt med en streng, konsekvent dosering.

Se også: 

Protocel Cancerkuren

MRSA – Alternativ Kur

Andre Kosttilskud mod Virus

• “Anti V formula” Indeholder 5 urter,som er effektive mod Virus

Anti V Formula

1. Rød solhat(Enchinacea purpurea) (som regulerer immunforsvaret og virker forebyggende såvel som akut på bakterier og virus bla influenza A-kategorien.

Rød Solhat Ekstrakt (Øko)

2. Astragulus – en kinesisk urt og adaptogen som styrker immunforsvaret og som er antibakteriel og en stærk antioxidant.

Astragulus Ekstrakt (Veg. kapsler)

3. Reishi – En kinesisk medicinsk svamp og adaptogen som modvirker inflammationer, dræber virus og ligeledes en antioxidant.

Reishi Ekstrakt (Veg. kapsler

4. Lomatium Dissectum. Roden af denne plante bekæmper både virus og bakterier. Fås på ebay.com

 5. Lakridsrod  (Glycyrrhiza glabra) er en adaptogen og antioxidant som modvirker virus, inflammationer og regulerer immunforsvaret. Styrker binyrer og nyrer og formindsker produktionen af virus. Balancerer kroppens niveauer af binyrebarkhormoner.NB: Lakridsrod indtaget i store mængder kan forøge blodtrykket. Vær derfor opmærksom på dette hvis du lider af forhøjet blodtryk.

Lakridsrodsekstrakt (Øko)

Chaga – Udødelighedens Svamp

Chaga er en svamp som er exceptionel til at styrke immunforsvaret. Svampen  gror højt mod nord bla. i Sverige. Den holder af at gro på birketræer. I Sibirien kaldes den for “udødelighedens svamp”

Polkovnikova, fandt i et studie *1) fra 2014 ud af, at ekstrakter af Chaga-svampen udviser stærke beskyttende virkninger mod herpes simplexvirus (HSV), type 1. Dette antyder, at chaga-svampe spiller en rolle i antiviral terapi og kan anvendes at mod virussygdomme. 

Nedenstående olie indeholder vild rå Chaga svamp og vild origano fortyndet i olivenolie. Man tager 20 dråber under tungen, spredt ud over dagen. Giver mere energi i hverdagen. Man skal ikke overdose med den og undgå at indtage svampen hvis man har svagelige nyrer. 

Chaga Ekstrakt

Citronmelissa . Adskillige studier viser at urten modvirker virus (bla herpes) og bakterier og styrker immunforsvaret. De er lette at dyrke i haven.

Citronmelissablade, tørrede

Hyldebær styrker immunforsvaret og bekæmper virus. Man kan henkoge hyldebær så man har til vinteren eller købe tørret hyldebærpulver på nettet f.eks. amazon.co.uk.NB. Rå Hyldebær er giftige. Skal koges i 15 minutter.

Hyldebær Ekstrakt (Veg. kapsler)

Katteklo (Uncaria Tomentosa):

Barken af denne traditionelle sydamerikanske lægeplante har været brugt i mindst 2000 år af indfødte fra Peru til bla at fjerne inflammationer. Nyere forskning viser at urten stimulerer immunforsvaret, dræber cancer celler og skadelige virus. Katteklo reducerer virus og medvirkende faktorer til sygdom, som A-streptokokker og Streptokokker. Stop med at tage urten hvis du får udslet – da man kan være allergisk overfor planten

Katteklo bark

Kolloidt sølv dræber Virus, diverse skadelige bakterier og mikrober. Understøtter immunforsvaret. Det er et naturligt, totalt ugiftigt alternativ til  antibiotikum, helt uden bivirkninger. Det ophobes ikke i kroppen og skader ikke gavnlige bakterier.

Kolloidt sølv

Monolaurin er en fedtsyre som dræber bakterier, virus, skimmel og andre dårlige mikroorganismer i hjernen og resten af  kroppen. Dosis er 1 kapsel 2 gange dagligt sammen med et måltid.

Monolaurin

Rød marine alge fjerner tungmetaller såsom kviksølv, nedsætter virusbelastningen og er stærkt virusbekæmpende. Pure Planet sælger Røde Marine Alger med Spirulina. Man tager 3 kapsler 1 til 2 gange dagligt.

Rød marine alge (Veg. kapsler)

 Zink beskytter skjoldruskkirtlen og det indokrine system mod vira og understøtter immunforsvaret, Zinc Picolinate er et letoptageligt produkt. Man kan tage 1 vegetabilsk kapsel dagligt.

Zink Picolinat

Noter

*1) “A study of the antiherpetic activity of the chaga mushroom (Inonotus obliquus) extracts in the Vero cells infected with the herpes simplex virus.”

Udgivet d. 7 November 2017 af Kristian