Trikatu Fjerner Slimophobninger

Trikatu er et velkendt ayurvediske produkt der består af lige dele tørret ingefær, sort peber og lang peber (Piper Longum eller Pipali).

Trikatu el. lang peber
Trikatu eller lang peber er stærkere end sort peper. Har været brugt medicinsk i Ayurveda i i flere tusinder år.

Denne kombination har en mere afbalanceret virkning end de tre bestanddele hver for sig. Trikatus varmende egenskaber stimulerer fordøjelsen, fordøjer og ødelægger toksiner, fjerner fedt og overvægt og virker generelt foryngrende.

 

Trikatu er godt for åndedrættet, lindrer hoste og astma og er kendt for at være et godt middel mod høfeber og akut allergisk snue, fordi den øjeblikkelig stopper en løbende næse. Desuden har den en antiallergen-effekt. Dens evne til at fjerne slimophobninger i alle kroppens åbninger. gør den  velegnet til at behandle tilstoppende bihuler, kronisk tilstoppet næse, blokerede ører, halsbetændelse og en følelse af tunghed i hovedet. Bidrager til at fjerne luft i tarmene, oppustethed, forstoppelse og andre former for fordøjelsesbesvær. Ifølge Atreya kan man uden risiko anvende den hver dag uden at dens virkning bliver svækket i længden.

 

Trikatu fra Himalaya Herbal

 

Trikatu fra Planatary Herbal

 

Udgivet d. 14. Maj 2014 af Kristian