Tarmkræftkur Protocel

 Sarah

Diagnose: Tarmkræft: 

Alternativ Behandling: Protocel 23

Da Sarah var 83 år gammel blev hun pludseligt meget syg i maj måned, idet hun kastede meget op og havde diarre. På hospitalet fandt de ud af at hun havde en stor ondartet kræftsvulst i tarmene. Under operation fik lægerne det meste af tumoren ud, men kunne ikke få det hele med.

Lægerne foreskrev en serie kemoterapi, hvilket Sarah blankt afslog. Hen mod slutningen af sommeren følte Sarah sig vedvarende meget syg igen. Nu havde Sarahs datter Elisabeth imidlertid hørt om Protocel og det lykkedes at overbevise moderen om at starte på at tage det. Så i starten af august 2001 begyndte Sarah at tage Protocel 21. Ifølge Sarah begyndte hun at føle sig bedre allerede efter en uge. Hun lagde mærke til at der kom meget slim fra rester af døde kræftceller ud sammen med afføringen. 

På et tidspunkt den sommer mødte Sarahs datter Elisabeth sin mors læge i kirken. Lægen sagde til Elisabeth. ”Din mor skal have kemoterapi” Elisabeth kendte lægen personligt og var meget glad for ham, men hun svarede: ”Nej, hun går den naturlige vej” Derpå tog lægen fat i Elisabets arm og marcherede ud af kirken med hende. Udenfor sagde kirken han bestemt ”Din moder vil dø om et år, hvis hun ikke får kemoterapi”  

Sarah valgte imidlertid standhaftigt at fortsætte med Protocel og bønner og fornægte den konventionelle cancerbehandling. I løbet af de kommende måneder følte Sarah sig bedre og bedre tilpas og hun havde det stadig godt over 2 år senere. Omfattende laboratorie tests indikerede alle, at canceren var på kraftig retur.

ilde: Outsmart your cancer – Tanya Harter Piece

Links:

Cancer Altenativ Cancer Behandling

Protocel