Psoriasis Alternativ Behandling

Psoriasis Alternativ Behandling

Hvad er Psoriasis ?

Psoriasis er en stofskiftesygdom der rammer over 2 % af befolkningen. Sygdommen viser sig i huden ved røde, skællende pletter, mest på albuer, knæ og i hårbunden. Psoriasis er også en autoimmun lidelse, idet celler fra immunsystemet invaderer huden.

Huden består af 2 lag celler. Det inderste lag (Derma) vokser udad for at danne den hårdere overhud ( Epiderma). Mens overhuden hos et sundt menneske fornys ca. én gang om må neden så udskiftes den med få dages mellemrum hos et menneske med psoriasis hvorved skællene dannes. Derved udvides hudens blodkar hvorved psoriasispletterne gerne er røde og irriterede.

Psoriasis Alternativ behandling

Der findes heldigvis effektive, sikre og valafprøvede og giftfrie, alternative kure mod Psoriasis. Der er ingen af de følgende planer A, B, C som nødvendigvis er bedre end de andre. Det gælder om at finde en kur som man har tiltro til at og som passser til ens temperement.

PLAN A: Edgar Cayses Psoriasis Kur

Det kan anbefales at købe bogen  Healing Psoriasis – John O.A. Pagano. Man kan anskaffe sig  bogen billigt på http://www.amazon.co.uk 

Forfatteren til ovennævnte bog – Den amerikanske kiropraktor Dr John Pagano har haft stor succes med at behandle Psoriasis efter anvisninger fra det berømte amerikanske medie Edgar Cayce.

Ifølge Dr. John Pagano/Cayce skyldes psoriasis at tyndtarmen bliver abnorm tynd hvorved toksiner og syrer uhindret kan passere tarmvæggene og derved trænge ind i lymfen og derfra videre til blodet.

På et tidspunkt kan nyrer og lever ikke udrense giftstofferne effektivt mere så kroppen forsøger at udrense dem gennem huden via svedkirtlerne. Som følge heraf skades huden og psoriasis bryder ud.

Årsagen til denne udtynding af tyndtarmen kan bla. skyldes dårlig udskildelse af affaldsstoffer og uhensigtsmæssig diæt.

Cayce materialet nævner endvidere at Psoriasis kan skyldes ubalance i ryghvirvlerne og negative følelsesmæssige faktorer. Det vil i formentligt normalt være andre faktorer end de rent fysiske involveret i sygdommen. Man kan også have arvet en disponering for sygdommen.

 I en behandling af psoriasis vil naturligt indgå følgende:

  • 1. At fjerne de giftstoffer som findes i kroppen
  • 2. At forhindre yderligere giftstoffers indtrængen
  • 3. At hele de beskadigede tarmvægge
  •  

gr2I korte træk går Edgar Cayces Psoriasis kur ud på, at man drikker rigeligt med vand dagen igennem og spiser en overvejende basisk kost dvs. masser af frugt og grønsager. Desuden undgår man stærkt syredannende mad som hvidt mel og sukker mm.

Vigtige elementer i behandlinger er indvendig udrensning, lavement, diæter og urtete. Desuden er det godt at fokusere på ekstern hudbehandling da der er her problemet manifesterer sig.

Nærmere detaljer er beskrevet i bogen Psoriasis – den naturlige alternative behandling.
I behandlingen anbefales te af Farvetidsel samt Elme Bark pulver for at hele de porøse tarmvægge og rense nyrer og lever for giftstoffer.

PLAN B: Tag MMS Natriumklorit i 3 uger

MMS har vist sig at være meget effektiv mod psoriasis. Selv om det undertiden lykkes for nogle at få psoriasis under kontrol ved kun at bruge én af de 4 protokoller som anbefales så er det mest sikkert at bruge dem alle sammen.

MMS 1000 Protokol – Her bruger man en meget svag opløsning på 0,00004 % Natriumklorit som man indtager indvortes i 3 uger.

MMS Hudspraynings Protokol  Her sprayer man huden flere gange med on opløsning af MMS

MMS i en sæk – Gennem denne procedure sveder man mange giftstoffer ud fra huden.

Hvis psoriasis er forsvunden i løbet af de 3 uger så  opbyg derefter et stærkere immunforsvar med nogle kosttilskud. Så er der mindre chanche for at psoriasis vender tilbage. MMS tilvejebringer nemlig ikke næringsstoffer til kroppen.

Hvis psoriasis er bedre efter 3 uger men ikke helt forsvunden så hold pause i 3 uger hvor du tager kosttilskud .Derefter kan du tage 3 uger mere med MMS. 

Psoriasis og Kosttilskud

 Ifølge Dr. Joel Wallach spiller glutenallergi og anden allergi meget ind i forekomsten af psoriasis idet der sker nogle forandringer i tarmene som bevirker at der er nogle næringsmidler som ikke bliver absorberet af tarmen.

Wallach anbefaler derfor at man bliver testet for fødevareallergi og dernæst enten undgår allergenerne eller følger en allergi rotationsplan mod fødevareallergi.

Super Enzymes Now  1 kapsel 3 gange dagligt til et hovedmåltid Enzymer Vegan  Vegetarisk alternativ Kobber 2 mg  2 mg dagligt Zink (Picolinate)  15 mg 3 gange dagligt Selenium 200 mcg  500 – 1000 mikrogram dagligt E-Vitamin 400 I.U. Non GMO    E Vitamin 800-1200 IU dagligt Lecithin Granulat Non GMO   2,5g 3 gange dagligt sammen med måltidet Essentielle fedtsyrer-O.  3-6-9  2 kapsler 3 gange dagligt til et hovedmåltid Folat (B9) 800 mikrogram 15-25 mg dagligt – få det testet hos lægen

NB Desuden anbefales A  Vitamin helst som betacaroten  (efter behov).   For en varig gennemgribende behandling kan man evt. kombinere med Edgar Cayces anvisninger efter plan A. anvisninger.

 Suplerende Psoriasis Kosttilskud

Nogle urter som gyldensejl (Hydrastis canadensis), berbereris, den kinesiske urt Coptic Sinensis og almindelig mahonie (Mahonia aquifolium),indeholder berberine, som modvirker ophobning af giftstoffer i fordøjelsessystemet.

Kinesisk Angelica (Angelica sinensis)  eller Dong quai som den hedder på kinesisk er i stand til at  reducere betændelsen i huden når man tager urterne i starten af et udbrud.  

Mahonie er fyldt med antioxidanter hvilket gør den effektiv mod irritationsfremkaldende substancer, som kan fremkalde psoriasis.

Sarsaparilla(Smilax) binder med toxiner i tarmene så de ryger ud af kroppen. Er speciel effektivt ved kronisk psoriasis med større angrebne områder.

Almindelig Marietidsel (Silybum Marinum)  beskytter leveren og reducerer hyppigheden af psoriasis udbrud.  Til samme formål kan man  bruge Guduchi.

Suplerende Psoriasis Kosttilskud – Udvortes behandling 

Lak2Omslag af Lakrids (Glycyrrhiza glabra) hævdes af førende urteeksperter som f.eks.  Daniel B. Mowrey at være ligeså effektivt som den skadelige cortisolsalve. Man kan enten lave  et kompres af lakridsridsrodste eller en pasta af pulveriseret lakridsrod som til omslag.

Home Health-psoriasis-cream  er ikke fremstillet for at den skal dufte godt men indeholder E – vitamin og er en populær creme til at mildne psoriasis symptomer.

 

Se også:

» Dr Reckeweg R65

» Psoriasis Patientberetning

» Patientberetning Human Balance

Udgivet d. 8/6 2016 af Kristian