Protocel Cancerkuren & Cantron – Kræftcellernes Kollaps

Protocel Cancerkuren blev udviklet af en amerikansk kemiker Jim Sheridan. Han blev født i 1912 i en mineby i Pennsylvania og døde 14 Maj 2001. Sheridan besluttede sig for at blive kemiker. Han var religiøs og bad dagligt til Gud om at han kunne bruge sit intellekt i menneskehedens tjeneste og til at finde en kur imod cancer.

Sheridans Åbenbaringer

Medens han gik på highschool begyndte han at få en indre vision af en bestemt formel. Det var ikke en formel han eller nogen anden kendte. Da han imidlertid kom i College så fandt han formlen i en artikel om cancer som han ”tilfældigvis” kom til at slå op på. Artiklen, som var i en meget tyk kildebog,  “sprang” ham i øjnene da han åbnede bogen. 

Sheridans regnbue Vision

Jim Sheridans Rainbow visionDen næste vigtige begivenhed i forbindelse med udviklingen af Protocel indtraf i april 1931 da han var ved at undervise i kemi. Da han tog en tilfældig syre og hældte det i en opløsning i et bæger viste det alle regnbuens farver til alle de tilstedeværendes, inklusive professorens forbløffelse. Kort efter fik Sheridan til opgave af sin studievejleder at studere en bestemt teori som blev kaldt for Debye-Hückel teorien.

Det viste sig at den mystiske formel han havde drømt om i High School var associeret med Debye-Hückel teorien. Det så ud til at Sheridan blev ledt i en bestemt retning.

Den sidste begivenhed i forbindelse med Sheridans formel indtraf den 6. September 1936 hvor han tog en lur om eftermiddagen. Han havde der en usædvanlig drøm.

Drømmen førte begivenheden med regnbuen i bægeret sammen med Debye-Hückel teorien. I drømmen repræsenterede hver af regnbuens lag et bestemt redoxlag. Orden redox er en sammensætning af ordene reduktion og oxidation. Redoxaktioner beskriver alle kemiske reaktioner hvor atomer får deres oxidationstrin ændret. Under denne proces bliver der overført elektroner fra et stof til et andet.

I drømmen fik Sheridan vished for at det skulle være muligt at ændre de baner som energistrømmene og energiproduktionen i lungerne tager så cancer kan helbredes. Sheridan følte i den grad at drømmen var et ”wake up call” og brugte de næste mange år på at forfine formlen gennem forsøg med mus. I 983 var han  i stand til at helbrede 80 % af musene for cancer. Sheridan kaldte sit produkt for Entelev

Cantron kommer på markedet i 1983

Don Wilson var skolelærer, forfatter og foredragsholder. Han startede tidligt i 1983 med at skrive en bog om Entelev som Sheridan opindeligt kaldte sit produkt. Som en følge heraf, var han jævnligt i kontakt med Sheridan. In Maj 1983, kontaktede Don Wilson Jerome Godin, der var leder af firmaet Medical Research Products og informerede ham om at Sheridan havde givet givet ham hele opskriften på, hvordan man fremstiller Entelev. Det var for at bevare formlen til gavn for menneskeheden, i tilfælde af, at der skulle ske noget med dem. Både Sheridan og Wilson var godt oppe i årene på dette tidspunkt.

Ifølge Godin, anbefalede Wilson i august 1983 Sheridan at Godin burde begynde at producere og sælge Entelev. Det viste sig at være en frugtbar anbefaling. Entelev tog navneforandring til Cantron og har lige siden været tilgængeligt gennem Godins firma.,

Cancell – 1984

Fra 1984 kom Ed Sopcak på banen og arbejdede sammen med Sheridan. Sopcak ændrede produktnavnet Entelev til Cancell. Sopcak betragtede Cancell som en gave fra Gud . Han nåede at producere og distribuere 20.000 flasker Cancell  til cancer patienter gratis, for egen regning I 8 år. I 1992 blev det forbudt men Cantrol var stadig tilgængeligt.

Protocel 2000

I foråret 2000 begyndte Sheridans familie, I Sheridans søns navn at producere Entelev som de omdøbte til Protocel. Så nu var der igen to fabrikanter. Det oprindelige Entelev kaldte de nu for Protocel 23. Det oprindelige Cancell som var lidt forskelligt for Entelev blev omdøbt til Protocel 50.

Hvordan virker Protocel Cancerkuren?

Når en person tager Protocel dagligt så formindskes den elektriske spænding (kapicitans) i cellerne med 10 – 15 % . Kapicitans er et mål for evne til at oplagre en elektrisk ladning ved en given spændingsforskel.

Denne reduktion af kapicitans fremkommer ved at protocel påvirker produktionen af ATP (Adenosintrifosfat) i cellerne. ATP er cellens primære energibærende molekyle.

Eftersom kræftceller får næring ved fermentering af sukkerstoffer i stedet for gennem oxidering som normale sunde celler, så har de meget mindre energi til rådighed. Kræftcellernes kapicitans er derfor meget lavere. Når man så indtager Protocel som sænker cellernes kapicitans indtil de når et kritisk punkt, hvorefter kræftcellerne ikke i stand til at overleve.

Kræftcellerne er nu ikke længere i stand til at holde cellemenbranerne intakte. Der opstår porrer i cellemembranerne som tillader vand at trænge ind i cellen. Gennem det osmotiske tryk sprænges kræftcellerne derved. Dette er en proces som kaldes for lysis. Kræftcellerne bliver omdannet til et harmløst protein . Dette protein, som består af døde kræftceller er hvidlig i farve, bliver udskilt af kroppen gennem afføring, urin, snot mm. Der er ingen hele kræftceller tilbage når Protocel er færdig med dem, men kun dele af nedbrudte kræftceller.

Hvad består Protocel af?

Protocel består af en unik sammensætning af stoffer som i sig selv ikke har nogen cancerdæmpende virkning. Der indgår organiske forbindelser som tetrahydroxyquinone, pyrocatechol og triquinoyl samt kemiske stoffer som leuconinsyre rhodizoninsyre, natrium, kalium, croconinsyre, mineraler og sporstoffer bla. kobber.

Når disse stoffer bliver blandet på den rigtige måde og i det rigtigt forhold så er blandingen i stand til at udrense kræftceller i kroppen. Den mængde Protocel, man indtager dagligt, er mindre giftigt end én daglig aspirin. Desuden virker Protocel som en slags immunsystem booster og en særdeles kraftig antioxidant.

Da man testede Protocel på Brunswick Laboratories i USA viste det sig at Protocel havde en ORAC(Oxygen radical absorbance capacity) antioxidant værdi på ca. 1,4 million (μmol TE/L) . hvilket sandsynligvis gør den til en af de stærkeste antioxidanter som er testet på denne måde. Men man skal huske på at Protocel ikke dræber kræftcellerne i kraft af at være en antioxidant.

Protocel Cancerkuren i Praksis

Generelt er det let at anvende Protocel mod kræft. Her er de grundlæggende regler.

1. Hvordan man indtager Protocel.

Tag ¼ teskefuld i  et tomt glas og fyld op med omkring 150 ml renset vand eller kildevand. Det er vigtigt at vandet er uden klor.

Protocel Formel 50 (hed oprindeligt Cancell): Tages 4 gange i døgnet evs hver 6. time. Der må ikke gå mere end 6. timer mellem hver dosis., så det vil normalt betyde at du skal tage en dosis midt om natten. Det spiller ikke nogen rolle hvornår doserne tages men de må fordeles ligeligt i løbet af døgnet f.eks. kl 8, kl 14, kl 20 og kl 02.    

Protocel Formel 23 (hed oprindeligt Entelev) : Tages 5 gange i døgnet dvs. hver 4 timer og 48 min. Der må ikke gå mere end 6. timer mellem hver dosis. Det vil betyde at du skal tage en dosis  om natten. Det spiller ikke nogen rolle hvornår doserne tages men de må fordeles ligeligt i løbet af døgnet f.eks. kl 8, kl 12.45, kl 17.30, kl 22.15, og kl 03. 

Protocel er ikke en gift ligesom kemoterapi . Derfor er der ikke flere celler som udsultes og dør, hvis man forøger mængden af Protocel. Hvis man vejer mere end 120 kg, bør man tage en lidt større mængde. 

Protocel virker ikke længere end 6 timer i kroppen hver gang. Ved at tage Protocel hver 6. time (eller i kortere intervaller) vil man efterhånden sulte cancercellerne til døde. Hvis der går længere end 6 timer mellem doseerne så dør cancercellerne ikke.  

Nogle foretrækker at komme destileret vand (ikke juice) i en portion protocel som de lader stå på natbordet, så man ikke behøver at skulle ud af sengen midt om natten. Hvis man véd, at man skal op og tisse i løbet af natten alligevel, så behøver man ikke at sætte vækkeuret til.

Tilsætning af juice

Hvis man ikke kan lide smagen af protocel kan man tilsætte en lille mængde juice til glasset med protocel og renset vand, og drikke det hurtigt i een slurk. Man må ikke lade juice stå i blandingen.  

Man kan godt blande flere doser på én gang som man så tager i løbet af dagen. Her er det vigtigt at man kun bruger destilleret vand. 

Opbevaring og holdbarhed.

Protocel behøver ikke at opbevares i køleskab men må ikke få direkte sollys. Hvis man opbevarer det tørt i stuetemperatur kan det holde sig i mange år. 

2. Ryst flasken kraftigt i 5 sekunder og tag lynhurtigt 1/4 teskefuld inden noget af indholdet bundfælder sig.  Det er ekstremt vigtigt at indholdet bliver fordelt jævnt. 

3. Tag Protocel på tom mave eller 15-30 minuter før et måltid. 

4. Undgå at anvende kemoterapi samt andre alternative cancer protokoller samtidigt med Protocel. 

5. Undgå at tage vitaminer , mineraler , urter eller cancer behandling som kan begrænse Protocels virkning.

6. Drik mindst 2-3 liter vand dagligt. Hvis du indtager destileret vand sammen med protocel, så drik ikke yderligere destileret vand i løbet af dagen. For stort indtag af destileret vand dræner kroppen for mineraler. 

7. Sørg for at have afføring dagligt.

Forskellen mellem Protocel formel 50 og formel 23

Begge formler indeholder de samme ingredienser men med små forskelle i det indbyrdes forhold. Selv om begge formler virker på alle former for cancer så har erfaringen vist at til nogle kræfttyper såsom Modermærkekræft og lungecancer er formel 50 mest effektiv mens formel 23 er mest effektiv mod f.eks. prostatacancer. Den følgende liste er kun vejledende. Hvis ikke dit helbredsproblem er med i listen så brug formel 50. Det er vigtigere at overholde tidsfristen på 6 timer end om du bruger formel 50 eller formel 23.  

Guide til hvilken Protocel formel man bedst starter med

Adenokarcinomer – Protocel 50
Autoimmune sygdomme – Protocel 23
Blærekræft – Protocel 23
Brystkræft – Protocel 23
Bugspytkirtelkræft (Pancreatic Cancer) – Protocel 50
Endometriose– Protocel 23
Halskræft – Protocel 50
Hjernekræft– Alle( undtaget Gliobastoma) – Protocel 23. *1)
Iritabel tarmsyndrom – Protocel 23
Knoglemarvskræft (myelomatose) – Protocel 23
Kronisk tarmbetændelse (Crohns syge) – Prodotocel 23
Leukæmi – Akut Protocel 23 – Ellers Protocel 50
Leverkræft (Primær) – Protocel 50
Livmoderkræft (Uterine Cancer) – Protocel 50
Livmoderhalskræft (Cervix cancer) – Protocel 50
Lungekræft – Protocel 50
Lupus – Protocel 50
Mavekræft – Protocel 50
Modermærkekræft – Protocel 50
Mononukleose (Kyssesyge)
Multipel Sclerose – Protocel 23
Neuroblastom – Protocel 23
Non-Hodgkin lymfom – Protocel 50
Nyrekræft – (Renal cell Cancer) Protocel 23
Parkinsons – Protocel 23
Planocellulærkræft – ( pladecellekræft, Squamous Cell Carcinoma (SCC)) – Protocel 50
Prostatakræft – Protocel 23
Psoriasis – Protocel 23
Sarkomer (Bløddelskræft) – Protocel 50
Spiserørskræft (Esophageal Cancer) – Protocel 50
Tyktarmskræft – Protocel 50
Virus Infektioner – Protocel 23 og 50
Wilms Tumor (Nefroblastom) – Protocel 23
Æggestokkræft (Ovarian Cancer) – Protocel 50

Tag ikke Protocel 23 og 50 i samme periode. Hvis man f.eks. tager protocel 23 i 1 år, så skal man ikke tage Protocel i samme periode.

*1) Protocel og hjernekræft

Ved aggressiv hjernekræft som gliobastoma skal man ifølge Webster Kehr ( www.cancertutor.com ) under ingen omstændigheder bruge Protocel, da det virker for langsomt til at kunne kurere hurtigt voksende hjernetumors. Ved andre former for hjernekræft kan man godt anvende Protocel 23, men kun i samråd med lægen da det kan være nødvendigt at få lægeordineret medicin for at modvirke hævelse i hjernen. Efterhånden som protocel virker kan medicinen nedtrappes.

Efter 4-6 ugers brug kan der komme symptomer som sløvhed eller evt. lettere motoriske problemer hvis disse har optrådt før i sygdomsforløbet. Årsagen er at der sker en lettere opsvulmet hed i hjernen. Hvis symptomerne bliver for voldsomme kan man gå ned til en dosis på 1/8 teskefuld Protocel 23 – 5 gange dagligt i nogle få dage indtil symptomerne er på et niveau som kan håndteres. Derefter går man tilbage til normal dosis. Bliv ikke ved på den lave dosis i længere tid end nødvendigt.

Hvis man har råd til det er Cellect/Budwig at anbefale mod hjernekræft idet der ikke optræder opsvulmethed. 

Undgå at tage andre kosttilskud eller behandlinger som modvirker Protocel.

Mange kosttilskud fremmer ATP produktionen. Eftersom Protocel gør det modsatte er det vigtigt at undgå disse produkter. Dette gælder bla. følgende:

Vitaminer: C og E
Mineraler: Selenium, jod og Magnesium i høje doser.
Urter/Urteblandinger: Essiac, Ginseng af alle typer, burrerod, rosenrod
Olier: Fiskeolie og hørfrø olie
Andre: Alpha Lipoic Acid (ALA), L. Lipoic Acid, keratin, homøopatiske midler, acetyl Cysteine, L carnitin, taurin, resveratrol, MSM, CoQ1, d ripose, poly-MVA

Mange andre kosttilskud bør man også afholde sig fra af andre grunde bla:

Ozonterapi, Cesium, Rife, Cats Claw, 714X, Zeolit , Budwig diæt, Antiplastoner og de fleste kemikalier brugt i kemoterapi  bortset fra 5FU og Xeloda.

Det bedste er helt at undgå at tage andre kostskud sammen med Protocel for at være sikker på at der ikke er noget som modvirker den. Mange af de  bedste succeshistorier med Protocel er fra folk som ikke tog andre kosttilskud end Protocel men sørgede for at få de nødvendige vitaminer og mineraler gennem kosten alene. Er du i tvivl om hvorvidt et  kosttilskud kan tages sammen med Protocel – så undgå at tage det. 

Hvis man alligevel vil tage andre kosttilskud så er her nogle af de produkter som man forventer, vil kunne tage i samme periode som man tager Protocel. Tag højst 2 af disse produkter og lad der gå mindst 2 timer mellem Protocel og et af de andre produkter. 

CBD Olie

B17 Vitamin/Laitrile

Vitaminer: D 3,
Enzymer og Probiotics,
Mineraler: Germanium 132, Koral kalk uden c vitamin, kalium, kalk, Magnesium i mindre mængder,
Olier: Hajlever Olie, Primrose Olie (Oenothera biennis), hjulkrone frø olie (Borage Officinalis),
Andre kosttilskud: Marietidsel, DIM (uden E Vitamin),  LDN (Naltrexone i lav dosis), Pau D´Arco, Reishi, graviola, Indiole-3-Carbinol, Saw Palme, naturlig Progesterone, Ambrotose uden C vitamin, Colostrum og Gurkemeje.

Hvis man er nødt til at tage lægeordineret medicin så sørg for at det gå mindst 2 timer imellem medicinen og Protocel. Nogle gange vil man opleve at hvis man tager Protocel mod cancer så bedres andre sygdomme også hvorefter man kan undertiden kan skære ned på den lægeordinerede medicin. Protocel forøger ikke blodtrykket eller blodsukkeret. Så hvis man oplever disse problemer mens man tager Protocel så skal man lede efter årsagen andensteds.

Diæt

Spis en velafbalanceret diæt med friske økologiske frugter og grønsager, mælkeprodukter og kød, æg og fisk af god kvalitet medmindre man er vegetar.

Undgå sukker eftersom cancer celler er afhængigt af sukker for at kunne eksistere. Brug honning eller stevia i stedet for som sødemiddel. Undgå også hvidt mel.
Undgå koncentrerede fødevarer som juice hvor der er for meget c vitamin i. Det er ok at spise frisk frugt når man spiser hele frugten. Hvis man ikke tager andre kosttilskud behøver man ikke tænke på om man får for meget c vitamin, selenium osv.

Spis ikke soyaprodukter mere end 1 gang om ugen, eftersom soya hæmmer optagelsen af mineraler.

Lysis symptomer

Protocel giver ikke nogen direkte bivirkninger da det er ugiftigt og sikkert at bruge. Der kan forekomme indirekte symptomer i forbindelse med lysis processen. Dette sker især ved fremskreden cancer i kroppen som kroppen og hvis man responderer godt med Protocel. Der vil derved være meget affald fra nedbrudte cancerceller som  nedbrydes til to aminosyrer  og derefter udskilles. De symptomer som kan optræde kan til tider være ret bemærkelsesværdige. Der kan komme en hvidlig slim ud af kroppen på forskellig vis. F.eks. kan der komme en mængde hvidt slim ud af næsen. Hvis det er tilfældet så er det ikke en god ide at tage noget mod forkølelse for at udtørre snottet.

Lysingsprocessen starter normalt i det første døgn efter at man begynder at tage Protocel, men det er ikke sikkert at man oplever nogle symptomer før nogle dage senere hvis i det hele taget. Der kan opstå nogen træthed i løbet af den første måned man tager Protocel. Denne træthed skyldes ikke at Protocel dræner kroppen for energi, men er et resultat af at der foregår en masse lysing. Det er med andre ord et afgiftningssymptom. Der kan også i en kort periode optræde symptomer på mild kvalme, forhøjet kropstemperatur, maveproblemer, hovedpine og midlertidigt hududslet når kroppen er på arbejde med at skille sig af med lyseringsmatrialer. 

Symptomer som ikke er så almindelige er opkastning, men som kan forekomme hvis man lider af f.eks. lungecancer.  Hvis det sker, vil opkastet gerne indeholde komponenter som ikke ligner det man sædvanligvis ville forvente. Kroppen har sine metoder til at skille sig af med uønsket materialer. Skarpe smerter kan optræde når celleaffald bliver udskilt gennem smalle lymfekar. Dette opleves især for kvinder med brystkræft. Smerterne forekommer i reglen i brystområdet, maven eller under armene. Dette vil kunne afhjælpes ved at drikke mere vand og bruge en rebounder (speciel trampolin). En rebounder forøger udskillelsen gennem lymfesystemet.

Hovedpine

Hvis der optræder tiltagende hovedpine mens man tager Protocel så vil det være en god ide at få foretaget en scanning for at tjecke om kræft andre steder i kroppen har bredt sig til hjernen. Det kan da være nødvendigt at få medicin med hævelse i hjernen og evt. stoppe i nogle få dage med Ptotocel for at fjerne hovedpinen.

Hvor længe skal man tage protocel?

Protocel virker ikke så hurtigt som kemoterapi  til at dræbe cancerceller, men er til gengæld ugiftigt.  Kemoterapi vil ofte ikke fjerne alle cancerceller, hvorefter canceren kan vende tilbage efter nogen tid. Protocel  vil derimod i tid kunne fjerne hele cancertumoren hvis man tager midlet korrekt. 

De første par måneder med protocel vil normalt bremse yderligere  vækst  af canceren.  Mange oplever ikke en reduktion i kræftsvulsterne før efter 3-4 måneder og det tager generelt eet år eller mere at blive cancerfri med protocel. Efter at man er blevet erklæret cancerfri bør man fortsætte mindst eet år med Protocel for at være sikker på at få alle cancercellerne udsultet. Nogle patienter fortsætter tilmed i 1½ – 2 år.

NB: Hvis man indtager Protocel i mindre mængde eller færre antal gange i løbet af døgnet end foreskreven, virker det ikke mod cancerceller.

I tilfælde af kræft i hjernen kan hjernetumoren være død efter at man har taget Protocel i nogen tid. Det kan i nogle tilfælde være ønskværdigt at fjerne den gennem operation. Andre vælger at tage protocel resten af livet for derved at undgå at hjernetumoren begynder at vokse igen på et tidspunkt.

Kan man tage Protocel samtidigt med kemoterapi eller strålingsterapi ? 

Kemoterapi ødelægger virkningen af Protocel – selv  i op til flere måneder efter at man er holdt op med kemoterapi. Nogle patienter har gode resultater med at anvende Protocel til at neutralisere nogle af bivirkningerne ved kemoterapi.

Så Protocel neutraliserer ikke virkningen af kemoterapi på cancercellerne, men kun nogle af de bivirkninger som kemoterapi har. Dette kan i nogle tilfælde opmuntre kræftlægerne til at give højere doser af kemoterapi. Hvis man så holder op med at tage protocel, kan bivirkningerne af kemoterapi blive fatal.

Strålingsterapi vil ikke ødelægge Protocels virkning. Med mindre canceren er livstruende, er det imidlertid bedst ikke at modtage strålingsterap, pga. de skader behandlingerne kan forårsage på sunde celler i kroppen, ikke mindst langtidsvirkninger.

Protocels effektivitet

Det er svært at svare på hvor effektivt Protocel er på cancer, eftersom der aldrig er foretaget kliniske tests eller forskning på området. Sheridan som  udviklede Protocel forsøgte gennem hele sit liv at få produktet godkendt. Imidlertid blev hans bestræbelser effektivt blokeret af medicinalindustrien, ACS, FDA og NCI. 

Vi ved til gengæld at utallige cancerpatienter er blevet kureret gennem Protocel alene og at deres historier sammen med NCI  in-vitro studier i 1990. at denne formel er effektiv til at dræbe cancerceller.

Paul Winter er kommet frem til at Protocel kurerer omkring halvdelen af cancerpatienterne som anvender produktet korrekt. Sheridan kom frem til samme resultat med hans Protocel 23.Tanya Harter Pierce er af den opfattelse at man kan opnå en meget højere helbredelsesprocent med Protocel.

1. I modsæting til Tanya Harter Pierce mener Paul Winter ikke at Protocel  er særlig effektiv mod indre modermærkekræft. Ligeledes har Paul Winter ikke så gode resultater med at anvende Protocel mod den meget sjælde desmoide tumor. 

Faktorer som har indflydelse på Protocels effektivitet?

1. Korrekt indtagelse.

2.Kroppens tilstand. Det har stor betydning om man man starter med midlet før kroppen har lidt betydeligt skade af  konventionel cancer behandling som kemoterapi  eller strålingsterapi eller af sygdommen selv. Kroppen må være stærk nok til at den kan skille sig af med de nedbrudte cancerceller gennem lysis, samt være i stand til at opbygge nye sunde celler.

3.Ikke at svække kroppen yderligere. Det er vigtigt at man undgår tiltag under helbredelsesfasen som svækker kroppen yderligere. F.eks anbefales det at man undgår vaccinationer  eftersom de svækker immunforsvaret og indeholder giftige kemikalier såsom aluminium mm.

Hvis man har meget kviksølv i kroppen f.eks. gennem amalgam i tænderne, ved at spise mange fisk mm. så vil Protocel fjerne dette langsomt. Da dette kan forsinke cancerbekæmpelsen i optil 6 måneder, man man med fordel indtage chlorella i et par uger før man starter med Protocel. Det vides ikke om chlorella kan udrense nogle af ingredienserne i protocel. Derfor er det bedst ikke at tage protocel og chlorella i i samme periode. 

4. Fortsætte behandlingen længe nok. Man bør fortsætte med protocel i  mindst eet år efter at man er blevet erklæret cancerfri af lægen. 

5. Hormonel aktivitet i kroppen. Protocel virker ikke så godt I de år hvor der foregår meget hormonaktivitet i kroppen. Dette er når personen er  6-8 år, i teenager alderen samt  i overgangsalderen for kvinder og mænd. Her kan det blive nødvendigt at tage Protocel 6 gange i døgnet i stedet for 4-5 gange. 

Tjek din fremgang

Der er patienter som ikke falder i ovenstående katagorier og som har fulgt anvisningerne til punkt og prikke. men som af ukendte årsager alligevel ikke bliver kureret. Det er en god ide at få lavet test hos lægen for at se om Protocel virker. Det er ikke nok at man forventer at midlet virker. Hvis der ikke er nok fremgang kan man forøge dosis o.lign. eller evt.gå over til en anden cancerkur f.eks. Budwig/Cellect.

Pet- Scanning bedre end CT scanning

En CT-scanning kan desværre fejlagtigt registrere nedbrudte cellematriale som aktive cancerceller. Derved kan cancerlægerne tro at canceren har bredt sig yderligere, og patienten stopper måske med Protocel. Sådan er tragedig er svært at undgå.  En Pet-scanning  giver derimod et et bedre billed af canceraktivitet i kroppen end en CT scanning gør.

Hvor køber man Protocel/Cantron ?

Cantron købes her.  

I Europa købes Protocel direkte hos den svenske forhandler ,

MedNatureSweden AB

www.mednature.se

Email: hans.hindersson@mednature.se

Mobil: +46 0708 721 704

Adresse: Täljstensvägen 6, 43452, Kungsbacka., Sverige
Distribution: Expresspack/Morbee AB, Vevgatan 1, 50464 Borås

Da det er indenfor EU slipper man for moms, told mm.

Her er et link til Tanya Harter Pierces hjemmeside. Hun er forfatter til bogen “Outsmart your cancer”. Denne bog fås i svensk oversættelse hos ovennævnte Hans Hindersson.

http://outsmartyourcancer.com/  

Dr. Michael Johnson om Protocel

Helbredt for cancer med Protocel/Cantron

Youtube Video

Marina  – Brystcancer

Cora – Livmoderhalskræft

Frank – Lungecancer

Sarah – Tarmkræft 

Ray – Aggressiv Prostatacancer  

Annie  – Æggestokkræft og Chrons Sygdom  

Bill – Pancreascancer(Bugsputkirtelcancer)

Gunther – kurerer Nyrekræft med protocel

Robert Kurerer Mavecancer på ½ år med Protocel

Udgivet d. 13/1-2015 af Kristian