Protandim – Stærkere end antioxidanter

Protandim

Stærkere end antioxidanter

Protandim er ifølge Webster Kehr (cancertutor.com) det mest effektive produkt til at minimere og neutralisere bivirkninger fra strålebehandling og kemoterapi.

Problemet med de stærke gifte som anvendes ved kemoterapi, er at de ikke kun rammer kræftceller, men også kroppens sunde celler, hvorved de i høj grad gør mere skade end gavn og forøger risikoen for en opblussen af kræft. Det er ikke ualmindeligt at patienten får leukæmi  4-5 år efter kemoterapi behandling.

Strålebehandling forøger mængden af frie radikaler i kroppen, som kan medføre mutationer. Strålebehandling kan derfor i sig selv give kræft.

bm1

Brahmi/Bacopa Monniera (se billede) er en ayurvedisk plante og indgår sammen med 4 andre planter i Protandim.

 

 

Forsøg har vist at antioxidanter kan nedsætte risikoen for skader på DNA i sunde celler. Protandim er en kombination af 5 urter som en million gange mere effektiv end almindelige antioxidanter fordi det aktiverer magtfulde enzymer som allerede findes i kroppen.Protandim kan hurtigt reparere nogle af skaderne forårsaget at konventionel kræftbehandling med mindre der er tale om permanente skader.

Kræftforskere har mistanke om at Protandim kan forvandle kræftceller til normale sunde celler. Forsøg har vist at Protandim er i stand til at formindske knuder.

Hvordan virker Protandim ?

Mens Antioxidanter general skiller sig af med de frie radikale 1 til 1, dvs. et antioxidant molekyle neutraliserer et fri radikale molekyle, så fungerer Protandim anderledes. Protandim  aktiverer et enzym i kroppen som kaldes Superoxiddismutase (SOD). SOD findes i alle organismer som har brug for ilt. Dette enzym æder frie radikaler. Et SOD enzym kan neutralisere optil 1 million frie radikaler hvert sekund i næsten 2 uger.

Protandim anbefales til patienter som har fået kemoterapi og/eller strålebehandling da det hjælper med at neutralisere denne behandlings bivirkninger. Mange folk som har brugt alternativ behandling mod kræft er døde af deres kræft uden at de havde een eneste kræftcelle tilbage I kroppen. De døde af lang tids eftervirkningerne af kemoterapi og strålebehandling.

Selvom man ikke har været udsat for kemoterapi så kan kuren anbefales som en del af en alternativ kræftbehandling.  Vi ved at protandim er designet til at trænge ind i kræftcellerne. To af de vigtigste SOD enzymer som må aktiveres befinder sig nemlig indeni cellerne. En af disse befinder sig indeni mitokondrierne med en anden befinder sig indeni cellerne men ikke indeni mitokondrierne.

De 5 ingredienser i Protandim er alle antibakterielle, man mener derfor at Protandim dræber de bakterier som forårsager kræft, hvoraf Gurkemeje er best. Derudover vil SOD enzymerne frigøre Ilt og Brintoverilte, 2 velkendte mikrobedræbere, når de aktiveres indeni cellerne.

Protandim har det forbløffende potentiale til ikke kun at neutralisere meget af den skade forårsaget af den konventionelle kræftbehandling men også at kunne dræbe mikroberne indeni kræftcellerne og derved konvertere kræftceller til normale celler. Protandim kan hjælpe mod smerter, søvnproblemer, lav energi og mod selve kræftcellerne.

Bivirkninger

Bivirkninger er milde. Foruden allergiske reaktioner er der bliver rapporteret om urolig mave, hovedpine og udslæt på hænder og fødder.

OBS:  Hvis du er på blodfortyndende medicin så snak med din læge inden du tager Protandim. Protandim indeholder nemlig marietidsel som fortynder blodet.

Hvordan er Protandim sammensat ?

Protandim indeholder 5 ingredienser i et synergisk forhold som efter forlydende skulle forøge effekten enormt i forhold hvis man bare tager de enkelte urteekstrakt.

1) Marietidsel frø ekstrakt (Silybum marianum) – (225 mg)

2) Brahmi blad ekstrakt (Bacopa monniera) – (150 mg)

3) Ashwagandha rod (Withania somnifera) – (150 mg)

4) Grøn Te ekstrakt (Camellia sineusis) – (75 mg)

5) Gurkemeje ekstrakt (Curcuma Ionga) – (75 mg)

Hvor køber man Protandim ?

Der er desværre mig bekendt ikke nogen forhandler i EU.  Jeg har set Protandim på ebay.com.

Hvordan man fremstiller Protandim selv

Hvis man er mindrebemidlet kan man alternativt købe ingredienserne enkeltvis (Klik på nedenstående urter), samt købe en Kapsel Maskine og nogle vegetabilske kapsler. Så kan man gå i gang med at fremstille sine egne Protandim. Hvis man tager 2 kapsler dagligt så skal man bruge følgende til én måneds forbrug. Dette vil være langt under halvdelen af prisen i forhold til hvis man køber det færdige produkt, selv om jeg overvejende har valgt økologiske produkter. Samtidigt har man lært et nyt håndværk. Om effekten så er ligeså god som det oprindelige produkt må komme an på en prøve.  

1) Marietidsel – Paradise Herbs: 1kapsel = 250 mg = 54 kapsler/mdr

2) Brahmi – Paradise Herbs: 1 kapsel 250 mg = 36 kapsler/mdr

3) Ashwaganda- Paradise Herbs: 1 kapsel = 250 mg = 36 kapsler/mdr

4) Grøn te – 1 kapsel = 400 mg = 11 kapsler/mdr

5) Gurkemeje – Paradise Herbs: 1 Kapsel = 250 mg = 18 kapsler/mdr

Man åbner kapslerne og hælder indholdet i en tør beholder af passende størrelse. Det er vigtigt at blande  pulveret godt og grundigt. En original protandimkapsel rummer 675 mg. En tom kapsel størelse 0 kan rumme 400 – 800 mg pulver. Med lidt øvelse og en digetalvægt til rådighed finder man ud af at fylde dem op med en nogenlunde ensartet mængde.

NB: Tag ikke andre urter mindst 2 timer før og efter at man indtager Protandim, da den synergiske effekt så enten udebliver eller bliver modificeret. 

Der findes flere youtube videos om betjeningen af kapselmaskinen.

https://www.youtube.com/watch?v=xo92dGCt1Rc

God Fornøjelse

Se også

Protandim og Hjerte Studiet i staten Ohio, USA

Bob Wright nævner Protandim i et interview med Ty Bollinger

Protandim Research:

Oxidative Stress Jan 2006 Paper

Glutahhione_Dec_2008_paper

Skin Cancer April 2009 Paper

Link til artikel om Protandim på dette site:

Udgivet d. 15/9 2014 af Kesse