Prostatacancer Alternativ Behandling Prostatakræft Kræft i Blærehalskirtlen

Prostatacancer

Alternativ Behandling 

Hvad er Prostatakræft?

Prostatakræft er i dag den hyppigste kræftform hos mænd. Hvert år bliver der opdaget omkring 5000 nye tilfælde i Danmark – specielt pga. PSA testen. Mere om den senere. Starten på prostatakræft skyldes primært en østrogendominans kombineret med livsstilfaktorer.

Blærehalskirtlen ligger der hvor overgangen mellem blæren og urinrøret er hos manden. En af blærehalskirtlens vigtigste opgaver er at hjælpe med at sæden holdes flydende.

Hos mænd vil østrogen niveauerne gradvis forøges med alderen mens progesteron og testosteron niveauerne gradvis falder. Østrogenet vil især stige hos overvægtige mænd fordi fedtcellerne omdanner testosteron og dets ophav androstenedion til østrogener. Dette medfører at blærehalskirtlen vokser. Fremmede giftige østrogener fra miljøet (xenoøstrogener) forværrer problemet yderligere.

Prostatakræft er i mange tilfælde en ufarlig tilstand mens den i andre tilfælde kan være en aggressiv kræftsygdom, som spreder sig hurtigt. Hvis der optræder store vandladningsproblemer og blod i urinen bør man blive undersøgt af en læge.

Årsager til Prostatakræft

1.Vanddrivende medicin.*1)

2.Fedtrig kost med kød, mælk , æg , og ost. Animalsk fedt, især fedt fra rødt kød og smør giver en forhøjet risiko for fremskreden prostatakræft. Daglig indtagelse af mælk forøger risikoen med 50 % i forhold til hvis man sjældent indtager mælk. *2)

NB: Indtagelse af skyr/hytteost if forbindelse med Budwig Protokollen har en gunstig indfllydelse på prostatakræft

3.Mangel på motion  *3)

4. Stillesiddende erhverv *4)

5.Alkohol og rygning overforbrug

6.Udsat for stoffer som asbest, stål, farvestoffer, lak, jern, nikkel, bly, kunstgødning mm. i forbindelse med ens job.

PSA Testen værdiløs – Screening  Unødvendig!

Årsagen til at der bliver rapporteret så mange tilfælde af Prostatakræft tilskrives især PSA testen på trods af at

Intet randomiseret klinisk studie har nogen sinde demonstreret at screening og traditionel behandling vil forlænge overlevelsestiden for mænd diagnosticeret med prostatakræft

Det er også værd at bemærke at

PSA værdierne er ubrugelige til at bedømme hvorvidt en mand har prostatakræft i 98 % af tilfældene. At bruge værdierne som mål for behandling er en joke.

Læs mere her

» PSAsa Tests Useless for 98 % of Men

Det Britiske Lægevidenskabelige tidsskrift “The lancet” offentligjorde en videnskabelige undersøgelse i 1993, der viste at screening hyppigt fører til unødvendig behandling. Årsagen er at selvom 33 procent af alle obduktioner på mænd afslører prostatakræft så er der kun omkring 1 procent, som dør af sygdommen. Det er muligt at halvdelen af alle mænd over 75 år har prostatakræft, men det er kun et par procent som dør af det. Det er derfor en god ide at undlade at behandle mænd over 75 for prostatakræft, idet behandling forvolder mere skade end gavn. 

Det lave dødsfald gælder kun de mænd, som aldrig har fået diagnosen kræft og som ikke har modtaget nogen konventionel kræftbehandling.

Konventionel Behandling af Prostatakræft

Selvom der som nævnt, ingen beviser er for at strålebehandling forlænger livet nævneværdigt for patienter med prostatakræft er denne tortur stadigt den foretrukne konventionelle behandling. Din læge vil sandsynligvis nævne at operation og strålebehandling kan give en del ubehagelige “bivirkninger” såsom urinlækage, impotens og tarmproblemer. Hvis dine testikler fjernes, vil dit toneleje ofte blive mere kvindeligt.

Urinrøret har en indre lukkemuskel som åbner sig når blæren er fuld. Desuden er der en ydre lukkemuskel som man med vilje kan holde lukket, så man har kontrol over vandladningen. Desværre bliver Urinrørets lukkemuskler  næsten altid beskadiget ved prostataoperationen og nerveforsyningen til pikken ødelagt.

I et studie *5) undersøgte man 703 mænd som havde fået fjernet blærehalskirtlen pga. kræft i årene 2008-2009.

Mens ca. 33 %  af patienterne var impotente før operationen var 80 % impotente efter operationen. Ca. 40% fik urinlækage efter operationen.

Denne risiko må patienterne informeres grundigt om inden behandling. Når bivirkninger er så slemme er det så nødvendigt at fjerne blærehalskirtlen? Lad os se på 2 scenarier.

Hvorfor Blærehalskirtlen aldrig bør fjernes!

  • 1. Kræften har allerede spredt sig udenfor blærehalskirtlen?
  • 2. Kræften er kun lokaliseret i blærehalskirtlen.

Hvis kræften allerede har spredt sig til andre dele af kroppen så har det jo ingen værdi at fjerne blærehalskirtlen. Det svarer til at sprøjte vand på natbordet, når hele huset er i brand. Strålebehandling er ligeledes nytteløs.

Når først kræften har spredt sig, kan den vokse hurtigt og sprede sig til vitale organer. På dette tidspunkt kan det ikke være vigtigt at bekymre sig om en langsom voksende cancer i blærehalskirtlen.

Hvis kræften stadig kun er lokaliseret i blærehalskirtlen hvor den sædvanligvis vokser langsom skulle et være let at dræbe cancer cellerne med Cellect/Budwig protokollen som inkluderer B17 vitamin. Hvis man anskaffer sig b17 vitamin ekstrakt så vil de dræbe cancercellerne og resten af protokollen gør det svært for kræften at få fodfæste i kroppen.

Konklusion: Det er ALDRIG nødvendigt at fjerne blærehalskirtlen !

Desuden kan man ikke skære kræften væk da det er en systemisk sygdom dvs. en sygdom som starter med et svagt immunforsvar og som involverer hele kroppen. Hvordan kan det at skære noget væk forbedre immunstystemet? Der er andre endnu mere groteske konventionelle behandlinger af prostatakræft såsom at implantere radioaktive materialer i kroppen, som vi ikke skal komme nærmere ind på her.

Testosteron hæmmer udvikling af Prostatakræft 

I 1941 “påviste” Dr. Charles Huggins at kastration hæmmer udviklingen af prostatakræft hos rotter. Konklusionen baserede han på eet eneste tilfælde. ( Og det kalder man forskning).  Kastration vil fjerne meget at testosteronproduktionen. Uheldigvis antog han, at det var reduktionen af testosteron niveauerne som var årsag til hans resultater. Hans fejl var at han ikke tog med i betragtning at kastration også nedsætter produktionen af østrogen som sandsynligvis er grund til hans resultater. Dette har så medført en mildest talt uheldig praksis indenfor konventionel medicin. Ved prostatakræft fokuserer man nemlig på at fjerne prostata kirtelen eller reducere testosteronniveauerne – eller begge dele – uden at det på nogen måde forbedrer overlevelsesraten.

I en undersøgelse  *6) som er omtalt i Tidsskrift for den Norske Lægegerning, viser at forøget testosteron modvirker prostatakræft. Drenge på ca. 17-20 år har det højeste niveau af testosteron, og de dør ikke prostatakræft. På den anden side opstår den højeste risiko når niveauerne for progesteron og testosteron er sunket og østradion er steget. 

For at øge indtjeningen yderligere, udviklede medicinalfirmaerne medicin som blokerede alle testosteron receptorer (total androgen blokade) for på denne måde fuldstændigt at eliminere virkningen at det testosteron,som kroppen producerer. Overlevelsestiden for prostatakræft blev ikke forbedret men livskvaliteten blev kraftig forringet idet patienterne udviklede depression, demens og diarre før de døde.

fps
Vi gjorde hvad vi kunne !

Når kræften så spreder sig til sidst, siger onkologerne, at canceren er blevet ufølsom for testosteronblokaderne.

En anden uheldig praksis som også sætter naturligt testosteron i et dårligt lys skyldes Ifølge Dr. Leif Ims den konventionelle medicins rutinemæssige brug at store mængder testosteron og ikke mindst de kraftfulde syntetiske derivater af testosteron. Brugen af de kunstige pseudo testosteroner som kan patenteres, ved man medfører en fordoblet risiko for blodprop i hjertet for mænd over 65 år. Yngre mænd med hjertekarsygdomme får helt op til en tredoblet risiko.

Dr. Leif Ims skriver i sin bog “Hormonbalanse med naturlige hormoner ” at i 1950’erne rapporterede forskere ved Chicagos Universitet at deres bestræbelser på at få prostatakræft celler til at vokse på mus mislykkedes når disse var forudbehandlede med testosteron. Hvis kræftcellerne begyndte at vokse så sluttede de brat væksten når man tilsatte testosteron. Dette kan ses som et magtfuldt bevis for at testosteron hæmmer prostatakræft og dens udvikling. Desværre “forsvandt” denne undersøgelse fra arkiverne til fordel for den mere økonomiske rentable metode – at  kastrere mænd der fået konstateret prostatakræft.

I et studie i 2002 *7) deltog 207 mænd mellem 40 og 83 år som alle var i underskud af testosteron i forskellige grad. Man gav dem testosteron og testede deres niveauer efter henholdsvis 1, 3 og 6 måneder. Ca. 90 % af deltagerne havde gode resultater af behandlingen med signifikant reducering af blærekirtlens omfang.

Andre studier bla. et vel kontrolleret svensk studie *8) fra 2007 fandt ingen signifikante forbindelser mellem testosteron og andre androgen hormoner og risikoen for at få prostatakræft. I det pågældende studien deltog 392 mænd med prostatakræft, hvor man sammenlignede med 392 mænd i kontrolgruppen.

I et studie *9) med mænd som var militær veteraner kunne man se en sammenhæng mellem lave testosteron niveauer i blodet og forøget dødsrate – dog ikke nødvendigvis fra prostatakræft. Da man behøver flere undersøgelser for at bedømme effekten at testosteron tilskud til patienter med prostatakræft, er det bedst at være forsigtig med tilskud.

Prostatacancer Alternativ Behandling

Cellect/Budvig Protokollen  er en anbefalet kur mod Prostatakræft. Den er effektiv og kan anvendes, selv om man er på blodfortyndende medicin. Kuren kan sagtens løbe op i  4.000 – 5000 kr. om måneden og er ret omstændig.

Eftersom kræft ikke er at spøge med, anbefales det at man søger professional hjælp. Man kan kontakte Mike Vrentas som er ekspert I denne Cellekt/Budwig protokolen eller  Budwig Centret i Spanien som har stor ekspertise.

Hvis ikke man går op i at tage så mange kosttilskud så kunne  Protocel  være et godt alternativt.. Da kuren indebærer at man skal tage protocel hver 6 time døgnet rundt, vil det normalt betyde at man skal  op om natten. Man kan jo have blandingen stående på natbordet , så man ikke behøver at skulle helt op af sengen. Prisen for Protocel er under 1000 kr pr måned.

Patienthistorier

1.Blærehalskirtelkræft helbredt med aktivt kul

Tom er ivrig  trækul entusiast, og når han ringer for at bestille aktivt kul, udveksler vi historier, blandt andet denne.

En af hans venner havde prostata cancer. Opmuntret af Toms mange patienthistorier, begyndte han at indtage aktivt kul, ikke 5, ikke 8 men 10 gange dagligt! 1 spiseskefuld aktivt kul i mindst 250 ml vand og ja, han er 100 % kræftfri. Ifølge Tom var dette grundlæggende hvad han gjorde.

NB Denne mand tog ikke medicin. Når man tager så meget aktivt kul, ville det sandsynligvis have neutraliseret hans medicin.

Fra http://www.charcoalremedies.com/

2. Charles helbredt med Aktivt kul, Budwig diæt og Cecium

Jeg blev diagnosticeret med Prostatakræft I oktober 2003. Afviste al konventionel behandling. I stedet brugte jeg Dr Budwig, Aktivt kul, secium, magnesium +. 3 måneder senere var der intet tegn på prostakræft mere.

Jeg modtog adskillige ”trusler” fra læger – ”Du vil være død indenfor 5 år !” osv. Jeg fik scannet knogler. CAT Scan og 2 MR scanninger som alle var negative.

I dag konsulterer jeg ingen allopatiske læger for noget som helst. (En allopatisk læger bruger almindelig vestlig medicin)

Jeg er tidligere sælger for et stort farmaceutisk firma, lærte at SYGDOM er deres forretning – som i overvejende grad er skabt på deres lægeordinerede gift og tortur ”behandlinger”

Så jeg har en mission med at hjælpe de som vil lytte. Aktivt kul er en permanent del af mit program

Charles, Illinois , August 2010

Fra http://www.charcoalremedies.com/

3.Ray Palarchio helbredt med Cantron/Protocel

Ray blev ca. år 2000 diagnosticeret med Prostatacancer at den hurtigvoksende type. Lægen anbefalede at han straks fik fjernet sin blærehalskirtel. Det lykkedes Ray at få 14 dages betænkningstid mht. operation. Onkologen truede med ikke at ville have noget med ham at gøre mere hvis han ventede alt for længe. Ray tog derpå sin hustrus hånd og sagde til lægen at han ikke behøvede at bekymre sig om hverken ham eller hans onkolog mere.

Gennem en af sin hustrus venner blev han inspireret til at starte på cantron (Protocel). Han tog det i et år og 12 år senere er han, som det ses på videoen, statig i live.

Links:

Youtub video med Ray

4.Joe Botelho – Helbredt med B-17 Vitamin samt omlægning af diæt

Joe Botelho fra San Pablo, Californien, fik at vide af sin læge at han havde Prostata cancer. Han nægtede operation idet han regnede med at en operation  ville sprede canceren. Lægen sagde at han ikke ville leve længe uden operation. Lægerne foreslog stråleterapi med det ville Joe heller ikke lægge krop til.

I en helsekost forretning hørte han om en læge i San Francisco som anvendte Latriele/B-17 vitamin til at behandle cancer med. Han besøgte lægen som fortalte ham at hans prostata var ligeså store som et stykke håndsæbe. Han fik en injektion med Latriele hver 4. dag i flere måneder.

Joe som var 65 år på dette tidspunkt fulgte også et diæt speciel beregnet på ikke at opbruge kroppens bugspytkirtel enzymer – trypsin. Da Edward Griffin interviewede Joe 3 år senere var hans cancer forsvundet og hans hår var tilmed blevet mørkt igen. Han var ikke sikker på hvad årsagen  var men tillagde det sine spisevaner.

Kilde: World without Cancer – Edward Griffin

4.Peter Køpke helbredt med Budwig diæt, Motion & Meditation

Vognmand Peter Køpke får i 2007 konstateret uhelbredelig prostatakræft som har spredt sig til en stor del af kroppen. Det etablerede system kunne ikke tilbyde nogen behandling så det var reelt en dødsdom. Det eneste lægerne kunne tilbyde var kemoterapi hvilket Peter sagde nej tak til. Han havde set hvor syge hans lillebror og fader blev da de startede med kemoterapi.

Peter startede med store doser C vitamin i Drop samt varmebehandling af sin Prostata. Senere hører han om Johanne Budwigs Kræftkur. Han går straks i gang med kuren. Efter ca. 1 år var det mærkbart bedre. Da prostatakræften er på sit højeste har Peter et PCA tal på over 600. PCA tallet giver lægerne et fingerpeg om hvor aktiv kræften er i Prostata. Ved et PCA tal over 10 har hver anden statistisk set kræft i prostata. Peters var altså 60 gange højere.

I dag efter 6 år på kuren er PCA tallet så lavt at det ikke kan måles. Kuren har også normaliseret et forhøjet blodtryk. Han følger en bestemt diæt der bla. Indebærer at han skal holde sig fra sukker, mælk, stivelse som hvidt mel og kartofler samt kød.

Peter Køpke Youtube Video 1 – Ekstern Link

Peter Købke Youtube Video 2 – Ekstern Link

Noter

*1)  International Agency for Research on Cancer) 50 [1990]: 299).*2) Cancer Causes and Control 9 [1998]: 559).*3) Medicine and Science in Sports and Exercise 28 [1996]: 97*4) (British Journal of Cancer 74 [1996]: 1682; Cancer 11 [1996]: 138;American Journal of Epidemiology 143 [1996]: 692).*5) » http://tidsskriftet.no/article/2979255*6) » http://tidsskriftet.no/article/3322475*7) » Gregory JW et. al  Effects of oral testosterone undecanoate on growth, body composition, strength and energy expenditure of adolescent boys.*8) » Wirén S er.al. Androgens and prostate cancer risk: a prospective study.*9) » Shores MM. et. al.Low serum testosterone and mortality in male veterans.

Litteratur

Hormonbalanse med Naturlige Hormoner, Dr. Leif Ims, 2013 Futhark Forlag

Stay young & Sexy with Bio-Identical Hormone Replacement – Jonathan V. Wright & Lane Lenard 2010

 Udgivet d. 23/10 – 2014 af Kristian