Prolin Proline Aminosyre

Prolin Fjerner Åreforkalkning

Prolin
Prolin Aminosyren

Aminosyren Prolin er en vigtig byggesten for at proteinerne kollagen og elastin forbliver stabile. protein. Det er Elastin der sammen med kollagen danner bindevævets fibre. Kollagen molekylerne består af mere end 10 % Prolin alene. Dette siger noget om, hvor vigtigt det er at få den optimale mængde Prolin igennem vores kost, for at sikre blokarrenes optimale stabilitet, og for vores kroppe generelt. Prolin holder af at være i olieholdige  cellemiljøer. .

Prolin er meget vigtig i for at fjerne åreforkalkninger. Prolin har begge en stærk affinitet til det farlige lipoprotein (a) – kaldes også Lp (a). Lipoproteiner er fedtkugler som indeholder kolesterol. De klæber til indersiden af blodkarrene som en slags tape, for at reparere revner i disse pga. c vitaminmangel. Prolin er et formidabel “Teflon” middel, som kan neutralisere disse fedtkuglers klæbrighed.

Den terapeutiske effekt er dobbelt. For det første, forebygger Prolin yderligere opbygning af åreforkalknings aflejringer. For det andet bidrager Prolin med at fjerne eksisterende åreforkalkning. Prolin siges at være endnu stærkere end lysin i denne proces. Kroppen kan selv fremstille Prolin, men ofte i utilstrækkelig mængder for patienter med øger risiko for hjerte-kar sygdomme. Prolin indgår sammen med C vitamin og L-Lysin i nobelpristageren Dr Linus Pauling’s hjerte protokol.

Prolin

Udgivet d. 8. Maj 2017 af Kesse