Om

Om Naturligmedicin.com

Mit navn er Kristian. Jeg er en mand som har interesseret mig for urter og kosttilskud i mange år. Da dette er et enmandsprojekt på hobby basis, er det stærkt begrænset hvad jeg kan nå at skrive i forhold til hvad jeg gerne ville. Formålet med dette site er at præsentere effektive, sikre helbredskure som billige og giftfrie naturlige alternativer til dyr kemisk apotekermedicin som i bedste fald er virkningsløs.

Jeg håber at læserne bærer over med diverse stave-og kommafejl. Er uddannet i IT branchen. Har modtaget undervisning i Ayurveda og diverse healingssystemer i udlandet. Jeg får lidt procenter på produkter fra  velrenomerede firmaet på iherb.com, som man køber via links her på sitet. 

Reducér kemisk medicin og forbedre folkesundheden

Jeg vil ikke afvise at der under visse omstændigheder kan være visse gavnlige effekter af kemisk medicin, men jeg mener at der er sjældent nogen god grund til at bruge dyr og potentiel farligt medicin, når man kan klare det meste med naturlige midler. Som overlæge Peter Gøtzsche skriver i “Dødelig Medicin og Organiseret Kriminalitet”

“Patienterne er ikke klar over, at selvom deres læger ved meget om sygdomme, fysiologi og psykologi, ved de meget, meget lidt om lægemidler, som ikke er blevet omhyggeligt udvalgt og præpareret for dem af medicinalindustrien.

Patienterne ved heller ikke, at deres læger kan have personlige motiver til at vælge visse lægemidler frem for andre, eller at mange af medicinalindustriens forbrydelser ikke ville være mulige, hvis lægerne ikke bidrog til dem. “

Det er kun ganske få procent af et lægestudium der handler om at forstå hvordan lægemidlerne virker. Læger, der ordinerer lægemidler, som de ikke har kendskab til, risikerer at arbejde i blinde. Se aktuelt eksempel her. Umiddelbart ville jeg vurdere at man kunne afskaffe 99 % af de kemiske lægemidler og bruge uskadelige naturlige midler i stedet for såsom motion, kostændringer, naturlægeurter, zoneterapi, akupunktur, homøopati, antroposofisk medicin, Ayurveda, Kinesisk Medicin etc.

Gevinsten ved fortrinsvis at bruge naturlige og billige lægemidler er  at man anvender midler som det er lettere at overskue virkningen af i forhold til patienterne. Folkesundheden ville stige drastisk eftersom kemisk medicin er den tredje største årsag til dødsfald. Naturmidler kan sagtens have bivirkninger men sædvanligvis ikke nær så alvorlige som kemisk medicin. En anden gevinst er at man afkriminaliserer medicinalindustrien.

De mennesker som bruger flest penge på helsekost er ikke altid de mest velhavende. Jeg vil gerne vise folk hvordan de med få klik nemt kan halvere udgifterne til helsekost ved at bestille tingene i udlandet.

Symbolet til højre er designet af en ven, som man synes gik bort alt for tidligt. Selve principperne bag symbolet blev opdaget af en anden god og indsigtsfuld ven for mange år siden. Han kalder symbolet for “Livets Nøgle” Jeg synes han selv skal skrive om dette, om man måtte ønske dette. 

Med venlig hilsen

Kesse 

Ayurvedisk vidya

Ayurvedisk vidya