Nyrecancerfri Protocel

 Gunther

Diagnose: Nyrekræft

Alternativ Behandling: Cancell(Protocel 50)   

I starten af 1997, da han var 80 år gammel, begyndte Gunther at føle sig skidt tilpas. Ved et generelt lægetjek fik han at vide. at han havde renalcellecarvinom i sin venstre nyre. Dette er en form for nyrekræft, hvor der udvikles tumorer i de små rør i nyrerne, som filtrerer blodet og transporterer affald.

Gunthers læge fortalte ham at kemoterapi ikke var ret effektivt mod nyrekræft og foreslog i stedet at han fik bortopereret hele venstre nyre. Da Gunther gik og tænkte over hvad han skulle stille op, søgte han efter mere information på internettet. Utroligt nok fandt han 4 i samme situation som han selv. De havde alle 4 fået renalcellecarvinom i den ene nyre og fik alle hele nyren fjernet. For alle 4 gjaldt det at canceren derefter spredte sig til andre dele af kroppen. Den gode nyhed var imidlertid at de alle fik bugt med deres cancer med cancell (Protocel 50). Efter at have snakket med nogle af de 4 startede Gunther selv på Cancell i midten af april 1997.

Gunther besøgte flere specialister i cancer, som alle foreslog at han skulle have sin nyre fjernet. Da Gunther langt om længe besluttede sig til operationen, viste CT scanningen 3 dage før operationen, at tumoren ikke var vokset yderligere. Da Gunther samtidigt følte sig bedre tilpas end tidligere blev det besluttet at afvente situationen.

Gunther fortsatte med Cancell i 2 år i alt. En test viste at der ikke var spor af canceren mere. Som 87 årig er Gunter mere aktiv end mange unge mennesker. Han svømmer hver morgen i 45 minutter, er stadig aktiv forretningsmand og rejser verden tynd for at opleve noget. Cancell var det eneste middel som Gunther tog mod cancer – og det virkede i den grad.

Kilde: Outsmart your cancer – Tanya Harter Piece

Links:

Cancer Altenativ Cancer Behandling

Protocel