Naturlig Helbredelse Indeks Symptomer, Sygdomme, Remedier

Naturlig Helbredelse

Indeks Symptomer, Sygdomme, Remedier

Naturlig Helbredelse indebærer at næsten alle sygdomme kan forebygges eller vendes til sundhed. Sundhed er et valg, og ingen behøver at være syg skulle man mene. Det er dog ikke altid let at finde vejen til Naturlig Helbredelse.

Én Hovedårsag til alle sygdomme  =  Dårligt fungerende Celler

Naturlig Helbredelse ved Naturens Kraft

I virkeligheden oplever  mennesker kun én sygdom. Alt sygdom er et resultat af dårligt fungerende celler, uanset om sygdommen er en “almindelig” forkølelse, en depression eller en livstruende kræftsygdom.

Denne teori  *1)om dårligt fungerende celler skærer gennem al forvirring af sundhed og sygdom og giver en holistisk forståelse for, hvad der holder folk sunde  eller gør dem syge.

To årsager til sygdom  – for meget eller for lidt

De to årsager til at cellerne ikke fungerer godt er:

■    En ernæringsmæssig mangel

■    For mange giftstoffer

Eller begge dele.

Disse to årsager virker gennem seks områder i hverdagen. Gennem disse seks veje bevæger hver person sig i retning mod sundhed eller sygdom. Hvis man tager sig af sin krops behov gennem disse seks veje, giver cellerne hvad de har brug for, og  undgår, hvad der er giftigt, så bliver man ikke syg.

De fleste mennesker er overvældet og forvirret af den konstante strøm af modstridende sundhedsoplysninger, de tusindvis af forskellige sygdomme, som læger “behandler” med mere eller mindre giftig medicin og kirurgi. Denne myriade af velbetalte specialister,  symptomer og bivirkninger efterlader folk uden nogen kur for deres sygdom og er ofte mere syge eller  døden nær bagefter.  Vi ender med at være magtesløse, fordi vi har ingen idé har om, hvorfor vi er syge eller hvordan vi kan blive raske igen.

Ved at forebygge og vende sygdom til sundhed gennem de seks veje,  flytter du kraften til  at få det  bedre og forblive sund, over i dine egne hænder.

Hvem kender ikke folk, der forgæves har prøvet endeløs læger, hospitaler, klinikker og  medicin . De kan blive raske igen ved at anvende logiske, sunde, videnskabelige tilgange til at forbedre sundheden på celleplan.

Tænk ud af boksen !

Det kan ofte betale sig at tænke ud af boksen. Hvorfor har vi nemmere ved at acceptere, at stress kan gøre os syge, end at  kærlighed, latter og en afbalanceret liv kan gøre os sunde?

Hvorfor er vi villige til at indtage kemikalier i form af receptpligtig medicin, der er fremmede for vores krop, mens vi er skeptiske overfor at naturlige stoffer-primært de rigtige fødevarer kan helbrede?

“Lad din medicin være din mad og din mad være din medicin”  som det velkendte citat fra Hippokrates lyder.  Han var en af lægekunstens fædre.

Hvorfor er vi mere villige til at anerkende skaden af ​​en indlysende forgiftning- ved et større kemikalieudslip, end de  ødelæggende virkninger af små mængder giftstoffer, som ophobes i vores kroppe og gøre os lidt mere syge  for hver dag?

Vores krop har en fantastisk evne til at helbrede sig selv, men er mere sårbar end man tror.  Formålet med dette site er at fremme  viden om helbredensens veje og  hvordan man kan undgå  giftstoffer og stress i omgivelserne  såvel som inde i kroppe, der gør dig syg.

Din krop er lavet op af milliarder  af celler. Celler har behov, som må opfyldes hvis de skal  fungere godt. Hvis dine celler er sunde, vil din krop ikke bliver syg.

Hvis dine celler ikke får hvad de har brug for, eller hvis de er forgiftet eller beskadiget, vil de stoppe med at fungere, og du bliver syg. Du kan blive overrasket over at opdage, hvad der er giftigt for dine celler.

Wi-fi på Kirkegården

Mange farer omkring os f.eks. skadelig elektromagnetisk stråling  er ikke anerkendt, men vi skal alle betale broafgift hver dag idet de ødelægger tusindvis af celler dag for dag ?

Børnene og de ekstra sensitive betaler den højeste pris. Er man allergisk overfor f.eks. wi-fi kan det let blive  et sandt helvede, specielt i byerne Politikerne har nogle steder beviljet penge på at etablere wi-fi på kirkegårde. Det har da den fordel at de faste beboerne ikke skades.

Læs også: Brug af Wi-FI i skolen. Er det farligt?
http://nyheter24.se/debatt/866636-riksd … i-i-skolan

Celler der får hvad de har brug for, og som undgår skader kan fungere godt og forsyne os med et liv i sundhed, uanset vores alder, de gener, vi har arvet eller de  “bakterier” vi bliver udsat for.

Sunde celler afviser sygdom og ingen med raske celler har nogen grund til at blive syge, ikke endgang at blive forkølet.

Folk synes i dag at være langt mere sygelige end vores forældre.  Det er jo ikke fordi vi bevidst vælger sygdom, men vi gør vælger kostvaner og en livsstil som fører til sygdom.

I stedet for at forebygge og overvinde sygdomme tager de fleste mennesker med kyshånd imod lægernes recepter på kemisk medicin, som er fremmed for kroppen. Det er medicin som dæmper de synlige symptomer der er fremkommet efter at der allerede er sket massiv funktionsfejl i cellerne.

Middelalderlig sygdomsteori

Lægerne har ingen samlet sygdomsteori. Patienten bliver sendt fra specialist til specialist som hver fokuserer på delen i stedet for helheden.  Folk får gift (kemoterapi) og bliver brændt (stråling) som ødelægger millioner af sunde celler i resten af kroppen i flere år fremover – så længe man da kan leve med et beskadiget immunforsvar.

Lægernes sygdomsteori er formentlig ikke bedre end den man brugte i middelalderen.  Hvad ville du sige til hvis du skulle have din bil repareret og de på det første værksted giver dig en ny bremser men opdager ikke at hjulene er defekte. På det næste værksted får du nye hjul, men de opdager ikke at bilens kølesystem er defekt osv. Det er det samme som sker i lægeverdenen.

På denne måde kan systemet holde folk i live i lang tid uden at de nogensinde bliver så raske at de har overskud til selv at se hvad der foregår. Når der ingen samlet plan eksisterer for forebyggelse og helbredelse er vedvarende sundhed en illusion.

fortsættes

Læs også: Wi-fi frigør Amalgan fra tænderne ! (LInk til forskning på engelsk)

Se også kort Video (8 minutter) om Wi-Fi.
https://www.youtube.com/watch?v=r-0b2s1 … e=youtu.be

Noter:

*1) Fra “Never be sick again” af Raymond Francis