Natron Ahornsirup Natriumbicarbonat Natron Kur Natriumhydrogencarbonat Kræftkur

Natron Ahornsirup Kræftkuren blev  oprindeligt opdaget af amerikaneren Jim Kelmun i 1970′ erne. Han havde stor succes med at kurere flere hundrede kræftpatienter med Natron Ahornsirup.

Natron kendes også som Natirumbicarbonat, tvekulsur Natron eller Natriumhydrogencarbonat. Natriumbicarbonat Ahornsirup Kræftkuren er en fortrinlig cancerkur i sig selv og er god til få cancer knuder til at skrumpe hurtigt.

Enhver naturlig kur mod fremskredent kræft må nødvendigvis bakkes op af en alkalisk kræftprotokol. Et basisk miljø i kroppen gør at kræften ikke kan spredes så hurtigt. Natron Ahornsirup kræftkuren  bør ikke stå alene men indgå sammen med andre tiltag. .

1. – Del: Natron Ahornsirup (Max. 6 uger)
Princippet bag Natriumbicarbonat Ahornsirup Kræftkuren

Natron Ahornsirup Natriumbicarbonat en trojansk hest i kræftcellerne
Natron Ahornsirup / Natriumbicarbonat Ahornsirup Kræftkur – en trojansk hest i Kræftcellerne

Princippet bag Natron Ahornsirup kræftkuren er, at cancerceller har brug for henved 15 gange mere sukker end normale celler.

Kræftcellerne er derfor lykkelige når de bliver fodret med Ahornsirup.

Imidlertid sker der det, at når ahornsirup kommer ind i cellerne så får de samtidigt Natriumbicarbonat, der er meget alkalisk, som en trojansk hest.

Inde i kræftcellerne går Natirumbicarbonat i gang med at dræber de mikrober som er årsagen til Cancer.

Desuden vil det alkaliske miljø gøre at kræften ikke spredes så hurtigt.

 

Natriumbicarbonat Ahornsirup Kræftkuren

Den originale Natron Ahornsirup Opskrift

Ingredienser:

1 stor gryde

1 mindre gryde af rustfri stål

1 digitalt termometer

Natriumbikarbonat (Aluminiumsfrit)

Ahornsirup (Økologisk)

a) Tag en stor gryde og varm noget vand til omkring 50-55 grader, og sluk for gryden. Brug evt. et digitalt termometer.

b) Tag en mindre gryde af rustfri stål som sættet i vandbad i den store gryde. Gryden må ikke være af aluminium.

NB. Man kan godt blande og opvarme ingredienserne uden den store gryde med vandbad ,blot man er forsigtig med at det ikke brænder på.

Natron Ahornsirup Natriumbicarbonat blandes i en gryde
Natron Ahornsirup I den originale Kræftkur blandes 3 dele Ahornsirup med 1 del Natriumbicarbonat i en lille gryde

c) Kom 3 dele ahornsirup og 1 del Natriumbikarbonat i den lille gryde så der er nok til max. 9 dages forbrug. Brug ikke vand. Rør rundt I 5-10 minutter indtil blandingen binder sammen. Det gør den lettest ved omkring 49 grader. (120 Farenheit)  Brug termometer og tænd evt. for den store gryde med vand igen hvis temperaturen er for lav. Hvis blandingen skiller senere, kan man røre kraftigt i blandingen nogle gange inden man indtager den, evt varme den igen, så den bliver mere homogen.

Alternativ: Man kan bruge honning i stedet for ahornsirup. Med mindre man bruger flydende acaciehonning,kan  man forsigtigt varme honningen i op i vandbad ,inden man rører den sammen med natron. Honning må ikke opvarmes til mere end 42 grader.  Det er værd at bemærke at  80 % af al honning indeholder rester af insektgift.

Opbevaring: Køligt i stuetemperatur. Ikke i køleskab.

Dosis: Tag 2-4 teskefulde af blandingen dagligt – spredt ud over dagen. Der skal gå mindst 20 minutter imellem 2 dosis. Start med 1 teskefuld af blandingen den første dag, 2 den næste dag osv. til du når op på 4 teskefulde på en fjerde dag. Du kan så tage 4 teskefulde af blandingen resten af perioden. 4 teskefulde af blandingen vil svare til 1 teske ren Natriumbicarbonat

Natron Ahornsirup
Diæt restriktioner for Natriumbicarbonat Ahornsirup Kræftkuren

Spis ikke kød, sukker eller hvidt mel under denne kur da vi ønsker at kræftcellerne konsumerer så meget Natron Ahornsirup som muligt.

Vent 2 timer før et måltid og 2-5  timer efter et måltid før du indtager Natron Ahornsirup. Natiumhydrogencarbonat æder nemlig ellers mavesyren, som maven har brug for til  at fordøje maden og til at gøre kål på de slemme bakterier.

Mens et stykke kage (tomme kalorier) typisk forlader maven efter 2 timer vil et par grillbøffer bliver kastet rundt i mavesækken i mindst 5 timer inden de er findelte nok til at  bliver lukket ind i tyndtarmen. 

NB: Bemærk at der findes flere versioner af Natron Kuren. Nogle bruger f.eks. 1 del Natriumhydrogencarbonat til 5 dele Ahornsirup. Læg mærke til nederst i artiklen at i den oprindelige Natriumbicarbonat Ahornsirup kur anvendte Jim Kelmun Natron Ahornsirup i forholdet 1 til 3 til at kurere i hundredevis af patienter for kræft.

Jeg fik den oprindelige Artikel om Jim Kelmuns Natron Ahornsirup kræftkur fra Cancertutor.com . Cancertutors version af Natron Kuren har hjulpet mange tusinder kræftpatienter verden over. 

Link til oprindelige artikel Natron Ahornsirup Kræftkur:

Country Doctor Cures Cancer with Baking Soda and Mable Sirup

2. – Del KoralKalk

Efter at have have været på Natrium Ahornsirup i 4-6 uger bør man stoppe, eller holde en pause på 3 måneder, da Natriumbicarbonat Ahornsirup Kuren i det lange løb mindsker mavesyren. Man kan herefter tage en periode med Koralkalk. Udover at tilvejebringe alkalitet byder koralkalk desuden på en række andre ting som hjælper en kræftpatient med at overleve.

Kalktabletterne bør indtages sammen med måltidet, gerne med lidt æblejuice for a kalken kan absorberes bedre. Kalk produktet må være 100 % koralkalk. Nogle produkter blander kalk fra koralrev med kalk fra andre kilder. Det er for risikabelt for kræftpatienter at eksperimentere med disse produkter.

Eftersom D vitamin er kritisk for at kalken kan optages, anbefales det at spise mindst 2 appelsiner dagligt og få en del solskin. Brug ikke solcremer da de blokerer for D Vitaminets optagelse. Hvis du tager multivitaminpiller så vær sikker på at du ikke får for meget D Vitamin.

Symptomer under afgiftningen

Koralkalken vil hjælpe med at alkalisere kropsvæskerne. Dette gør at toksinerne som klæber sig til cellernes overflade mister grebet og ryger ud i blodet. Kroppen vil genkende toksinerne som fremmedlegemer og angribe dem.

Under denne afgiftningsproces hvor kroppen frigør sig fra giftstoffer som kan give kræft kan der midlertidigt opstå influenza lignende symptomer som hovedpine, mavesmerter og diarre. Hvis man har nogle af disse symptomer så er det et godt tegn for det betyder at kuren virker.

Hvor køber man Ingredienserne ?

Bemærk at Nariumbicarbonat eller Natron (Baking Powder på engelsk), ikke er det samme som bagepulver. Det er vigtigt at man køber det af højeste kvalitet og uden aluminium. Cancertutor.com anbefaler følgende aluminiumsfri natron.

Natron uden Aluminium

Cancertutor.com anbefaler 100 % ren koralkalk fra Robert Barefoot. Brug Shop USA el. lignende firmaer for at få produktet til Danmark. Hvis man lider af Cancer skal man have dette produkt, da det er alt for risikabelt at bruge Coral Calcium produkter hvor der er blandet anden kalk i. Dosis er:

1 uge : 1 kapsel 3 gange dagligt sammen med et måltid.

2 – 7 uge 2 kapsler 3 gange dagligt.

Derefter 1 kapsel 3 gange dagligt

Koralkalk fra Amazon ( Original fra Barefoot)

Udgivet 15/11 2015 af Kristian