MSM Organisk Svovl Methylsulfonylmethan Mod Alle Sygdomme

MSM Organisk Svovl (methylsulfonylmethan) er et produkt vovl dvs. i en form kroppen kan optage og udnytte. Det er et naturligt product, som findes overalt I naturen, i planter og i vores krop. 

msm cancerkurenGrunden til at Organisk Svovl sælges som kosttilskud, er at der ikke er nok i maden længere.Der findes ganske vist lidt MSM i komælk, kaffe, te, øl, lucerne, majs, fuldkorn, bælgfrugter, hindbær og æbler. Fødevarerne er imidlertid blevet udtømt fra kilder til naturligt svovl og konserving, sterilisering mm. fjerner resten af naturligt Organisk Svovl. Det kan også være upraktisk at man skal drikke en masse bajere, kaffe el. lign. for at få MSM nok.

Methylsulfonylmethan virker ved at producere Organisk svovl. Svovl er råmateriale til opbygning af proteiner og derigennem til bindevævet, der danner vores kropsmasse. Svovl er også kritisk for de forskellige enzymer, der udfører myriader af reaktioner i vores krop og beskytter den mod skadelig iltning og toksiner.

Fri for Smerter og Inflammationer

MSM er ikke en antioxidant som sådan, men det virker ved at reducere den skadelige oxidative stress der ophobes i musklerne på grund af en moderne livsstil hvor smerter en blevet noget af en epidemi. Organisk Svovl giver smertelindring for næsten alle, og kan ofte lindre symptomerne fuldstændigt. Imidlertid helbreder Organisk Svovl ikke den underliggende årsag, så medmindre der gøres noget for at fjerne kilden til smerter og stress, vil problemet fortsætte med at eksistere. Hidtil har Methylsulfonylmethan  vist sig effektiv mod bla:

Artritis og især slidgigt (i knæet) 

I en dosis mellem 1.000 og 3.000 mg dagligt har MSM har vist sig at være smertestillende.  

Sportsskader

Her hjælper Methylsulfonylmethan ved at reparere bindevæv, der er blevet beskadiget ved slid på leddene og gennem skader på ledbånd og sener. Styrker endvidere kroppen, så der skal mere til før der kommer skader. MSM som lotion eller salve er mest effektiv i dette tilfælde.

Muskel-, Rygsmerter og Senebetændelse (Tendinitis)

Methylsulfonylmethan virker her som et smertestillende middel som reducerer muskelspasmer, der forårsager smerte. Over tid kan MSM endvidere styrke bindevæv, hvilket giver en stærkere basis, der er mindre påvirket af de samme årsager, der forårsagede smerten. Dette betyder ikke, at årsagerne ikke skal søges. De er der stadig, og frembringer stadig smerten uanset om vi kan mærke den eller ej.

For meget mavesyre og Halsbrand 

Hvis maven producerer for mange syrer pga. stress og stærkt krydret mad virker MSM som et antiinflammatorisk middel. Ved andre årsager skal lægen kontaktes.  

Fibromyalgi 

Den grundlæggende årsag bag fibromyalgi kan være manglen på svovl til ayt opbygge protein, som resulterer i at kroppen komme til at mangle vigtige enzymer og aminosyrer. I dette tilfælde virker Methylsulfonylmethan ved at tilvejebringe den nødvendige svovl så manglerne bliver reduceret. Man kan med fordel kombinere MSM med aminosyrerne glucosamin og chondroitin. Her kan alle 3 produkter fås i én blanding.

Karpaltunnelsyndrom 

Alternativ medicin har fastslået, at MSM sammen med C-vitamin kan lindre symptomerne inden for 3 uger. Det bør tages både oralt og som lotion eller salve  på samme tid.

Når man har læst ovenstående, kunne man godt tro at MSM er et mirakel middel til smerte lindring. Sådan forholdet det sig dog ikke. Det er et stof, der producerer de enzymer, proteiner og aminosyrer, som kroppen bruger til selv at bekæmpe smerterne.

MSM til andre sygdomme

Som tidligere nævnt er Methylsulfonylmethan en vigtig kilde til svovl og derfor en vigtig kilde til enzymer og til at opretholde en fleksibel binding mellem proteiner. MSM er derfor ligeså vigtig som klagen. Lad os se på de muligheder der er i Organisk Svovl  udover at lindre smerter.    

Diabetes

Methylsulfonylmethan synes at virker meget i kombination med C vitamin. Hvis vi ser på diabetes så spiller MSM en væsentlig rolle i reguleringen af blodsukkeret. Hvis man foretager de nødvendige ændringer i ernæring og livsstil kan Organisk Svovlreducere behovet for medicin med 50 % og dermed er der en chance for kroppen kan reparere sig selv fuldstændigt.

Svovl er en del af insulin. Utilstrækkelig svovl betyder utilstrækkelig insulin. Uden tilstedeværelse af svovl bliver cellerne stive og uigennemtrængeligt. Derfor kan de ikke udtrække de nødvendige mængder af sukker fra blodet, hvilket betyder, at niveauet af blodsukker vedbliver med at være for højt. Svovl retter op på situationen ved at gøre cellerne gennemtrængelige, så de kan få de nødvendige mængder sukker.

NB: Ved diabetes bør man kun Indtage MSM under lægeligt tilsyn.

Emfysem

Emfysem (store lunger) opstår ofte pga. rygning som beskadiger lungernes elastiske fibre og lungeblærerne. Lungerne mister derved deres fleksibilitet og brystkassen udvides gradvis for at kompensere for de fibre der er ødelagte.

Den relevante forskning har vist, at et indtag af Methylsulfonylmethan sammen med C-vitamin og andre kosttilskud giver ekstra ilt indefra. Dette hjælper lungerne med at genvinde deres fleksibilitet og muliggøre den normale mængde iltcirkulation.

Forskningen på emfysem påpeger også, at man ikke må afbryde indtagelsen af MMS og de andre kosttilskud, og at det kunne tage op til to år for at afhjælpe situationen helt. Dette afhænger af hvor meget lungerne er beskadiget.

Kontraindikationer for MSM

LD-50 værdien er en standard udtryk for mængden af et produkt som vil dræbe halvdelen af dem der indtager stoffet. MSM’ LD-50 værdi er 17,5 gram pr kilo legemsvægt. For en person på 80 kg skal der således 1,4 kilo til en dødelig dosis. Dette viser at Methylsulfonylmethan er et meget sikkert middel af bruge. Bordsalt har f.eks til en sammenligning en LD-50 værdi på 3-8 gram pr legemsvægt. 

Nogle få procent får hududslet når de indtager Methylsulfonylmethan. Hududslettet er harmløst, men det klør og viser at man så ikke skal indtage Organisk Svovl indvortes pga. allergi overfor MSM.

Alle undersøgelser har vist at selvom MSM indtaget oralt absorberes i blodstrømmen og er i stand til at krydse barrieren mellem blodet og hjernen, så er dens niveauer påvist som værende normalt. Der er ingen negative symptomer i form af patologiske tilstande eller blod kemi. MSM ophobes heller ikke i kroppen, så det må indtages dagligt.  

OBS: Undgå at tage MSM hvis du i forvejen tager store mængder aspirin, blodfortyndende medicin eller anden medicin uden at have talt med din læge om det. 

Hvis der er klor i drikkevandet vil det neutralisere virkningerne af  MSM eftersom klor blokerer for ildforsyningen til cellerne. Brug heller ikke destilleret vand da det i det lange løb vil frarøve kroppen vigtige mineraler.

MSM er ikke godkendt til indtagelse i Danmark, men Urtedrogeriet som sælger produktet i Danmark, foreslår, at man bruger det  til hvidtning af tænder.

Her kan man købe MSM

MSM 100 % rent pulver

MSM 100% i kapsler – 100% rent

MSM som salve 

MSM som lotion

MSM + Gucosamin + chondroitiner

Ilt – Kræftcellernes Skræk

MSM cancerkuren  tager vare på smerter og inflammationer og mange andre aspekter som er vigtige for kræft patienter. Det er derfor en vigtig protokol for ALLE kræftpatienter.
.
Kuren  kan med fordel bruges ved stort set alle sygdomme og ubalancer og idet den
bringer ilt ind i kræftcellene. Derved bliver kræftcellerne enten dræb eller konverteret til normale celler.

MSM og Kræftforskning

En rapport  fra 2013 fra University of Connecticut Medical School i 2013 beskrev et forsøg hvor man havde fået prøver af sund væv såvel som kræftvæv fra 17 kvinder. Formålet med forsøget var at undersøge hvorvidt  MSM var effektiv til bekæmpelse af brystcancer.

Det viste sig at MSM fremmede sårheling og undertrykte 2 proteiner HCAM og  OCT3/4 som associeres med spredning af kræft. Konklutionen var at MSM er i stand til at transformere kræftceller i brystet til normal brystvæv. 

Dette bekræfter et tidligere forsøg i 2010, som den samme forskergruppe foretog med hudkræftceller. Forskellige andre forsøg med MSM mod kræft peger i samme retning

I 2012, fandt forskere fra Konkuk University i Soul – SydKorea at MSM I høj grad afkortede levedygtigheden af menneskelige brystkræftceller. De anbefalede på det stærkeste at man testede MSM til alle typer brystkræft.

Tidligere har rotteforsøg i 1980’erne i Ohio USA vist at MSM virker forebyggende mod kræft 

Hvordan MSM dræber Kræftceller

Organisk Svovl kan hjælpe mod smerter og inflammationer, ved at det bringer ilt indeni cellerne. Denne ilt kan også dræbe mikrober indeni cellerne og derved konvertere kræftceller til normale celler.

Ved at tage Methylsulfonylmethan 2 gange dagligt bliver cellernes affald herved fjernet hver 12 time. Dette er meget vigtigt for kræftpatienter såvel som patienter med alzheimers og andre hjernesygdomme. MSM er i det hele taget nyttigt i alle sundhedsaspekter.

Luften indeholder lidt over 20 % ilt, mens der er over 4 gange så meget Ilt I vand. Mens luftens ild kommer ind i lunger, hjerte og muskler, så er det vandets ilt som vi må have ind i cellerne. Organisk Svovl er i stand til at snuppe ilt fra vand og transportere den indeni kræftcellerne og derved dræbe de mikrober der findes der. Derved bliver kræftcellerne transformeret til normale sunde celler. Methylsulfonylmethan  optimerer desuden udskildelsen af affald og tungmetaller fra cellerne og fjerner mælkesyre  fra blodet.

Nu er der ingen som påstår at MSM kan forebygge og helbrede alle kræfttyper. Forskningen indikerer imidlertid, at Organisk Svovl kan transformere nogle kræftceller (specielt bryst og melanom hudkræft ) tilbage til normale celler. Methylsulfonylmethan kan blokere eller sænke tempoet for spredningen af kræft bla. i spiserør, mave og lever.

MSM Cancerkuren og Kemoterapi

Hvis man bruger denne protokol sammen med kemoterapi  vil de giftige kemostoffer mere målrettet ramme kræftcellerne og i mindre grad skade de sunde celler rundt om i kroppen.

MSM Cancerkuren trin for trin

Udover MSM kan man anvende C Vitamin, Protandim – et urteprodukt og Liph – et stærkt alkalisk produkt. Disse elementer i arbejder synergisk sammen så kuren bliver mere effektiv.

1 -Hvordan man laver MSM – Vand ( til 2 dages forbrug )

Tag 50 gram (ca. 4 spiseskefulde) MSM og put det i 1 1/4 liter renset vand.

Vandet må ikke indeholde klor. (Lad det evt. løbe igennem en Anna kande før brug. Kan fås i helsekostbutikker)

Beholderen du udrører og opbevarer MSM i må ikke være af plastik. Brug glas istedet.

Brug ikke destilleret eller deminiraliseret  vand da det i længden dræner kroppen for mineraler.

Der er yderst vigtigt at du bruger MSM som er 100 % rent dvs. uden tilsætningsstoffer.

Det kan tage en time inden MSM er helt opløst. Ved at ryste beholderen en gang imellem forløber processen hurtigere. Der organiske svovl er færdiglavet, når det er helt opsløst og der ikke ligger krystaller på bunden af beholderen.

Opbevares i stuetemperatur. Skal ikke i køleskabet.

Dosis for MSM er ca 300 ml 2 gange dagligt. (300 ml 3 gange dagligt hvis man er på kemoterapi).

Test for MSM Allergi

Man kan godt være  allergisk overfor MSM, hvilket kan give hududslet. For at teste for allergi så tag en teskefuld MSM vand. Hvis du ikke får hududslet indenfor 2 timer så tag en spiseskefuld MSM. Hvis du efter yderligere 2 timer ikke får hududslet så kan du anvende denne protokol. Hvis du får hudslet, så skal du ikke anvende MSM cancerkuren.

 

2 – Liph – Specielt Silicium Produkt

LipH (udtales life) er et stærkt basisk produkt baseret på en modificering af grundstoffet silicium, som har en ph værdi på 13,7. Ideen til Liph opstod i sin tid, ved at man iagttog at døde fisk som blev dyppet i en silicium opløsning ikke gik i forrådnelse.

Normalt er mindre end 3 % af silicium vandopløseligt, men Liph er et letoptageligt silicium produkt fordi det er vandopløseligt, men selv vandfri. Det er heller ikke ætsende. Liph er stærkt antiseptisk. Forsøg har vist at Liph kan fjerne bakterier selv i en 1 % opløsning.

Silicium har mange frie elektroner, som har den virkning at bare 4 dråber Liph er i stand til at forhøje ph værdien af et almineligt glas vand til PH9. Derved reduceres overskud af syre i kroppen på celleplan såvel som på organplan. Desuden reducerer liph overfaldespændingen på vand og give mere energi til cellerne i kroppen.

Silicium er vigtigt for optagelsen af næringsstoffer og giver varme og kraft til både krop og ånd.
Efterhånden som man blive ældre falder koncentrationen af silicium i kroppen, hvilket kan være årsag til mange degenerative sygdomsprocesser. Ældre mennesker manglet ofte silicium til støtte for knogle-og bindevæv, samt til at stryrke karvæggene. Vævet bliver generelt mere syreholdigt efterhånden som man ældes. Man mener også at silicium spiller en rolle som naturlig afgiftning specielt i lymfe og blodet.

LIPH har vist sig at have nogle enestående egenskaber i bekæmpelsen af sygdomme både ved forsøg og i praksis. Der er patienter med fremskreden kræft, som er blevet kureret ved LIPH alene. Der er desuden eksempler på at LIPH har kunne fjerne MRSA, (multiresistente bakterier) som er en af de farligste bakterie sygdomme i verden.

Hvordan man fremstiller LIPH Vand ( til en måneds forbrug )

LIPH er meget koncentreret og skal derfor fortyndes inden brug. Det er nemmest at hælde hele flaskens indhold i en plastikdunk med 4 liter demineraliseret vand (da det kan holde sig). Disse dunke fås i Matas og andre steder i 5 liters dunke. Det er ikke godt at bruge deminiraliseret eller destileret vand for meget da det i længden dræner kroppen for mineraler – men til LIPH er det små mængder man indtager og man drikker en større mængde MSM vand bagefter. Uanset hvilken beholder man bruger, så må den være af plast, da glas indeholder silicium som kan reagere kemisk med LIPH vandet.

Dosis for LIPH vand (fortynding) er 60 ml (ca. 2 spiseskefulde) 2 gange dagligt – dvs. 120 ml  dagligti alt.

OBS: LIPH må derfor ikke røre glas – ikke et eneste øjeblik. Dette betyder at MSM og LIPH aldrig kan være i den same beholder. 

 3 – Protandim

 Protandim er effektivt til at fjerne nogle af bivirkningerne fra konventionel kræftbehandling og til at styrke immunforsvaret generelt.  Læs mere om Protandim her.

 Tag ikke andre urter mindst 2 timer før og efter at man indtager Protandim, da den synergiske effekt så enten udebliver eller bliver modificeret. Liph og de andre proudkter i denne protokol er undtaget fra reglen.

Advarsel:  Hvis du er på blodfortyndende medicin så snak med din læge inden du tager Protandim. Protandim indeholder nemlig marietidsel som fortynder blodet.

4 – C Vitamin

Det kan anbefales at tage Protandim sammen med C vitamin. Det skal være Lypricel som man kan få på Iherb.com. Se link længere nede på siden.

Timingen for MSM – Cancerkuren.

Dag 1-3:
Eftersom det kan være lidt hårdt for maven i starten at tage MSM kan det måske hjælpe at spise lidt før man tager MSM. Begynd at tage MSM 3 dage inden du starter på at tage Liph og de andre ting i protokollen for at vænne maven til organisk svovl.

Dag 1: Tag 100 ml MSM Vand 2 gange dagligt

Dag 2: Tag 100 ml MSM Vand 2 gange dagligt

Dag 3: Tag 200 ml MSM Vand 2 gange dagligt

Dag 4 dag og fremover:

2 gange dagligt:

a. Tag 60 ml Liph Vand (fortynding) og bagefter 300 ml MSM vand.

(Spis eller drik ikke noget imellem a og b)

 b. ½ time efter tag 1 C vitamin kapsel og 1 Protandim kapsel sammen med et glas vand. 

Efter at have taget C vitamin og Protandim så, vent ½ time før du spiser eller drikker.

Fidusen er at  MSM åbner portene for at  C vitaminerne kan komme ind i kræftcellerne.

Her kan du få ingredienserne  

            SunLipid-Liposomal Vitamin C            

Protandim kan købes på ebay.com. En anden mulighed er at lave Protandim selv. Se mere her.

Liph kan man købe på amazon.com men det kan blive en dyr fonøjelse med moms og afgifter. En anden mulighed er at få produktet gennem biovea.uk. Jeg har dog hørt om at folk har været udsat for at produktet blev sendt fra USA, så de alligevel kom til at betale afgifter.  

Udgivet d. 6 November 2015 af Kristian