MMS2 Kalciumhypoklorit Calciumhypochlorit Hypoklor Immunforsvarets Mikrobejæger

MMS2 Kalciumhypoklorit Calciumhypochlorit Hypoklor 

Immunforsvarets Mikrobejæger

MMS2 Kalciumhypoklorit eller Calciumhypochlorit, som har formlen Ca(CLO)2, bliver brugt i protokoller mod  livstruende sygdomme såsom kræft, Alzheimers m.fl. som Jim Humble og hans folk har udarbejdet.

NB: Hvis man ikke har livstruende sygdomme er der er ingen grund til at bruge MMS2 medmindre man ikke kan få fat i MMS1 som har en mildere virkning. 

Læs også:  MMS Natriumklorit – Immunforsvarets Super Booster

MMS2 er Kalciumhypoklorit i pulverform i kapsler. MMS1 og MMS2 er begge kemikalier som det menneskelige immunforsvar bruger til at dræbe mikroorganismer. Der er masser af videnskabelige undersøgelser fra  de sidste 50 år som bekræfter dette. 

Det er svært at finde 100 % Calciumhypochlorit men man kan godt bruge noget med op til 68 % renhed. Det er faktisk det man bruger til at rense swimmingpools o.lign. med. Tandlægerne  bruger MMS2 Kalciumhypoklorit bla. til desinfektion af betændte tandrodskanaler.

Der er tilsyneladende ingen der for alvor havde tænkt på at indtage Calciumhypochlorit før en af Jim Humbles venner forslog det. De prøvede så at sluge nogle kapsler og da de ikke oplevede bivirkninger tilbød de det til kræftpatienter. De eneste som turde indtage kapslerne var patienter med prostatakræft og de blev helbredte. Jeg har selv indtaget MMS2 Kalciumhypoklorit med rigeligt vand uden at opleve ubehag.

Indtagelse af MMS2 Kalciumhypoklorit har nu været testet i en del år og det indeholder ingen giftstoffer. Det ville også være problematisk hvis man blev forgiftet i smømmehallen. Der er nogle kemikaliske sporstoffer, men der er så lidt de ikke giver problemer i organismen i de små mængder som anvendes i protokol 2000.

Udover Calciumhypochlorit indeholder midlet  bla. natriumkarbonat og natrium bikarbonat som anvendes i fødevareindustrien. Jim Humble fraråder at anvende MMS2 Kalciumhypoklorit på under 68 %. 

Hvad sker der når man indtager MMS2 Kalciumhypoklorit ?

Da MMS2 Kalciumhypoklorit er lettere ætsende så indtager man det i en kapsel sammen med et glas vand. Derefter drikker man et glas vand mere bagefter. Kapslerne er stærke. Skulle det imidlertid ske at der går hul på en kapsel mens den er i halsen så vil den blive skyllet ned at glas nr. 2 man tager inden stoffet når at ætse. Nede i mave/tarmsystemet vil mavens saltsyre omdanne Calciumhypochlorit til Hypoklor som ikke er skadelig for kroppens celler.

Hypoklor indholder ikke mere klor end almindeligt bordsalt. Hypoklors giftindeks svarer nogenlunde til bordsalt. En dødelig dosis er omkring 290 gram hvis man vejer 85 kg.

Kroppen bruger et stof som hedder myeloperoxodase for selv at kunne danne Hypoklor. Ofte mangler man myeloperoxodasa. Dette ved den medicinske videnskab godt. Hvis man laver en google søgning på “myeloperoxidase deficiency” så kommer der omkring ½ million resultater frem.

Hvordan virker Hypoklor ?

MMS2 Kalciumhypoklorit Calciumhypochlorit Hypoklor 
MMS2 Kalciumhypoklorit Calciumhypochlorit udvikler Hypoklor som produceres af de hvide blodlegemer(Neutrophils) til at ødelægge skadelige pathogener

Hypoklor er den vigtigste syre som kroppen bruger til at neutralisere uønskede patogener og mikroorganismer. Mekanismerne bag MMS1 og MMS2 er forskellige.

Mens MMS1 (chlordioxid) oxiderer patogenerne direkte ved at trække elektronerne væk som holder deres molekyler sammen, så virker MMS2 anderledes.

Hypoklor ødelægger de skadelige mikroorganismer ved at bære ilt hen til mikroorganismerne hvorved ilten ødelægger disse. 

Den type ilt som hypokloren frigiver kaldes spirende ilt (Nascent Oxygen). Den virker kraftigere end almindeligt ilt og selv om den kun virker i kortere tid er det længe nok til at den kan udføre sit arbejde. Ifølge Wikipedia tager det  f.eks. mindre end 0,1 sekunder for hypoklor at ødelægge E-Coli.

Opbevaring af Calsiumhypochlorit

Calsiumhypochloritit skal opbevares i en tæt beholder da det tiltrækker fugt. Hvis det har optaget fugt skal det smides væk.

Stoffet er meget brandfarligt og kan antændes selv ved lave temperaturer og af en lille gnist. MMS2 Kalsiumhypoklorit  har da også været årsag til adskillige kontainerbrande i årenes løb, bla på mindst 3 Mærsk skibe. Der bliver solgt henved 500.000 tons årligt. Der sker ikke noget ved at opbevare det i almindelig sturetamperatur når blot det ikke får direkte sollys. 

MMS2 Kalciumhypoklorit må ikke blandes med DMSO da det udløser brand selv uden gnist.

Hvis man indtager MMS1 sammen med DMSO skal der gå mindst ½ time før eller efter man indtager MMS2 Kalsiumhypoklorit

 

Kemien bag Hypoklors virkning

 Hypoklor har formlen HCLO. Når HCLO kommer nær et patogen sker der følgende: *)

2. HCLO trækker et enkelt elektron ud af patogenet.

2. Denne elektron ødelægger derved HCLO

3. HCLO bliver herved spaltet i 3. dele:

a) H (Brint) som indgår i kroppens vandforsyning.

b) CL Som er en form for klor ligesom der er indeholdt i bordsalt.

c) O Ilten som nu ødelægger hele patogenets molekyle som elektronen var en del af.

Hypoklor bliver således brugt af immunforsvaret til at rejse til de områder i kroppen, dybt nede i kropsvæv, hvor den ilt man får fra åndedrættet ikke kan nå. Når ilten rejser med hypoklor så bliver den holdt adskilt fra de dele af kroppen som den ellers ville kunne oxidere. 

Man kan købe mms i  andre EU lande. Her er links til at købe MMS

https://jimhumble.co/buy-mms

Litteratur:

Nyeste bog fra Jim Humble er 

MMS Health Recovery Guidebook – Jim Humble With Cary Lloyd- 2015. 325 sider. Den kan varmt anbefales.

https://jimhumble.co/bookstore/mms-health-recovery-guidebook

*) Fra The master Mineral Solution of the Third Millenium – Jim Humble

Se også

» MMS Natriumklorit – Immunforsvarets Super Booster

NB. Jeg sælger ikke noget og har ingen økonomiske interesser i MMS eller MMS2

Udgivet d. 9/9-2014 af Kristian

Sidst revideret d. 16/3-2020