Mavecancerkur Protocel

Robert

Diagnose: Mavekræft: Non-Hodgkin Lymfom/MALT med spredning til knogler og lymfesystem

Alternativ Behandling: Protocel 23

Robert var 54 år gammel i maj 2000, på ferie sammen med sin hustru i Las Vegas. En dag besvimede han pludseligt og kastede blod op. Han blev hasteindlagt på hospitalet, hvor lægerne gav ham diagnosen mavekræft i 4 stadie. Han havde en tumor på næsten 6 cm og kræften havde bredt sig til knogler og lymfe. Desuden var der 2 pletter på leveren, som også kunne være cancer. Han havde både Non-Hodgkin Lymfom, som er en type cancer ,det opstår i kroppens lymfeknuder, samt Lymfom i mavesækkens slimhinde (Malt).

Lægerne anbefalede at Robert fik kemoterapi og strålingsterapi og sagde, at han sandsynligvis højst havde 3 måneder igen, hvis ikke han tog imod den foreslåede konventionelle kræftbehandling.

Robert afslog imidlertid både kemoterapi og stråling, og startede i stedet på Protocel 23 sammen med destilleret vand i juni 2000. Han tog desuden aloe Vera, nogle enzymer samt ellaginsyre. Ellaginsyre er en antioxidant, som findes i mange frugter og grønsager.

Efter nogen tid med Protocel, lagde han mærke at der begyndte at komme besynderlige ting med ud med afføringen og bobler i urinen. I august 2000 – hvor han havde været på Protocel i 2 måneder, var han begejstret over at nye teste viste, at tumoren var skrumpet fra 5,8 til 3,5 cm i størrelse samt leverpletterne var forsvundet. Den 22. december viste scanninger og blodprøver, at den sidste rest af cancer var udryddet – på ½ år med Protocel

Robert fortsatte med Protocel i ialt 2 år og nøjes nu med én flaske årligt – til 2 måneders forbrug som en slags vedligeholdelse.

Kilde: Outsmart your cancer – Tanya Harter Piece

Links:

Cancer Altenativ Cancer Behandling

Protocel