Dr Reckeweg R62 Lindrer Mæslinger og Røde Hunde

Dr Reckeweg R62 Lindrer Mæslinger og Røde Hunde

Indhold: Arum triphyllum D4, Belladonna D4, Ferrum phosphoricum D8, Mercurius solubilis Hahnemanni D8, Pulsatilla D4

Indikationer:
Til børn mod alle typer betændelse i slimhinder, men især til øjenbetændelse. Bihulebetændelse, halsbetændelse.Dæmper symptomerne ved mæslinger og røde hunde og modvirker at der opstår komplikationer.

Mæslinger: Midlet dæmper symptomerne og mulige komplikationer ved mæslinger ved at de enkelte ingredienser arbejder synergisk sammen  indbyrdes.

blldnnBelladonna – på dansk Galnebær blev i middelalderen brugt af heksene til deres magiske miksturer.

I homøopoatien anvender man hele planten, som indsamles på blomstringstidspunktet, udblødes og trækker i alkohol, hvoraf der blandes en tinktur.

Belladonna er virksomt mod mæslinger idet det lindrer højrødt udslæt og er feberdæmpende. Modvirker løbende øjne i forbindelse med feber.

Mercurius solubilis Hahnemanni modvirker øjnenes lysfølsomhed og betændelse i øjenens slimhinder.

Både Belladonna og Mercurius forebygger at der tilstøder mellemørebetændelse.

Pulsatilla modvirker udslet på huden og indvirker på den psykologiske afsondrethed hvor barnet har brug for mere opmærksomhed, medfølelse og trøst fra forældrene i forbindelse med hududslet.

Dosering:

Dr Reckeweg R62 dråberne kan tages ufortyndet direkte på tungen eller fortyndet med lidt vand. Uden at berøre metal, holdes dråberne inde i munden i 3 minutter. Derved bliver de optaget af slimhinderne. Lad der gå 20-30 minutter før og efter et måltid. 

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis til voksne  i akutte tilfælde 10 dråber med 30-60 minutters mellemrum max 12 gange i døgnet. Når symptomerne formindskes, så nedsætter man dosis til 3 gange. Til børn over 6 år er dosis 5-8 dråber og  3-5 dråber til børn fra 1-6 æfter de samme anvisninger som for voksne.

Kontraindikationer:  Gravide eller ammende må ikke anvende dette middel..

Bemærkninger:

Ved mellemørebetændelse eller infektioner i halsen veksler man mellem  R 62 og  R1.

Hvis hududslettet ved mæslinger eller røde hunde er langsomt til at udvikles eller ikke kommer frem kan man supplere R62 med 10 dråber R23, 2-3 gange dagligt.

Hvis der er symptomer på lungebetændelse. supplerer man R62 med10 dråber R48 3-4 gange dagligt.

Hvis der er symptomer på hjernehindebetændelse, suppler R62 med R1 og søg straks læge.

Hvor købes Dr. Reckeweg midlerne ?

De kan fås i Matas webshop samt i i helsekost online butikker. Priserne svinger fra 70 kr i udlandet til en vejledende udsalgspris her i landet på omtrent det   dobbelte.