Lungekræftfri Budwig Diæten

Susan Hamson

Diagnose Cancer I Livmoderen med adskillige metastager I lungerne

Alternativ Behandling: Budwig Diæt

 Den 12/7 – 2007 Skrev Susan

Har nogen haft succes med Budwig diæten når metastatiske tumors i lungerne starter med at bløde? Jeg har fulgt Budwig Protokollen omhyggeligt siden april 2007 da blødningerne startede. Jeg er sikker på at diæten, hjælper for i april gav min læge mig kun 2 måneder at leve i. Nu er der gået 3 måneder og jeg er her stadigt. Imidlertid er blødningerne når jeg hoster blevet værre. Er det fordi det bliver værre før det bliver bedre. Er der nogen som har erfaring med dette?

Den 13/8 – 2007 Skrev Susan

Denne protokol har virkeligt reddet mit liv, selv om jeg ikke fulgte kuren slavisk I de første 27 måneder. Nu kører jeg imidlertid lige efter bogen og det går meget bedre. Jeg ville aldrig drømme om igen at tage kemoterapi eller strålingsterapi i betragtning.

Iøvrigt er der gået 10 dage nu hvor jeg ikke har hostet blod op. Herren være lovet. Det er første gang at der er gået mere end 3 dage siden jeg startede på kuren I april. Det er helt fantastisk og jeg har det stadigt rigtigt godt. Jeg kan næsten ikke vente med at se min læge sidst i september. Han vil blive forbløffet over at jeg stadig er her. Jeg burde nok også skrive et brev til Stanford Hospital for at lade dem vide hvor godt Budwig Protokollen virker. De vil falde bagover.

I Hans hænder

Susan

Den 10/8 – 2008 Skrev Susan

Bare for at lade jer vide at jeg har det godt. Stoppede med kemoterapi i 2004; Har været på Budwig Protokollen lige siden. Min læge kan ikke forstå at jeg stadig er I live. Tak Dr. Budwig

En trofast Budwig Protokol tilhænger. Tak

Susan

Kilde : Yahoo gruppe på internettet som hedder flaxseedoil2 . Man skal tilmelde sig for at læse indholdet. 

Læs om Budwig Protokollen her