Lungecancerfri Protocel

Frank

Diagnose: Lungecancer metastaseret til hjernen

Alternativ Behandling: Protocel

Dr. Tony Bell blev første gang bevidst om Protocel da hans broder Frank blev diagnosticeret for lungecancer i 1989. Lægerne fjernede først den ene af Franks lunger. Da de så året efter fandt ud af at kræften også havde bredt sig til den anden lunge og desuden havde metastaseret til hjernen så fik Frank strålingsterapi. Denne behandling havde imidlertid ingen virkning.

Senere fik Frank et hjerteanfald da lungekræften stressede hjertet. Frank overlevede hjerteanfaldet men var for syg til at få kemoterapi. Lægerne sendte ham hjem og gav ham højst 2 måneder at leve i. Lægerne mente at det snarere ville være hjertet end kræften der ville slå ham ihjel.

Frank hørte derpå om Protocel (som dengang kaldtes Cancell) og bad sin bror Tony om at undersøge det for ham. Tony Bell mente ikke at Protocel ville have nogen virkning men at det på den anden side aldrig kunne skade at prøve. Efter at have taget Protocel i nogen tid sagde Frank til Dr. Bell ”Jeg ved ikke om Protocel hjælper på kræften eller ikke, men det er i hvert fald bedre end morfin for jeg har ikke smerter mere.

Da der efter 7 måneder på Protocel, blev foretaget nogle test og skanninger kunne lægerne ikke finde spor af kræften i Franks lunger eller hjerne eller nogen anden sted i kroppen. Heldigvis for Frank var hans hjerte stærk nok til at han kunne spille golf næsten dagligt i 6 år mere, hvor han vedblev at være fri for cancer. Da Frank døde senere så var det p.g.a. et hjerteanfald – ikke cancer.

 Kilde: Outsmart your cancer – Tanya Harter Piece

Links:

Cancer Altenativ Cancer Behandling

Cantron/Protocel