Lungecancerfri Budwig Protokol

 Casper fra WY, USA

Diagnose Lungekræft

Alternativ Behandling: Budwig Protokollen

Den 19. August år 2000 ringede Casper fra WY og fortalte en fantastisk historie.

I Marts 2000 var han blevet diagnosticeret med alvorlig kræft i højre lunge at og fik at vide at han højst kunne leve i 1-3 måneder mere.

Han fik kemoterapi men kunne ikke tåle den. Han kom derefter på hospice med morfin hvis smerten skulle blive for stor. Han var 73 år og havde egentligt kun udsigt til at blive på hospitalet og dø.

På dette tidspunkt var den en ranchejer ven som havde fået et bånd med informationer om Budwig Protokollen ved en Bibel konference. Vennen havde hørt om Caspers situation og gav ham båndet.

Han bad mig lytte til båndet og jeg blev helt forelsket I dette bånd og startede straks med at tage 6 spiseskefulde med hørfrøolie og hytteost dagligt.

Casper sagde at det faldt i hak på den rigtige måde, selv om det sædvanligvis ikke går så hurtigt. Han havde en aftale med sin læge nogen tid derefter som tog nogle røntgenbilleder. Casper sagde at lægen kom ud af laboratoriet med en forvirret udtryk i ansigtet og spurgte ham hvad han havde gjort, om noget. Casper fortalte lægen om sin Budwig diæt.

Lægen sagde at tumoren I højre lunge ikke havde forandret sig mens tumoren I venstre lunge som Casper ikke havde fået noget at vide om, var sporløst forsvundet.

Casper gav lægen et band med Budwig Protokollen og fortalte at lægen og sygeplejerskerne flittigt distribuerede båndet videre. Casper sagde at han følte sig godt tilpas og fortsatte med Budwid Protokollen.

Kilde : Yahoo gruppe på internettet som hedder flaxseedoil2 . Man skal tilmelde sig for at læse indholdet. 

 Læs om Budwig Protokollen her