Lungecancer B-17 Vitamin

Dale Danner

Diagnose: Lungekræft

Alternativ Behandling: B 17 Vitamin (Amygdalin) 

 

01nyDale  Danner, en  læge fra Californien, led at uhelbredelig kræft i begge lunger og knuder som havde spredt sig til benene. 

 

Hans mor anbefalede ham at  prøve amygdalin. Selv troede han ikke på amygdalin. Han havde jo læst i medicinske tidskrifter at det var et fupmiddel som indeholdt cyanid og måske tilmed var farligt. Mest for at glæde sin mor bestilte han dog tøvende en ordentlig forsyning amygdalin fra Mexico.

 

Til sidst var hans smerter og hosteanfald så voldsomme at ingen smertestillende medicin kunne dæmpe smerterne og han havde ikke sovet i 3 dage. Han var helt desperat og følte sin situation totalt håbløs. Groggy af medicin, smerte og  manglende søvn gav han sig selv en kæmpe dosis amygdalin ved indsprøjtning, direkte i en åre. Før han mistede bevidstheden havde han givet sig selv en dosis som svarer til 10-20 dages forbrug.

Da han vågnede 36 timer senere var han forbløffet over at han ikke alene var i live med også at smerterne og hosten var langt mindre. Hans appetit kom tilbage og han følte sig bedre tilpas end han havde gjort i måneder. Tøvende måtte han indrømme at amygdalin virkende. Han købte derpå mere amygdalin fra Mexico og begyndte at behandle sig selv med mindre dosis. 3 måneder senere var han tilbage på arbejde.

Se  også:

Lungecancer Alternativ Behandling

B 17 Vitamin (Amygdalin)