Lungekræft Alternativ Behandling Lungecancer

Lungekræft Alternativ Behandling

NB. Hvis du har lungecancer eller andre helbredsproblemer som påvirker vejrtrækningen så kontakt lægen øjeblikkelig da du ikke kan ikke være sikker på at alternativ behandling virker hurtigt nok.

Vanskelighederne ved at behandle lungekræft alternativt

Ifølge Webster fra Cancertutor.com er det let at dræbe kræftcellerne hos en patient med lungekræft men det er ikke let at dræbe kræftcellerne på en sikker måde. Problemet består i er at skille sig af med resterne fra de døde kræftceller på forsvarlig vis.

Lungekræft kan i sig selv forårsage kongestion i lungerne som kan blive yderligere forværret når kræftceller bliver dræbt.

Før en kræftcelle dør, bliver den syg. Problemet er at ligeså snart en kræftcelle bliver syg så genkender immunsystemet den som syg og angriber den for at dræbe den. Dette forårsager inflammationer og opsvulmethed i lungerne som kan forårsage ophobninger som blokerer vejrtrækningen. Det er derfor ikke godt at dette sker i lungerene specielt ikke for patienter med fremskreden lungekræft. Den gode nyhed er at der finder effektive alternative kure mod kræft som ikke forårsager inflammationer eller opsvulmethed i lungerne og derfor er sikre at bruge.

Anbefalet Primære behandling – Cellect-Budwig Protokollen

Cellect-Budwig Protokollen har vist sig at være meget effektiv mod lungekræft. Selv i fuld dosis giver den normalt ingen inflammationer.

Eftersom lungekræft ikke er at spøge med, anbefales det at man søger professional hjælp. Man kan kontakte Mike Vrentas som er ekspert I denne protokol eller  Budwig Centret i Spanien som har stor ekspertise.

Anbefalede Kosttilskud

Rejuvenzyme og Byggræs er to fortrinlige enzym kosttilskud som reducerer inflammationer og opsvulmethed og som derved forebygger kongestion. Der findes også en vegetarisk version af Rejuvenzyme. Denne mangler imidlertid nogle af det vigtigste enzymer som cancer patienter har behov for.

Byggræs fra Now Food

 

       RejuvEnzyme      

 Metafysiske årsager til Lungekræft

Indenfor Metamedicin anser man at den oprindelige årsag til småcellet lungekræft ofte kan være knyttet til en konflikt hvor der optræder en angst for døden. Denne dødsangst kan være bevidst eller ubevidst. Konflikten kan f.eks. opstå ved ulykker hvor man er bange for selv at dø, eller for at en man holder af skal dø. Konflikten med angst  kan også opstå ved at læse negative informationer om det skadelige ved rygning på en cigaretpakke eller ved at man får en dødsdom af lægen.

Ifølge den metamedicinske teori dannes knuderne i selve konfliktfasen og disse vil vokse indtil konflikten bliver løst. Der kan ofte optræde hyperventilation. Når konflikten er løst stopper tilvæksten af kræftcellerne, knuderne bliver kompakte og kan indkapsles.

Kilde: Fra Kræft til Kraft 

Louise Hay er inde på i sin bog “Sund i Sind – Sund i Krop” at sygdomme i lungerne kan skyldes manglende evne til at tage livet helt ind i sig pga. depression, angst eller at man ikke føler sig værdig til at leve livet fuldt ud. Hun foreslår følgende bekræftelser.

Jeg har kapacitet til at tage livets fylde ind i mig. Jeg lever kærligt livet fuldt ud

Se også

http://www.cancertutor.com/

Patienthistorier (Lungekræft)

Rachel helbredt med Trican/Cellect. Behandlet gennem Budwig Center

Rachel blev diagnosticeret med fremskreden lungecancer med en knude som var over 5 cm and adskillige mindre læsioner og knuder I brystet. De amerikanske læger fortalte hende at de ikke kunne redde hendes liv, men højest kunne forlænge hendes liv i nogle få måneder med konventionel behandling som kemoterapi, strålingsterapi og operation. Hun var ikke interesseret i dette og tog til med sin familie til Canada.

I Canada kontaktede hendes familie Budwig Centeret i Spanien i august 2008. Hun startede så på dette program. Efter ca. en uge var trykket fra tumoren ikke så udtalt mere og hun kunne igen tale normalt. Efter 2 måneder så var den store tumor forsvunden. Der var stadig nogle af de små knuder men hendes omtåget hed og de største tumors var forsvunden. Efterhånden som tiden går har hun fået det bedre og bedre.

Læs mere her om Cellect Protokollen og  Budwig Protokollen

 Abbey  helbredt for Lungekræft med Trican/Cellect. Behandlet på Budwigcenter i Spanien

Da Abbey kom til Budwig centeret var hun meget svag. Hendes mand og en ven måtte hjælpe hende med at gå og sidde ned. Hun bed tænderne sammen og havde et anstrengt udtryk i ansigtet idet hun forsøgte at kontrollere sine smerter.

I de sidste uger før hun kom til os havde hun et overfladisk åndedræt og talte med en blid stemme for at det ikke skulle gøre for ondt at tale. Hendes krop var stram og meget anspændt pga. smerter. Hun havde fået fri for arbejdet da det forventedes at hun ville få det værre og snart dø. Hendes mand og vennen gik til et møde.

Da de kom tilbage 2 timer senere sad hun i sofaen fuldstændigt afslappet med armen henslængt over kanten af sofaen. Lidt efter rejste hun sig op og følte sig komfortabel med næsten ingen smerter. Så foretog hun en 360 graders drejning på tåspidserne mens hun udbrød ”Taa Daa” med et smil om ansigtet. Denne nat gik hun rundt og følte sig godt tilpas. Hun var ikke hel uden smerte men det var meget bedre end før og hun talte igen med en kraftfuld stemme. Som en følge af at smerten var forsvundet kunne hun igen trække vejret dybt.

På den følgende mandag 15 september 2008 gik hun på arbejde igen og fra midten af november var hendes lymfeknuder også normale igen. Ifølge hende selv var der ingen symptomer på helbredsproblemer. Hun havde ikke forsømt en eneste dag fra arbejdet siden. Hendes liv var blevet normalt igen. Hun skrev et brev den 24. september til en ven som var skyld i at hun kom til Budwig Centeret.

Kære Robert. I vil bare takke dig for hvad du har gjort for mig og også takke dig for at du introducerede mig til Trican/Cellect. Siden da har der ikke været noget tilbagefald. Jeg har det godt og har spredt den gode nyhed siden da til enhver som lider eller som kender nogen som ikke har det godt. Tak igen Abigail.

Læs mere her om Cellect Protokollen og  Budwig Protokollen