Lever og Galdestenskur efter Hulda Clark

Lever og Galdestenskur ved Hulda Clark vil specielt være nyttig for de der har Vata-Pitta konstitution ifølge  Ayurveda,  da de især kan være disponerede for galdesten. Alle vil imidlertid kunne have nytte af en udrensning mindst 2 gange om året.  Når man er over 40 år vil der helt sikkert have ophobet nogle ting. som det er godt at slippe af med.

Forudsætninger for et godt resultat

Resultatet af Lever og Galdestenskur er helt afhængig af at man overholder intervallet mellem tiderne og at man får lagt sig ned. Hvis man starter senere skal hele forløbet tilsvarende skubbes.

Ingredienser til Lever og Galdestenskur – Hulda Clark

7 Ornithinkapsler a 500 mg (aminosyre)  (Se link til forhandler nedenunder)
80 g epsomsalt (engelsk salt/bittersalt, magnesiumsulfat) ca. 4 spiseskefulde. (Kan købes i online helsebutikker)
8 røde grapefrugter
1 dl olivenolie (Koldpresset jomfruolie og helst økologisk)
Appelsinjuice.

Ornithinkapsler

Begynd Lever og Galdestenskur på en dag, hvor du kan hvile hele næste dag, da man kan blive meget træt dagen derpå. Almindeligvis vil man være frisk igen ved aftenstid.

På 1. dagen tages ingen medicin af nogen art, som man kan undvære, da det kan medføre et dårligere resultat af kuren. Det bedste er at faste hele dagen. Hvis man er nødt til at spise, så spis fedtfri for at aflaste leveren.

Lever og Galdestenskur efter Hulda Clark
Lever og Galdestenskur efter Hulda Clark

Kl 14.00: Spis og drik intet fra nu af, heller ikke et glas vand.

At spise senere kan medføre, at man bliver dårlig under kuren.
Opløs 80 gr. Epsomsalt i 6 dl vand.

Kl. 18.00: Drik 1½ af saltblandingen. Skyld evt. munden bagefter.

Kl. 18:30- 19:30: Drik 1-2 dl hver halve time bestående af Grape – og Appelsinsaft

Kl. 20:00:  Drik igen 1½ dl Vi af saltblandingen.

kl. 20.30 – 21.30: Drik1-2 dl hver halve time bestående af Grape- og Appelsinsaft

Kl. 21.45: Hæld 1 dl olivenolie i et glas med skruelåg. Hæld 1,2 dl friskpresset grapejuice uden frugtkød i glasset. Ryst glasset til olie og juice er blandet helt. Forsøg at blive færdig med toiletbesøgene inden kl. 22.00 I  Sørg for at have en ekstra tyk pude til hovedgærdet i sengen, så du kan ligge højt med hovedet. Hav evt. en potte, glas eller lignede ved sengen som du kan tisse så du kan undgå at skulle rejse dig i løbet af natten.

Kl. 22.00: Tag ornithinkapslerne til de første slurke af olie/grapeblandingen.
Drik resten af blandingen indenfor 5 minutter – stående ved siden af sengen.
Læg dig øjeblikkelig ned på ryggen med hovedet højt i sengen og lig fuldstændig stille i 20 minutter. Resultatet af kuren er helt afhængig af at dette følges nøje da forsøget på at få galdestenene ud ellers kan mislykkes helt.

Kl. 22.25: Læg dig efter de 20 minutter til at sove som normalt med almindelig hovedpude. Det er afgørende for resultatet af kuren, at man bliver liggende. Skulle man mod forventning kaste olieblandingen op er det ikke sikkert at kuren er mislykkedes – det anbefales derfor at fortsætte med at indtage de to manglende glas saltblanding.

Prøv om du kan føle stenene på deres vej fra galdegangene i leveren. Nogle har fornemmelsen af et helt tog af marmorkugler, der triller ud af leveren. Der er ingen smerter, idet epsomsaltet har sørget for at åbne galdegangene helt.

Næste Morgen (Tidligst kl. 6.00) : Drik for 3. gang 1 ½ dl af saltblandingen. ½ time efter at du har drukket saltblandingen kan du drikke 1-2 dl hver halve time bestående af Grape – og Appelsinsaft .

2 timer senere: Drik de sidste 1½ dl af saltlblandingen.
½ time efter at du har drukket saltblandingen, kan du drikke 1 -2 dl hver halve time bestående af Grape – og Appelsinsaft .

Efter yderligere 2 timer: Tillykke! Du er kommet igennem selve kuren og har faet nogle af dine galdesten fjernet uden at blive opereret.

Træg Fordøjelse

Hvis man har træg fordøjelse, kan det blive et problem at få de giftige udrensninger ud hurtigt nok. Man kan fjerne de ubehagelige ting i tarmen ved at tage  loppefrøskaller og ler på tom mave når man er færdig med lever og galdestenskuren. Vent 3 timer efter loppefrøskallerne før du spiser noget. Leret opsuger giftstofferne og loppefrøskallerne fylder tarmen ud. 

Fjernelse af Galdesten gennem Urter

En mere blid metode til opløsning af galdesten, er ved at tage urtekombinationer som f.eks. Stone Free fra Planetary Herbals. Man tager 2 tabletter om formiddagen og 3 om aftenen, mellem måltiderne.

Stone Free

Leverens Sundhed

For Leverens generelle sundhed kan man med fordel, anvende et af de følgende produkter, f.eks  i et par måneder hver forår.

LiverCare har kapacitet til at befri kroppen fra toksiner og affaldsstoffer. Blandingen af ​​urter i produktet  beskytter mod skader fra de frie radikale, fremmer cellernes levetid og understøtter optimal afgiftning ved at styrke leverens kapacitet. LiveCare understøtter normale niveauer af leverens enzymer såvel som det gullige farvestof bilirubin, som begge er nøgleindikatorer for leverens funktion.

LiverCare

Christopher’s Original Formulas Liver & Gallbladder Extract hjælper med til at fordøjelsessystemet fungerer optimals, især lever og galdeblære. 

Christophers Liver-Gall Bladder Formula

Udgivet d. 15. juli 2016 af Kristian