L-Lysin Essentiel Aminosyre Stabilisator Antiviral

L-Lysin En Essentiel Aminosyre Stabilisator Antiviral

 L-Lysin er i modsætning til prolin, en essentiel aminosyre. Da kroppen ikke selv kan fremstille den, er et daglig tilskud derfor kritisk. L-Lysin, er ligesom prolin, en vigtig byggesten af kollagen og andre stabiliserings molekyler.

Indtagelse af stoffet  bidrager til at stabilisere blodkarrene og kroppens andre organer. Kombineret indtagelse af L-Lysin og prolin sammen med C-vitamin er af særlig betydning for kropsvævenes optimale stabilitet. 

For at kollagenmolokylerne kan opnå en optimal styrke er det nødvendigt at dens byggesten, L-Lysin og prolin bliver tilført ilt. C vitamin er det mest effektive biokatalysator for at opnå denne iltning. Dermed tilvejebringes optimal styrke til bindevævene.

L-Lysin er ligesom prolin en “Teflon” agent, som kan hjælpe med at løsne åreforkalkninger. L-Lysin er desuden et forstadie til aminosyren carnitin. Omdannelsen fra lysin til carnitin kræver tilstedeværelse af C vitamin som biokatalysator. Dette er endnu en grund til, at kombinationen af L-lysin og C-vitamin er vigtig. L-Lysin er tilgængelig i vandholdige cellemiljøer i modsætning til prolin som foretrækker olieholdige miljøer i kroppen.

L-Lysineforhindrer og nedsætter virusaktivitet i krooppen f.eks Herpes. L-Lysin  blokerer for virus´s evne til at bevæge sig og formere sig. Det er derfor vigtigt at overveje et tilskud  L-lysin ved akutte infektioner såvel som knoniske sygdomme eller symptomer. .

Dosis er 1/4 teskefuld dagligt

Lysin pulver, vegatabilsk

Ved Lysin i tabletform er dosis 1 tabelt dagligt.

Lysin tabletter

Udgivet d. 8. Maj 2017 af Kristian

Sidst revideret d. 17/3-2020