Kræft og B17 Vitamin Laetrile, Amygdalin Naturlig Kemoterapi

Kræft B17 Vitamin (Laetrile el. Amygdalin)

Naturlig Kemoterapi

Cancerindustriens Mareridt

Kræft B. 17 Vitamin. Ernst Theodore Krebs, Jr.
Ernst Theodore Krebs, Jr.

Ernst Teodor Krebs Junior (27. maj 1911 – 8. september 1996), søn af Ernst Krebs Senior (1876 – 1970), var en entusiastisk, dygtig og velanset biokemiker. Efter mange års forskning lykkedes det ham i 1950 at isolere et nyt vitamin, som han gav navnet B17 Vitamin (også kaldet amygdalin eller laetrile). Det videnskabelige navn er mandelonitrile beta-D-gentiobioside.

Krebs gjorde den opdagelse at B17 vitaminet havde stærke kræfthæmmende egenskaber. Han udviklede den teori at kræft i virkeligheden skyldes mangel på dette vitamin. Senere omfattende forskning og positive kliniske resultater skulle vise at der var noget om snakken. Ifølge Krebs er kræft en fordøjelsessygdom og de fleste fordøjelsessygdomme skyldes mangel på specifikke vitaminer og mineraler. Sammen med B 17Vitamin anbefalede Krebs at man indtog store mængder c vitamin samt enzymer som papain fra papayas og bromelain fra ananas. 

Krebs anså snarere amygdalin som et stof der dækker en mangelsygdom end at det helbreder kræft. Efter hans mening drejede det sig om at give kroppen det tilbage, den havde brug for, så den atter var i stand til at kunne komme ind i sin mest naturlige tilstand af balance.

Som årene gik, blev tusindvis af mennesker imidlertid overbevist om, at Krebs endelig havde fundet en holistisk kur og forebyggelse mod alle former for kræftsygdomme. Det viste sig at holde stik. B17 vitamin behandlinger mod kræft viste sig nemlig at skulle blive særdeles populær og så kendt at Ernst Krebs og hans forskning kom til at dele skæbne med autallige andre som havde gjorde epokegørende opdagelser indenfor medicin bla. Royal Rife som kurerede kræft ved vibrationer og Dinshah P. Ghadiali som helbredte sygdomme gennem Farveterapi.

Ligesom herhjemme, så ser medicinindustrien i USA og dens lakajer – de amerikanske sundhedsmyndigheder ikke med milde øjne på billige naturlige præparater som der ikke kan tages patent på og som kan true indtjeningen på kemisk medicin.

Følgende citat viser hvilke vanskelige forhold Krebs og hans team måtte arbejde under.

“Efter at have holdt et ret vellykket foredrag om kræft.. var der nogle som skød forruden i bilen i stykker mens jeg var på vej tilbage til San Francisco. Næste aften blev et vindue ved bagindgangen i mit hus skudt i stykker (480 km fra første skudepisode). Politiet sagde, ‘måske er der nogen som prøver at fortælle dig noget’. Arthur Harris, M.D. blev af 2 mænd truet med henrettelse hvis han fortsatte med at anvende Laitril. Derefter har vi decentraliseret arbejdet sådan hvis en af os bliver skudt så vil det kun have mindre betydning for programmet.”—Ernst T. Krebs Jn

Ernst Krebs Jn måtte senere afsone et fængselsophold pga. hans fortsatte anvendelse af B 17 vitamin i behandlingen af patienter.

B17 Vtaminet kræfthæmmende egenskaber er blevet udforsket ved utallige forsøg. Et af de bedste beviser for amylgdalins effektivitet mod kræft blev dokumenteret af Dr. Philip E. Binzel, som havde gode resultater med at behandle mere end 300 mennesker for kræft i alle stadier. I sin bog ”Alive & Well” beskriver han at B17 Vitamin sammen med en speciel kostplan resulterede i at mere end 80 % af patienter med kræft i et tidligt stadie overlevede i en 5 års periode. Hos den gruppe patienter som havde fremskreden eller dødelig kræft overlevede kun omkring halvdelen.

Hvor findes B17 Vitaminet?

ab2

 B 17 Vitamin findes i over hunddrede fødevarer, især i de rå kerner fra abrikoser og desuden i kerner fra æbler, kirsebær, nektariner, ferskner, blommer og svedsker. Der er også en del  B 17 vitamin i frugtkødet hos de hyldebær og de tyttebær der gror i de skandinaviske lande. Ærter og hestebønner har også et højt indhold af b 17 vitamin mens det er middelhøjt i makadamika nødder. Som følge af degenerering gennem “forædling” er der ikke længere noget B17 vitamin i citrusfrugter. Boghvede og hirse indeholder også b 17 vitamin. Ifølge Krebs bliver det ikke ødelagt ved opvarmning. Mængden af B-17 vitamin forøges fra 10 til 30 gange i linser, mungbønner og luzernefrø når de spires. 

Kræft og B17 Vitamin – Hunzafolkets Hemmlighed

hnz

Hunzafolket I Nordpakistan opnåede ofte en levealder på  over hundred år.

I 1922 rapporterede den britiske kirurg Dr. Robert McCarrison at cancer var helt ukendt blandt dem og at de spiste anseelige mængder abrikoskerner.

 

Man målte ligefrem en mands rigdom på hvor mange abrikostræer han ejede. Billede viser hvordan de tørrede abrikoserne i solen.

B17 vitamin –  Et naturligt ugiftigt alternativ til kemoterpi

B-17 vitaminet er et molekyle som består af 4 dele:
2 dele glukose
1 del benzaldehyd
1 del cyanid- radikal

Når man indtager B17 vitamin vil leverens beta-glucosidase-enzymer erstatte de to glukosemolekyler med glucuronsyre. Glucuronidase er et enzym som stort set kun findes i cancerceller.

Kræft og B17 Vitamin
Kræft B17 Vitamin dræber alle former for kræftceller

Når dette enzym kommer i kontakt med glucuronsyre, vil denne blive fraspaltet. Benzaldehyd som er tilbage vil dernæst spontant udskille hydrogen – cyanid som dræber kræftcellen på stedet.

 

De gunstige  resultater man har haft med B17 Vitamin i cancerbehandling, tyder på at det i modsætning til kemoterapi også udsletter kræftens stamceller *1).

Da B17 vitaminet selv går til grunde i mødet med cancercellerne skal de tilføres løbende.

Normale celler indeholder store mængder af et enzym som kaldes rhodanese (svovltransferase) . Rhodanese beskytter fra de små mængder cyanid, som der eventuelt kan dannes fra B-17 vitamin i normale celler. Som en følge heraf er B-17 vitaminet fuldstændigt harmløst for normale celler i kroppen. Hvis der ingen kræftceller er i kroppen så dannes der ikke hydrogen – cyanid eller benzaldehyd. Rhodanese konverterer B-17 vitaminets indhold af cyanid – radikal og benzaldehyd til de nyttige næringsstoffer benzoesyre og thyiocyanat *2)

Ovenstående er en lidt forenklet fremstiling, som er uddybet på nedenstående link.

http://helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=6397/sprog=1/grp=8/menu=12/

Eftersom B-17 er et billigt og overlegent alternativ til kemoterapi, kan det næppe undre at myndighederne, som bliver styret  af medicinalindustrien, verden over, bla. Danmark, Tyskland og det meste af EU har forbudt salget af B-17 Vitamin og kontinuerlig forfølger læger som ordinerer midlet til patienter.

NB: Det er problematisk at bruge  B 17 vitamin mod lungekræft og ved kræft i hjernen!. Se her hvorfor

Se også

Sundhedsstyrelsen lever på medicinalindustriens penge.

Kræftens Bekæmpelse afsløres: Får penge af medicinalindustrien

Kræft B17 Vitamin – Hospitaler tilbyder Amygdalin behandling

Trods ihærdige bestræbelser er det aldrig helt lykkedes  at undertrykke anvendelse af B17 Vitamin til kræftbehandling. Der er hospitaler i Mexico som mange rige amerikanere valfarter til, især er dr. Ernesto Contreras Rodriguiz’ fra OASIS of Hope Hospital i Mexico blevet populær. Folk kontakter ham i hundredevis med henblik på kræftbehandling.

På disse hospitaler bliver næsten alle helbredt som ikke forinden er blevet forgiftet af kemoterapi, har fået raske celler bestrålet eller er blevet svækket betydeligt gennem kirurgiske indgreb på et tidspunkt hvor deres immunforsvar i forvejen var helt i bund pga. kræften.

B17 Vitaminet og Livmoderhalskræft

I de seneste år har man også fået øje på Vitamin B17 vitaminets ´s muligheder til kræftbekæmpelse i Asien.

I en kinesisk undersøgelse *3) på Bethune College of Medicine, Jilin University, i Kina omtalt i 2013 i Immunopharmacology and Immunotoxicology fandt man at kræftcellers levedygtig i livmoderhalsen faldt signifikant ved behandling med B17 Vitamin/ amygdalin.

Adoptose – programmeret kræftcelledød

Adoptose betyder programmeret celledød uden at den har en skadelig virkning på de omgivende celler. Adoptose spiller en vigtig rolle i kroppens funktion med at eliminere gamle eller syge celler. Adobtose finder normalt ikke sted i kræftceller hvilket sætter dem i stand til at gro uhæmmet. Ikke desto mindre var der i dette forsøg tydelige tegn på Apoptose i de celler som blev behandlet med Amyldalin.

Konklusionen på undersøgelsen blev at Amygdalin ser ud til at kunne tilbyde nye terapeutiske muligheder for patienter som lider af livmoderhalskræft.

Der findes i hundredevis af dokumenterede patienthistorier fra folk med kræft hvor amygdalin indgik i behandlinger. I det følgende er nævnt nogle fra “World without Cancer” af G. Edwin Griffen.

Dagligt B17 Vitamin sublement- hvor meget skal man spise?

B17 vitamin er totalt ugiftigt. Dr. Roger Williams – University of Texas påviste engang at hvidt brød er 70 gange giftigere end B17 vitamin. Abrikoskerner er imidlertid lidt giftige og som en følge heraf er der grænser for hvor mange man bør spise dagligt. Som almindeligt kosttilskud kan man tage 1 abrikoskerne dagligt pr. 10 kg kropsvægt. Hvis man vejer 80 kg kan man således spise 8 dagligt. Hvis man har kræft har man brug for flere aprikoskerner. Man kan starte med 3-4 kerner dagligt og derefter  gradvist mængden med 2 dagligt indtil man kommer op på 1 aprikoskerne pr 5 kg kropsvægt. Denne mængde gælder for de små amerikanske aprikoskerner.

På Oasis of hope hospital i Mexico tager patienter helt op til 30 kerner dagligt, afhængigt af legemvsægten, som en del af behandlingen, men her bliver patienterne også nøje overvåget af sundhedspersonalet. Det må frarådes, at man eksperimenterer med så store mængder på egen hånd. Husk hvis en cancerpatient i 4 stadie, dør, med en pose aprikoskerner i skabet, så er det abrikoskernes skyld, men hvis kemoterapien slår ham ihjel – så får vi at vide at ligesom over ½ million amerikanere årligt “Vi gjorde det bedste vi kunne

Se Oasis of hope hospitals cancer protol på nedenstående link, for at få en ide om de elementer, som kan indgå i behandlingen.

http://worldwithoutcancer.org.uk/protocols/ 

B17 Vitamin og kræftbehandling

De mængder abrikosmængder jeg har nævnt er ordineret ud fra et forsigtighedsprincip. Sædvanligvis er mængden ikke nok til helt at udrydde al cancer i kroppen, men de kan være en vigtig ingrediens i den samlede strategi. Hvis man har fået konstateret kræft, så er det ikke en god ide i desperation at spise store mængder abrikoskerner, da det er svært at styre de rette mængder.

Det anbefales at man kombinerer indtagelse af B 17 vitamin med en radikal omlægning af diæten eller andre af de metoder som beskrives i indekset til højre på siden. Ved behandling med B-17 Vitamin er det vigtigt at man tager et tilskud af zink, B; C og E. I stedet for abrikoskerner kan man  anskaffe sig B-17 vitamin hvor giftstofferne er fjernet til, oral indtagelse – hvilket er nemmest at administrere. For en større effekt kan man suplere med Laetrile til indsprøjtning som Joe og Dale gjorde (se links nederst på siden).

Sørg endeligt for at have kontakt med en dygtig holistisk læge inden du går i gang. Om nødvendigt skift til sygesikringsgruppe 2 hvor du kan vælge læge selv – det ville jeg gøre. Der findes flere kræftkure som har vist sig virksomme i praksis. Der findes endvidere et par gode internetsider hvor man kan få gode råd med på vejen.

 B17 Vitamin produkter:

 B17

 

Det bedste B17 produkt bliver lavet i Mexico hvor man behandler kræftpatienter med midlet. Man kan købe det i USA,  samt i Europa. Du kan få oplyst en forhandler i EU ved at skrive til christensen.cristian gmail.com (der skal et @ efter cristian). Der er også andre produkter på markedet, men jeg er ikke klar over deres kvalitet. Man kan let blive snydt med kosttilskud.

 B17 Vitamin fra USA   Bitre Abrikoskerner 

» Læs anmeldelser på engelsk fra aprikoskernespisere her

Der ser ud til at man prøver at forbyde de bitre aprikoskerner. Man er nok bange for at det går ud over salget af  kemoterapigift.

NB: Abrikoskerne bør opbevares i køleskabet – ikke fordi  b17 vitaminet forsvinder, men for at kernerne ikke skal blive harske, som ifølge Krebs kan være kræftfremkaldende. 

 B15 Vitamin/Pangaminsyre produkter

B 15 Vitaminet blev ligesom B17 Vitaminet opdaget af Ernst Krebs Junior. Mens Krebs anvendte Calcium Pangamate (Saltet af Pangaminsyre) til Leddegigt mm. så udviklede russerne andre udgaver af B15 vitaminet. Russerne er dem som har forsket mest i B 15 vitaminets muligheder. 

Nedenstående B15 Vitamin Russisk formel blev specielt designet som en del at Protokollen for behandling af kræft. Mange klinikker i Mexico supplerer Amygdalin/B17 vitamin med netop denne udgave af B15 vitamin. De er tilgængelige i USA og EU.   

B15 Vitamin/Pangaminsyre fra USA(Russisk Formel)

Noter:

*1) Hvorfor kemoterapi ikke virker*2) Thyiocyanat er en kraftig antioxidant som forskere har påvist er virksom mod bla. cystisk fibrose. *3) Chen Y et. all.: Amygdalin induces apoptosis in human cervical cancer cell line HeLa cells

LINKS:

World without cancer  Detaljeret  hjemmeside med information om B 17 Vitaminet og dets anvendelse i praksis, samt et sammendrag af forskning. NB: Sitet ser ikke ud til at fungere i øjeblikket

World Without Cancer – Link Til Youtube 

Why laitriele (B17) works so well on cancer – Link til Youtube

The Science and Politics of Cancer – Link til YouTube

The ultimate guide to vitamin-b-17

Alive and Well – Philip E. Binzel

Artikler om B 17 Vitamin  af Ernst T. Krebs m.fl

Patienthistorier:

Joe blev kureret fra Prostatakræft gennem B-17 Vitamin

Dale Danner Alternativ Behandling: B 17 Vitamin (Amygdalin)

Udgivet d. 7/8-2014 af Kristian

 

 

 

Clicky