Indole-3-Carbinol I3C Østrogen Harmonisering hos Mænd og Kvinder

Indole-3-Carbinol – I3C

Indole-3-Carbinol - I3C  fremstiles udfra Broccoli
Indole-3-Carbinole tilskud bevirker at kvinder danner flere af de gode østrogener

Glucobrassin et næringsstof som findes i kålfamilien f.eks. broccoli, blomkål, hvidkål, rosenkål, majroer og sennepspirer.

I de levende kålplanter udgør indolerne en vigtig del af plantens naturlige forsvarsværk mod skadedyr- som naturlige pesticider.

Indole-3-Carbinol, ( forkortes til  I3C ), dannes først når cellerne beskadiges ved tilberedningen af maden eller kommer forbindelse med fordøjelsesenzymerne i mavesækken.

I3C anvendes mod fibromyalgi og forebyggelse af brystkræft, tyktarms kræft og andre kræftformer. 

Indole-3-Carbinol og Hormonerne
I3C som Hormonregulator

Derudover har I3C vist sig lovende til at styre hormonerne i kroppen. Indol-3-Carbinol regulerer nemlig de enzymer som styrer nedbrydningen af østrogen. Mænd og kvinder med dominans i østrogener rapporterer om positive resultater.

Produktet lindrer ofte Migræne, PMS, Endometriose, sensitive bryster, vægttab og Akne, som er relateret til hormonel ubalance. Kvinder i overgangsalderen oplever at dette middel lindrer hedeture, natlige svedeture og tør skede.

I et klinisk studie, var et indole-3-Carbinol tilskud næsten i stand til at halvere tilstedeværelsen af østrogen hos mænd.

I en anden undersøgelse som er omtalt på Helsenyt.com fik kvinder 500 mg indole-3-Carbinol dagligt, hvilket resulterede i at de dannede op til 50 % mere af det såkaldte ”gode” østrogen.

Derudover er Indole-3-Carbinol produkterne blevet populære til et afgifte leveren og støtte immunsystemet. Det har vist sig at dette middel hjælper  med til at omdanne toxiner i kroppen til mere harmløse forbindelse

Læge Ray Sahelian anbefaler følgende indole-3-Carbinol produkt. Det er også det I3C produkt på iherb.com som har fået flest positive anmeldelser.    

Indole-3-Carbinol – I3C

Triple Action Cruciferous Vegetable Extract er et anden  Indole-3-Carbinol produkt som indeholder et kraftigere broccoli extrakt, samt DIM.

Triple Action

Beretninger fra patienter som tog I3C

Brystkræft

Jeg har overlevet brystkræft. Min kræft var østrogen receptor positiv. Dette produkt sammen med Tomoxifin hjælper med at beskytte mig så canceren ikke kommer igen.

Celleforandringer på Livmoderhalsen

Jeg fik at vide at jeg skulle opereres for at fjerne det dårlige væv i forbindelse med Celleforandringer på livmoderhalsen.

Efter tonsvis at forskning, kom jeg frem til at dette middel kunne bidrage til eventuelt at vende den abnorme celle skader på livmoderhalsen.  I henhold til mine kilder var strategien, at slippe af med xenoøstrogener i dit liv, dvs. stoffer med østrogenlignende virkning.

Derudover skal man tage B Vitaminer og Naturlig Progesteron. Ved at indtage disse ting sammen med, I3C, Q10 og folat dagligt i 3 måneder (betragters som en cyklus), var den næste PAP smear-test (gynækologisk celleprøve fra livmoderhalsen) tilbage til det normale. Tak Gud, jeg tror, at I3C er en livredder for mig.

Endometriose

Jeg havde mange kvindelige problemer, som følge af Edometriose, og dette produkt hjalp mig meget.”

Udgivet d. 20/6 – 2014 af Kesse