Impotens Dr Reckeweg R41

Impotens Dr Reckeweg R41

Indhold bla.: Acidum phosphoricum D12, Agnus castus D8, Conium D30, Damiana D6, Testis (suis)

Indikationer:
Virker mod neuroser med sexuelle symptomer – specielt impotens, nedsat sexlyst hos mænd, nervesvækkelse, nørvøs udmattelse, overophidselse, kommer for hurtigt under sex.  Almindelig svækkelse hos manden efter sygdom, overarbejde, overanstrengelse, sexuel overanstrengelse,  på det fysiske eller mentale plan. Mod forskellige sygdomme i alderdommen.

 

dmanDamiana (Turnea Diffusa) har været anvendt som elskovsmiddel af indianerne i syd-og mellemamerika i mange hundrede år. Planten indgår i dette homøopatiske middel for at afhjælpe impotens og fysisk og psykisk træthed.

 

 

Dosering:

Dråberne kan tages ufortyndet direkte på tungen eller fortyndet med lidt vand. Uden at berøre metal, holdes dråberne inde i munden i 3 minutter. Derved bliver de optaget af slimhinderne. Lad der gå 20-30 minutter før og efter et måltid. Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis til voksne 10 dråber 1-2 gange dagligt.

Bemærkninger:

Ved samtidige cirkulationssygdomme tages R 41 skiftevis i løbet af dagen med med R 2 og R 3

Ved åreforkalkning tages R 41 skiftevis i løbet af dagen med R 12 og Vindrue Kerne Ekstrakt

Hvor købes Dr. Reckeweg midlerne ?

De kan fås i Matas webshop samt i i helsekost online butikker. Priserne svinger fra 70 kr i udlandet til en vejledende udsalgspris her i landet på omtrent det   dobbelte.