Homøopatisk Slankemedicin Dr Reckeweg R 59

Homøopatisk Slankemedicin Dr Reckeweg R 59

Indhold bla. Calcium carbonicum Hahnemanni D12, Fucus D4, Graphites D12, Natrium sulfuricum D4, Spongia D4
strs
Calcium carbonicum er et af de allervigtigste midler indenfor homøopatien, med et meget bredt virkefelt. Det blev først fremstillet af Hahnemann selv af det midterste, fine kalklag, man finder i skallen fra den europæiske spiselige østers. Midlet virker bla. mod en tendens til fedme, selv om man er på en kaloriefattig diæt.

 

Indikationer:
Dette middel har en slankende effekt. Modvirker tendens til  overvægt som følge af at stofskiftet fungerer dårligt pga. svækkelse i de indokrine kirtler. Kan også benyttes til at modvirke begyndende struma.

Dosering:

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis til voksne  10-15 dråber 2-3 (evt. 4-5 gange i særlig slemme tilfælde) gange dagligt.  Når symptomerne formindskes, så nedsætter man dosis til 1-2 gange dagligt. Til børn over 12 år er dosis 5-8 dråber.

Kontraindikationer: Du bør ikke anvende dette middel hvis du lider af forstørret  skjoldbruskkirtel (hyperthyreosis) eller er overfølsom overfor jod. 

Bemærkninger:

Hvis overvægten skyldes forstyrrelser i hopofysens funktion gives R 19 samt R 20 -10 dråber af hver 1-2 gange dagligt. Samtidigt tager man R 59 i løbet af dagen.

Hvis overvægten til dels skyldes væskeansamligger (ødem) i kroppen som følge af en nyresygdom gives R 59 skiftevis i løbet af dagen sammen med R 64

I kvindens overgangsalder gives R 59 skiftevis i løbet af dagen sammen med R 10.

Ved struma gives R 59 skiftevis i løbet af dagen sammen med R 12

Hvor købes Dr. Reckeweg midlerne ?

De kan fås i Matas webshop samt i i helsekost online butikker. Priserne svinger fra 70 kr i udlandet til en vejledende udsalgspris her i landet på omtrent det dobbelte.