Heel Indikationer Homøopatiske Kompleksmidler fra Heel BHI

Heel Indikationer – Homøopatiske Kompleksmidler  fra firmaet Heel BHI. Firmaet  blev etableret af den tyske læge Dr. Hans-Heinrich Reckeweg i Berlin i 1936.

dr. Hans Heinrich Reckeweg
Heel Indikationer     Dr. Hans Heinrich Reckeweg (1905-1985)

Dr. Hans-Heinrich Reckeweg blev født den 9. maj 1905, søn af lærer, Heinrich Reckeweg og Ella Reckeweg i Herford, Westfalen, Tyskland.  

Han læste medicin på universitetet. Som studerende gennemførte Dr. Reckeweg flittigt alene eksperimenter inden for farmakologi og toksikologi samt med alm. kemisk medicin. Han noterede sig mange bivirkninger, som ikke tidligere var registreret. Også i løbet af denne tid udførte Dr. Reckeweg forsøg på sig selv og lavede sine egne tests med en række homøopatiske midler.

Efter at han i 1928 fik en akademisk grad i medicin blev han fra 1928-32 ansat som medicinsk assistent.  Pga. den politiske situation i Italien var han ikke i stand til at fortsætte sine studier i udlandet.  

 

Derefter tog han et kursus i homøopatisk medicin på et anset akademi i Berlin, og blev senere ansat samme sted. Oplevelsen af ​​dette kursus på akademiet skulle vise sig at blive et vendepunkt i hans karriere.

Det var ikke tilfældigt at Dr. Reckeweg var tiltrukket af homøopati. I 1923 var Reckewegs far ved hjælp af homøopatisk medicin blevet helbredt fra en alvorlig degenerativ nyresygdom.

Dybt imponeret af denne helbredelse besluttede Dr. Reckeweg senere, at kombinere studiet af homøopatisk medicin med sin uddannelse i almen medicin. Sammensmeltningen af ​​disse to typer medicin prægede Dr. Reckewegs livsgerning.

Til tros for depression og politisk uro i landet, etablerede Dr. Reckeweg sin egen klinik I 1932 efter at han blev færdiguddannet som homøopat. I modsætning til Danmark så var det ikke ualmindeligt i Tyskland at læger samtidigt var homøopater, og Reckeweg var en meget dygtig en af slagsen – idet han tænkte i nye baner.

HEEL Grundlægges

Efter krigen startede han en ny homøopatisk praksis. Fra 1960 helligede han sig Heel, som han havde etableret som en familievirksomhed helt tilbage i 1936. Reckeweg indså hurtigt nødvendigheden af homøopatiske kombinationsremedier til at behandle specifikke sygdomme med.

Selve ordet HEEL er en forkortelse af det latinske udtryk Herba Ees Ex Luce – ”Plante får deres helbredende kraft fra lyset”

Dr. Reckeweg udfordrede den traditionelle tænkemåde indenfor klassisk homøopati og kombinerede homøopatiske lægemidler på nye måder. Han introducerede et omfattende terapeutisk system som kaldes for Homotoxicology. Homotoxicology og homøopatiske kombinationer er kernen i Heels vej til healing.

Dr. Reckeweg udgav mange videnskabelige publikationer, mest på tysk. In 1955 skrev han sit første værk om homotoxins “Homotoxine und Homotoxikosen, Grundlagen einer Synthese der Medizin”, efterfulgt af “Homotoxikologie, Ganzheitsschau einer Synthese der Medizin”.Et vigtigt værk på engelsk er Homotoxicology – lllness and Healing through Anti-homotoxic Therapy.

Mellem 1936 og 1979 udviklede Dr. Reckeweg omkring 1.000 homøopatiske Homøopatiske kompleksmidler  i Tyskland.

I 1979 skabte Reckeweg Biological Homeopathic Industries (BHI) i Albuquerque i Mexico og begyndte at fremstille kombinationsmidler i tabletform.

I 1981 grundlagde han Menaco Publishing Company, som offentliggjorde bøger og “journal” kaldet “Biologisk Terapi” (nu kaldet Journal of Biomedical Therapy).

Dr. Reckewegs syn på sygdom

Dr. Reckeweg omtalte sygdom som et udtryk for at kroppen prøver at helbrede sig selv ved at aktivere immunforsvaret så der sker en afgiftning og udskillelse af affaldsstoffer.

Betændelse og feber er ikke nødvendigvis “dårlige” tegn, men tjener snarere til at afgifte og eliminere toksiner. Dette sker i overensstemmelse med de kemiske processer som er defineret og demonstreret i homotoxicology.

Herved får lægen et andet perspektiv på sygdomme, da mange af sygdommens gåder er afklaret og behandlingsmetoder genoprettes. Inflammation behøver ikke at blive undertrykket af antibiotika og  / eller kemoterapi, da dette ofte fremkalder en retoxificering og terapeutisk skade, som bør undgås. Det at sygdommen blot bliver undertrykt med kemisk medicin, driver sygdommen frem mod farlige forgiftningsfaser på celleplan, der manifesterer sig som kroniske og / eller dvælende sygdomme.

BHI homøopatiske midler stimulerer de fem systemer, der omfatter immunforsvaret, som defineret i homotoxicology. Gennem Homotoxicology omdannes homotoxiner til ikke-toksiske stoffer, som Dr. Reckweg kaldte for “homotoxoner”

Heel møder hård modstand

Med sådan et holistisk syn på sygdom led Dr. Reckeweg samme skæbne som utallige andre geniale og entusiastiske forkæmpere for sundhed gennem naturlige midler.

I 1983 udsendte Heel et katalog *4) til 200.000 læger i Nordamerika hvor de fremviste homøopatiske kompleksmidler mod hjerteanfald, cancer og en hel stribe andre alvorlige sygdomme, som medicinalindustrien tjener milliarder på årligt.

I 1984 (Året før sin død) modtog Dr. Reckeweg et meget alvorligt brev fra de amerikanske myndigheder, hvorefter Heel måtte trække mange af de pågældende produkter fra markedet og kraftigt modificere helbreds anprisninger fra de resterende.

I 1997 blev Albuquerque-firmaet omdøbt til Heel Inc, som herefter producerer og distribuerer både BHI-produkter og Heel-produkter. Heel produkter markedsføres primært til praktikere, mens BHI-produkter primært markedsføres til forbrugere.

Heel bliver drevet ud af Nordamerika

Efter et par tabte retsager, besluttede Heel sig for at standse alle sine aktivitetet i Nordamerika. Heel Inc. overgik i 2014 til Medinatura, med base i Philadelpia  USA, som nu varetager salget af  Heel BHI´s  produkter i USA.

De fleste af Medinaturas produkter bliver stadigt fremstlilet i Albuquerque, Mexico. Medinaturas produkter er stort set de samme som tidligere Heel BHI, bortset fra at enkelte af komponenterne er blevet erstattet af mere naturlige ingrediencer. Dette er ikke for at gøre midlerne mere effektive, men for at imødegå flere retsager.

I dag er Heel en global firma som har afdelinger i mange lande. Hovedsædet er stadigt i Tyskland. 

Potensering  =  Tilførsel af Kraft

Homøopatisk medicin er potenserede. Den proces forøger deres dynamik. Hvert middel, som ikke kan opløses i vand, findeles først med laktose i et 1: 9 forhold i en længere proces. Denne proces gentages fem gange, for at få en D6-potensering.

Hvor køber man Heels produkter ?

Mange af Heels produkter kan man købe her i landet i matas og i helsekostbutikker og resten kan man finde i vore nabolande. Hvis du søger på navnet og tilføjer EU, UK eller DE så dukker der en masse hjemmesider op.

Man kan også bestille mange Heel produkter fra Usa gennem deres datter selskab MediNatura. Jeg har prøvet deres BHI Cough og BHI Calming og de virker fantastisk. BHI Cough virker på min hoste på under 30 sekunder.

Dosering af Heels Homøopatiske Kompleksmidler

Der følger en brugsanvisning med på flaskerne. Dråber kan tages ufortyndet direkte på tungen eller fortyndet med lidt vand. Uden at berøre metal, holdes dråberne inde i munden i 3 minutter. Derved bliver de optaget af slimhinderne. Lad der gå 20-30 minutter før og efter et måltid

Opbevaring: Tørt og køligt (bedst 15-20 grader). Må ikke være i direkte sollys eller sammen med stærkt duftende varer.

Berberis Homaccord mod Nyreproblemer

Aktive ingredienser: Berberis, Colocynthis samt Veratrum i forskellige homøopatiske potenser.

Heel Indikationer – Berberis Homaccord

Berberis Homaccord er urinvejenes vejvæsen. Fjener betændelse og irritation i galdegangene og urinvejene dvs., urinleder, urinblæren og urinrøret.

Behandlere anvender desuden midlet mod nyresten, nyresmerter (nyre kolik), blærebetændelse (cystitis), cystopyelitis(samtidig betændelse i blære og nyrebækken), galdesten (Cholelithiasis), smerter som især forekommer i venstre nyre i forbindelse med stress (albumoheel relaterer mere, til højre nyre), for meget urinsyre (Hyperuricosuria).

Berberis homaccord stimuler desuden kraftigt binyrekirtlernes binyrebark hvis der er svulster i kroppen som bevirker at binyrerne bliver mere og mere udmattede.

Berberis indgår i Heel Indikationer
Heel Indikationer Berberis indgår i Berberis Homaccord Et Homøopatisk Kompleksmiddel mod Urinvejsproblemer

Almindelig berberis (Berberis Vulgaris) er en 2 meter høj busk som er udryddet i Danmark, fordi den var mellemvært for kornsygdomme.

Planten indgår i dette middel bla. pga. dens virkning mod betændelse i galdeblæren, nyresten, nephritis (nyrebetændelse) og urinsyregigt.

 

 

 

Dosering: Hvis ikke andet er foreskrevet er dosis for voksne 10 dråber 3 gange dagligt. I akutte tilfælde 10 dråber hver 15 minut i maksimum l 2 timer..

Kontraindikationer: Ingen kendte

Hvor køber man Berberis Homaccord?

Berberis Homacord købes i danske helsekost butikker, i online butikker eller i andre EU lande. Søg på “Berberis Homaccord” i google.

BHI Calming  – Mod Søvnløshed, Stress, Angst.

Aktive ingredienser:

Hver tablet på 30 mg indeholder: Kamille D-2, Kaffe D-10, Humle D2, Ignatiustræ ( ignatia amara )D-8, Moschus D-10. Rævekage (Nux vomica) D-30, Passionsblomst D-2, Svovl D-12, Baldrian D-2, Hvid Foldblad (veratrum album) D4    

Inaktive ingredienser: Lactose, magnesium stearat.

Heel Indikationer – BHI Calming

BHI Calming Virker bla. mod:

 • Nervøsitet, Stress
 • Irritabilitet
 • Søvnløshed
 • Angst

Dette homøopatiske præparat virker på langt de fleste, men ikke alle. Det tager generelt 15-30 minutter, før man får den fulde virkning. Pillerne virker afslappende og kobler forstyrrende tanker fra uden at gøre dig groggy. Pillerne er Ikke vanedannende. Der er folk som har brugt dem i over 20 år.

Dosering
Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne og børn over 12 år:

1 tablet hver 30-60 minutter indtil symptomerne aftager. Indtag ikke mere end 12 tabletter på et døgn. Fortsæt derefter med standard dosis på 3 tabletter dagligt.

 For børn under 12 år – kontakt en behandler eller holistisk læge.

Kontraindikationer: Ingen kendte

Anmeldelser set på amazon.com og Iherb.com

BHI Calming mod angst, stress og søvnløshed:

”Heel/Bhi Calming har virkeligt hjulpet på min angst. I perioder hvor jeg føler meget angst tager jeg pillerne før jeg skal på arbejde om morgenen, i frokost pausen og igen når min arbejdsdag er slut, Jeg synes det er et godt produkt. ”

”Disse hjælper absolut på min angst og søvnløshed. Jeg anbefaler midlet til alle, der har fået foreskrevet anti angst medicin tidligere, men som ønsker at prøve en mere naturlig tilgang.”

”Mit job er ekstremt stressende, men som læge har jeg ikke råd til at være uarbejdsdygtig på grund af angst på arbejdspladsen. Disse tabletter har givet mig så meget ro på arbejdspladsen, og jeg finder mit arbejde så meget sjovere. Jeg kan ikke sige nok gode ting om dette produkt!”

 I overgangsalderen

“Heel BHI Calming er min svar til disse perioder med søvnløse nætter som jeg har oplevet I de sidste 5 år (jeg er 55) Søvnløshed er almindeligt i overgangsalderen og BHI calming under tungen ved når det er sengetid, hjælper mig med at føle mig afslappet uden at jeg er groggy om morgenen. Midler hjælper også på disse dage hvor alt bare synes at være for meget. De afslapper stille og roligt. “.

“Jeg har brugt dette middel i ret lang tid til at hjælpe mig med at slappe af og mod den type afbrudt søvn jeg har oplevet I forbindelse med min overgangsalder. Det gør virkeligt en forskel. Selv om jeg stadigt ofte vågner, så er jeg sædvanligvis mere afslappet og kan falde direkte i søvn igen. Med hensyn til angst og til tider panik følelser så synes jeg at det produkt som hedder Natural Care Anxiety Relief er mere effektivt end BHI Calming. Begge produkter virker hurtigt og til en rimelig pris. ”

Mod PMS

“Hvilket fremragende produkt til prisen, det hjælper mig med at sove, og jeg har ikke haft noget ømhed i brystet, rygsmerter eller PMS-symptomer, siden jeg startede med at tage dette. Jeg falder i søvn inden for 30 minutter efter at have taget den pille! “

 Virker også på kæledyr

Mediaturas produkter er ikke beregnet til dyr men folk giver ofte pillerne til deres hunde, for at de kan sove bedre eller for at dæmpe deres stress. Man kan opløse en pille i lidt af deres drikkevand. Følgende anmeldelse læste jeg på amazon.com

… Hvad homøopatiske stress-lindrendeberoligende produkter, angår føler jeg, at dette er det bedste(og jeg har prøvet mange.) Jeg ved med sikkerhed, at det fungerer godt, når det er i stand til at hjælpe mine nervøse hunde til at slappe af under normalt stressende begivenheder, som f.eks. ture til dyrlægen. Dette er en fast bestanddel i min medicin boks …. sammen med Heel Traumeel.”

BHI Calming

NB: Der pålægges ingen moms, ekspeditionsgebyr eller told, da varebeløbet er under 80 kr. Portoen er lav.

BHI Cough mod Hoste

Aktive ingredienser:

Hver tablet på 25 mg indeholder:  Antimonium tartaricum D-6,  Belladonna  D6,  Blatta orientalis D-8,  Bryonia alba D8,  Hepatica triloba D-5,  Ilicium anisatum D-4, Ipecacuanha D-4,  Lobelia inflata D-5, napthalinum  D-6,  Natrum sulphuricum D-6,  Quebracho D-6, Stachys betonica D-4.

Inaktive ingredienser: Lactose, magnesium stearat.

Heel Indikationer – BHI Cough

BHI Cough Lindrer hoste som følge af:

 • Forkølelse
 • Hals Irritation
 • Allergier

BHI Cough dæmper symptomerne ved de fleste former for hoste inden 30 sekunder. En pille kan virke i op til 4 timer.

Dosering:

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne og børn over 4 år: 1 tablet hver 30-60 minutter ved det første tegn på hoste, indtil symptomerne aftager. Indtag ikke mere end 12 tabletter på et døgn. Fortsæt derefter med standard dosis på 3 tabletter dagligt. For børn under 4 år – kontakt en behandler eller holistisk læge.

Kontraindikationer:

Spørg en holistisk læge eller behandler før brug i tilfælde af graviditet eller amning eller hvis hosten har nogle af de følgende symptomer, som kan være tegn på en alvorlig tilstand:

 • Hosten giver usædvanligt meget slimholdigt opspyt
 • Hosten varer mere en uge.
 • Hosten er kronisk, som forekommer med rygning, astma, kronisk bronkitis eller emfysem.
 • Hosten vender tilbage
 • Hosten ledsages af feber, udslæt eller vedvarende hovedpine.

BHI Cough må ikke anvendes, hvis der er overfølsomhed over for nogle af ingredienserne i midlet.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Anmeldelser set på amazon.com og Iherb.com

Støv Allergi

“Jeg bærer altid Bhi Cough pillerne på mig, overalt hvor jeg går. Jeg har støvallergi, og apotekets hostedråber virker højst i 15 minutter. Desuden indeholder de fleste hostedråber hvidt sukker, som jeg ikke bruger. Én tablet virker på mig i op til 4 timer. Det er efter min mening de bedste hoste tabletter på markedet. Ingen bivirkninger, homøopatiske og lave omkostninger. Har brugt dem i mange år.”

 Mod Bronkhitis og Hoste for kvinde som hund

“Jeg købte oprindeligt midlet for en af ​​mine hunde, der havde hoste i flere måneder. Vi havde taget hende til dyrlægen flere gange, men de kunne ikke finde noget galt med hende, undtagen mulige allergier. Når hun tog en BHI Cough pille, stoppede hendes hoste! To gange om dagen i et par uger, og hun var tilbage til det normale!

Da jeg fik bronkitis, som udløste min astma, hjalp midlet mig også med at kontrollere hosten. Jeg har nu skiftet til hele produktlinjen i stedet for konventionelt medicin og føler mig meget bedre tilpas.”

 Mod CORP for hunde

“Jeg gav disse piller til min hund med COPD som en tilføjelse til  ClearLungs herbal formula. Jeg kunne klart se en forskel hvis hunden ikke fik pillerne.”

COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease) er en kronisk sygdom, hvor hunden lider af nedsat lungefunktion.

BHI Cough

NB: Der pålægges ingen moms, ekspeditionsgebyr eller told, da varebeløbet er under 80 kr. Portoen er lav

Se også : Hoste Alternativ Behandling

BHI, Migraine Relief

Aktive ingredienser:

Aceticum acidum D-6, Arenea diadema D-8, Arsenicum album D-6, Asafoetida D-6,  Bryonia alba D-30, Calcarea phosphorica D-10, Carbo vegerabilis D-10, Kalmia larifolia D-8, Lycopodium clavatum D-6, Mercurius praecipitatus ruber D-10X, Natrum sulphurium D-6, Phosphoricum acidum D-6, Pulsatilla D-4, Secale corntum D-6,  Silicea D-10, Strychnium nitricum D-8, Uranium nutricum D-12

Heel Indikationer – BHI Migraine Relief

 • Pulserende hovedpine med eller uden kvalme
 • Smerter i bihulerne
 • Spænding i nakkemusklerne
 • Smerter som forværres af støj og lys

Dosering:

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne og børn over 18 år: 1 tablet hver 30-60 minutter ved det første tegn på akutte hudproblemer, indtil symptomerne aftager. Indtag ikke mere end 12 tabletter på et døgn. Fortsæt derefter med standard dosis på 3 tabletter dagligt. For børn under 18 år – kontakt en behandler eller holistisk læge.

Kontraindikationer:

BHI Migraine Relief må ikke anvendes, hvis der er overfølsomhed over for nogle af ingredienserne i midlet.

Opbevares utilgængeligt for børn

BHI Migraine Relief

NB: Der er ingen moms, ekspeditionsgebyr eller told, da varebeløbet er under 80 kr. Portoen er lav

BHI Sinus mod Bihulebetændelse mm.

Aktive ingredienser: 

Euphorbium officinarum D6, hydrastis canadensis D6, kali bichromicum D6, kali iodatum D8, phosphorus D8, pulsatilla D4, thuja occidentalis D6.

Heel Indikationer –  BHI Sinus

Bhi Sinus er homøopatisk medicin som ofte er ligeså effektiv mod bihulebetændelse som kemisk medicin og uden dennes bivirkninger. Virker mod bihulebetændelse som skyldes infektioner såvel som allergiske reaktioner. Man tager pillerne når de første symptomer fremkommer. Fjerner oftest symptomerne som løbende næse, migræne som følge af bihulebetændelse osv. i løbet af 3 dage.

Dosering
Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne og børn over 4 år: 1 tablet hver 30-60 minutter indtil symptomerne aftager. Indtag ikke mere end 12 tabletter på et døgn. Fortsæt derefter med standard dosis på 3 tabletter dagligt. For børn under 4 år – kontakt en behandler eller holistisk læge.

Kontraindikationer:

Bhi Sinus bør kun indtages af gravide og ammende mødre efter aftale med behandler eller holistisk læge. Bør opbevares utilgængeligt for børn. Anvendt ikke hvis du er overfølsom for nogle af tabletternes ingrediens­­­­­­­­­er.

BHI Sinus

NB: Der pålægges ingen moms, ekspeditionsgebyr eller told, da varebeløbet er under 80 kr. Portoen er lav.

BHI Skin Eczema Mod Hudsygdomme

Aktive ingredienser:

Berberis vulgaris D-6, graphites D-10, hydrofluoricum acidum D-10, lycopodium clavatum D12, petroleum D-10, rhus toxicodendron D-8, sepia 10X, sulphur D-12.

Heel Indikationer – BHI Skin Eczema

BHI Skin Eczema lindrer:

 • Skæl
 • Kløende hud
 • Rød, irriteret hud

Dosering:

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne og børn over 4 år: 1 tablet hver 30-60 minutter ved det første tegn på akutte hudproblemer, indtil symptomerne aftager. Indtag ikke mere end 12 tabletter på et døgn. Fortsæt derefter med standard dosis på 3 tabletter dagligt. For børn under 4 år – kontakt en behandler eller holistisk læge.

Kontraindikationer:

BHI Skin Eczema må ikke anvendes, hvis der er overfølsomhed over for nogle af ingredienserne i midlet. Opbevares utilgængeligt for børn.

Anmeldelser

Psoriasis

“Jeg købte disse piller til min voksne datter for at se om det kunne lindre hendes svære psoriasis, der lige har udviklet sig på hendes hænder. Efter at have taget en pille 3 gange dagligt i kun 4 dage var forbedringen forbløffende.”

Fødevareallergi

“Jeg har ekstreme fødevareallergier og har ofte udbrud på min hud, der kløer forfærdeligt. Jeg er på 5 slags antihistaminer og ser en immunolog. Disse piller hjælper enormt. Jeg har købt dem igen. Jeg købte endda nogle til min bror, der lider af en lignende tilstand.”

Nældefeber

“Bedste middel mod nældefeber jeg nogensinde har stødt på!! Forsøgte utallige andre men blev kun skuffet!! Dette virker faktisk uanset hvor alvorligt dine nældefeber er!! Er desuden meget billig. Vil varmt anbefale  dem.”

BHI Skin Eczema

NB: Der pålægges ingen moms, ekspeditionsgebyr eller told, da varebeløbet er under 80 kr. Portoen er lav

Se også: : PsoriasisAlternativ Behandling

Heel Allergy

Aktive ingredienser: Antimonium crudum D10, arnica montana radix D6, fomicum acidum D8, graphites D10, histaminum hydrochlorium D8, D12, D30, D200, ignatia amara D6, lappa major D8, ledum palustre D8, lycopodium ciavatum D6, pix liquida D10, *selenium metallicum D12, sulphur D12, sulphuricum acidum D30, tellurium metallicum D10, thuja occidentalis D6X

Heel Indikationer – Heel Allergy

Lindrer løbende næse og rindende øjne pga. høfeber. Virker på langt de fleste tilfælde- men ikke altid. Ofte indtræffer lindringen på få minutter. Hvis der slet ingen lindring er efter 24 timers brug, så virker midlet sandsynligvis ikke på dig i øjeblikket. Det kan derimod godt virke på andre tidspunkter på året, hvis det var sæsonbestemte allergener der var problemet.

Virker på hududslet og nældefeber pga. allergiske reaktioner overfor kemikalier eller fødevarer såsom mælk og gluten. Selv slemme tilfælde vil ofte være reduceret betragteligt i løbet af et døgn.

Dosering:

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne og børn over 4 år: 1 tablet hver 30-60 minutter indtil symptomerne aftager. Indtag ikke mere end 12 tabletter på et døgn. Fortsæt derefter med standard dosis på 3 tabletter dagligt. For børn under 4 år – kontakt en behandler eller holistisk læge.

Kontraindikationer:

Heel Allergy bør kun indtages af gravide og ammende mødre efter aftale med behandler eller holistisk læge. Bør opbevares utilgængeligt for børn. Anvendt ikke hvis du er overfølsom for nogle af tabletternes ingrediens­­­­­­­­­er.

Anmeldelser set på Amazon.com:

“Jeg er allergisk overfor den meste lægeforeskrevne medicin men INGEN ER ALLERGISK OVERFOR HOMØOPATISK MEDICIN.
En definitiv hjælp til bedre livskvalitet Jeg lider af husdyrsallergi, og lever sammen med katte nu. Alt jeg kan sige er “Prøv det – du vil ikke fortryde”
Hvis du ønsker hjælp for dine allergier UDEN bivirkninger, så må du anvende dette middel dagligt I resten af livet, som jeg.

Du er gravid, og er bange for at give dine børn medicin, osv., osv., DETTE ER ET SIKKERT MIDDEL

Og du kan tage midlet hver 30-60 minutter i starten; det bygges op i dit system og du behøver mindre og mindre efterhånden som din krop faktisk opbygger tolerance overfor allergenerne…Hvis du ikke kender til Homøopati – så er det værd at udforske nøjere. …Heel/BHI er min favorit.”

NB: Virker glimrende på hunde og katte også

Hvor køber man Heel Allergy?

Køb Heel Allergy

NB: Der er ingen moms, ekspeditionsgebyr eller told, da varebeløbet er under 80 kr. Portoen er lav.

Heel Testis Compositum mod Impotens

Aktive ingredienser: Testis suis (Testikel fra svin) D4, Embryo suis (fra svinefoster) D8, Glandula suprarenalis suis (fra svinehjerte) D13, Kalium picrinicum D6, Ginseng D4, Damiana D8, Caladium seguinum D6, Cor suis D8, Cortiso-num aceticum D13, Vitex agnus-castus D6, Selenium D10, Cantharis D8, Conium maculatum D28, Lycopodium clavatum D28, Phosphorus D8, Diencephalon suis D10, Magnesium phos­phoricum D10, Ferrum phosphoricum D10, Manganum pho­sphoricum D8, Zincum metallicum D10, Acidum ascorbicum D6

Heel Indikationer – Heel Testis Compositum

Heel Testis compositum er en homøopatisk medicin fra Heel som kan anvendes til at stimulere mandens libido og de mandlige kønsorganer.

Hvis en mand lider af impotens, hvis han har svært ved at holde pikken stiv i længere tid, kommer for hurtigt, eller mangler udholdendhed, så kan der være en ubalance i de mandlige hormoner. Her er der en chance for at Heel Testis Compositum kan hjælpe.

Heel Testis Compositum afhjælper også Peyronies sygdom, som bevirker at arvæv på langs af penis gør at den bøjer og hvor det derfor at svært at gennemføre samleje. Midlet er populært blandt atleter til at få ekstra styrke.

Et studie *1) i Sydafrika viste at Testis compositum kunne reducere akne signifikant.

Selen (Selenium) er et særdeles vigtigt sporstof som mangler i den danske jord og dens afgrøder. I testis compositum anvendes selen homøopatisk bla. pga. dens evne til af afhjælpe sexuel svaghed og for tidlig sædafgang under samleje.

Dosering :: Hvis Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne 1 tablet 3 gange dagligt.

Kontraindikationer: Ingen kendte

Hvor køber man Heel Testis Compositum?

Jeg har ikke set disse piller i danske butikker, men det kan købes fuldt lovligt i onlinebutikker fra andre eu lande.Søg på “Heel Testis compositum” i google. Jeg har set midlet her men har ingen erfaring med firmaet.

Klimaktheel Hovedmidlet mod Overgangsalderens Gener

Akive ingredienser: Sanguinaria canadensis D-3, Sepia officinalis D-4, Ignatia D-4, Simarouba cedron D-4, Sulphur D-4, Stannum metallicum D-12 Lachesis mutus D-12.

Heel Indikationer – Klimaktheel

Klimakt-Heel er hovedmidlet for kvinder i overgangsalderen. Midlet har vist sig effektiv til lindring af symptomer forbundet med kvindelig hormonelle ubalancer, premenopause og overgangsalder såsom hedeture, overdreven svedning, hovedpine, træthed og irritabilitet.

KlimaktHeel virker ved at tilvejebringe en biologisk stimulering i æggestokkene og i det endokrine kontrolsystem hypothalamus og hypofyseforlappen, uden at der bliver tilført hormoner. Hypothalamus er den hormonelle forbindelse som er ansvarlig for vores følelser og hypofysens forreste lap udskiller nogle hormoner Gonadotropiner (LH og FSH), der stimulerer kvindens æggestokke til at danne kønshormoner. Mens ægløsningen udløses af LH, er det FSH-stimulationen der fører til follikelmodningen.

De enkelte komponenter af tilvejebringer en terapeutisk mulighed til at behandle ubalancer forårsaget af endokrine mangler såsom:

• Hedeture med eller uden overdreven svedningstendens
• Hjertebanken
• Pulsering af blodårerne
• Følelsen af at have en ”klump i halsen”
• Dystoni – ufrivillige muskelsammentrækninger
• Modløshed, nedtrykthed, træthed
• Neuroser
• Depressive eller melankolske tilstande i overgangsalderen
• Kløe i skeden

Dosering:

Hvis ikke andet er foreskrevet – I starten hyppigt 1 tablet opløses på tunger hver 1-2 timer og desuden ved hver hedetur. Når bedring indtræffer 1 tablet 3 gange dagligt. dagligt. 

Kontraindikationer: Ingen kendte

Anmeldelser:

“Jeg har lidt af alvorlige hedeture i meget lang tid. Jeg var på hormonbehandlingsterapi i et år, og selvom jeg ikke fik hedeture mere led jeg af alvorlige bivirkninger, så jeg måtte indlægges på hospitalet.  Jeg begyndte at tage dette produkt, og det har været et mirakel! Der kan gå dge uden hedeture, og hvis jeg får en, er den meget mindre og varer kun et par sekunder. Jeg anbefaler det stærkt! “

 “Synes at virke ganske godt og det er der intet andet der har – heller ikke, bio-identiske hormoner.”

Hvor køber man Klimaktheel?

Jeg har ikke set produktet ri danske butikker, men det kan købes i onlinebutikker fra andre eu lande. Prøv at google på klimakt-heel  eller klimaktheel  og skriv eu eller prøv på https://www.amazon.co.uk

Lymphomyosot Mixtur

Væskeuddrivende, udrensende, afgiftende og styrker immunforsvaret.

Aktive ingredienser: Myosotis arvensis, Veronica officinalis, Teucrium scorodonia, Pinus silvestris, Gentiana lutea, Equisetum hyemale, Sarsaparilla Scrophularia nodosa , Juglans , Calcium phosphoricum , Natrium sulfuricum, Fumaria officinalis, Levothyroxinum, Aranea diadema,Geranium robertianum, Nasturtium aquaticum og, Ferrum jodatum i forskellige homøopatiske potenser.

Heel Indikationer – Lymphomyosot Mixtur: Dette homøopatiske lægemiddel fra Heel BHI der har en dyb og kompleks virkning på Lymfesystemet, idet det hjælper med til at fjerne affaldsstofferne.

Mange oplever at lymfeknuderne i nakken, under armhulerne eller andre steder hæver ved forkølelse, halsbetændelse o.lign.. Dette middel virker på opsvulmede lymfeknuder både som en følge af dårligt kredsløb (Lymphostasis) eller hvis der er betændelse i lymfeknuderne (lymphadenitis) eller i selve lymfekarrene (Lymphangitis) som viser sig som blodforgiftning. Ofte vil opsvulmede lymfeknuder forsvinde efter få dages brug af midlet så man kan spare kirurgerne som elsker at skære.

Midlet er effektivt mod ophobning af væske i vævene (Lymphedema) og nyreødem. Modvirker elephantiasis som er en sygdom der kan blokere lymfekarrene.

Lymphomyosot Mixtur eliminerer miljøgifte som har ophobet sig i kroppen og som kan have forårsaget mindre skader på kroppen. Virker på kronisk halsbetændelse. Modvirker cancer i lymfeknuderne. Virker mod Lymphatic diathesis – som menes at være en genetisk forårsaget defekt ved lymfesystemet.

Lymfesystemet bekæmper infektioner og er derfor immunsystemets forpost. Ved at få lymfesystemet til at funger bedre modvirker Lymphomyosot herved defekter i immunsystemet og ugunstige allergiske reaktioner..

Dosering:

Står på flasken.

Kontraindikationer:

Gravide eller ammende kvinder, samt personer med sygdomme i skjoldbruskkitlen, bør kun bruge dette middel efter aftale med kompetent læge eller behandler.

Hvor køber man Lymphomyosot Mixtur?

Lymphomyosot Mixtur kan man købe i Matas, Helsekostbutikbutikker og i onlinebutikker i Danmark. Søg på “Lymphomyosot Mixtur” i google.

NervoHeel Nervemedicinens Afløser

Aktive ingredienser: Acidum phosphoricum D 4, Ignatia D 4, Sepia D 4, Psorium Nosode D 12, Kalium bromatum D 4, Zincum valerianum D 4

Heel Indikationer – NervoHeel

Heel Indikationer Nervoheel Homøopatisk Kompleksmiddel
Heel Indikationer Nervoheel Nervemedicinens afløser

Nervoheel virker mod de fleste tilfælde hvor det psykiske i høj grad er involveret såsom mod stress, overanstrengelse, angst, depressioner, melankoli, rastløshed, irritabel, søvnløshed pga. stress, psykosomatiske sygdomme, neuroser pga. klimateeriet, fysisk og psykisk udmattelse, hukommelsestab.

Dosering :: Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne 1 tablet 3-4 gange dagligt. I akutte tilfælde man tage en tablet hver 15 minut indtil flere gange.

Kontraindikationer: Ingen kendte

Benzodiazepin har lægerne længe været klar over kan give hjerneskader ved langtidsbrug. Nervoheel N, har vist sig at være et godt og ugiftigt alternativ til den almindelige ordinerede nervemedicin, benzodiazepin, når man behandler lettere nervøse lidelser.

Studier af Nervoheel

I 2009 offentliggjorde man resultaterne af et studie *2) foretaget i Belgien og Holland. I dette studie sammenlignede man hvor effektivt det homøopatiske middel Nervoheel N er i forhold til et meget anvendt beroligende medicinpræparat, Lorazepam som tilhører benzodiazepin gruppen af medicin.

Lorazepam anvendes til adskillige nervøse lidelser som en beroligende medicin.

248 patienter over 18 år deltog i forsøget som varede 4 uger. Patienterne led alle af mindst eet symptom af nervøs oprindelse såsom hovedpine, søvnløshed, træthed, angst, nervøsitet, rastløshed, nervøs hjerterytme, rygsmerter, dårlig fordøjelse, manglende appetit, manglende koncentrationsevne, udbrændthed mm.

Doseringer var ret individuel udmålt af lægerne for at tilgodese de enkelte patienters behov. Virkningen af behandlingen blev vurderet af lægen i gennem dialog med patienten i starten af behandlingen, efter to uger og efter de 4 uger.

Under forløbet noterede man bivirkninger noteret. Patienterne tolererede ret godt begge behandlinger. Man anvendte et traditonelt score system, som viste at man kunne se en forbedring på og 4,2 for Lorazepam –gruppen og 4,4 point for den gruppe som fik Nervoheel N.

Konklutionen kunne være at behandlingen med Nervoheel N er mindst lige så effektiv som den med Lorazepam. Der er også værd at bemærke at der var signifikant flere patienter som tolererede Nervoheel N i forhold til Lorazepam. Koma er en af bivirkningerne ved Lorazepam.

Anmeldelser:

For første gang I mange år vågner jeg op om morgenen uden at have noget ønske om at dø

Dette middel virker beroligende for en af mine forældre som lider af Alzheimers.”

Min dyrlæge anbefalede dette middel til min hund. Det er godt til at afslappe hundens spændte muskler. ”

Hvor køber man Nervoheel?

Nervoheel købes i Matas webshop samt diverse helsekost online butikker. Søg på “Nervoheel ” i google.

Nux Vomica Homaccord

Mod Mavekneb, Kvalme, Oppustedhed, Brok

Aktive ingredienser: Nux vomica ,Bryonia cretica,, Lycopodium clavatum og Citrullus colocynthis i forskellige homøopatiske potenser.

Heel Indikationer – Nux Vomica Homaccord

Nux Vomica Homaccord virker ved funktionelle forstyrrelser I mave/tarm og lever området. Anvendes mod brok. Modvirker desuden fordøjelsesproblemer i forbindelse med indtagelse af alkohol, kaffe og nikotin.

Nux Vomica Homaccord virker ofte på 5-10 minutter ved kvalme, urolig mave, oppustedhed eller smerter efter et måltid som skaber problemer. Nogle oplever at midlet hjælper på migræne som er opstået efter måltidet.

Heel Indikationer Nux Vomica Homaccord
Heel Indikationer Nux Vomica Homaccord Bræknødsplante

Bræknødsplante/Rævekage (Strychnos nux vomica) er et vigtigt middel indenfor homøopatien. Man fremstiller midlet af frøene fra træet Strychnos nux vomica som hører hjemme i Australien og sydøstasien.

De tørrede frø udtrækkes i alkohol, sies og filtreres til tinkturen. Midlet afhjælper følger af for meget mad og drikke hvor man vil kaste op men kan ikke. Virker mod oppustethed,

 

Dosering: Generelt 10 dråber 3 gange dagligt. I akutte tilfælde 10 dråber hver 15 minut i maksimum l 2 timer. Anvendelse af midlet over længere tid bør ske under en kompetent behandlers vejledning.

Kontraindikationer: Ingen kendte

Hvor køber man Nux Vomica Homaccord?

Nux Vomica Homaccord købes i danske helsekost online butikker eller i andre EU lande. Søg på “Nux Vomica Homaccord” i google.

Syzygium Compositum mod Diabetes

Aktive ingredienser:

Secale cornutum D6, Syzygium cumini D8, Lycopodium clavatum D4, Natrium sulfuricum D10, Acidum alpha-ketoglutaricum D8, Natrium choleinicum D6, Phlorizinum D10, Plumbum metallicum D18, Arsenicum album D8, Ignatia D4, Acidum phosphoricum D4, Acidum sulfuricum D8, Acidum sarcolacticum D4, Kreosotum D6, Kalium picrinicum D4, Curare D8, Hepar suis D10, Pankreas suis D10

Heel Indiktioner – Syzygium Compositum

Fjerner nogle af de gener der er ved at have diabetes bla. ved at stimulere det perifere kredsløb. Reducerer behovet for insulin og i ikke insulinkrævende tilfælde kan medicinen klare problemet fuldstændingt sammen med omlægninger i diæten og med passende motion.

Dosering:

Medmindre andet er foreskrevet ,er dosis for voksne og børn over 12 år 10 dråber 3 gange dagligt. Konsulter en behandler eller læge ved behandling af gravide eller ammende kvinder samt børn under 12 år. Hvis du tager insulin,så husk at konsultere din læge angående nedtrapning.

Hvor køber man Syzygium Compositum?

Jeg har ikke set midlet i danske butikker, men det kan købes i onlinebutikker i vore nabolande.Søg på titlen i google eller prøv her.

Traumeel Smertelindring

Aktive ingredienser: Arnica , Calendula , Hamamelis, Millefolium , Belladonna , Aconitum , Mercurius solubilis Hahnemanni, Hepar, sulfuris, Chamomilla, Symphytum, Bellis perennis, Echinacea angustifolia, Echinacea purpurea, Hypericum i forskellige homøopatiske potenser samt alkohol

Heel Indikationer – Traumeel

Lindrer smerter i led, ryg og muskler i forbindelse med forstuvninger, forskydninger, brud, inflammationer i forskellige organer og væv , herunder navnlig i forbindelse med bevægeapparatet som f.eks. seneskedehindebetændelse , slimsæksbetændelse (bursitis) m.fl. Virker mod hævelse af det bløde væv efter operationer og posttraumatiske. Arthose i hofte, knæ og de små led.

Mange har glæde af midlet til at tage smerter i muskler og led efter kemoterapi. Andre tager dråberne forud for hård fysisk træning som forebyggende. I USA anbefaler læger at man tager midlet før operationer for at undgå inflammationer og blå mærker.

Nogle oplever lindring allerede efter få time mens det i sjældne tilfælde kan tage helt op til 14 dage. Hvis du ikke har oplevet nogen lindring når du taget dem i over 2 uger, så virker midlet formentligt ikke på dig.

Dråberne virker tilsyneladende bedre end i tabletform, men hvis man er tidligere alkoholiker eller på anden måde har problemer med alkohol kan det være smartere at indtage tabletterne i stedet for.

Velegnet til hunde og katte

Heel Indikationer
Heel Indikationer Traumeel også til kæledyr

Hvis man har kat eller en gammel hund, som er plaget af gigtsmerter, inflammationer eller smerter i forbindelse med skade eller operation, så bland dråberne i dens mad eller drikke f.eks på hundekiks. Dråberne virker ligeså godt som dyrlægeordineret medicin og uden bivirkninger som dårlig mave mm.

Ved gigt kan du foruden tilføre noget økologisk gurkemeje til hundemaden. Skulle du komme til at overdosere så sker der ikke noget ved det udover at hunden måske sover lidt længere.

Dosering:
Dråberne kan tages ufortyndet direkte på tungen eller fortyndet med lidt vand. Uden at berøre metal, holdes dråberne inde i munden i 3 minutter. Derved bliver de optaget af slimhinderne. Lad der gå 20-30 minutter før og efter et måltid.
 
Medmindre andet er foreskrevet er dosis for voksne og børn over 12 år i akutte tilfælde 10 dråber hver 30-60 minutter indtil der opnås lindring. Brug højst 120 dråber på 24 timer. Når der opnås lindring går man ned på standard dosis på 10 dråber 3 gange dagligt. Kontakt behandler eller læge hvis midlet skal bruges af børn under 12 år eller af børn under 18 år i mere end 2 uger.
 
For katte og små hunde,prøv med en dosis 2-3 dråber to gange dagligt og for store hunde 4-6 dråber 2 gange dagligt.
 
Kontraindikationer:

Kontraindikeret for personer som lider af alvorlige sygdomme som i høj grad påvirker hele kroppen såsom tuberkulose, multipel sklerose, AIDS, HIV, leddegigt eller andre autoimmune sygdomme. Indtag ikke midlet hvis du er overfølsom overfor Echinacea.

NB: På trods af disse kontraindikationer, så er der mange som tager dråberne mod smerter i forbindelse med fibromyalgi, multipel sklerose og leddegigt med godt resultat.

Studier af Traumeel produkters effekt

I et studie*3) undersøgte man virkningen af Traumeel som smertestillende middel ved skader på bevægeapparatet. Det viste det sig at midlet var ligeså godt som velkendt smertestillende medicin som Voltaren – men uden de utallige bivirkninger som lægemidlerne i NSAID -gruppen medfører.

Anmeldelse fra Amazon.com af Traumeel Smertelindring

“Jeg købte Traumeel i tabletform efter at have læst at en homøopatisk læge anbefalede dem til alle sine atletik patienter som døjer med forstuvninger i arme, knæ mm. Jeg forstrakte mit knæ rigtigt slemt da jeg prøvede at komme ud af brusebadet. Mit knæ svulmede op til 3-4 gange normal størrelse og jeg kunne hverken gå eller udsætte knæet for noget som helst tryk. Jeg købte midlet og det tog 90% af smerterne, stivheden og 50% af opsvulmetheden. Det virker glimrende.

Hvor køber man Traumeel Smertelinddring?

Traumeel Smertelindring købes i Matas, Helsekostbutikbutikker og i onlinebutikker både i Danmark og i andre EU lande. Man kan få produkterne som dråber, tabletter, gel og som salve.

Alternativt kan man købe produkterne hos Heels datterselskab i USA (Medinatura) gennem iherb.com som dråber, tabletter, salve og gelé. De fleste af ingredienserne er de samme, men de har nye navne (T. Relief Pain Relief).

NB: Hvis du kun skal have et enkelt produkt, er det begrænset hvad du sparer, men borset fra salven, tilkommer der  ingen moms, ekspeditionsgebyr eller told, da varebeløbet er under 80 kr.  Portoen er lav.

  100 tabletter 57 g salve 

 Noter

*1) ibrarian.net/navon/page.jsp *2) Kilde: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2781768/      The Homeopathic Preparation Nervoheel N can Offer an Alternative to Lorazepam Therapy       for Mild Nervous Disorders       http://www.drugs.com/sfx/lorazepam-side-effects.html*3) Læs mere om studiet her.*4) Biological Therapy With Homeopathic Remedies

Litteratur og Links

Homotoxicology – lllness and Healing through Anti-homotoxic Therapy- Dr. Reckeweg

Udgivet d. 23 Juli 2015 af Kristian