Epstein-Barr Virus EBV Mononukleose Ifølge Anthony William

Epstein-Barr Virus EBV Mononukleose Ifølge Anthony William

Epstein-Barr Virus er Ifølge Anthony William, som er forfatter til bøgerne  ” Den medicinske Seer” og “Den medicinske Seers Kostguide” Epstein-Barr Virus den egentlige årsag til uforklarlige og invaliderende sygdomme, træthed og smerter som hyppigt bliver fejldiagnosticeret.

Anthony williams
Anthony William – Forfatter til bogen “Den medicinske seer”

Epstein-Barr Virus (EBV) blev opkaldt efter Dr. Michael Anthony Epstein, som var med til at opdage det i 1964, men EBV kan sagtens have floreret i årtier forinden.

Der kan nævnes ME (Kronisk Trætheds Syndrom), fibromyalgi, svimmelhed, tinnitus og sygdomme i skjoldbruskkirtlen.

Hvis man selv, familie eller venner er syge, anbefales det at man anskaffer sig ovennævnte bøger og følger deres udførlige anvisinger. Ovennævnte er kun et bearbejdet kort uddrag.

 

 †        Den Skjulte Epidemi         †

 

Epstein-Barr Virus
Epstein-Barr Virus udgør Den Skjulte Epidemi ifølge Anthony William

Der findes formentligt mange forskellige varianter af virusset, hvilket er er stor udfordring for lægerne.

Næsten alle mennesker i Danmark, såvel som i resten af verden, er smittet med Epstein-Barr Virus (EBV) som har skabt en skjult epidemi.

Det er ikke så tit at læger anerkender at EBV er den dybere årsag til sygdomme og, desuden ved de ikke ret meget om hvordan de skal behandle Epstein-Barr Virus, når de har opdaget det.

Epstein-Barr Virus’ Smittekilder

 Man kan blive smittet af EBV på mange måder:  Man kan blive født med det, hvis ens mor bærer virusset.Via inficeret blod. Hospitalerne screener ikke for EBV. Ved at spise ude. Kokken kan have skåret sig i fingeren så der er kommet inficeret blod ned i maden.Kropsvæsker som spyt, blod, sperm m.fl. EBV er mest smitsomt i sit 2 stadium.

De 4 Stadier af Epstein-Barr Virus ifølge Anthony William

1.Stadium af Epstein-Barr Virus

Denne fase kan vare fra få uger til over 10 år.

Efter at være smittet med Epstein-Barr Virus cirkulerer det rundt i blodet og formerer sig og venter på et gunstigt tidspunkt til at igangsætte en direkte infektion, som kan ske ved følgende faktorer:Ved udmattelse over flere uger. Kroppen mangler B12 vitamin, zink eller andre vigtige næringsstoffer. Traumatisk følelsesmæssig eller fysisk oplevelseVed større forandringer i hormonbalancen i puberteten, under graviditet/fødsel eller i overgangsalderen, hvor de ekstra hormoner nærer EBV.

2.Stadium af Epstein-Barr Virus – Mononukleose

I dette stadium forvandler  EPV sig til mononukleose el. kyssesyge. Det er her virusset er mest smitsomt og kan opdages gennem en blodprøve. Det er også i dette stadium at immunforsvaret tager kampen op med Epstein-Barr Virusset

Efter fra en uge til i sjældne tilfælde op til flere måneder med mononukleose og symptomer som træthed, feber, ondt i halsen, udslæt, hovedpine m.m. finder EBV et permanent hjem. EBV slår sig nu typisk ned i leveren og/eller milten hvor det guffer i sig af  kviksølv, dioxiner og andre giftstoffer. *1)

Epstein-Barr Virusset går godt i spænd med bakteriegruppen streptokokker (Streptococcus.) Når kroppen både skal håndtere EBV og streptokokker forvirrer det immunforsvaret yderligere. Streptokokkerne kan give betændelse i halsen, bihulerne, munden, næsen, i urinvejene, nyrerne, vagina eller blæren.

3.Stadium af Epstein-Barr Virus – Indkapsling i Organer

I dette stadie indkapsler Epstein Barr Virusset sig i nogle af kroppens vigtigste organer. Immunforsvaret tror fejlagtigt at EBV er udslettet og sænker paraderne.  Ejstein Barr Virusset skaber 3 former for giftstoffer:

a) Døde EBV virus.

b) EBV udskiller Spirokæter, som er skrueformede, bøjelige bakterier. Disse bakterier kan fejlagtigt forveksles med borreliose i prøver.

c) De døde Epstein-Barr Virus og spirokæter udvikler neurotoksiner som forvirrer immunforsvaret og forstyrrer nerverne. Derved kan mmunforsvaret ikke spotte EPV.

Særlige aggressive varianter af EBV kan fra deres gemmested i organer gnave sig ind i milten eller leveren og skabe følgende helbredsproblemer:

Inflammation af leveren, som bliver forstørret. Dette giver en træg lever, som ikke er i stand til at neutralisere toxiner fra systemet. Den træge lever kan give nedsat mængde af mavesyre. Ufordøjet mad ligger og gære i tarmene hvilket udvikler giftstoffer, oppustedhed og forstoppelse. Hepatitis C Fødevarer sensitivitet da EBV modificerer fødevarerne så kroppen ikke genkender disse. Lupus som er en EBV infektion

Epstein-Barr Virus Inficerer skjoldbruskkirtlen

Efterhånden som immunforsvar er bragt tilstrækkeligt i uorden, forlader EBV leveren eller andre organer, hvor den har gemt sig inficerer Epstein-Barr Vurus skjoldbruskkirtlen. EBV er sandsynligvis årsag til næsten alle sygdomme i skjoldbruskkirtelen bla. Hashimotos sygdom, Basedows sygdom, skjoldbruskirtelkræf m.fl.

Når Epstein-Barr Virusset laver ravage i skjoldbruskkirtlens væv efterlader den sig ar som medfører, at kirtelen ikke fungerer optimalt mere. Immunforsvaret kan ikke indkredse EBV, og udrydde det, medmindre kroppen får de næringsstoffer den har brug for.  bla. kalciumholdige fødevarer. En svækket skjoldbruskkirtel kan ikke producere tilstrækkelige mængder livsnødvendige hormoner, hvilket bla kan medføre:

Træthed Fedme Dårlig hukommelse Mental uklarhed Depression Søvnløshed Hårtab Flækkede negle Svage muskler Skjoldbruskkirtelkræft

4.Stadium af Epstein-Barr Virus – Inflammationer i Nervesystemet

Som en følge af Epstein-Barr Virussets angreb på skjoldbruskkirtelen bliver de endokrine kirtler stressede. Dette går bla. ud over binyrerne som producerer mere adrenalin. Den ekstra adrenalin fodrer EBV. Derved har Epstein-Barr Virusset fået ekstra energi, så det kan forlade skjoldbruskkirtlen og skabe inflammation i nervesystemet, som er dets endelige mål.

Lægerne kan normalt ingen anelse om at det er EBV, som giver inflammationer i nerverne. Epstein-Barr Virusserne finder de beskadige nerver og sætter sig på dem, hvor de er svagest. Som en følge af denne inflammation kan der bla. opstå følgende problemer:

Diffuse smerter i led, muskler, ryggen, nervesmerter Uregelmæssig hjertebanken Vedvarende træthed Følelseshed i lemmerne Svimmelhed, prikker for øjnene Migræne Søvnløshed, urolig søvn Nattesved

I det følgende præsenteres 2 kure mod Epstein-Barr Virus – Anthony Williams anbefalinger samt Protocel som et alternativ.

1. Anthony William Diæten som modvirker Epstein-Barr Virus

De følgende fødevarer er opført i rækkefølge efter  hvilke som er mest effektive. Det anbefales at man følger disse principper. 

1 – Spis mindst 3 af disse fødevarer hver dag. Jo mere af dem jo bedre. Skift mellem fødevarerne så du i løbet af 1-2 uger har været alle de fødevarer igennem som er tilgængelige for årstiden.

2 – Spis fødevarerne rå.
Ved at spise de nævnte fødevarer rå og helst økologisk, vil man få den maksimale ernæring ved hvert måltid. Kroppen har let ved at fordøje rå frugt og grønsager. Frugt og grønsager i deres rå tilstand
indeholder en optimal mængde næringsstoffer i en form, hvor der er mest tilgængeligt for kroppen. Ved at indtager disse gavnlige næringsstoffer i sådanne store mængder, oversvømmes kroppen med vitaminer, mineraler, levende enzymer, mikroorganismer og andre næringsstoffer som blandt andet vil være gavnligt for fordøjelsessystemet. En stærk fordøjelse er af afgørende betydning for at opbygge et stærkt immunforsvar og for et godt helbred i det hele taget. 

Abrikoser styrker blodet og genopbygger immunforsvaret. Abrikoser  har fytokemiske forbindelser, som hæfter og binder sig til skadelige kemiske molekyler dybt inde i kroppen, og derved formindsker risikoen for at udvikle mange kræftformer.Det kan anbefales også at spise bitre abrikoskerner da de dræber kræftceller pga. deres indhold af amygdalin/B12.  Agurker styrker binyrer og nyrer og renser blodet for neurotoksiner. Agurker indeholder ifølge Anthony William Talafinner. Det er nogle koenzymer, som endnu ikke er opdaget af videnskaben og som hjælper kroppen med at fordøje protein. Asparges renser leveren og milten og styrker bugspytkirtlen. Anti-inflammatoriske næringsstoffer i grønne asparges reducerer risikoen for kroniske lidelser, herunder type 2 diabetes. Denne gavnlige effekt tilskrives også tilstedeværelsen af mineralet krom, som spiller en afgørende rolle i reguleringen af blodsukkeret i kroppen. Studier udført i denne henseende har bevist, at asparges hjælper med at holde styr på blodsukkeret, forbedrer insulinsekretion og modvirker sukkersyge. Bladselleri fremmer mængden af mavesyre i fordøjelsessystemet og gavner centralnervesystemet med vigtige mineralsalte. Man kan med fordel starte dagen med et glas friskpresset sellerijuice. Blåbær (Vilde) hjælper med at genoprette centralnervesystemet og befri leveren for EBV-neuro toksinerne.

Ifølge Anthony William er vilde blåbær den bedste ernæring mod stort set alle sygdomme. Han refererer til vilde amerikanske blåbær Vaccinium corymbosum som findes mange steder i Nordamerika. Europæiske og asiatiske blåbærsorter er nært beslægtede og har lignende medicinske egenskaber. Det er kun de vilde blåbær som er anvendelige, da skovbunden udvikler optimale vækst betingelser. De er bla. meget rigere på antioxidanter end kultiverede blåbær. Saften er rig på karotin, som styrker øjnene. uanset om man er nærsynet eller langsynet. Blåbær er gavlige for diabetikere, og deres entiseptiske og fordøjelsesfremmende egenskaber modvirker tarminfektioner.

blåbær mod-Epstein-Barr Virus
Vilde Blåbær anbefales mod-Epstein-Barr Virus

Blåbær (Vaccinum myrtillus) som vi kender dem i Norden, kendes let på deres ovale blade og knudrede grene. De runde frugter er først grønne, dernæst røde og bliver blåsorte  når de er modne.  Bærrene er dækket af et hvidmelet lag mens frugtkøddet har en stærk rød farve. Man plukker dem i sidst i Juli/august. Man finder dem bla. i nærheden af grantræer eller på hedearealer på kiselholdig jord. I Sydsverige er de meget udbredt i Småland.

Man kan være heldig at finde vilde blåbær som dybfrost i Irma. Ifølge Anthony William bevarer vilde blåbær deres medicinske egenskaber selv som dybfrost. Man kan også købe tørrede vilde blåbær fra landene omkring den østlige del af Sortehavet. Denne sort (Vaccinum myrtillus) er nært beslægtet med danske blåbær. Man kan også købe tørrede vilde blåbær som desuden indeholder et ekstrakt.

Tørrede Vilde Blåbær

Fennikel indeholder stoffer som bekæmper EBV. Ingefær lindrer kramper i forbindelse med EBV og styrker optagelsen af næringsstoffer. Frisk ingefær modvirker dårlig fordøjelse og kvalme, mens tøret ingefær er mest effektivt mod forkølelse og sygdomme i luftvejene.

Tørret Ingefær Pulver (Øko)

Granatæbler afgifter og renser blodet og lymfesystemet. De modvirker også ophobning af mælkesyre i musklerne.Man kan evt. tilsætte grantaæble pulver til smoothies.

Grapefrugt er rig på bioflavonoider og kalcium, der udrenser giftstoffer fra kroppen og støtter immunforsvaret. Grønkål er spækket med alkaloider der beskytter mod EBV. Kål er nogle af de bedste grønsager til at styrke immunforsvaret og dets proteiner som har denne evne svækkes ikke ved kogning *4). Hindbær er rige på antioxidanter, der fjerner frie radikaler fra blodet og organerne Hovedsalat stimulerer tarmenes bevægelser og udrenser EBV fra leveren. Lav en dressing med citronsaft og lidt olivenolie. Dette modvirker luft i maven. Hvidløg beskytter mod EBV ved at modvirke bakterier og virus. Forøger varmen i kroppen. I et varmt klima eller hvis man har en varm konstitution kan man afbalancere ved at tilsætte lidt revet kokosnød med citron til retten. Man kan desuden få hvidløgsekstrakt hvor de aktive stoffer er bevaret.

Kokosolie modvirker inflammationer og destruerer alle former for skadelige mikrober, bakterier og protozoer. Protozoer er encellede organismer, hvoraf nogle er parasitter. Kokosolie dræber også svampe og vira såsom Epstein-Bar,  HIV, Influenza, herpes og mæslinger.

Korianderblade (friske) fjerner tungmetaller som kviksølv, bly og cadmium, som EBV lever af. Korianderblade er også en antioxidant. Forskning viser at korianderblade mindsker angst, giver en bedre søvn og beskytter mod hjertesygdomme mm. *3).Har man en have, er det let at dyrke sine egne korianderblade. Man sår dem med 3 ugers mellemrum sommeren igennem. Alternativt kan man finde korianderblade i invandrerbutikker eller købe dem som et økologisk korianderekstrakt som indeholder vegetabilsk glycerin. Korianderblade hedder Cilantro på engelsk. Man kan få dem friske i etniske butikker.

Planetary Herbals har et produkt som hedder Cilantro Heavy Metal Detox). Det indeholder både Koriander og Chlorella.

Cilantro (Øko)

Papaya frugter genopbygger mavesyren og helbrededer irriterede nerver i i fordøjelsessystemet. Ferner parasitter, orme og dårlige bakterier og genopretter centralnervesystemet.

Papaya Pulver

 Persillens specialiserede mineralsalte er uhyre effektive til at gøre kroppen hele kroppen basisk. Urten fjerner forhøjede niveauer af tungmetaller som kviksølv, kobber og aluminium, der nærer EBV. Hvis ikke man har egen have kan man dyrke persille i altanpotter.

Tørret Persille (Øko)

Spinat renser blodet og skaber et basisk miljø i kroppen. Opløser desuden nyresten og forsyner nervesystemet med mikronæringsstoffer der er letoptagelige. Man kan evt tilsætte økologisk spinatpulver i smoothies. Man kan være heldig at finde tørret spinatpulver på amazon uk.

NB: Vær forsigtig med spinat hvis du lider af urinsyregigt pga. purin indholdet. Spirer styrker immunforsvaret mod EBV bla. pga. et højt indhold af mineralerne zink og selen Søde kartofler renser og afgifter leveren for de biprodukter og giftstoffer som EBV danner .En måde man kan anvende søde kartofler rå på, er ved at fremstille nudler med et juliennejern eller en spiralkniv.

Smoothies

Mange af de nævnte fødevarer kan med fordel indgå i smoothies. Det er lækkert med en frugtsmoothie til morgenmad. Man kan lave en smoothie af 1 Papaya, 2 bananar, 2 dadler og 2,5 dl friske hindbær, vilde blåbær ( eller et par spiseskefulde tørret blåbær pulver). Friske mangoer er  også lækre i dette sammenhæng.

Mangoer er rige på Beta-caroten som styrker og understøtter huden. Om sommeren kan man få de skønne gule mangoer i indiske/pakistanske fødevarebutikker. Man kan supplere frugtsmoothien med noget grønt i form af en håndfuld spinat, grønkål, friske korianderblade eller et par stilke bladselleri.

Tørret Mango Frugt (Øko)

Salater

Salater består af hovedsalat, spinat og agurker som grundbestandele, tilsat andet af sæsonens grønsager såsom asparges, grønkål, persille, spirer eller bladselleri. Undgå Iceberg da de inderste blade ikke indeholder ret mange mineraler. Der er 100 gange så mange mineraler  i romaine, hjertesalet eller feldsalat.

Persille indeholder nogle specialiserede  mineralsalte som er uhyre effektive til at gøre hele kroppen basisk. Denne evne gør frisk persille uvurderlig til at tage kampen op med enhver form for cancer og de fleste andre sygdomme. Hvis ikke man har egen have, kan man dyrke persille i en potte på altanen. Du kan tilsætte frugt f.eks bær, mango i skiver, papayastykker, grapefrugtbåde. Som dressing kan du blende en avocado og en håndfuld friske korianderblade med saften af 1 appelsin eller granatæble, samt hvidløg og  frisk ingefær efter hvad der falder i din smag.

Urter og Kosttilskud som modvirker Epstein-Barr Virus

Følgende Kosttilskud og urter er ifølge Anthony Willaim  vigtige til yderligere at styrke immunforsvaret og helbrede kroppen for EBV.

 5-MTHF (5-methyltetrahydrofolat) styrker centralnervesystemlet og de endokrine kirtler.

5-MTHF

 “Anti V formula” Indeholder 5 urter, hvoraf Anthony William anbefaler de 4 mod Epstein-Barr Virus.

Anti V Formula

1. Rød solhat(Enchinacea purpurea) (som regulerer immunforsvaret og virker forebyggende såvel som akut på bakterier og virus bla influenza A-kategorien.

Rød Solhat Ekstrakt (Øko)

2. Astragulus – en kinesisk urt og adaptogen som styrker immunforsvaret og som er antibakteriel og en stærk antioxidant.

Astragulus Ekstrakt (Veg. kapsler)

3. Reishi – En kinesisk medicinsk svamp og adaptogen som modvirker inflammationer, dræber virus og ligeledes en antioxidant.

Reishi Ekstrakt (Veg. kapsler

 4. Lakridsrod  (Glycyrrhiza glabra) er en adaptogen og antioxidant som modvirker virus, inflammationer og regulerer immunforsvaret. Styrker binyrer og nyrer og formindsker produktionen af EBV. Balancerer kroppens niveauer af binyrebarkhormoner.NB: Lakridsrod indtaget i store mængder kan forøge blodtrykket. Vær derfor opmærksom på dette hvis du lider af forhøjet blodtryk. Anthony William fraråder produkter med alkohol. Derfor har jeg alternativt linket til produkter uden alkohol.

Lakridsrodsekstrakt (Øko)

B-12 Vitamin (methylcobalamin eller adenosylcobalamin) styrker centralnervesystemet

Brændenældeblade forsyner centralnervesystemet, hjernen og blodet med vigtige mikronæringsstoffer. Planten indeholder desuden alkaloider, som helt specifikt dæmper inflammation fremkaldt at Epstein Barr Virus. .

C- Vitamin. EBV trives ikke når der er C vitamin til stede *2) California Gold Nutrition får deres C vitamin fra Skotland, som er kendt fra deres høje kvalitet og er det eneste sted i Europa hvor man stadig fremstiller C vitamin.

C-Vitamin Pulver

Chaga – Udødelighedens Svamp

Chaga Svampen Som kan modvirke Epstein-Barr Virus ifølge Anthony William
Chaga Svampen styrker Imunforsvaret og er nyttig mod Epstein-Barr Virus

Chaga er en svamp som er exceptionel til at styrke immunforsvaret. Anthony William anbefaler den bla. mod EBV. Svampen  gror højt mod nord bla. i Sverige. Den holder af at gro på birketræer. I Sibirien kaldes den for “udødelighedens svamp”

Nedenstående olie indeholder vild rå Chaga svamp og vild origano fortyndet i olivenolie. Man tager 20 dråber under tungen, spredt ud over dagen. Man skal ikke overdose med den og undgå at indtage svampen hvis man har svagelige nyrer. 

Chaga Ekstrakt

 

 Cilantro Heavy Metal Detox. er et produkt , uden alkohol, som består af korianderblade og en anden tang – Chorella – for en mere effektiv udskillelse af tungmetaller og toxiner.

Cilantro Heavy Metal Detox(Øko)

Citronmelissa modvirker virus og bakterier. Dræber EBV-celler og styrker immunforsvaret. De er lette at dyrke i haven.

Citronmelissablade, tørrede

Curcumin er et aktivt stof i gurkemeje, som styrker de endokrine kirtler og centralnervesystemet og dæmper inflammationer. Hvis man tager det i lige store dele sammen med ingefær virker det stærkt smerstillende, fordi det reducerer inflammationer

Curcumin Ekstrat (Veg. kapsler)

Hyldebær styrker immunforsvaret og bekæmper virus. Man kan henkoge hyldebær så man har til vinteren eller købe tørret hyldebærpulver på nettet f.eks. amazon.co.uk. NB. Rå Hyldebær er giftige. Skal koges i 15 minutter.

Hyldebær Ekstrakt (Veg. kapsler)

Katteklo (Uncaria Tomentosa):

katteklo-mod-Epstein-Barr-Virus
Katteklo er en Syd-amerikansk lægeurt som bla. virker mod-Epstein-Barr Virus Virus

Anthony William anbefaler Katteklo mod Epstein-Barr Virus. Barken af denne traditionelle sydamerikanske lægeplante har været brugt i mindst 2000 år af indfødte fra Peru til bla at fjerne inflammationer. Nyere forskning viser at urten stimulerer immunforsvaret, dræber cancer celler og skadelige virus. Katteklo reducerer EBV og medvirkende faktorer til sygdom, som A-streptokokker og Streptokokker. Stop med at tage urten hvis du får udslet – da man kan være allergisk overfor planten

Katteklo bark

 

Kolloidt sølv bliver fremhævet at Anthony William fordi midlet dæber Epstein-Barr Virus, diverse skadelige bakterier og mikrober. Understøtter immunforsvaret. Det er et naturligt, totalt ugiftigt alternativ til  antibiotikum, helt uden bivirkninger. Det ophobes ikke i kroppen og skader ikke gavnlige bakterier.

Kolloidt sølv

L-lysin er en essentiel aminosyre dvs- som kroppen ikke selv kan fremstille. Indtgelse af lysin bidrager til at stabilisere blodkarrene og kroppens andre organer. Lysin modvirker inflammation i Centralnervesystemet og sænker Epstein-Barr Virussernes evne til at formere sig. Dosis er 1/4 teskefuld dagligt

Monolaurin er en fedtsyre som Anthony William har med på listen fordi den dræber bakterier, virus, skimmel og andre dårlige mikroorganismer i hjernen og resten af  kroppen. Dosis er 1 kapsel 2 gange dagligt sammen med et måltid.

Monolaurin

 Rødkløver er ifølge Anthony William , den mest virksomme urt til at understøtte lymfesystemet og rense lymfevæskerne. Man kan anvende både blade og blomster. Rødkløver fjerner effektivt tungmetaller og pesticider fra kroppen. Den renser milten og leveren for neurotoksiner fra EBV. Rødkløverens blomster og blade er fyldt med næringsstoffer og sygdomsbekæmpende alkaloider .

Alkoloider er kvælstofholdige stoffer som er basiske. For at undgå at du kommer til at mangle næringsstoffer anbefales det at drikke 3 kopper rødkløver the dagligt i en periode på 20 dage hver måned og holde en pause på 10 dage.  Det er det ultimative værktøj til at forsyne kroppen med især Molybdæn, mangan, selen, jern, magnesium A og B-vitaminer. Rødkløver modvirker træthed, hvilket ikke er et ukendt begreb for  syge mennesker.  Natures way har et produkt med tørret rødkløver i kapsler. Man kan finde rødkløver te i helsekost forretninger.

Rødkløver, vegetabilske kapsler

Rød marine alge bliver nævnt af Anthony William fordi det fjerner tungmetaller såsom kviksølv, nedsætter virusbelastningen og er stærkt virusbekæmpende. Pure Planet sælger Røde Marine Alger med Spirulina. Man tager 3 kapsler 1 til 2 gange dagligt.

Rød marine alge (Veg. kapsler)

Selen er et sporstof  som Anthony nævner, eftersom det beskytter og styrker centralnervesystemet. Det er en antioxidant, som hjæper med at eliminere tungmetaller i kroppen. Da der næsten intet selen er i den danske muld, anbefales det at tage et kosttilskud. Man tager 1 kapsel dagligt sammen med mad.

Selen

Spirulina en tang som anbefales af Anthony William til at udskille tungmetaller og genopbygge centralnervesystemet. Spirulina pulver opløst i kokusvand er en herlig måde at starte dagen på.

Spirulina pulver (Øko)

Da Spirilina ikke tages for smagens skyld, kan det være nemmere at tage 6 kapsler dagligt i stedet for pulver.

Spiriline tabletter (Øko)

Stjerneanis ødelægger ifølge Anthony William EBV i skjoldbruskkirtlen og leveren.

Stjerneanis , hel, 454 g(øko)

 Zink beskytter skjoldruskkirtlen og det indokrine system mod EBV inflamationer og andre vira og understøtter immunforsvaret, Zinc Picolinate er et letoptageligt produkt. Man kan tage 1 vegetabilsk kapsel dagligt.

Zink Picolinat

2. Protocel mod Epstein-Barr Virus

Hvis det virker for uoverskuelig med ovennævnte det væld af kosttilskud så kan man prøve med  protocel i stedet. Protocel er et ugiftigt stof. Selv om Protocel blev udviklet specifikt mod cance,r som der er overordentligt effektivt mod, så virker det bla. også mod virus. 

NB: Hvis man tager Protocel må man ikke samtidigt tage de nævnte kosttilskud, bortset fra Reishi, da kan gøre Protocel virkningsløst. Man kan imidlertid sagtens indtage de af Anthony William anbefalede madvarer såsom spinat mm.

NB: Det skal understreges at protocel mig bekendt ikke omtales af Anthony Willam.

Se mere her: Virus Elimation Gennem Protocel

Epstein-Barr Virus og Psykologi

Vi har nu set på den trussel som Epstein-Barr Virus’en udgør på verdensplan og hvad man kan gøre for at komme den til livs.

Eftersom sygdomme starter indvendig fra og i reglen er et udtryk for en indre emotionel, mental eller spirituel ubalance, kunne det være interessant at se på hvorfor nogle mennesker bliver syge af at være smittet med Epstein-Barr Virus, mens andre går ram forbi. Der kan være visse mønstre hvor livet et gået skævt, som så har givet grobund for at EBV kan lave ravage i kropopen. Det følgende er iagttagelser af Michael J. Lincolm.

Vedvarende Udmattelse/Udbrændthed
De er et produkt af en perfektionistisk tilgang til forældrerollen. De presses ud over deres grænser, og de har en iboende frygt for ikke at være gode nok, hvilket tærer på ressourcerne. De dræner al deres indre støtte, og et stress-virus tager ophold i systemet. De løber tom for ressourcer pga. overvældende udmattelse og afsavn. De har mistet sansen for deres formål og retning i livet og driver omkring på må og få, uden den stærke vind i ryggen, der skulle bringe dem fremad.

De har udviklet en dyb frygt for at tage ansvar, at klare skærpende udfordringer og for livet selv. Sygdommen kan blive et sikkert sted at være – et tilbagetog fra konfrontation og handling.
Undertrykt talent – Knust drøm

Deres begavelse og talent bliver undertryk. Dette resulterer i alvorlig fortvivlelse og vrede sammen med følelsesmæssige episoder af næsten psykotiske proportioner og total udmattelse.

Nogle gange overtager deres talent dem i form af ukontrollable udbrud på dysfunktionel og ofte skadelig vis. De gennemlever også erfaringer der er udtryk for intens mentale og følelsesmæssige kvaler og en forvrænget opfattelse af virkeligheden. Dette er ekstremt alarmerende og fremmedgørende. De føler sig besat af disse følelsesmæssige eksplosioner, og de bliver helt bekymrede over hvornår de næste gang går amok.

Disse mennesker er ofte undertrykt af deres familie, institutioner eller ægtefælle. De er produktet af ekstremt rethaveriske og undertrykkende forældre. Det er en udvikling der startede allerede i livmoderen. De fik som børn forbud mod at foretage sig deres egne ting og udvikle egne evner, identitet og skæbne. De var i stedet tvunget til at gennemleve forældrenes (Normalt faderens) skjulte dagsorden

Moralsk Pestilens

Der er en programmeret selvafvisning, som har resulteret i at immunsystemet i realiteten modarbejder en. Det er som om de er allergiske over for sig selv og verden. De fik et stort stort ansvar i familien og blev målrettet beskyldt for alt, hvad der gik galt i familien. Dette er et resultat af at være et begavet barn, født i en dysfunktionel familie. Det forventes af dem at de kan håndtere alle familiens problemer. Som et resultat af denne ”helte” rolle i familien forvandles de til arbejdsnarkoman.

De blev meget dygtige, selvstændige og perfektionistiske. De kunne aldrig gøre deres forældre tilfredse og hungrede efter at få egne handlinger bedømt rigtigt.

Desperat søgen efter “beviser”

Disse mennesker kører et enorm kontrol trip, som dog ikke fungerer, fordi de er uvidende om eget værd og værdier. Deres barndom var præget af en kæmp/flygt respons på baggrund af stadig afvisning, umulige krav og hvor de fik skyld for de mest utrolige ting. Ingen lærte dem omsorg og hvordan de kunne tage vare på sig selv i de første år af barndommen. Der manglede kærlighed, medlidenhed, beskyttelse.Tværtimod forventedes det at de skulle pleje forældrene. De blev udnyttet på det groveste af familien. I virkeligheden blev de opgivet i en tidlig alder, i forventning, at de var perfekte og kunne udrette mirakler. De kom til at lide af et Aksepot syndrom, hvor de hele tiden tilpassede sig forældrenes og familiens behov. De udviklede derfor ingen sans for at skelne mellem hvad der var berettiget eller uberettiget.

Dette skyldkompleks resulterede i at de udviklede en slags selv bedøvende, hektisk fanatisme hvor de anstrengte sig for at føre det godt igen som de ”havde forårsaget”. Senere i livet er de ved at kollapse pga. følelsen af ”ikke at fortjene” og fordi de har udtømt de indre resurser til fortsat at kunne trække “ en hvid kanin op af hatten”

Et offer for omstændingheder

Familien var meget autoritær og undertrykkende fra begyndelsen. Ofte var der også fysisk og seksuel misbrug indblandet, sammen med det intense følelsesmæssige misbrug og afsavn. De blev udsat for en meget betinget, krævende og dårlig opdragelse fra forældrene hvor kodeordet var ”Det må du ikke!”

Som voksne oplever disse mennesker mange repressalier og er ulykkelige og hjælpeløse. De ser sig selv som et offer for omstændigheder. Manglende evne til at tage vare på sig selv, kan bevirke de nogle gange ender med at blive tvangsindlagt af myndighederne, som et meget forsinket forsøg på at få den pleje som de aldrig fik som børn.

Dr Reckeweg R88  Homøopatisk Kompleksremedie mod virus

Udgivet  d. 11/9-2016 af Kristian

Noter

*1) Andreas Moritz var af den opfattelse at virus er godt for kroppen, idet de fjerner giftstoffer som kroppen har svært ved at håndtere.*2) http://www.lef.org/newsletter/2014/0603_High-dose-vitamin-C-reduces-Epstein-Barr-viral-infection.htm*3) https://draxe.com/cilantro-benefits/*4)» Immunostimulatory in vitro and in vivo effects of a water-soluble extract from kale.

Litteratur og Links

“Den Medicinske Seer” af Anthony William

“Den Medicinske Seers Kostguide”af Anthony William

“Messages from the body” af Michael J. Lincolm