Dr Reckeweg R18 Nyre/Blære

Dr Reckeweg R18 Nyre/Blære/Urinveje

Indhold bla. : Berberis vulgaris D4, Cantharis D4,Dulcamara D4, Equisetum hyemale D6,Eupatorium purpureum D6

Indikationer:
Nvre- og blæredråber. Betændelse i nyrerne, nyresten, stærke, stikkende nyresmerter, smerter i lænderegionen. Bughindebetændelse, livmoderbetændelse, borende smerte i urinblæren, blærebetændelse, brændende smerter ved urinering, gulgrumset urin. Betændelse i urinveje.

spnskflCantharis er fremstillet af den spanske flue, et insekt som findes overalt i Sydeurope. Hele det tørrede insekt kværnes til et fint pulver til at fremstille midlet af. Det fortyndes 10.000 gange efter den homøopatiske metode. Den traditionelle brug har været som elskovsmiddel og til behandling af vorter. I homøopatien avender man mest midlet til behandling af smertefulde og brændende blærebetændelse og andre urinvejslidelser. 

Dosering:

Dr Reckeweg R18 dråber  kan tages ufortyndet direkte på tungen eller fortyndet med lidt vand. Uden at berøre metal, holdes dråberne inde i munden i 3 minutter. Derved bliver de optaget af slimhinderne. Lad der gå 20-30 minutter før og efter et måltid.

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne  i akutte tilfælde af cystitis (Blærebetændelse) eller cystopyetis (samtidig betændelse i blære og blærebækken) 10 dråber hver anden  time i starten. Når symptomerne formindskes, så nedsætter man dosis til 10 dråber 3 gange dagligt.

Ved kronisk cystopyetis og bacteriuria (bakterier i urinen) samt blære irritation  indtager man 10 dråber i 3 gange dagligt, indtil symptomerne bliver bedre.

Til børn over 12 år er dosis 5-8 dråber efter de samme anvisninger som for voksne.

Bemærkninger:

Ved infektion i blærehalskirtlen (Prostatitis) veksler man skiftevis med Dr Reckeweg R18  og R 25 i løbet af dagen. 

Ved nyresten suppleres Dr Reckeweg R18 skiftevis i løbet af dagen sammen med R 27 – 10 -15 dråber 2 gange dagligt.

Ved fund af æggehvidestoffer i urinen (albuminuri) og ved nyresygdommene nefrose (nephrosis) og kronisk nephritis veksler man skiftevis med Dr Reckeweg R18 og R 64 i løbet af dagen. .

Hvor købes Dr Reckeweg R18 ?

De kan fås i Matas webshop samt i i helsekost online butikker. Priserne svinger fra 70 kr i udlandet til en vejledende udsalgspris her i landet på omtrent det   dobbelte.