Dr. Reckeweg R 68 Herpesdråber

Dr. Reckeweg R 68 Herpesdråber

Indikationer:

Mod herpes, helvedesild og skoldkopper.

Indhold: Rhus toxicodendron D4, Croton tiglium D6, Natrium Klorid D6, Mezereum D4

olieCrotonCroton tiglium  (se illustration) Kaldes også Purging Croton på engelsk og Oliecroton på dansk. Dette er en vigtig urt i Kinesisk medicin. Virker homøopatisk ved intens kløe hvor det er smertefuldt at kradse sig.

 

 

 

Dosering: 

Dråberne kan tages ufortyndet direkte på tungen eller fortyndet med lidt vand. Uden at berøre metal, holdes dråberne inde i munden i 3 minutter. Derved bliver de optaget af slimhinderne. Lad der gå 20-30 minutter før og efter et måltid.

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne  i akutte tilfælde 10 dråber med 1-2 timers mellemrum max 12 gange i døgnet. Når symptomerne formindskes, samt i kroniske tilfælde så er dosis 10 dråber 3 gange dagligt. For børn over 12 år er dosis 5-8 dråber.

NB: Dette middel er ikke for børn under 12 år.

Bemærkninger: 

Ved skoldkopper tages skiftevis R 68 og R 6 i løbet af dagen

Ved udslet på brystkassen eller andre steder på torsoen, kan man tage 10 dråber R 69  skiftevis med 10 dråber  R 68 hver 30-60 minutter i løbet af dagen, som trappes ned ved bedring.

Hvis lymfeknuderne er opsvulmede indtages udover R 68 også 10 dråber   R 1  1-2 gange dagligt

Ved smerter fra forskellige nerveudspring suppleres R 68 med salven R 30 i løbet af dagen

Hvor købes Dr. Reckeweg midlerne ?

De kan fås i Matas webshop samt i i helsekost online butikker. Priserne svinger fra 70 kr i udlandet til en vejledende udsalgspris her i landet på omtrent det   dobbelte. 

Se også

Dr. Reckeweg