Dr Reckeweg R 34 – Kalkomsætning

Dr Reckeweg R 34 – Kalkomsætning

Indhold bla. : Calcium carbonicum Hahnemanni D30, Calcium fluoratum D12, Calcium phosphoricum D12, Hekla Lava D12, Silicea D30,

Indikationer:

Dr Reckeweg R 34 modvirker forstyrrelser i kalkopsætningen og knoglevæksten hos børn men virker også på voksne med knogleforstyrrelser. Genopretter knoglestrukturen, og forstyrrelser i knoglernes vækst. Virker Harmniserer sygelige forandringer i  knoglevævet  og skeletsystemet, herunder udvækster på knoglerne (exstose),  benhinden, engelsk syge, hofteleds- og andre ledbetændelser såvel som discusprolaps.

Virker på krampetilstande hos børn der lider af stofskiftesygdom (spasmofili) og børn som har problemer med at få tænderne til vokse frem. Virker på overdreven sveddannels i hovedet og kramper i læggene

kalciumfosfatKalciumfosfat findes rigeligt i naturen og i vores krop. Når kalciumfosfat indgår i Dr Reckeweg R 34 så er det bla. for at modvirke smerter pga. knogleskørhed i lænden og omkring hofterne, som kan være så slemme, at det kan føles, som om knoglen er brækket.

Ved Arp (Seboroisk Dermatitis hos børn ) suppleres Dr Reckeweg R 34 med R 23.

Ved besvær med tandfrembruddet hos bårn suppleres Dr Reckeweg R 34 med R 32.

Ved gigt som skyldes degenerative forandringer i ledbrusken suppleres Dr Reckeweg R 34 med R 72

Ved degeneration af knoglesubstansen, som er blever erstattet af brusk (Osteokondrose) eller ved degeneration af brusken i hvirvelsøgnens små led (Spondylose) suppleres Dr Reckeweg R 34 med R 11.

Dosering:

Dr Reckeweg R 34 dråberne kan tages ufortyndet direkte på tungen eller fortyndet med lidt vand. Uden at berøre metal, holdes dråberne inde i munden i 3 minutter. Derved bliver de optaget af slimhinderne. Lad der gå 20-30 minutter før og efter et måltid.

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne 10 dråber 1-2 gange dagligt. Til børn over 12 år er dosis 5-8 dråber efter de samme anvisninger som for voksne.

For voksne med akutte smerter i knoglerne om natten kan det anbefales at indtage 10 dråber hvert 30 minutter indtil lindring opnås (højst 2 timer).

Kontraindikationer: Gravide eller ammende bør ikke anvende Dr Reckeweg R 34  uden først at have konsulteret kompetent læge eller behandler.

Hvor købes Dr  Reckeweg  R 34 ?

De kan fås i Matas webshop samt i i helsekost online butikker. Priserne svinger fra 70 kr i udlandet til en vejledende udsalgspris her i landet på omtrent det dobbelte.