Dr Reckeweg R34 Kalkomsætning Knoglevækstforstyrrelser Spasmofili

Dr Reckeweg R34 Kalkomsætning Knoglevækstforstyrrelser Spasmofili

Indhold bla.

Calcium carbonicum Hahnemanni, Calcium fluoratum, Calcium phosphoricum, Hekla Lava, Silicea,

Indikationer

Dr Reckeweg R34 modvirker forstyrrelser i kalkopsætningen og knoglevæksten hos børn men virker også på voksne med knogleforstyrrelser. Genopretter knoglestrukturen, og forstyrrelser i knoglernes vækst. Harmniserer sygelige forandringer i  knoglevævet  og skeletsystemet, herunder udvækster på knoglerne (exstose),  benhinden, engelsk syge, hofteleds- og andre ledbetændelser såvel som discusprolaps.

Virker på krampetilstande hos børn der lider af stofskiftesygdom (spasmofili) og børn som har problemer med at få tænderne til vokse frem. Virker på overdreven sveddannels i hovedet og kramper i læggene

kalciumfosfat indgår i Dr Reckeweg R34
Dr Reckeweg R34 indeholder kalciumfosfat som modvirker smerter

Kalciumfosfat findes rigeligt i naturen og i vores krop. Når kalciumfosfat indgår i Dr Reckeweg R34 så er det bla. for at modvirke smerter pga. knogleskørhed i lænden og omkring hofterne, som kan være så slemme, at det kan føles, som om knoglen er brækket.

 

Dosering

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne 10-15 dråber 1-2 gange dagligt. Til børn over 12 år er dosis 7-8 dråber efter de samme anvisninger som for voksne. For mindre børn kan man få vejledning ved at kontakte en homøopat,

For voksne med akutte smerter i knoglerne om natten kan det anbefales at indtage 10-15 dråber hvert 15 minutter indtil lindring opnås .

Supplering

Ved Arp (Seboroisk Dermatitis hos børn ) suppleres Dr Reckeweg R34 med R23.

Ved besvær med tandfrembruddet hos børn suppleres Dr Reckeweg R34 med R35.

Ved gigt som skyldes degenerative forandringer i ledbrusken suppleres Dr Reckeweg R 34 med R73

Ved degeneration af knoglesubstansen, som er blever erstattet af brusk (Osteokondrose) eller ved degeneration af brusken i hvirvelsøjlens små led (Spondylose) suppleres Dr Reckeweg R34 med R11.

Kontraindikationer

Ifølge Reckeweg og Co GMBH underminerer svinekød virkningen af dette remedie, hvorfor de anbefaler at man bedst anholder sig fra sådanne produkter.

Gravide eller ammende bør ikke anvende Dr Reckeweg R34  uden først at have konsulteret kompetent læge eller behandler.

Tilbage til : Dr. Reckeweg Indikationer Symptom Indeks

Udgivet d. 11/7-2016 af Kristian

Sidst revideret d. 26/2-2020