Dr Reckeweg R 17 mod Tumors

Dr Reckeweg R 17 mod Tumors

Indhold bla. : Acid lacticum D4, Naja tripudians D6, Scrophularia nodosa D4. 

Indikationer:

Virker på alle tumors, godartede som ondartede bla. karcinomer, idet den modvirker uhensigtmæssige celleforandringer. Karcinomer er en fællesbetegnelse for cancerceller som dannes af epitelceller der er lokaliseret på alle korpens indre og ydre overflader.

Dr Reckeweg R 17 Genopbygger sygdomsramt væv ved tuberkuløs sårdannelse. Betændelsessår. Ujævnt voksende hudfortykkelser, skældannelser og vorter. Modvirker ukontrolleret vækst og eksem som påvirker ydre såvel som indre organer.

kbrNaja tripudians fremstilles homøopatisk af giften fra den indiske kongekobra. Når den som i Reckeweg R 17 bliver fortyndet 1 million gange gennem homøopati er den ikke giftig mere. Til gengæld modvirker den at huden svulmer op, som man ser det ved  tumors. Midlet regenererer sygt væv, undertrykker kræftcellers vækst og styrker immunforsvaret. 

knldtbrnrdKnoldet Brunrod (Scrophularia nodosa) er en almindelig plante i frugbare egne i østjylland og på øerne i løvskove og krat. I folkemedicinen har planten været brugt til at fremstille medicin mod svulster på lymfeknuderne. Ifølge den gamle signaturlære fandt man at Knoldet Brunrods knoldformede opsvulmede jordstængler lignede svulster. Det har vist sig i praksis at signaturlæren holdt stik idet planten brugt i homøopatien modvirker enhver opsvulmethed af lymfeknuder pga. kræft.

Plantern har en speciel affinitet til bryster idet den modvirker at knuder i brysterne langsomt udvikler sig til kræft.  Den er også virksom mod mange andre cancertyper såsom mavekræft, og livmoderkræft. Indenfor homøopatien anvendes den desuden mod karcinomer.

Dosering:

Dr Reckeweg R 17 dråber kan tages ufortyndet direkte på tungen eller fortyndet med lidt vand. Uden at berøre metal, holdes dråberne inde i munden i 3 minutter. Derved bliver de optaget af slimhinderne. Lad der gå 20-30 minutter før og efter et måltid.

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne 10 dråber 3 gange dagligt.Ved cancer indtager man 20 dråber 4 gange dagligt. Reducer dosis efterhånden som du får det bedre og fortsæt behandlingen i flere måneder.

Til børn over 12 år er dosis 5-8 dråber og 3-5 dråber til børn fra 6-12 år 3 gange dagligt.

Bemærkninger:

Midlet er ment som et supplement til cancer behandlingen. Dråberne anbefales efter operation eller efter strålebehandling. De har vist sig at kunne forbedre patientens generelle velbefindende. Lindrer ofte smerte i fremskreden cancer.

For at stimulerer leverfunktionen indtager man 10 dråber R 7 een gang dagligt udover Dr Reckeweg R 17.

Ved sygdomme i blærehalskirtlen supplerer man Dr Reckeweg R 17 med R 25 

Ved blodmangel supplerer man Dr Reckeweg R 17 med R 31

Ved celleforandringer og cancersvulster i underlivet hos kvinder supplerer man Dr Reckeweg R 17 med R38 + R39

Hvor købes Dr  Reckeweg R 17 ?

De kan fås i Matas webshop samt i i helsekost online butikker. Priserne svinger fra 70 kr i udlandet til en vejledende udsalgspris her i landet på omtrent det   dobbelte. 

NB: Da der mig bekendt ikke er forsket i hvor effektive dråberne er mod tumorer så ville jeg bestemt ikke løbe an på dette middel alene.

Se også:

Cancer – alternativ behandling