Dr Reckeweg R17 Tumors Kræft Kalcinomer Celleforandringer Regenerering af sygt væv

Dr Reckeweg R17 Tumors Kræft Kalcinomer Celleforandringer Regenerering af sygt væv

Indhold bla.

Acid lacticum, Naja tripudians, Scrophularia nodosa . 

Indikationer: Virker på alle tumors, godartede som ondartede bla. karcinomer, idet den modvirker uhensigtmæssige celleforandringer. Karcinomer er en fællesbetegnelse for cancerceller som dannes af epitelceller der er lokaliseret på alle korpens indre og ydre overflader.

Dr Reckeweg R 17 Genopbygger sygdomsramt væv ved tuberkuløs sårdannelse. Betændelsessår. Ujævnt voksende hudfortykkelser, skældannelser og vorter. Modvirker ukontrolleret vækst og eksem som påvirker ydre såvel som indre organer.

Naja tripudians indgår i Dr Reckeweg R17
Dr Reckeweg R17 indeholder gift fra den Indiske kongekobra – stærkt fortyndet

Naja tripudians fremstilles homøopatisk af giften fra den indiske kongekobra. Når den som i Reckeweg R17 bliver fortyndet 1 million gange gennem homøopati er den ikke giftig mere. Til gengæld modvirker den at huden svulmer op, som man ser det ved  tumors. Midlet regenererer sygt væv, undertrykker kræftcellers vækst og styrker immunforsvaret. 

 

 

Scrophularia nodosa indgår i Dr Reckeweg R17
Dr Reckeweg R17 indeholder Knoldet Brunrod

Knoldet Brunrod (Scrophularia nodosa) er en almindelig plante i frugbare egne i østjylland og på øerne i løvskove og krat. I folkemedicinen har planten været brugt til at fremstille medicin mod svulster på lymfeknuderne. Ifølge den gamle signaturlære fandt man at Knoldet Brunrods knoldformede opsvulmede jordstængler lignede svulster. Det har vist sig i praksis at signaturlæren holdt stik idet planten brugt i homøopatien modvirker enhver opsvulmethed af lymfeknuder pga. kræft.

Plantern har en speciel affinitet til bryster idet den modvirker at knuder i brysterne langsomt udvikler sig til kræft.  Den er også virksom mod mange andre cancertyper såsom mavekræft, og livmoderkræft. Indenfor homøopatien anvendes den desuden mod karcinomer.

Dosering

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis for voksne 10-15 dråber 3 gange dagligt. Ved cancer indtager man 20 dråber 4 gange dagligt. Reducer dosis efterhånden som du får det bedre og fortsæt behandlingen i flere måneder,Til børn over 12 år er dosis 5-8 dråber.

Supplerende

Midlet er ment som et supplement til cancer behandlingen. Dråberne anbefales efter operation eller efter strålebehandling. De har vist sig at kunne forbedre patientens generelle velbefindende. Lindrer ofte smerte i fremskreden cancer.

For at stimulerer leverfunktionen indtager man 10-15 dråber R7 een gang dagligt udover Dr Reckeweg R17.

Ved sygdomme i blærehalskirtlen supplerer man Dr Reckeweg R17 med R25 

Ved blodmangel supplerer man Dr Reckeweg R17 med R31

Ved celleforandringer og cancersvulster i underlivet hos kvinder supplerer man Dr Reckeweg R17 med R38 + R39

Se også:

Cancer – alternativ behandling

Tilbage til : Dr. Reckeweg Indikationer Symptom Indeks

Udgivet d. 10/7-2016 af Kristian

Sidst redigeret d. 25/2-2020