Diabetes Dråber Dr Reckeweg R 40

Diabetes Dråber Dr Reckeweg R 40

Indhold bla. : Acidum phosphoricum D12, Arsenicum album D8, Lycopodium D30, Natrium sulfuricum D12, Secale cornutum D4 

Indikationer:
Behandling mod især sukkersyge (diabetes mellitus). Virker på degeneration centreret i blod og kirtelsystem såsom leukæmi, anæmi, lymfogranulomatose (kronisk lymfatisk sygdom med knudedannelse).

Virker på Perniciøs anæmi – blodmangel pga. sygdom i mavesækken så den har svært ved at optage  B12 vitamin.

Virker ved afmagring pga. uballancer og  sygdomme i maveregionen

 

rsnkArsenik er dødelig i store doser. Når det homøopatiske middel er  fortyndet flere millioner gange er det et godt middel mod visse fordøjelsessygdomme som f.eks anæmi. Man  fremstiller midlet  ved at opvarme naturlige arsenider af jern, nikkel og kobolt, som derefter fortyndes efter de homøopatiske forskrifter.

Dosering:

Dråberne kan tages ufortyndet direkte på tungen eller fortyndet med lidt vand. Uden at berøre metal, holdes dråberne inde i munden i 3 minutter. Derved bliver de optaget af slimhinderne. Lad der gå 20-30 minutter før og efter et måltid.

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis til voksne 10-15  dråber 3 gange dagligt .  Når symptomerne formindskes, så nedsætter man dosis til 2 gange dagligt.

Kontraindikationer : Gravide eller ammende kvinder, bør ikke anvende dette midel uden først at have konsulteret en kompetent  læge eller behandler.

Bemærkninger:

Ved Diabetes tages R 40 Skiftevis med R 72

R 40 tages i løbet af dagen skiftevis  med R1 hvis der i forbindelse med sukkersygen optræder betændelsestilstande i hårsækkene (furunkulose). .

Ved samtidig sukkersyge hos ælder mennesker eller åreforkalkning (aterosklerose) tager R40 skilftvis med R 12 i løbet af dagen.

Hvor købes Dr. Reckeweg midlerne ?

De kan fås i Matas webshop samt i i helsekost online butikker. Priserne svinger fra 70 kr i udlandet til en vejledende udsalgspris her i landet på omtrent det dobbelte.