Coronavirus COVID-19 Alternativ Behandlingskur SARS-CoV-2

Coronavirus COVID-19 Alternativ Behandlingskur SARS-CoV-2

Coronavirus
Coronavirus har fået navn fra det latinske navn for krone- corona da det ligner en sådan under et mikroskop.

Coronavirus eller SARS-CoV-2  som den benævnes ,siges at tilhøre en virusfamilie, der ligner almindelige forkølelser, hoste eller influenza med feber. COVID-19 er benævnelsen for  som den sygdom som dette virus forårsager. 

Dødelighed af Coronavirus i forhold til alm. influenza

COVID-19 hævdes at være mere smittefarlig end influenza og at dødeligheden er væsentligt højere. Lad os se på nogle tal. 

i 2018/19-sæsonen døde 790 mennesker i Danmark relateret til influenza. I 2018 døde 2103 af influenza og lungebetændelse I Danmark . Dødsfald i alt i Danmark var 55.232 i 2018 (alle årsager). Til sammenligning er den 8/ 4-2020 bekræftet 218 døde relateret til Coronavirus. Jeg kan hermed konkludere

Koronavirus relaterede dødsfald udgør under 1% af samlede dødsfald i Danmark !!!

Det reelle tal en nok kun en brøkdel for hvad var den reelle årsag til dødsfaldene ?

For at sætte disse tal i perspektiv. Ialt er der i hele verden død 16.300.000 og født 38.800.000 pr 11/4 i 2020 ifølge worldmeters. Dødsfald relateret til Coronavirus er  kun 0,6 % af det samlede antal døde. Det er derfor ikke nogen direkte fare for at vi bliver udryddet af Coronavirus. Er COVID-19 et problem? Det spørgsmål må læserne selv vurdere.

Var det godt at lukke landet ned ?

Man har i Danmark og andre lande valgt at lukke landet ned pga. COVID-19 bla. af hensyn til de ældre.  Det er efter min mening en rigtig dårlig ide, da det forårsager en økonomisk katastrofe hvor små og mellemstore firmaer bukker under. Det ville være bedre at man koncentererede sig om at afskærme den del af  befolkningen som er i risikozonen. Angst over en usikker fremtid er en virus som en million gange værre end Coronavirus. Det kan derfor anbefales at man så vidt muligt afskærmer sig fra mediernes negative nyheder og nøjes med at orienterer sig om myndighedernes påbud. 

Hvad sker der når landet genåbner?

Samfundet vil ikke være det  samme efter Coronavirus. Der vil bla. være forøget overvågning. Det vi ser i Kina i dag er  det vi ser i resten af verden i morgen. Vi vil nu kunne tvangsvaccineres når man har en vaccine klar, også selv om den ikke har været langtidstestet. Der er der forøvrigt ingen vacciner der er. Vi ved heller ikke hvad sådan en vaccine indeholder.  Se video her om Svine Influenza vaccine. Såkaldte konspirationsteoretikere mener sågar at der vil være nanochips i vaccinerne så vi alle kan kontrolleres med den kommende 5G. Det skal nok blive hyggeligt

Man kunne også forestile sig at man på sigt vil skære i persioner understøttelse, hjælp til de ældre osv. Herved vil befolkningen få afklaret, hvis man var i tvivl, i hvilken grad  myndighederne bekymrer sig om de ældre og syge. Disse forventede indgreb og nedskæringer vil virke mere spiselige for en rød regering at udføre end blå blok.

Opdatering 8/4-2020

Kommer Vaccinen og hvad sker der så ?

Mit indtryk af pressekonferensen d. 6/4-2020 med statsministeren og ikke mindst hendes kropssprog, da hun fik spørgsmål om en mulig vaccine er ,at det er et mål at give vaccine mod Coronavirus til befolkningen, når vaccinen er klar. Vaccinen vil sikkert “tilfældigvis” være klar når befolknngen er skræmt så meget at den selv kræver vaccinen. Sådan plejer det at være. I USA er det Bill Gates som har fået opgaven at skræmme befolkningen til at modtage vaccinen. I forbindelse med ovenstående mulige bivirkninger af den kommende vaccine er mit råd derfor klart. 

Undgå for Guds skyld at tage den kommende vaccine, hvis du har et valg. !!

Hør hvad David Icke mener om Coronavirus, Vaccine og  5G  i denne video fra 8/4-2020. Det er godt at høre en sag fra flere sider.

Traditionel Kinsisk Medicin mod Coronavirus

Det bedste forsvar med Coronavirus er en sund livsstil. I Kina har det vist sig ,at der er langt færre der dør af COCID-19 hvis de supplerer den gængse behandling med Urtemedicin efter Traditionel Kinesisk Medicin.

Den sydlige kinesiske provins Guangdong og Zhejing kystområdet er et af de steder der er flest smittede med Coronavirus næst efter Hubei.  Her fik patienterne serveret urtedrikke til at lindre symptomerne, allerede inden de blev testet positive.

I Guangdong blev der rapporteret en dødelighedsprocent  kun 0,1 pct af de inficerede mennesker – sammenlignet med Wuhans sats på 2,6 pct. – og ingen af ​​de 1.155 bekræftede patienter i Zhejiang var døde.

Coronavirus do herbal remedies work ?

 

C Vitamin mod Coronavirus

COVID-19 og C viramin
COVID-19 bliver holdt i skak med C-Vitamin viser resultater fra Kina

C-vitamin er en antioxidant, der fodrer dit immunsystem. De vira der er ansvarlige for symptomer for sygdom  og tilstande af ubehager meget allergiske og følsomme over for vitamin C.

Mens c vitamin beskytter egne celler fra oxidation, har C-vitamin evnen til at oxidere etpatogen, så det skades, nedbrydes og spredes.

 

C-vitamin er antiinflammatorisk og hjælper med at øge antal hvide blodlegemer ved at styrke vores neutrofile granulocytter og makrofagerne  som vi er født med og lymfocytterne som er ansvarlige for vores erhvervede immunforsvar.

Det er derfor nødvendigt at sørge for at  få en passende mængde C-vitamin hvis man kæmper mod en kronisk sygdom eller symptom såvel som under en empidemi.

I Kina har man i disse dage stor success med at forebygge og behandle personer smittede med Coronavirus med store mængder C vitamin.

Det virker bedst intravenøst men det anbefales også at indtage det oralt som en del af forebyggende behandling.

» http://www.orthomolecular.org/resources/omns/v16n16.shtml ( På engelsk)

» Coronavirus Vitamin C Andrew Saul(Video på Engelsk)

Eftersom c vitamin er vandopløseligt og forsvinder  ud af kroppen med urinen, skal man tage små hyppige doser.

Store doser C vitaminer har  meget få bivirkninger. Den kendte videnskabsmand  Dr Linus Pauling,  tog selv 18 gram C vitamin i slutningen af sit 93 årige lange liv – primært for at forebygge åreforkalkning. Man kan sagtens tage lidt c vitaminpulver hver halve time dagen igennem for at styrke immunforsvaret mod COVID-19.

Den mest almindelige forekomst ved overdosis er diarré hvilken er en fysiologisk reaktion, der viser at vævet har fået nok C vitamin. Det er kroppens naturlige måde at fjerne for meget  C vitamin på. Indtagelse af den mængde C Vitamin, der fører til diarré kaldes tarm tolerancetærskel (BTL). Denne bivirkning er normalt harmløs. Når vi får diarré, reducerer vi blot doseringen til BTL er nået

Man kan også overveje at prøve ascorbylpalmitat, som er en fedtopløselige form af C-vitamin.Den har den fordel at den forbliver i kroppen længere tid end den almindelige vandopløselig askorbinsyre og da det er fedtopløseligt, kan det bedre trænge ind i vævene end den vandopløselige C vitamin og derved ødelægge Coronavirus.

Hvis det kniber med at absorbere C Vitamin så kan man prøve Liposomal C som absorberes bedre, og derfor er et værdigt alternativ til intravenøst C vitamin.

Der er helt sikkert penge at spare ved at fremstille Liposomal C Vitamin hjemme i sit køkken. Her er en anden video om samme emne. Man kan købe rent C vitamin som pulver i diverse webshops. Det er dog forståeligt nok ofte udsolgt i disse tider. 

Ud over C vitamin er der en del kosttilskud, som kan hjælper til at opbygge at et sundt immunforsvar mod COVID-19 og andre virus. Det er værd at fremhæve citronsaft som er antiseptisk og dræber virus.

 

Coronavirus Varmluftsbehandling – Dän – Lee Dimke

Bihulerne og pandehulernes beliggenhed illustreret

Coronavirus, har ligesom andre Coronavira en adskilles hæl idet de er meget skrøbelige. I kølige omgivelser nær eller under frysepunktet kan disse vira overleve i lang tid, men dør i løbet af få minutter når de bliver udsat for højere temperaturer. Dette var grunden til at SARS-CoV pludseligt forsvandt da tempereturen nåede op på 22 grader. Som følge af dene varmefølsomhed lever  Coronacirus kun i den koldeste del af kroppen – i næsen og i bihulerne. 

Adskillige studier har vist, at Coronavirus hurtigt dør ,ved en temperatur på 56 Grader. Denne metode bruges til at uskadeliggøre virus ved medicinfremstilling.

I et studie*) var 15 minutter på 56 grader nok til at dræbe 12 forskellige former for virus.

Samme metode kan bruges til patienter. Virus dør, sygdom og ineffektivitet stopper og og epidemien er ovre.  Det er bemærkelsesmæssigt let at udføre uden risiko for skader.

Man indhalerer simpelthen varm luft .. Pludseligt bliver den koldeste del af kroppen den varmeste og alle invasive vira kollapser.

Men hvad med patienterne. Kan de overleve den temperatur som dræber Coronavirus ? Det er jo skældent vi oplever så høje temperaturer på jorden.  F.eks er den højeste temperatur, der er registreret på Jorden  56,7 °C, som blev målt i 1913  i Death Valley, Californien, USA.

Det er der ingen problem i. Temperaturen er normalt 90 grader i saunaer  og trænede kan endda klare over 110 grader.  20 minutter i en sauna med temperaturer på 60-90 grader vil dræbe 90% af alle Coronavirus i de øvre luftveje. Man holder nu en pause i 40 minutter og  tager så 20 minutter . Efter 3. runde bliver resten af Coronavirus dræbt.

Man kan, ved at anvende en almindelig hårtørrer , dræbe Coronavirus endnu hurtigere end i Sauna. Eftersom man kan koncentrere sig om næsen og bihulerne så kan man sagtens anvende denne fremgangsmetode selv om man har feber.

Metoden er siden, den kom frem i 1984, blevet testet i 55 lande med ekstrem høj succesrate. Sandsynligvis vil den være ligeså effektiv mod Coronavirus. Det er da et forsøg værd. Dette er hvordan man gør.

1 Trin) Indstil hårtørreren til laveste temperatur og kurv hånden over luftindtag for at neddrosle luftindtag og forøge udstødningsluften.

 

 

 

2 Trin)  Varmt luft i bevægelse har en udtørrende effekt. Eftersom virusserne ikke kan klare varm fugtigt lugt er det vigtigt at holde næseborene let  fugtige.

Fra ca.10 cm afstand, sprayer man hyppigt  vand nedenfra og op i ansigtet , ved munden og ind i næsen. Har man ingen spraydåse kan man i stedet  fugte ansigtet med en våd klud.

Strømmen af varmt luft bevirker at vandet som holder ansigtet og næsen kold, fordamper og samtidigt tillade varme og damp at gennemtrænge dybt ind i næse og bihuler.

Hårtørreren holdes så tæt til næsen som man kan tolerere.Tag langsomme dybe åndedræt med munden lukket i 5 minutter.

For at minimere ubehag holder man hårtørreren væk fra ansigtet ved udåndingen, så den kun peger mod næsen ved indåndingen.

 

Spray indimellem lige efter udånding for at holde ansigtet koldt og næseborene fugtige.

Målet er at få temperaturen inden i næseborene op på 56 grader hvor Coronavirus dør. Brug den højeste indstilling som du kan tåle.

3) Trin Efter 1 times pause gentager man behandlingen i 5 minutter. Pausen giver tid til at slimlaget inden i bihulerne, gennem sine naturlige bevægelser får tid til at relokere potentielt afskærmet virus til et mere udsat sted, hvor det kan opvarmes og ødelægges.

Hvis der ikke kommer nogen symptomer på sygdommen skulle 2-3 cykler X 5 minutter dagligt være tilstrækkeligt (10 minutter i alt med en pause på 1 time imellem)

Hvis der allerede er symptomer på sygdommen anbefales det i stedet 5 cykler a 5 minutter dagligt indtil symptomerne er forsvundet.

Man kan anvende proceduren ved symptomer på enhver almindelig forkølelse

Det ser ud til at Coronavirus er i stand til at overleve i lungerne hos en meget lille procentdel af patienter. Imidlertid begynder den første infektion altid i bihulerne og dvæler normalt der i to dage til to uger, før de fortsætter videre. Det er derfor i bihulerne, at den invaderende virus lettest bliver besejret

Metoden kan  bruges mod enhver af de 400 virusser, som er kendt for at kunne give forkølelse eller influenza, også som forebyggende foranstaltning. læs evt. om folks erfaringer her. Her kan du finde link til Dän Lee Dimkes Video og andre informationer. 

NB: Jeg følte det som om der var en forkølelse på vej den 29/3. Jeg gav mig en behandling på 2×5 minutter med min hørtørrer. Jeg havde det fint dagen efter. 🙂 Måske ville jeg have det fint alligevel hvem ved.

Homøopati mod Coronavirus 

Den indiske regering foreslå at man indtager det homøopatiske middel Arsenicum Album (Hvidt arsenik) C 30 i 3 dage på tom mave som forebyggende behandling I denne fortynding er der ikke noget fysisk stof tilbage men et helbredende energfelt. Se mere her

Man kan også forsøge sig med det homøopatiske kompleksremedie Dr Reckeweg R88 som anvendes mod diverse virustyper. Dråberne forhandles imidlertid ikke herhjemme. Der findes dog  homøopater her i landet som sælger midler mod Coronavirus. Du kan jo spørge efter det.

Kan COVID-19 helbredes med MMS ? 
 
Da der ikke er nogen velafprøvet kur mod Coronavirus tilgængelig ,så kan det ikke skade at prøve med det ugiftige stof MMS, Jim Humble som er pioner indenfor dette område, mener selv at COVID-19  kan fjernes med følgende kur ,som har vist sig at kunne fjerne andre influenza typer. Der giver naturligvis ikke nogen garanti . Jeg har selv anvendt MMS i mange år mod forkølelse , hoste og diverse ubehagelige symptomer. Her er Jim Humbles kur: 
 
Læs først denne artikel grundigt. » MMS Natriumklorit – Immunforsvarets Superbooster
 
NB: Hvis man indtager C vitamin eller appelsinjuice neutralisere det virkningen af MMS. Dette skyldes at MMS er en oxidant mens C vitamin er en antioxidant.

Coronavirus 5 dages MMS kur 

For voksne:
 
DAG 1 &  2: Man tager 6 dråber aktiveret MMS in 120 ml vand hver 2. time- 5 gange i alt dagligt.
 
DAG 3-5 Hvis alle symptomer på Coronavirus er forsvundet , fortsæt da med 3 dråber  i 8 timer i alt pr dag.
 
Neutralisering af kommende Vaccine mod Coronavirus med MMS
 
Hvis man føler sig utryg mod at indgå som forsøgskanin i myndighedernes formodede kommende vaccineprogrammer mod Coronavirus, så er det med god grund. Vaccinerne bliver aldrig testet ordentligt og da slet ikke langtidstestede. Hår også hvad David Icke mener om Vacciner i denne video fra 8/4-2020
 
Vi ved heller ikke hvad vaccinen indeholder af stads som kan skade immunforsvaret og måske skabe hidtil ukendte sygdomme. Se blot på hvor svagelige børn er nutildags i forhold til den ældre generation. 
 
Hvis man ved, at der er en tvungen vaccine på vej, så er det ideelt at starte 3 uger i forvejen for at rense skadelige patogener ud af systemet
 
3 uger inden vaccinen – Udfør Protokol 1000
 
På vaccinationsdagen :
Indtag 6 dråber aktiveret MMS in 120 ml vand hver 2. time – 4 gange i alt dagligt. Begynd at tage denne dosis 1-2 timer inden vaccinen.
 
Dagen efter vaccinationen:
 
Fortsæt med Protokol 1000 i en uge ,så alle vaccinens giftstoffer forhåbentligt er fjernet.
 
Vigtigt: fortæl ikke myndighederne noget om at du tager MMS !!!
 
Kan man kureres for COVID-19 i svømmehallen

Til forskel for klor som er giftigt så bruger svømmehallerne  det ufarlige hypoklor til at bekæmpe virus og bakterier i vandet. Dette er smart for hvis man brugte klor ville svømmerne få vejrtrækningsproblemer og bliver forgiftet.   Ifølge sundhedsstyrelsen kan Coronavirus ikke overføres via hypoklor. Svømmere er derfor ikke i fare for at blive smittet via vandet.

Hvad sundhedsstyrelsen ikke ved, er at man i nødstilfælde (hvis man ikke har MMS) kan indtage hypoklor er derved formentligt dræbe potentielle SARS-CoV-2 virus i kroppen. I stedet for at drikke vandet i svømmebadet så er det mere lækkert at indtage det i kapsler og drikke 2 glas store vand bagefter. Det tager man ikke skade af, Jeg har ikke selv mærket nogle gener. Man skal dog læse instrukserne grundigt og gemme kapslerne langt væk fra børn. 

NB: Drik ikke af vandet i svømmehallerne da det ofte indeholder livsfarlige tarmbakterier

Læs følgende artikel grundigt:

»MMS2 Kalciumhypoklorit Immunforsvarets Mikrobejæger

» Børnevaccintionsprogrammet i kritisk belysning

*)”» Inactivation of 12 viruses by Heating Steps Applied Duing manufacture of a hepatitis B Vaccine”

 
Udgivet d. 4/3-2020 af Kristian
Sidst redigeret d. 1144-2020