Chlorella Mikroalgen som fjerner Tungmetaller

Chlorella fjerner tungmetaller fra kroppen

Mikrolagen Chlorella er god til at fjerne giftstoffer  såsom kviksølv og cadmium.

Den er derfor god at tage i forbindelse med tandlægebesøg, hvis man skal have fjernet amalgam fra tænderne.

Yaeyama Chlorella er det mærke jeg selv bruger. Har man en stor familie som kan lide at lave smoothies så er her en økonomipakke fra Japans sydlige ø Ishigaki vest fra Taiwan som ifølge Iherb.com skulle være en af Japans reneste øer. Øen ligger omkring 3000 km fra det lækkede atomkraftværk i nord. 1 kg for under $60. Sådan en beholder rækker længe. Produktet er ikke økologisk men producenten Jarrow er kendt for at levere rene produkter.

 Cilantro Heavy Metal Detox

Chlorella er naturligt stærkt negativt ladet (hvis du har taget Chlorella før, vil du se at Chlorella klæber sig til en metalske som en magnet) hvilket gør at det kan binde sig til stærkt positivt ladede tungmetaller, kemikalier eller miljømæssige toksiner.

Undertiden er de positivt ladede stoffer allerede så tæt bundet til vores kropsvæv og celler, at Chlorella ikke kan opsuge det. Det er her, korianderblade kommer ind i billedet. Cilantro kan ændre den elektriske ladning af de positivt ladede stoffer og svække deres greb så chorella effektivt kan fjerne dem.

Cilantro Heavy Metal Detox er designet til at binde sig til tungmetaller at fjerne dem fra kroppen. Kombinationen af økologiske korianderblade (cilantro) og økologisk Chlorella fremkalder en potent udrensende virkning og støtter antioxidanterne i at tilvejebringe en sundhed for kroppens celler.

Nb. Ryst flasken meget grundigt umiddelbart før du indtager dråberne.

Chlorella kan i det lange løb udrense vigtige mineraler som kroppen har brug for. Derfor er det vigtigt at man får tilbørt nok mineraler og sporstoffer gennem ernæring eller kosttilskud, hvis man indtager chlorella i mere end nogle få uger af gangen.

Cilantro Heavy Metal Detox m.fl.