Cancer Selvhelbredelse

Cancer Selvhelbredelse gennem Forestillingsevnens Magi

Denne metode fra Neville Goddard er en af de mest effektive metoder til at manifestere ting i den fysiske verden f.eks. et godt helbred. Jeg har selv brugt metoden med succes overfor familiemedlemmer og venner, der var syge. Metoden bygger på følgende fundamenter: 

1. Din bevidsthedstilstand bestemmer hvorvidt du er sund eller syg

2. Du kan vælge en hviken som helst tilstand af sundhed at  identificere dig med gennem forestillingsevnens magi

3. I praksis skaber man en teaterscene i forestillingen som man selv deltager i og som indbefatter fuldbyrdelsen af dit ønske.

Bevidsthedstilstanden er summen af alt hvad du tror og accepterer som sandhed. Ved at du ændrer dine tanker kan du ændre din skæbne.

Hvis man forestiller sig at man bliver rask mens man føler sig syg så vil man fortsat være syg. Fidusen er at forestille sig at man er rask ved at se bort fra hvad sanserne fortæller og antag sundhedens natur.

Loven om forestillevnens magi er ubegrænset af tid og rum men man har ikke selv indflydelse på hvordan og hvornår ens ønsker bliver opfyldt. 

Forestillingens magi er en kunstart der ligesom enhver anden kunstart behøver praksis for at mestre. Det er ikke de ydre ceremonier som giver resultater i denne kunstart, men en indre kontrolleret forestillingsevne i en afslappet tilstand.

Ønsket er handlingens drivfjeder

Ønsket er handlingens drivfjeder. Du må være forelsket i den tilstand som du jager i en sådan grad at den hjemsøger dit sind. Fiasko opstår kun når du ikke er sulten nok efter forandring, eller du ikke kender manifestationens trin.

Nøglen til at åbne døren til sundheden er at blive eet med ønsket ved at føle dig selv at være det. Hvis du derimod føler at dit ønske umuligt kan opfyldes, så lukker du døren for at ønsket kan komme til udtryk.

Er der grænser for ønsker ?

Skabelsen er allerede sket og derfor kan du få opfyldt enhvert ønske du  kan tro på. Alt som du nogensinde kan få brug for eller ønske er allerede dit. Vi kan ikke skabe noget nyt men vi kan vælge og opdage det som allerede er skabt.

Man skal dog ikke tage let på disse forestilinger for man risikerer at få det man beder om. Selv om man kan ønske hvad man vil så skal man stå til regnskab for resultatet. Det er derfor enbefalelsesværdigt kun at ønske gode ting for sig selv og andre. Du kan sagtens utilsigtet komme til at skade andre. Selv om du ønsker godt for andre så er det ikke sikkert at de opfatter eller oplever det sådan.

Vigtigheden af vedholdenhed

Vedholdenhed i sin forestillingspraksis er vigtigt for at ønsket skal blive realiseret. Hemmeligheden er at fortsætte indtil du har succes med at forestille dig selv i situtationen hvor dit ønske går i opfyldelse.

Manifestationens 7 trin i praksis

1) Hav et stærkt ønske.  

Eks. Du ønsker dig brændende at din mors lungecancer skal forsvinde.

2) Konstruer en scene, en begivenhed – en dialog  som kunne finde sted når dit ønske er gået i opfyldelse. 

I dette tilfælde ville det være en scene som kunne finde sted når din mors cancer er permanent forsvunden. Antag denne tilstand uafhængig af objektive fakta. Der hvor du er i bevidstheden, vil du også være i kroppen.  Placer dig selv i begivenhedens centrum. Der er vigtigt at det er en enkel scene du fokucerer på. Hvis scenen er et håndtryk så hold dig til det og begynd ikke i den forestilling af gå omkring i rummet og gøre en masse forskellige ting. Det får bare tankerne til at flakke omkring.

Eks. Du forestiller dig at du sidder i lærdersofaen i din moders lejlighed I Ballerup. Hun sidder i en lænestol overfor dig. Dan et billede hvor du hører din mor  fortælle dig i een sætning hvor glad hun er for at hun har været cancerfri i 5 år.

Du rejser dig og giver du hende et knus  for at få følesansen med – den vigtigste sans. Du kan dufte hendes kropsduft eller parfume. Lugtesansen er den sans som fæstner sig mest på underbevidstheden næst efter følelsessansen.

Hun siger: “Hvor er jeg glad for at jeg nu har været cancerfri i 5 år”

Du bekræfter hende i udsagnet “Ja det er fantastisk mor”

Det er vigtigt at du hører din mor sige det i hendes eget tonefald og stemme. Se hendes begejstring.

3) Frembring en tilstand af hvile hvor du er døsig men ikke sover.

I denne tilstand vil du kunne kontrollere tankernes retning uden anstrengelse. Som en hjælp kan man forestille sig at man er søvnig.

4)Træd ind i billedet

5) Mærk på tingene som er der – jo flere sanser som tages i brug – jo mere virkeligt føles begivenheden.

Føl dig selv ind i denne tilstand. Følesansen er den vigtigste .Der er en bestemt følelse knyttet til enhver ide i menneskets sind. Det gælder om at fange lige netop den følelse som er forbundet med at du får dit ønske opfyldt.

Mærk hvordan det føles at sidde i sofaen og forestil dig hvad du kan se og høre derfra. Du vil måske kunne se kirken fra vinduet overfor.  Du skal tænke fra den ønskede tilstand og ikke om den. Dette er dette der er  forskellen mellem succes og fiasko.

Duft med din forfinede lugtesans. Du kan måske dufte roserne på bordet.

Lyt omhyggeligt indvendigt og hør din moder fortælle dig hvad du ønsker at høre. Tro på at du har hørt denne stemme udefra. Dialogen må ikke udtrykke den mindste usikkerhed og tvivl.

Se med din finere synssans. Det er vigtigt at fastslå at dette ikke er en øvelse i at visualisere sig selv og andre  udefra. Hvis du ønsker at være i Ballerup må du antage den følelse af være i Ballerup og ikke blot ønske at du var Ballerup mens du ser verden fra Store Heddinge

Man må træde ind i billedet og føle og iagttage fra denne scene. Man må være det man ønsker at opnå. Ved at antage den følelse af at din mor er  det menneske allerede som du ønsker hun skal være, så er du ikke i stand til at tiltrække begivenheder som er i modstrid med dit ideal.

Du har kun een gave du kan give og det er dig selv. Hvis du er et godt menneske i harmoni med sig selv så kan du kun udstråle godhed og harmoni til dine omgivelser, fordi det som du giver, er det du er.

6) Forbliv i denne usynlige tilstand i 3 dage, eller indtil ønskets fuldbyrdelse er opnået.

Gentag scenen igen og igen 5-10 minutter 3 gange dagligt eller indtil du føler at scenen og dialogen er sand for dig. Samtidig vil du mærke at der sker en flytning af energi inden i din krop. Jeg mærker selv energi stige op til toppen af mit hoved eller i panden når jeg bruger metoden.

Dette sker når scenen med opfyldelse af ønsket føles naturligt og har virkelighedens sansemæssige livagtighed. I dette konkrete tilfælde vil du ikke mere være ængstelig ved din mors sundhedstilstand.  Midst ikke denne følelse af ønskets opfyldelse selv om du ikke straks ser objektive fakta som kan bekræfte det. Det nytter ikke noget at antage følelsen af målet det ene øjeblik og så senere glemme det. Følelsen må stadfæstes således at det bliver en vane at tankerne dvæler ved målet. Det er dit eget valg om du vil ændre din tænkning eller fortsætte med dine nuværende tanker.

7) Når man føler at man allerede har frugterne af sit ønske, så er arbejdet gjort. Hvornår ønsket går i opfyldelse afhænger af forestillingens intensitet samt ukendte faktorer.