Cancer Alternativ Behandling Kræft, Knæk Cancerindustrien Helbred dig selv

Cancer Alternativ Behandling

Hvad enhver cancer patient bør vide

Vær ikke bange !

Hvis du eller en du kender har cancer, så er det første du må forstå at man ikke skal være bange. Der er en god chance for at du er bange fordi du måske tror du skal dø, men det skal du ikke!

“Der findes ingen kræfttype, som ingen har overlevet,

uanset hvor fremskreden den var”

Kræft er en meget naturlig, normal proces i kroppen. Alle og enhver har cancer celler. Vi har dem alle. Kroppen er indrettet til at opdage dem og eliminere dem når en celle muterer og bliver til cancer. Dette er sådan en sund krop fungerer.

NB: Dette site kan ikke erstatte vejledning hos kompetent læge eller behandler. Jeg sælger ikke noget og tager ikke cancer patienter i behandling. 

Cancer Fakta Cancer Myter

Der er mange myter og vandrehistorier om kræft. Hvad er sandt og hvad er falsk? Vi ser på dem én efter én.

1. Cancer er en Sygdom

Falsk.

Kræft er et symptom – ikke en sygdom !

Det er ikke cancer som er problemet. Svulsten, knuden blot et symptom men ikke PROBLEMET. Det rigtige problem er at du er syg. Du har en fordøjelsessygdom som påvirker hele kroppen og som resulterer i en eller flere tumors som vokser i din krop. Det er vigtigt at vide at tumors er symptomet. Tumors er ikke det rigtige problem. Hvis de skærer tumoren af så vil kroppen bare danne en anden tumor.

Så hvad foregår der i kroppen hos folk som har cancer? Cancer er et resultat af at kroppen ikke får de rigtige næringsstoffer, den er overbebyrdet med giftstoffer, og er typisk et resultat af et undertrykt immunforsvar. Spørgsmålet er hvad der forårsager dette?

Hvis et træ er sygt med visne blade behandler man ikke de enkelte blade men hele træet. Man vander populært sagt roden. På samme måde er det med kræft. Man giver kroppen det den har brug for så vil den heale sig selv.

Der findes ingen kræfttype, som ingen har overlevet uanset hvor fremstkreden den var. Dette viser at der er en selvhelbredende mekanisme i mennesket ligesom der findes en mekanisme til at få kræft.

Kroppen fremstiller i virkeligheden millioner af kræftceller hver dag . I perioder med megen stress eller usund levevis kan der dannes klynger af kræftceller som så kan danne en knude. Kræftknuder kan komme og gå. Nogle har haft knuder i årtier og har lært at leve med dem. Her er det vigtigt at spørge sig selv “Hvad er det jeg gør eller undlader at gøre, som bringer min krop i denne situationer at den frembringer kræftknuder.

Der findes intet videnskabeligt bevis for at kræft er en sygdom.

2. Cancer forårsages altid af DNA skader i cancer cellerne

Falsk.

Indenfor konventionel medicin mener man at kræft mere eller mindre altid er genetisk. Det er  jo  lukrativt for medicinalindustrien at tage patent på gener til nye “banebrydende” behandlinger som koster astronomiske beløb. Ifølge forskningen er der i virkeligheden kun 5-10% af cancertilældene som er genetiske. Wedster Kehr fra www.cancer.tutor har erfaret at nogle alternative kræftbehandlinger som med rife frekvensgenerator ikke virker på kræftformer som er genetiske.

Vi  behøver ikke blive syge, bare fordi vi har et fejlagtigt gen. Det betyder blot, at vi har en større risiko for at udvikle en vis sygdom. Man kan sige, at det er vores svage område. Dette fejlagtige gen fandtes der allerede inden sygdommen brød ud, men da var personen rask. Defekten ved genet var ikke aktivt på det tidspunkt.

Normalt vil en celles genetiske kode kun forandre sig, hvis den information der kommer fra cellens ydre omgivelser fremkalder en reaktion af stress i cellen. Hver celle i kroppen er i stand til at producere stresshormoner når den oplever indre eller ydre trusler såsom frygt, angst, vrede, luftforurening, kemikalier i maden etc

Cellens normale funktion undergraves af adrenalin og  de  andre stresshormoner som udskilles. Dna modtager forvrænget information som ændrer cellens genetiske adfærd.

I konventionel kræftforskning og behandling  anvendes den teori  at sygdommen opstår som en tilfældig fejl i cellen – og at disse celler skal ydryddes for enhver pris.

Defination af Cancerceller

Alle indenfor konventionel såvel som alternativ medicin er enige om ,at nobelpris vinderen Otto Warburg har ret, når han definerede en cancercelle som en celle med lav ATP energi.

ATP (Adenosine TrIPhosphate) er et molekyle som for det meste frembringes inde i mitokondrierne for hver celle. De leverer der energi til næsten alle de energikrævende processer, som finder sted i levende organismer, såsom cellernes bevægelse og forandring, opbygning af næringsstoffer, musklernes sammentrækning mm.

DNA skader i en cancer celle er en utilsigtet bivirkning af den oprindelige årsag til cancer, den er ikke årsag til at cellen har cancer. Sandheden er, at hvis forskerne var i stand til at helbrede DNA skaden så ville det ikke kurere kræften.Da en DNA skade i en celle finder sted på helt vilkårlige steder i cellen vil det være utænkeligt at denne skade præcist kunne blokere for ATP produktionen. Så teorien om at Cancer forårsages af DNA skader i cancer cellerne er noget vrøvl.

Hvad er årsagen til Kræft ?

Canceren opstår ifølge Webster Kehr (cancertutor.com) ved at pleomorphiske bakterier (Bakterier som ændrer deres form dramatisk i løbet af en livscyklus) trænger ind i cellerne og blokerer for deres ATP produktion  ved at blokerer for glukose. Bakterier elsker at spise glukose. Minder mængder glukose resulterer i mindre mængder råstoffer Pyrodruesyre (en kemisk forbindelse som dannes ved nedbrydning af kulhydrater). De pleomorphiske bakterier blev først opdaget af pathologen William Russell (1852-1940)

Hvis en celle ikke får de nødvendige livsvigtige næringsstoffer og ilt til rådighed bliver den nødt til enten at dø eller tilpasse sig et iltfattigt (anaerobe) miljø ved at mutere og derved blive til en kræftcelle. Derved kan cellen få dækket noget af deres behov for energi gennem spildprodukter fra stofskifteprocessen.

Mikroberne indeni cancer cellerne er kun een af årsagerne til at folk får cancer. Der er også mikrober og parasitter i organer som lever og bugspytkirtlen hvor de stjæler næring og udskiller mycotoxiner og andre affaldsstoffer. Mycotoxiner er svampegifte hvoraf nogle såsom aflatoxiner, ochratoxiner og fumonisiner er kendt for at være kræftfremkaldende. Fumosiner er bla. sat i forbindelse med spiserørskræft. Disse mikrober som vi kan have store mængder af i blodet, medvirker til at svække immunforsvaret. 

3. Cancer forskere arbejder ihærdigt på at finde metoder til at helbrede denne DNA skade.

Irrelevant eftersom påstand 2 er falsk.

4. En kur mod cancer ligger mindst 50 år ud i fremtiden.

Falsk – Vi har allerede masser af måder at helbrede cancer på som har været tilgængeligte over 50 år. Pionererne bag mange af cancerkurene  som f.eks Protocel ,har imidlertid aldrig fået lov til at få deres metoder testet videnskabeligt. Andre Cancerkure såsom RIGVIR har bevist deres effektivitet videnskabeligt, men er kun tilgængeligt i ganske få lande. Pionere som Burzynski udfører masser af forsking over sine ugiftige og effektive antineoplastoner, men bliver ustandseligt retsforfulgt. Sådan kan man blive ved. 

5. Hvis man fandt en cancer kur ville kræftlægerne straks benytte kuren.

Falsk. Dette er ren nonsens. Formålet med en medicinalindustri er ikke at helbrede folk eller at gøre dem sundere. Formålet er alene at tjene penge til ejerne. Det er derfor aldrig de syges behov, der styrer produktudviklingen. Det er kun den købedygtige efterspørgsel, man retter sig efter. Derfor vil cancerindustrien aldrig frigøre en ny medicin som helbreder cancer, selv hvis de ved et uheld fandt en. Hvis medicinen helbredte cancer, ville det jo nedsætte profitten betragteligt.

Hvis kræftlæger fortalte deres patienter at de ikke skulle gøre andet end at drikke ¼ liter økologisk blå druesaft og ¼ liter gulerodssaft hver dag med lidt rødbede saft i )  og røre sig tilstrækkeligt,så ville helbredelses raten ryge i vejret med raketfart i stedet for de ca. 2 % af cancerpatienterne som forskningen har vist bliver hjulpet af kemoterapi.

Link til den oprindelige Australske undersøgelse fra 2004 – Chemoterapy 5 year survival

6. De danske lægers Hormonbehandlinger forårsager Kræft

Sand. I Danmark udsættes tusindvis af kvinder, som er i overgangsalderen, for en kræftrisiko hvert år ved utidssvarende  hormonbehandling.

Læs mere her om E3N – Studiet

7. En æbleformet krop giver større kræftrisiko.

Sand.

Hvis man er overvægtig, er det afgørende, hvor på kroppen fedtet er placeret *1).Hvis det er på den øverste del af kroppen, dvs.  omkring brystkassen og maven – (æbleformet) er fedtet farligere, end hvis det sidder på lår eller bagdel (Pæreformet). Jo højere fedtet har sat sig på kroppen, jo større er risiko er der for at få cancer og andre lidelser som hjertelidelser eller diabetes.

Hvis fedtet har sat sig på lår og bagdel, er det knapt så farligt idet det er længere fra de centrale organer og ikke så let finder vel ind i blodårerne. Brede hofter indikerer desuden at personen er disponeret for at have mere vital energi end en person med smalle hofter.

Hvorfor er kræftdødsraten eksploderet siden 1. verdenskrig ?

Ifølge læge Carsten Vagn Hansen i udfordringen var der højest et par procent af danskerne, der døde af kræft før 1. verdenskrig mens 1/3 af danskerne dør af kræft i dag. Kræft og ikke mindst den traditionelle behandling af cancer – kemoterapi  og stråling er derved den hyppigste dødsårsag. Hvad kan så være årsagen til denne voldsomme stigning af dødsfald pga. cancer? Der kan være mange årsager ikke mindst mammografi.som i sig selv forårsager cancer. Hvis man sammenligner livsstilen for 100 år siden og nu, så er den meget forskellig. Her er 3 vigtige faktorer.

1. Ernæring og livsstil

 

I starten af 1900 tallet fik vi cigaretter, det hvide sukker og margarinen, og fremkomsten af kemiske lægemidler, kunstige farvestoffer og smagsstoffer i maden – det hele eksploderede. Vi spiser meget tilberedt mad nu i stedet for frisk mad.

 

Vi er nødt til at vende tilbage til mad som kommer direkte fra jorden i sin naturlige form – frugter og grønsager. Alt det vi behøver af mad kommer direkte fra jorden så det er meget simpelt.

Problemet er at vi er overfodret, men med den forkerte mad. Vi svælger i proteiner, fedt og kulhydrater, men får ikke nogle af vigtige mikronæringsmidler såsom vitaminer, enzymer, mineraler, antioxidanter og tusindvis af phytonæringsstoffer i frugter, grønsager og urter såsom carotener, lutein og flavonoider, som støtter kroppens evne til at hele og fungere optimalt.

Ikke alene mangler vi mange næringsstoffer i den daglige kost, vi tilsætter også disse kunstige, menneskeskabte stoffer som farver, smagsstoffer, sportsdrikke, fastfood, mad som har været i mikrobølgeovn, fået tilført store mængder salt, sukker mm. Stoffer som forurener kroppen med kemikalier. 

Hvis du lever et ubalanceret liv hvor du drikker meget, ryger meget, tager stoffer eller tager et eller flere kemiske mediciner så undertrykker de immunforsvaret. Disse faktorer befordrer alle cancer. Der er ingen kemisk medicin som er godt for dig.

Så hvis du føler dig skidt tilpas så er det ikke fordi du mangler en kemisk medicin. Kemisk lægeordineret medicin helbreder ikke noget – de maskerer kun symptomerne uden at tage fat i den oprindelige årsag til sygdommen. Lægeordineret medicin er beregnet til at holde dig i live i lang tid, afhængig af medicin men uden at helbrede.

Vejen til sundhed går især gennem en ernæring som supplerer kroppen med alle byggematerialerne, som den har behov for til at reparere og regenerere sig selv. Den gode nyhed er at du selv kan gøre dette. Din diæt og din livsstil er vigtigt faktorer. Druk og rygning forårsager cancer.

Overvægt er også en vigtig årsag til cancer. Ved overvægt er din krop i en kronisk tilstand af inflammationer og den er overfodret og overbelastet.

2. Manglende Motion

Sammenlignet med vore forfædre så bevæger vi os ikke ret meget i dag. De fleste havde tidligere manuelt, fysisk arbejde. De spiste frisk mad som de selv dyrkede lokalt. Bevægelse er livet selv.

Når du bevæger dig sender du et signal til kroppen om at blive stærkere og at leve.

3. Stress

Stress undertrykker dit immunsystem. Det kan være stress i et forhold, stress på arbejde eller stress gennem for meget motion, f.eks. gennem maratonløb. Det kan også være følelser som had, vrede og angst. Hvis du altid er negativ overfor dig selv eller andre, er du i en kronisk tilstand af inflammationer og stress. Dine stresshormoner kortison og adrenalin  frigives, når du er under pres. Disse hormoner produceres i binyrerne.
Når vi oplever angst, trusler og utilfredshed, øger binyrerne produktionen af stresshormoner. Hvis binyrerne konstant producerer stresshormoner vil det skabe ubalance i krop og sind, og man bliver syg. Herman kan man lægge fundamentet til cancer i kroppen.

Du har et valg – Det er dit liv!

Ovenstående 3 faktorer vil enten fremme eller modvirke sygdom – afhængig af dine valg. Dette er nøglen for du har et valg. Du er i stand til at vende din helbredstilstand 180 grader ved at ændre den måde du lever dit liv på.

Lad ikke nogen haste dig igennem operation,kemoterapi  eller strålebehandling. Du har tid. De fleste cancertilfælde er ikke livstruende. Faktisk føler de fleste cancerpatienter som får cancerdiagnosen sig godt tilpas – indtil de får dommen fra Lægen.

Hyppigt siger lægen til dig at du straks skal begynde med kemoterapi eller lignende. Det er noget de siger pr automatik, som de har lært under uddannelsen, som er sponseret af industrien. Det er et trick for at undgå at du tænker selv. Frygt er den største motivator for at lade sig skære i (operation) forgifte (Kemoterapi) eller forbrændt (stråling).Går man lægen nærmere på klingen og så vil vedkommende måske indrømme at du har nogen tid. Man vil snildt kunne udsætte den traditionelle behandling i 1-3 måneder.

I denne tid kan du ændre din livsstil radikalt og se hvad der sker. Mange har oplevet at deres tumorer er skrumpet betydeligt eller er helt forsvundet.

Knæk Cancer Industrien – Helbred dig selv !

Indenfor konventionel kræftbehandling anser man cancerens udvikling for at være lineær. Når du én gang har fået en tumor så kan det kun gå én vej – så kan den kun vokse og spredes overalt i din krop.

Imidlertid har de seneste års kliniske studier vist at kroppen kan helbrede sig selv. Det kaldes spontant regression. Kroppen skabte canceren og kroppen kan helbrede sig selv. Du skal blot give kroppen en passende næring og omsorg.

Hvis du ikke har det godt med at blive opereret, undergå kemoterapi  eller strålebehandling så gør det ikke. Ligeledes skal du ikke lade dig underkaste alternative terapier som velmenende venner foreslår, hvis ikke du har det godt med det. Lyt til dine instinkter, og gør ikke noget som du ikke har det godt med. Det er dit liv. Det er dig som har kontrollen over dit liv. Hvis du har en tro så brug bønnens kraft. Når du træder ud i det ukendte så kan mirakler ske i dit liv.

Cancer Alternativ Behandling Overblik

Cancer behandlingen afhænger især af hvilken type cancer det drejer sig om, hvilken stadie den er i og hvor mange penge og kræfter man kan lægge i forløbet.

RIGVIR Virusterapi kunne være værd at overveje hvis man er godt ved muffen. Det er videnskabeligt bevist at behandlingerne er effektive og uden bivirkninger. Man vil normalt anbefale RIGVIR efter operation i stedet for kemoterapi  eller strålebehandlinger.

Cellect/Budvig er en effektiv behandling for dig som ikke har 1 million i friværdi, men som vil afsætte 10.000 kroner om måneden og er motiveret til at gå i gang med ændring af livsstilen. Da god vejledning er essentielt ved livstruende sygdomme kan man evt. indlede behandlingen med et ophold på Budwig centret i Spanien.

Protocel er en  behandlingsmetode og appellerer til  folk som ellers ikke tager en masse kosttilskud. Man kan købe Protocel i Sverige. Den amerikanske fødevarestyrelse FDA har aldrig givet tilladelse til at man undersøgte Protocels effektivitet gennem videnskabelige studier – man kan jo kun gisne om hvorfor.

Forestillingsevnen kan man anvende, selv hvis man er fattig som en kirkerotte, når blot motivitationen på at blive rask er stærk. Jeg har selv med held anvendt metoden i anden sammenhæng. Det er kun dig selv som sætter begrænsningerne.

Aktivt kul lindrer bivirkninger ved konventionel cancerbehandling men mange er blevet helbredt med aktivt kul som den primære kræftbehandling. Man kan sagtens kombinere aktivt kul med andre tiltag blot man lader der gå to timer fra man indtager aktivt kul og kosttilskud/medicin.

Østrogendominans er ofte årsag til brystcancer hos kvinder og prostatakræft hos mænd. Det er en god ide at få tjekket ved en spyttest om østrogenerne dominerer. Naturlig progesteron kan modvirke kræft.

 

Chris Warks Knæk Cancer Diæt

Chris Wark
Chris Wark

Chris Wark fik diagnosen tyktarmskræft i 3 stadie i 2004. Gennem operation fjernede lægerne 1/3 af hans tyktarm, men han afslog kemoterapi.

 

 

 

Her i 2016 lever han i bedste velgående. Han rejser USA tyndt og holder foredrag om hvad han spiste og gjorde for at komme canceren til livs. Chris spiste nogenlunde de samme ting dagligt, alt efter hvilke grønsager der var tilgængelige for årsiden.

1 – Chris’  Gigantiske Anti-Cancer Salat (Se Video øverst th)

anticancer salatSalaten følger disse regler:

Regel nr. 1 – Salaten består så vidt muligt af økologisk ingredienser

Regel nr. 2 – Salaten består af rå grønsager som har vist sig gennem videnskabelige studier, at være bedst til at bekæmpe cancer.

Regel nr. 3 – Intet kød eller mælkeprodukter i salaten

Chris spiste denne salat 2 gange dagligt. Afhængig af hvad der er tilgængeligt af  årstidens grønsager består salaten af:

Spinat, romaine salat, grønkål, tandfri vårsalat (feldsalat), rucola, baby svampe (økologiske), zucchini eller squash, rødløg, peberfrugter: rød, grøn, gul, broccoli, bladselleri, avocado

NB: Ingen Eisberg Salat

Spirer af økologiske lucernefrø, broccoli, mungbønner, grønne linser, kikærter, solsikkekerner mm. som man let kan spire selv. Ved at man selv fremstiller spirerne, er  de meget lettere at fordøje, altid friske, billige, økologiske. De indeholder mange flere vitaminer, mineraler og enzymer end hvis de ikke er spiret.

Mandler

Surkål (rå): Hvis ikke man kan købe upastaureret surkål, kan man fremstille den selv.

        Opskrift på rå surkål:

  • Fint strimlet hvidkål blandes med 1 spsk salt pr. kg kål, pakkes i krukke/glas og presses  sammen, til kålen danner saft. Det er vigtigt at kålen er dækket af saften. Man kan evt tilsætte lidt saltvand som har været kogt og derefter afkølet til stuetemperetur.
  • Gæringen udvikler sig bedst ved at tilsætte 1-2 spsk rå surkålssaft pr kilo hvidkål
  • Tilsæt 3 tørrede laurbærblade, 30 hele enebær samt dild  pr kilo kål – dette giver en god smag.
  • Stilles under pres (ved større krukker) og sættes til gæring ved 23-24 grader i 2 dage og derefter ved 21-22 grader i et par uger.
  • Opbevares derefter i køleskab. 

        NB: Henkogningsplas er velegnede, da der kan sive luft ud fra gæringsprocellen, men ikke ind.

Salatdressing: Økologisk ekstra virgin olivenolie, Økologisk æble cider med moderkulturen, Bragg organic sprinkle.

Krydderier: Økologisk Karry, Cayennepeber, hvidløgspulver,

Se Video her

NB: Ved økologisk æblecider er det vigtigt ifølge Paul Bragg, at moderkulturen er indeholdt i produktet. Chris anvendte Bragg ecological able cider vinegar, men jeg fandt et tilsvarende produkt her til under 1/3 af prisen.

 

2 – Chris’ Anti-Cancer Grønsagssaft

Anticancer grønsagssaftEn vigtig del af Chris’ anti-cancer diæt bestod i at drikke 2 liter friskpresset grønsagssaft hver dag fordelt over ca. 6 gange.

Saft er en let måde at gøre ca. 90 % af næringsstofferne tilgængelige for at blive optaget af systemet. Hvis du skulle tygge gulerødderne, ville kun ca. 30 % af næringsstofferne blive optaget og kun få procent, hvis din krop er overbelastet med toksiner.

Hvis du har en slow juicer kan du lave 2 liter saft om morgenen til hele dagen. Put saften i et henkogningsglas eller flaske som er lufttæt og stil den i køleskabet. Du drikker så  300-350 ml  før anden mad, om morgenen, midt på formiddagen, ved frokosttid, om eftermiddagen, ved aftensmaden og før du går i seng.

NB: Det er vigtigt at du bruger en slow juicer, da saften ellers ikke holde sig en hel dag. Hvis du bruger en centrifugal saftpresser skal saften drikkes med det samme.

Spis dine frugter og lav saft af dine grønsager

Frugtjuice har en stor mængde koncentreret frugtsukker, som kan være problematisk når man er syg. Som følge heraf drak Chris ikke frugtjuice. En god tommelfingerregel er “Spis dine frugter og lav saft af dine grønsager” . Frugt egner sig bedre i smoothies idet man her spiser hele frugten. Fibrene nedsætter den hastighed som sukkeret bliver absorberet på i blodstømmen.

Gransagssaft kan kombineres på et utal antal måder. Her er den kombination som Chris drak mest:

5 gulerødder

5 bladselleri stilke

¼ rødbede (rod + stilk)

Frisk ingefær (som en 2 krone – eller efter behag).

NB: Sørg for at det er økologiske grønsager..

Gulerodssaft

Rå gulerodssaft er rig på næringsstoffer, som bekæmper kræft såsom A,B,C,D,E og K vitaminer. Alpha—karotin og Lignaner. Lignaner er fiberlignende molekyler, der findes i planter, og som effektivt er i stand til at binde de giftstoffer, der er i fordøjelseskanalen.

Gulerodssaft er også en god naturlig kilde til kalium, salt, kalk, magnesium, jern, svovl, silicium m.fl.

Karotiner og A Vitamin har vist sig at have en stærk evne til at blokere for cancer forårsaget af virus,kemoterapi  og bestråling.

Chris tilføjede også gerne alkalisk grønt pulver som Perfect Food Raw. Det er sammensat af 35 økologiske grønsager, spirer mm. og er rigt på klorofyl, mineraler, sporstoffer, antioxidanter, enzymer og probiotics.

Man kan tilføje så mange grønsager, som man har lyst til såsom hvidkål, blomkål, asparges, peberfrugt, agurk mm.

Det er ikke optimalt at lave saft på grønkål eller spinat da de ikke indeholder ret megen saft. Sådanne grønsager kan man i stedet putte i smoothies. Herved går der ikke noget til spilde.

Se mere her:

(Deflora S, Bagnasco M, Vainio H. Modulation of genotoxic and related effects by carotenoids and vitamin A in experimental models: mechanistic issues. Mutagenesis 14: 153-172, 1999.)

The Juicing Bible

3 – Chris’ Kokusnød frugt Anti-Cancer Smoothie

Denne kokusnød superfrugt antioxidant anti-cancer smoothie drak Chris dagligt da han kæmpede med kræften.I videoen her viser Chris hvordan man håndterer en ung kokosnød og laver en smoothie i 3 trin. Hvis man har en stærk blender kan man spare tid ved at blende alle ingredienserne samtidigt.

1-Først laver man kokosmælk ved at blende saften og frugtkødet.

2- Dernæst tilsættes en kop dybfrosne blåbær, brombær, hindbær og jordbær som blendes i kokosmælken.

3- Derpå kan man tilsætte en frossen banan. Den smager godt i smoothien og man behøver ikke at tilsætte is. Det er desuden en god måde at gemme bananerne på, inden de bliver overmodne.

I Danmark kan det være svært at få unge kokosnødder, men man kan bruge de velkendte brune i stedet. Det giver en tykkere smoothie så man kan nøjes med 1/3  kokusnød som man skærer i mindre stykker, og skærer den brune hinde bort. Det kræver en stærk blender. Den resterende kokusnød kan holde sig et par dage i køleskabet. I denne video er vist en smart måde at åbne en kokusnød på, uden at saften går til spilde. Der er også tips om, hvordan man afgører om en kokusnød er frisk,inden man køber den.

Cancer Alternativ Behandling

Kræft behandlinger som du ikke har hørt om kunne redde dit liv !

Udover de cancerkure som er beskrevet her, findes der mange andre virkningsfulde metoder. F.eks. er medicinsk canabis et effektivt middel mod cancer. Heldigvis er der andre som skriver om disse behandlingsmetoder.

Lad os starte med nogle kendsgerninger du måske ikke har hørt om før.

1. Kræftceller kan føres tilbage til at blive normale celler. Der finder adskillige kræftkure som giver dette resultat.

2. Den samme type kræft kan variere med en overlevelsesrate på mellem 3 % og helt op til  90 % ifølge Webster Kehr (www.cancertutor.com). Det afhænger af hvilken behandling man vælger, og naturligvis  i hvilken forfatning kroppen og immunforsvaret er i. Næsten alle vælger behandlinger med 3 % overlevelsesrate fordi de ikke kender de behandlinger som kan give en optimal  chance for helbredelse. Herbredelse indenfor konventionel medicin beregnes som en 5 årig periode efter at diagnosen er foretaget.

3. Billige, sikre og blide kræftkure med en stor helbredelsesrate har eksisteret I årtier, men kun få ved at disse kure eksisterer. Det er kure som på trods af at de ofte har været medvirkende til helbredelse af hundrede eller tusinder af mennesker for kræft og har været været tilgængelige i årtier, stadigt er relativt ukendte i Danmark.

NB: Når man er syg kan det knibe med overskud til at gå i gang med en masse tiltag. Det er derfor godt at have en god ven eller partner som kan hjælpe en med tilberedningen af de forskellige ingredienser til de forskellige kure.

Det er en god ide at få professionel hjælp hos www.cancertutor.com. Folkene bag denne hjemmeside har rådgivet i tusindvis af kræftpatienter over hele verden, og kan sammensætte en kur som passer til ens behov og økonomi.

Natron Ahornsirup Anti-Cancer Kur

Natron Ahornsirup

Denne kræftkur, blev opdaget og anvendt af amerikaneren Jim Kelmun. Han fandt ud af at en blanding af ahornsirup og natriumbikarbonat er virksom mod kræftceller. Princippet er at ahornsirup virker som en trojansk hest til at få det stærkt basiske natriumbikarbonat ind i kræftcellerne.

Natron/Ahornsirul Anti-Cancer Kuren er vigtig da et stærk basisk indre miljø gør livet svært for kræftcellerne, idet de så ikke deler sig så hurtig.

Efter at have været i gang med Natron og Ahornsirup  4-6 uger så skifter man over til at indtage koralkalk fremover. .

Link til Natron /Ahornsirup Anti-Cancer Kure

MSM Cancerkur

MSM
MSM Cancerkur

MSM (methylsulfonylmelhan)  er organisk svovl dvs. i en form kroppen kan optage og udnytte.

MSM cancerkuren  tager vare på smerter og inflammationer og mange andre aspekter som er vigtige for kræft patienter. Det er derfor en interessant kur ikke kun for mod kræft men mod alle sygdomme.

 

Cancerpatienter anvender kuren til at vaske giftstofferne ud af cellerne 2 gange dagligt. Til dette formål anvender man for optimal effekt uover MSM en række naturlige stoffer såsom  C vitamin i en speciel letoptagelig form og  Liph – et letoptageligt silicium produkt som er meget alkalisk samt urteproduktet protandim. 

Link til MSM Cancerkur

Protocel Cancerkuren 

Protocel cancerkuren blev udviklet at en amerikansk kemiker Jim Sheridan som et specifikt middel til at kurere cancer. Protocel er et unik produkt som i modsætning til andre ikke booster immunsystemet og ikke består af vitaminer og mineraler som har anticancer egenskaber. I stedet minimerer den cancercellernes mulighed for at få energi, så de udsultes og dør.

Protocel er til at skabt til målrettet at få kræftcellerne til at kollapse og dø uden at skade sunde celler. Protocel er i stand til at gøre dette ved målrettet at gå efter det anaerobiske aspekt af kræftcellerne. Det er et billigt  middel mod cancer.

Warburgs opdagelse

I 1930´ erne opdagede Nobelpristager Otto Warburg at cancerceller har en åndedrætsrate som er en del lavere end normale sunde celler. Hans konklusion var at cancerceller trives i et iltfattigt eller anaerobisk miljø. Kræftcellerne får det meste af deres energi ved at fermentere sukkerstoffer i stedet for at forbrænde energi fra forskellig ernæring ved hjælp af ilt som sunde celler gør.

Protocel – et sundhedsfremmende produkt

Protocel har en magtfuld evne til at fjerne skadede og uproduktive celler fra kroppen, som har været nødsaget til at omdanne sig til anaeorobe celler for at overleve. Alle anaorobe celler er usunde eller anormale men ikke nødvendigvis kræftceller.

Som en følge af at anaeorobe celler er involveret i mange kroniske sygdomme som leddegigt, kronisk trætheds syndrom, forhøje blodtryk, diabetes, multipel sklerose, vira infektioner mm så har det vist sig at Protocel kan være effektiv til at forbedre mange helbredsproblemer.

Fordele ved Protocel Protokollen:

1. Virker på næsten alle kræfttyper, bla. rigtigt godt på livmoderhalskræft, blærekræft, nyrekræft, prostatacancer, tyktarmskræft m.fl- ifølge Tanyla Harter Pierce (forfatter til bogen   “Outsmart your cancer” . Den virker i reglen hurtigst på patienter med aggressiv cancer. 

2. Ugiftig

Ulember ved Protocel Protokollen:

1.  Kurerer tilsyneladende kun cancer i 50% af tilfældene, selv hvis man tager  midlet korrekt. Man vil dog normalt i løbet af få dage kunne konstatere om cancerceller bliver nedbrudt pga, specielle symptomer som kaldes for lysis. I nogle tilfælde kan der gå helt op til 3 måneder før kræftknuderne begynder at forminskes.

2. Lidt mindre effektiv ved børn i 6-8 års alderen, i teanager alderen samt kvinder og mænd i overgangsalderen.

3. Man må følge avisningerne strikt for at kuren  kan virke. Ifølge  Paul Winter, anvender 1/3 af cancerpatienterne kuren forkert. Det er derfor essentielt at følge anvisningene omhyggeligt.

 Link til Protocel Anticancer Protocollen

Værdien af positive omgivelser

Hvis man har kræft er det meget vigtigt at man har opbakning af familie og venner som er positive overfor alternativ behandling af kræft. Man må venligt men bestemt bede de som ikke tror på naturens medicin om at holde sig væk fra patienten eller holde deres mund. 

En Holistisk tilgang til Behandling af Cancer

Et alternativt  syn på kræft er at mennesket med dets krop, sind og ånd som en overordnet helhed  bestemmer over cellerne og ikke omvendt. De syge celler er kun et symptom på at noget er opstået som en ubalance i mennesket som helhed.

I dette perspektiv er det muligt at behandle sygdommen mere holistisk. Den dybeste årsag vil normalt skulle søges uden for den fysiske krop. Der kan være psykiske elller fysiske traumas , følselsesmæssige belastninger som der må tages vare på før en egentlig helbredelse kan finde sted. Samtidigt er det vigtigt at tage vare på kroppen så den får de rigtige ernæringsmæssige byggeklodser- såsom mineraler, vitaminer mm. At syrebase balancen er i hormoni mm.

Vi ser kræft som en multifaktoriel sygdom, en sygdom med årsager på mange planer: fysisk, genetisk, miljømæssigt, psykisk, socialt og sjæleligt. Derfor må en effektiv kræftbehandling arbejde på flere planer. En helbredelsesproces er således individuel, langvarig og svær.

Der kan være emotionelle årsager til at kræften kom som man må have løst. Der er en grund til at sygdom dukker op. Ofte vil de samme emotionelle blokeringer,  som er årsag til kræften, blokere for alternativ behandling – som af natur er af mere subtil art.

Louise Hay er inde på i sin bog “Sund i Sind – Sund i Krop” at kræft kan skyldes fortvivlelse eller had til andre som man føles sig dybt såret af – gerne noget som har stået på i mange år. Man kan også bære på en dyb hemmelighed eller sorg. Man kan lave en af de følgende bekræftigelser.

Jeg tilgiver og frigiver kærligt alt fra fortiden. Jeg vælger at fylde min verden med glæde. Jeg elsker og værdsætter mig selv.

Noter

*1)   (Cancer Detection and Prevention 17,no. 1 [1993]: 283-382)

Litteratur og Links

“Den Medicinske Seer” af Anthony William

“Den medicinske seers kostguide”af Anthony William

cancerdecisions.com  Dette er Ralph Moss´s hjemmeside. En stor ekspertise på området.

 Udgivet d. 17 Okt 2014 af Kristian