Bugspytkirtelkræft, Pancreascancer Alternativ Behandling

Bugspytkirtelkræft

Alternativ Behandling

 Der er omkring 1000 mænd og kvinder, næsten altid over 50 år, som årligt får diagnosticeret kræft i bugspytkirtlen i Danmark.

Årsagerne til bygspytkirtelkræft kan bla. være tobaksrygning, overdreven indtagelse af alkohol, kronisk betændelse i bugspytkirtlen eller junkfood. En anden årsag er, hvis man i forvejen har været opereret f.eks. fået fjernet en del af mavesækken pga. fedme.

Tandkødsbetændelse og Bugspytkirtelkræft

Flere undersøgelser knytter tandkødsbetændelse sammen med kræft i bygspytkirtlen. En undersøgelse *1) tilbage fra 2007, viste, at paradentose forøger risikoen for kræft i bugspytkirtlen signifikant med hele 63 procent.

I en nyere undersøgelse *2) fra 2016 deltog ca. 140.000 mennesker med tandkødsbetændelse og en kontrolgruppe på 75.000. Undersøgelsen viste en signifikant forbindelse mellem tandkødsbetændelse og risikoen for at få bugspytkirtelkræft især for folk der var 65 år eller mere. Undersøgelsen korrigerede for andre risikofaktorer som tobaksrygning, overdreven indtagelse af alkohol, diabetes m.fl.

Konventionel behandling

Eneste konventionel behandling er tidlig operation, hvis der ikke er tegn på at canceren har spredt sig. I 70 % af tilfældene er kræften lokaliseret i den del af bugspytkirtlen som vender ind mod tolvfingertarmen. Ved operationen vil man ofte fjerne galdeblæren og dele af bugspytkirtelen, tolvfingertarmen og mavesækken.

Ofte opdages bygspykirtelkræft så sent at operation er umulig. Under alle omstændigheder vil fordøjelsen næppe herefter komme til at fungere optimalt mere.

Bugspytkirtelkræft – Alternativ Behandling

Som følge af at bugspytkirtelkræft er en alvorlig sygdom, som hurtigt kan sprede sig og komme ud af kontrol, kan kun de mest virkningsfulde alternativ behandlinger af bugspytkirtelkræft såsom Rigvir og Cellect/Budvig anbefales.

I tilfælde af at svulsten helt lukker af for tolvfingertarmen kan man med en kikkertteknik indsætte et metalrør så der skabes adgang. Hvis svulsten blokerer for adgangen til galdeblæren, kan det blive nødvendigt at fjerne svulsten eller galdeblæren ved operation.

NB: Forvent ikke at alternativ behandling for bugspytkirtelkræft får kræftknuden til at krympe hurtigt nok til at fjerne blokeringen

1.Rigvir

Rigvir Virusterapi er en veldokumenteret og effektiv behandling mod bugspytkirtelkræft. Rigvir Virus ødelægger kræftcellerne i bugspytkirtlen og aktiverer immunforsvaret som herefter udsletter de resterende cancerceller.

Ulemperne ved Rigvir er at den er dyr og at man skal til Letland eller Tyskland første gang for at få behandlingen. Hvis ikke canceren har spredt sig vil man typisk bliver opereret først i Danmark. Rigvir kan herefter modvirker at kræften vender tilbage.

2.Cellect Budwig

Cellect/Budvig Protokollen  er en anbefalet kur mod Prostatakræft. Den er effektiv og kan anvendes, selv om man er på blodfortyndende medicin. Kuren kan sagtens løbe op i  over  5000 kr. om måneden og er ret omstændig.Cellect/Trikan er langt den vigtigste del af kuren. Fred Eicorn som udviklede Cellect kurerede sig selv for bugspytkirtelkræft.

Eftersom kræft ikke er at spøge med, anbefales det at man søger professional hjælp. Man kan kontakte Mike Vrentas som er ekspert I denne Cellekt/Budwig protokolen eller  Budwig Centret i Spanien som har stor ekspertise.

Bugspytkirtelkræft – Patienthistorier

Fred Eichorn helbredt med Cellect (klik på link)

Helbredt gennem Budwig Diæt mm.

Jeg havde ingen tvivl om, at det ville være godt for min mand at begynde på budwig protokollen med hørfrøolie og skyr. Min mand havde en meget stor, kræftknude i bugspytkirtelen,som havde spredt sig, i 1994. Han fik mange alternative ting med ingen medicin, (medmindre man medregner hans 3 ugers IV behandlinger med b 18 vitamin/Laetrile). Han indtog også hørfrøolie/skyr 3 gange om dagen.

Til sin kirurgs forbavselse, havde min mand det godt, 5 måneder efter operationen. Kirurgen havde fortalt os, at min mand højest sandsynligt kun havde 3 måneder tilbage at leve i.

Min man blev syg i slutningen af ​​december år 1993 og røg ud og ind af hospitalet indtil han i maj 1994 gennem sonderende kirurgi fik ovennævnte dystre diagnose. Men efter vi kom hjem og fik ham på saftpresning, begyndte han bare at få det bedre. Jeg lavede frisk grøntsagssaft og gav ham 1/3 liter at drikke hver anden time. Og vi fulgte kostplanen samvittighedsfuldt – intet kød, absolut intet svinekød, ingen sukker, ingen forarbejdede fødevarer af enhver art, etc. etc. og han fik det bedre og bedre.

Endelig i november 1994, skrev jeg til kirurgen og bad ham om at booke en CT-scanning til vores aftale den 5. december 1994. Han gjorde det, og da kirurgen kom for at give os en rapport, rystede han bare på hovedet og sagde “Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige jer, men der er ingen kræft derinde. Jeg fik endda radiologen til at komme tilbage og studere rapporten, og vi kan ikke se noget unormalt indeni af nogen art. “

Min mand var 54 år, han blev syg. Han har det stadig godt og er stadig med mig i dag.

Nan Parsons

 Fra Budwig Centret i Spanien

 Helbredt gennem Cancell (Protocel 50)

Bill blev I marts 1988 diagnosticeret for pancreascancer. Hans læger gav ham højst 6 måneder mere at leve i. Bill valgte ikke at modtage nogen form for konventionel behandling og startede straks på Cancell (Protocel 50). Han fortsatte med at tage produktet i 2½ år – fra 1988 til 1991. Herefter blev han erklæret cancerfri af sin forbløffede cancerlæge. 

Bill tog ikke nogen former for kosttilskud, urter, mineraler, vitaminer, enzymer mm. mens han var på protocel. Han tog protocel efter forskrifterne dvs. ¼ teskefuldhver 6 time, dvs. 4 gange i døgnet. Han skar ned på sit indtag af rødt kød og undgik sukker. 15 år efter dødsdommen fra lægen er han stadig fuldstændig fri for cancer og frisk og sund.

 Kilde: Outsmart your cancer – Tanya Harter Piece

Links:

Cancer Altenativ Cancer Behandling

Protocel

Noter

*1) » Pancreatic Cancer Linked To Poor Oral Hygiene

*2)» Chang JS et. al.:Investigating the Association Between Periodontal Disease and Risk of Pancreatic Cancer

Udgivet d. 23/4 – 2016 af Kristian