Bugspytkirtel Dr Reckeweg R72

Bugspytkirtel Dr Reckeweg R72

Indhold bla. : ” Colocynthis D6, Lycopodium D6, Momordica balsamina D4, Phosphorus D6

Indikationer:
Bugspytkirtel-dråber. Pancreatitis (betændelse i bugspytkirtlen), andre sygdomme i bugspytkirtlen. Diabetes.

clcnthsColocynthis(kolokvint på dansk)  er et giftigt græskar som allerede blev brugt af  de gamle græske læger til udrensning. I homøopatien støder man den tørrede frugt og lader den trække i alkohol. Den anvendes bla. til at lindre alvorlige mavekramper pga. fordøjelsesproblemer og sygdomme i fordøjelsesorganerne.

Dosering:

Dråberne kan tages ufortyndet direkte på tungen eller fortyndet med lidt vand. Uden at berøre metal, holdes dråberne inde i munden i 3 minutter. Derved bliver de optaget af slimhinderne. Lad der gå 20-30 minutter før og efter et måltid.

Hvis ikke andet er foreskrevet, er dosis til voksne  10-15 dråber 3 gange dagligt. Til børn over 12 år er dosis 5-8 dråber 3 gange dagligt.

Bemærkninger:

Ved diabetes kombineres R 72 med R 40

I alvorlige tilfælde indtages der udover R 72 (som anført overfor) skiftevis i løbet af dagen med 10 dråber af R1 4-6 gange dagligt . Dosis nedsættes langsomt når der indtræder bedring.

Ved  samtidige symptomer i lever og galdeblære suplerer man R 72 med  R 7 1-2 gange dagligt.

Hvor købes Dr. Reckeweg midlerne ?

De kan fås i Matas webshop samt i i helsekost online butikker. Priserne svinger fra 70 kr i udlandet til en vejledende udsalgspris her i landet på omtrent det dobbelte.