Brystcancer Alternativ Behandling, Brystkræft

Brystcancer

Alternativ Behandling

Brystkræft er den kræftsygdom som er hyppigst forekommende hos kvinder på vore breddegrader. Brystkræft er ondartede svulster, der opstår i brystet og som oftest udgår fra selve kirtelvævet.

Konventionel behandling af Brystkræft

Operation er altid det første valg ved konventionel behandling af brystkræft, selv om der er mange studier som viser at operation ikke forøger overlevelsesraten. Visse former for kemoterapi har en respons på optil 70 %, men det har ingen indflydelse på overlevelsestiden. Flere store studier viser at destruktion og reduktion af tumorer ikke har nogen gunstig virkning og at det er vigtigere at bekæmpe årsagen til kræft og ikke tumoren.

Overlevelsestiden for brystkræft med spredning var i perioden 1978 – 1986, 24 måneder i gennemsnit.*1) I perioden 1994 – 2002 var overlevelsestiden nede på 22 måneder. Når man tager i betragtning at udgifterne til kemoterapi  næsten steg til det tredobbelte i perioden 1996 – 2004 så bliver det let totalt at afvise løgnen forbundet med ”Ny og bedre Kemoterapi”. Man kunne så ønske at regionerne ville gøre det samme, i stedet for at tækkes industrien.

Brystcancer Alternativ Behandling

Cellect/Budvig Protokollen  er en effektiv  kur mod brystræft. Den kan anvendes, selv om man er på blodfortyndende medicin. Kuren kan sagtens løbe op i  over 5000 kr. om måneden og er ret omstændig.

Det kan anbefales  at man søger professional hjælp. Man kan kontakte Mike Vrentas som er ekspert I denne Cellekt/Budwig protokolen eller  Budwig Centret i Spanien som har stor ekspertise.

Hvis man ikke har for vane at tage så mange kosttilskud så kunne  Protocel  være et godt alternativt.  Da kuren indebærer at man skal tage protocel hver 6 time døgnet rundt, vil det normalt betyde at man skal  op om natten. Man kan jo have blandingen stående på natbordet , så man ikke behøver at skulle helt op af sengen. Prisen for Protocel er under 1000 kr pr måned.

Årsager til Brystkræft?

Der kan være mange faktorer involveret i udviklingen af brystkræft. Ifølge Webster Kehr (cancertutor.com) opstår cancer ofte ved at mikrober trænger ind i cellerne, hvor de blokerer for cellernes mulighed for at få adgang til glukose og derved energi.

Når cellerne ikke mere kan få livsvigtige næringsstoffer og ilt, så må de enten dø eller tilpasse sig et miljø som er ildfattigt gennem mutation dvs. hvor de bliver til kræftceller. Af andre årsager der spiller ind ved brystkræft kan nævnes, ernæring og livsstil, forurening, eller østrogendominins.

Forebyggelse af Brystkræft gennem livsstils ændringer.

Stress forøger i høj grad risikoen for brystkræft. Et Israelsk studie fra 2008 viste, at kvinder, der går gennem mere end én stressende begivenhed i løbet af eet år, som f.eks. at miste en ægtefælle, var i større risiko. På samme måde kan en generel følelse af optimisme og lykke afværge kræft.

Forskellige flavonoider – som er en slagt antioxidanter kan være med til at modvirke de frie radikaler, der kan føre til brystkræft. Godt med frugt og grøntsager, hele kerner, nødder og frø, i kosten kan  resultere i en 87 procent lavere risiko for at få brystkræft end de, der sjældent eller aldrig spiser frugt og grønsager.

En lille håndfuld valnødder hver dag kan hjælpe med at forhindre brystkræft ifølge en undersøgelse fra Marshall University School of Medicine. En tumor, der måske allerede er begyndt at vokse kan bremses af valnødder på grund af det store indhold af antioxidanter, omega – 3 fedtsyrer og phytosteroler som har en tendens til at blokere østrogenreceptorer på bryst celler. 

Så lidt som 60 gram rødt kød belagt med mættet fedt dagligt i 7 år giver en kvinde 56 procent højere risiko forbrystkræft end de, der spiser ingen kød spiser ifølge en undersøgelseved University of Leeds. 

En kvinde som bare drikker 1-2 genstande alkohol dagligt at forøger sin risiko for brystkræft med mindst en tredjedel. En af grundene til dette er, at alkohol er toksisk for kirtelvæv.  Jo mere forbruget at alkohol stiger, jo mere stiger risikoen for brystkræft.

Røntgenstråler og Brystcancer

Røntgenbestråling af brystet, specielt i puberteten, øger risikoen for kræft. Denne risiko begynder omkring 10 år efter behandlingen og varer ved resten af livet.  En undersøgelse offentliggjort i International Journal of Canceri 2007 viste, at kvinder der får taget røntgenbilleder af brystet for at diagnosticere lungebetændelse, før de var 20 år havde dobbelt så så stor som normal risiko for brystkræft end dem, der ikke blev udsat for røntgenstråler før de var 20 år. 

Mikrober og Tandrodsbetændelse

Når man får rodbehandlet en tand, prøver tandlægen efter bedste evne at afskære den normale cirkulation af bakterier gennem tanden, for at gøre den døde tand permanent steril. Uheldigvis fungerer det aldrig – det er bevist, at det er umuligt i praksis.

Tanden bliver et dødt stykke knogle i kæben. Bakterier som muterer til anaerobiske, dvs. som ikke behøver ilt, finder vej til rodkanalen via dens struktur. Enhver rodkanal uden undtagelse har disse mikrober.

Mikrober i Tandrodskanaler kan forårsage massiv tilstedeværelse af infektioner i munden. Mikroberne udskiller  affaldsstoffer som er 1000 giftigere end andre bakterier.

Desuden kan infektionerne i munden sprede sig til leveren, som er en stor udklækningscentral for mikrober. Derved spreder infektioner sig til brysterne både fra munden og leveren. Disse mikrober er ikke kun skyld i cancer, men de fleste kroniske sygdomme som hjertesygdomme, multipel Sklerose, leddegigt m.fl.

Medicinsk Termografi afslører Cancer

Medicinsk termografi er en uskadelig og smertefri metode til ved infrarød screening at opdage fejl i kroppen. Metoden kan bruges til at opdage mikrober i rodbehandlede tænder og abnormitetet i brysterne og lymfekarrene.

Nogle behandlere har set termografer som viste tilstedeværelsen af en massiv rød klat i f.eks. højre side af munden (Infektionen) og en omfattende rød klat i højre bryst eller leveren (som også er den højre side af kroppen). Via lymfesystemet går der en rød linje på termografen fra munden til brystet og/eller leveren. Dette demonstrerer hvordan infektionen kan sprede sig fra mund til bryst og leveren. Infektionen spreder sig med andre ord via lymfesystemet.

Brystkræft Alternativ BehandlingPå illustrationens øverste billede ses det, at der flyder lymfe fra halsregionen til især det højre bryst.

Efter fjernelse af en betændt tand ses det på det nederste billede, at der er en væsentlig formindskelse af inflammationer i brystregionen og mere symmetriske bryster

 

 

Gennem metoden kan man opdage fejl i kroppen mindst 5 år før de er synlige gennem mammografi.

Man kan få foretaget Termograf privat hos http://www.breastcare.dk

Rodkanaler skaber en sikker havn for mikrober, Dette skyldes at blodsystemet, lymfesystemet og immunforsvaret ikke kan nå, og derfor ikke kan dræbe mikroberne, som lever indeni en rodkanal. Dette har man vidst i årtier. Dr. Weston Price og Mayo’s klinik (1910 – 1920) fandt ud at at bakterier i menneskers rodkanaler kunne overføres til forsøgsdyr og i 80-100 % at tilfældene skabe de samme sygdomme som den pågældende person led af. Hans forskning blev siden ifølge DR. Hal Huggins, DDS undertrykt af amerikanske tandlæge foreninger.

Dr. Thomas Rau, er leder af Paracelsus Cancer Clinik i Schweiz – en af Europas førende cancer behandlingscentre siden 1957. Dr Rau fandt at 98,5 % dvs. 147 af 150 kvindelige cancerpatienter som han havde haft behandlet, havde en eller flere rodbehandlede tænder på somme meridian (det kinesiske meridian system) som deres brystkræft knude. De resterende 3 kvinder havde andre tandproblemer på samme meridian.

Link til video om Paracelsus Cancer Clinik

Disse kræft forårsagende mikrober er sandsynligvis Helicobacter Pylori som ofte findes i mavesækken og som kan forårsage mavesår og mavekræft. Bakterien kan sprede sig overalt i kroppen og blive ført med blodet til en rodbehandlet tand, hvor den kan leve det fede liv i sikkerhed fra kroppens immunsystem.

Når en kvinde får brystkræft, vil kroppen generelt være i stand til at bekæmpe den, medmindre hun har en rodbehandlet tand på samme meridian. Den konstante tilstedeværelse af bakterier forhindrer kroppen i at bekæmpe brystkræften. Rodkanalen tillader tilsyneladende kræften at vinde kampen.

Det er med andre ord i praksis umuligt at bliver fri for brystkræft uden at fjerne alle rodkanaler og infektioner i  kæben.

Behandling med Brintoverilte

Put 3 % brintoverilte i din mund, sådan at den rodbehandlede tand bliver dækket af opløsningen, i 2-3 minutter 2 gange dagligt. Som et alternativ til brintoverilte kan du i stedet bruge MMS og DMSO.

Denne procedure kan dræbe mikrober som er indeni rodkanalen medmindre dine tænder har kroner.

Ren brintoverilte kan købes her. 1 del  12% brintoverilte + 3 dele kildevand giver en 3% opløsning.

En simpel termograf af hele overkroppen kan afsløre om du har brug for tandbehandling. Hvis du ser røde klatter i munden og brystet og specielt hvis der går en svag rød linje mellem dem, så tyder det på, at du har behov for speciel tandbehandling.

Patienthistorier

1.Jo helbredt med Aktivt Kul

Jo er en kvinde som er gift og har med 4 børn . Hun blev diagnosticeret med ondartet brystcancer. Lægen anbefalede at hun fik hele højre bryst fjernet for at undgå at kræftcellerne spredte sig. Hun afslog imidlertid og søgte tilflugt til aktivt kuls helbredende kraft.

Hun havde et omslag med aktivt kul på sine bryster 4 gange dagligt i 3 måneder. I samme periode drak hun 1 spiseskefuld aktivt kul sammen med et glas lunkent vand 4 gange dagligt.

Da hun efter de 3 måneder igen blev undersøgt, var der ingen spor af kræftceller

Fra http://www.charcoalremedies.com/

 2.Marina Helbredt med Cantron (Protocel 23)

Marina blev i december 2004 diagnosticeret med brystcancer som havde bredt sig til knoglerne i 3 stadie. Lægerne planlagde 8 kemoterapi behandlinger med 8 dages mellemrum, men måtte opgive videre behandlinger. Eftersom canceren var overalt i kroppen var strålingsterapi udelukket. Hun blev efterfølgende sendt hjem for at dø. Hun var nu i 4 stadie – hvor der ikke gives noget håb indenfor konventionel cancerbehandling.

Gennem en ven hørte hun om cantron (Protocel) og da der var mange positive beretninger om folk som var blevet helbredte, startede hun med at tage produktet i marts 2005. Da hun 2 måneder senere, mødtes med sin cancerlæge, afslørede blodprøverne et canceren havde stabiliseret sig og ikke spredt sig yderligere. Lægen var meget overrasket, eftersom det var en særlig aggressiv cancer Marina led af. Opmuntret af disse resultater fortsatte hun med programmet. Et halvt år senere oplevede hun de første tegn må lysis – dvs. tegn på at de nedbrudte cancerceller bliver udskilt fra kroppen i form af slim mm.

I august kunne hun mærke at hun fik sin styrke tilbage, og startede med sin yogapraktis igen. I december følte hun sig helt normal igen. Ved scanningen i samme måned kunne lægerne godt se at der var sket noget godt. Som lægen sagde ”fortsæt med det du gør men vi vil ikke høre om hvad du gør”

Youtub video med Marina

3. Tamara helbredte sig selv med Budwig Protokol og B17 Vitamin (Youtube Video)

Noter

*1) » German magazine blasts chemotherapy

Udgivet d. 15. April 2016 af Kesse