Iherb.com – Guide til Bestilling

Iherb.com – Guide til Bestilling 

Jeg sælger ikke noget men hjælper dig gerne med helsekostbestilling i USA. Iherb.com er ikke det billigste sted i USA at købe urter, men da portoen er rimelig bliver det normalt alligevel billigere end andre steder alt i alt.

Det kan være lidt uvant første gang hvis ikke du er vant til at bestille i udlandet, men der er mange penge at spare. Følg blot disse trin:  

1. Opret en konto hos Iherb.com.  Husk dit password!  

Du vil muligvis blive bedt om at sende dit pasnr eller lignende på email. Det er for at iherb kan være sikker på at det er dig som ejer betalingskortet.

2. Brug rabatkoden TEN8245 ved check ud!

Fidusen er at du så får  5-10 $  rabat første gang du bestiller hos iHerb.

3. Bestil levering gennem DHL express International

Hvis du skal have mange ting hos Iherb. com kan det betale sig at vælge DHL EXPRESS. Du skal  godt nok betale 25 % moms men forsendelsen er billig og pakken kommer efter få dage. Hvis du bestiller  mandag så har du nok pakken islutningen af ugen. Der er trackingkode så man kan følge med i hvor pakken befinder sig. 

Det er desuden værd at bemærke at ekspeditionsgebyret er lavere hos DHL EXPRESS end hos post danmark.

Bestil for op til 1150 kr.

Hvis du bestiller for over 1150 kr så kommer der 12% told på – så undlad det medmindre du har for mange penge ! Se evt. mere på postdanmarks hjemmeside. Kursen  kan du tjekke på Valutaomregneren.  men den nøjagtige kurs som Told og Skat anvender kan du finde på Toldtariffen. Toldtariffen synes at være lavet udelukkende for toldvæsenet men jeg hjælper dig med at finde rundt.

Trin 1: I toldtariffen tryk på Taric.

Trin 2: Under menupunktet “Beregning af told” tryk på “Forespørgsler valutakurser”

Trin 3: Til højre i menuen indtastes Beløb i Dollars og en dato hvor du forventer at få pakken.

Dette er let nok med DHL hvor pakken kommer i løbet af få dage. Toldtariffen blive normalt justeret en gang om måneden men hvis der er store udsving i kursen, kan den blive justeret hver onsdag. For at undgå ubehagelige overraskelser kan du bestille pakken i tidsrummet tirsdag eller onsdag. Så er du sikker på at få pakken inden den følgende onsdag,

Varer forbudt at indføre i Danmark

 medicine-bottle-hi2

Nogle produkter er registrerede som lægemidler. Disse må ikke indføres i  Danmark fra lande udenfor EU. Det samme gælder produkter som f.eks. potensmidler og  hormoner som kan anvendes til doping. Hvis du er i tvivl om hvorvidt et midel kan indføres lovligt i Danmark, så køb det hellere i et anden Eu land f.eks. Tyskland eller England for at være på den sikre side.

 

SHOPUSA

Nogle varer hos amazon.com eller andre amerikanske webbutikker sendes ikke til Danmark. Her kan man benytter firmaer som f.eks SHOPUSA . Man får varerne sendt til SHOPUSA, som så ompakker dem mod et gebyr og sender pakken til dig i Danmark.

Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål til bestilling hos iherb. Jeg har ikke selv prøvet shopusa.

Email:  kesse naturligmedicin.com (der skal et @ efter kesse)

Udgivet d. 18 Aug. 2014 af Kesse