BEC5 og Hudkræft Curaderm Dr. Chams Auberginextrakt Aktinisk Keratose

BEC5 og Hudkræft

Dr. Chams Curaderm Auberginextrakt

Hvad er hudkræft ?

Aktinisk keratose er et forstadie til hudkræft hvor der opstår små områder på soludsatte steder som skaller af.

Hudkræft opstår ved at DNA fra celler bliver beskadiget, hvorved cellerne begynder at vokse ukontrollabelt og danne knuder.  Der er tre hovedtyper af hudkræft basalcellekræft, pladecellekræft og modermærkekræft.

Basalcellekræft (basalcelle carcinom eller BCC) er den mest almindelige kræftform som tegner sig for omkring 80 % af tilfældene. Den forekommer især på de dele af kroppen som mest bliver udsat for solen såsom hoved og øverste del af kroppen. Dette er en langsom voksende kræftform som kun spreder sig lokalt uden at metastasere.

Pladecellekræft (SCC) er den anden mest almindelige type  hudkræft som kan metastasere hvis den ikke behandles.

Modermærkekræft tegner sig for mindre end 5 % af hudkræfttilfældene. Denne type hudkræft kan sprede sig til lymfesystemet, af lunger, lever, hjerne og andre organer. Dette er en meget alvorlig form for hudkræft.

BEC5 og Hudkræft. Behandling med Aubergine ekstrakt

Helt tilbage til 1825 fik den medicinske verden første gang rapporter om et aubergine ekstrakt som er virksom mod hudkræft. Det var imidlertid først i anden del af 1900 tallet at man foretog den første videnskabelige undersøgelse af præparatet.

Biokemikeren Dr. Bill E. Cham, bekendtgjorde allerede i 1991 at han havde udviklet en crème fremstillet af aubergine, som kan helbrede aktinisk keratose, basalcellekræft samt ydre former for pladecellekræft. Dr. Chams produkt er fremstillet af aubergine ekstrakt i en meget lav koncentration på 0.005 %.

Den første undersøgelse sammenlignede virkningen af en BEC  hudcremen på almindelig basalcellekræft hudkræft (basalcelle carcinom). Det er en hudkrafttype som sædvanligvis kun vil brede sig lokalt hvis den ikke bliver behandlet. Alle 28 patienter der brugte BEC blev fuldstændig kræftfri i løbet af 3-13 uger. Ingen af patienterne i placebo gruppen oplevede nogen forbedring.

 I en anden undersøgelse deltog 20 patienter med pladecellekræft. Alle 20 patienter blev fuldstændig fri for kræft på 3 til 11 uger. Der var ingen placebogruppe i denne undersøgelse.

Førsøg med BEC5 på engelske hospitaler

Sr. Jonathan Wright refererer i sin bog “Library of food and vitamin cures” til nogle forsøg man foretog i England for over 12 år  siden. Disse test fandt bla. sted på Royal London Hospital og formålet var at undersøge hvorvidt  BEC5 var effektiv til at behandle forskellige former for hudkræft.

I den første test, som foregik på 10 hospitaler i England deltog 94 patienter i et dobbelt, blinded placebokontrolleret forsøg. I en anden test med deltagelse af 41 personer var der ingen placebogruppe. 

Lægerne som deltog i forsøget konkluderede at omkring 78 % af forsøgspersonerne oplevede fuldstændig helbredelse fra aktinisk keratose, basalcellekræft og pladecellekræft.

Efterfølgende kontroller på de patienter som havde brugt BEC5 viste at når de én gang var blevet kureret for deres hudkræft eller aktinisk keratose så kom den ikke igen. Testpersonerne smurte BEC5 på – huden 2 gange dagligt og det var kun et fåtal som rapporterede om irritationer og rød hud ved brug af midlet.  

BEC5 og Hudkræft – 2 Case stories

I en af dr. Chlams undersøgelser som blev trykt “I the  International Journal of Clinical Medicine” i 2011 refereres der til to imponerende case stories om 2 mænd på omkring 60 år som havde været plaget af hudkræft (basalcellekræft eller pladecellekræft) i årevis. Behandlingen bestod i at de fik smurt aubergine ekstrakt på de angrebne steder 2 gange dagligt.

Hos den første person var kræftknuden reduceret til halv størrelse allerede efter 2 ugers behandling og fuldstændig forsvundet efter 14 uger. Der var ingen ar og selv håret kom tilbage hvor knuden før var.

Hos den anden person var noget af den kræftangrebne hud blevet erstattet af normal hud efter 3 uger og efter 14 uger var hudkræften helt elimineret og uden arvæv.

Interessant nok viser erfaringen med over 80.000 som er blevet behandlet med aubergine ekstraktet BEC at det kun dræber kræfcellerne og lader de sunde celler være uberørte. 

BEC5 og Hudkræft – Hvordan virker det ?

Det hjælper desværre ikke på hudkræft at man spiser masser af Auberginer – ikke engang som forebyggende foranstaltning.

Auberginer har nogle giftige stoffer (aglykoner) som kaldes solasoniner og solamarginer. Det er en slags naturlige pesticider som beskytter planten mod indtrængende insekter.

Når solasoniner og solamarginer forbinder sig med et sukkerstof kaldes de for glykosider. Glykosider er ikke en stofgruppe i sig selv med ordet dækker over den kemiske forbindelse mellem et stof og et sukkerstof. Sukkerdelen kaldes for en glukon.

En af disse glukoner hedder rhamnose. Rhamnose glykoner forbinder sig selektivt kun med cellemembraner som har kræft eller aktinisk keratose. Fidusen ved BEC5 er at når man forbinder de giftige Solasoniner og solamarginer med rhamnose så er disse i stand til at trænge ind i kræftcellerne og dræbe dem. Dette sker ved at de dræber nogle cellekomponenter som kaldes for lysosomer. Normale celler er uberørte idet BEC5 ikke er i stand til at trænge ind i disse.

Hvordan man bruger Curaderm-BEC5 Cream

I henhold til Dr Cham som har udviklet BEC (Solasodine rhamnosyl glycosides) siden 1980´erne er hans Curaderm-BEC5 Cream  effektiv selv i meget lav dosis og er sikker at bruge hyppigt.

Man renser først området men noget mild antiseptisk for at fjerne gamle hudceller. Dernæst smører man et tykt lag på huden mindst 2 gange dagligt med noget englehud over. Undgå at få det i øjnene. Fortsæt med at bruge cremen fra 7-60 dage afhængig af størrelsen af kræftknuden du behandler. 

Inden du går i gang er det vigtigt først at have været hos egen læge eller hudspecialist for at være sikker på at man ikke har den alvorligere modermærkekræft. BEC5 bør ikke anvendes på modermærker, fregner eller hvis man er allergisk overfor aspirin.

Hvor køber man BEC5 Curaderm Cream ?

 

BEC5 og Hudkræft
BEC5 og Hudkræft

 

Man kan købe midlet direkte hos producenten i England.

http://www.antiaging-systems.com/23-bec5-curaderm

 

 

Udgivet d. 28/7 – 2014 af Kristian