Ayurvedisk Svedekur – Swedana

Ayurvedisk Svedekur – Swedana

 Isw2ndenfor Ayurveda- er der en speciel udrensningsterapi som kaldes for Panchakarma. Heri indgår Swedana som en vigtig del. Under en Panchakarmakur får man først oliemassage. Derefter bliver man lagt i en trækasse hvor kun hovedet er udenfor. Under det hullede bræt man ligger på kommer der damp op fra gryder med specielle urter i.

 

 

En almindelig lejlighed er ikke velegnet til Swedana pga. dampen. Tapetet falder af.  Man kan lave en enkel form for swedana ved at ligge med nogle varmedunke efter oliemassagen- men virkningen er slet ikke så dybtgående som en rigtig swedana kur. En anden mulighed er en Swedana i en sæk.

MMS Natriumklorit Swedana

(Ayurvedisk Svedekur i en sæk)

Denne form for swedana er nem at udføre og kræver ikke det store udstyr. Metoden blev oprindeligt udviklet af Jim Humble.

MMS har vist sig effektiv til at styrke immunforsvarets bestræbelser på at udrydde patogener og tungmetaller i kroppen. Udover at MMS Sække Svedekuren kan indgå i en ayurvedisk behandling så er det også en alternativ måde at få mere MMS ind i kroppen på hvis man har dårlig fordøjelse eller sygdomme i munden.

Fremstilling af sækken

Medmindre du har en meget stor pose fra Ikea så tag 2 af de store sorte affaldsposer og læg dem med åbningerne mod hinanden. Tape åbningerne godt sammen hele vejen rundt med bredt tape så der ingen huller er. Sker derpå en af enderne op så du nu har én stor sæk.

sw1

 

Man kan også konstruere en mere luksuriøs udgave af sækken. Man må bare sørge for at sækken man ligger i er helt tæt. Hvis man er syg er det en god ide at have en ven eller MMS terapeaut  til at hjælpe sig.

Udførelsen – ( Se illustration)

 

Rekvisitter: Sækken, en stol, et bord og en lille skål og et ur.

1. Tag tøjet af

2. Sæt dig på stolen

3. Placer fødderne i sækken.

4. Kør sækken i stilling ved at trække den op til livet.

5. Put 5 dråber MMS og 5 dråber citronsyre (50 %) i skålen og bland dem.

6. Sæt øjeblikkeligt skålen ned i sækken ved fødderne

7. Træk sækken op til halsen og hold den tæt til halsen

NB: Undgå at indånde dampene, da det kan være skadeligt for lungerne

8. Kik på uret og bliv kun i sækken i 10 minutter.

Hvis du har tøj på risikerer du at ødelægge det. Du vil svede meget medmindre det er koldt i rummet eller du udfører behandlingen udendørs.

Udfør gerne behandlingen flere gange dagligt. Man starter med 5 dråber og øger gradvist antal MMS dråber til 40. Man kan være på MMS Protokol 1000 eller 2000 samtidigt med sække svedekuren men det er ikke nødvendigt. Hvis du får kvalme så sæt dosis ned.

Udgivet d. 15/9-2014 af Kristian