Æggestokkræftkur Protocel

Annie McGelway

Diagnose: Æggestokkræft

Alternativ Behandling: Cancell (Protocel 50)   

Annie blev diagnosticeret med æggestokkræft i april 1978. Lægerne fjernede tumoren og æggestokkene. Derefter fik hun kemoterapi indtil juli samme år. Kemoterapien svækkede hende forfærdeligt, og kræften fortsatte med at sprede sig. Lægerne kunne ikke kontrollere kemoterapien. Hun fik så store doser kemoterapi, med frygtelige bivirkninger,  at hun efter 4 måneder besluttede at stoppe med kemoen.

Efter anbefaling fra en af hendes venner, startede hun på Cancell (Protocel 50) den 20. Juli. Hun tænkte at det at gøre noget, er bedre end ikke at gøre noget som helst.  Hun kunne mærke, at det virkende.  Efter 3 måneder med cancell, viste test at canceren var forsvundet. Hun havde også kronisk tarmbetændelse (Chrons Sygdom), som også forsvandt i samme periode.

Hun er blevet testet hver 4 måned, og efter 2 år er der ingen tegn på at canceren er kommet tilbage. Du hun havde cancer vejede hun kun 45 kilo. Efter 2 år har hun taget 16 kilo på. 

NB: Annie tog kun Protocel i 3 måneder. Man anbefaler at man tager det i mindst eet år, efter at man er erklæret cancerfri.

Links:

Youtub video med Annie

Cancer Altenativ Cancer Behandling

Protocel